24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Tarih : 15.02.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Cihan Aydın - Serkan Çimen - Murat Ergin Gözütok - Alper Akarsu VAR :

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor  [Okunma sayısı 11077 defa] 24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Çevrimiçi sEuL

TS’de hiç bu cacık yok.

Bastırıp 3’u 4’u bulacağımız yerde yaslanip gol yemeyi bekliyoruz. Bu kadar salaklik olmaz.

Dan dün bir, her top geri geliyor.

Çevrimiçi tolga1903

Şu haciahvetovic'e ayar oldum geleni ileri vuruyor anadolu takımı mı lan bura

Çevrimiçi levitate

adamlar 90 dk baskı bile kuramadılar son 10 dk adamlara gel gel yaptık ayar oldum

ne güzel maç planı yaptın istesen 4 tane falan atardın yazık oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Güzel galibiyet, Mertin net bir kurtarışi oldu mu hatırlamıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Salaktan 3 puan aldık. Ts de hiç bir şey yok. Kendi kendimizi strese soktuk.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

adamlar 90 dk baskı bile kuramadılar son 10 dk adamlara gel gel yaptık ayar oldum

Hoca da zamanla iklimi görecek ve öğrenecek.

Çevrimiçi levitate

Hoca da zamanla iklimi görecek ve öğrenecek.

umarım erken öğrenir ts eşşek olduğu için pozisyona giremedi ama başkası olsa atardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ligin en az gol yiyen ikinci takımıymışız övünülen şrye bak renklilerde 22 bizde 22 yemişiz biz 33 atmılız onlar 57 bumu övünülecek şey

Çevrimdışı 38life

Herkes hocaya kızdı Tayyipi oyuna soktu diye ama adam çok tehlikeli bir topu çıkardı. Orada o olmasa %90 gol 🙂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

umarım erken öğrenir ts eşşek olduğu için pozisyona giremedi ama başkası olsa atardı

Bence orta sahalarına çok top yaptirmadik kaldı ki ts son 4 haftadır üstüne koyarak gidiyor. Ozrtle ts yi essege biraz da biz çevirmiş olabiliriz.

Çevrimdışı 38life

Rafa saçma sapan bir gol hediye etmese çok rahat ve farklı bir maç olacaktı muhtemelen.

Çevrimiçi Necmi

4 ü boş ver dua etsinde yemedik içerdesin atak yapamayan takıma son dakikalarda tek kale oynattın

Çevrimiçi Samet Demir

Ligin en az gol yiyen ikinci takımıymışız övünülen şrye bak renklilerde 22 bizde 22 yemişiz biz 33 atmılız onlar 57 bumu övünülecek şey
Sürekli söylendi zaten bu, bizim ilerisi iş yapmıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

4 ü boş ver dua etsinde yemedik içerdesin atak yapamayan takıma son dakikalarda tek kale oynattın

Tek kale oynadı lafı çok klişe, ceza sahasına girebilmislikleri bile neredeyse yok.

Çevrimiçi Necmi

Herkes hocaya kızdı Tayyipi oyuna soktu diye ama adam çok tehlikeli bir topu çıkardı. Orada o olmasa %90 gol 🙂
iyide savunma oyuncularını sokup ts yi üstüne çekmese o pozisyon olmayacaktı
Savunma oyuncudu aldığında sahaya sahadaki rakip biz farketmitor tüm oyunculara işaret veriyorsun ts ye sakdır bizede savun diyorsun böyle aptalca değişiklik olmaz

Çevrimiçi Necmi

Tek kale oynadı lafı çok klişe, ceza sahasına girebilmislikleri bile neredeyse yok.
girseler atarlar zaten rakipler bizmi en azından son dakika topu rakip sahaya taşıyıp bir dakika orda tuttular 😂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

girseler atarlar zaten rakipler bizmi en azından son dakika topu rakip sahaya taşıyıp bir dakika orda tuttular 😂

Abi bosver hoca da öğrenecek biz de bir defa da olsa böyle kazanalım.

Çevrimiçi gokhans

Çok bariz şekilde santrafor bölgemiz en zayıf bölgemiz. Şu banza bizde olsa bu maç en az 3-4 farklı biterdi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

Bir kaç haftadır takım bir kaç vasat oyuncu performansı dışında daha derli toplu oynuyor.Öteki hafta Eyüp'e yenilmemeliyiz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Sürekli söylendi zaten bu, bizim ilerisi iş yapmıyor.
maç başı gol ortalamamız sanırım 1,3 veya 1,4 dür gol ortalaması 2 ve üstü olmayan takımın başarılı olma ihtimali yok 2 yi ne kadar geçtiğin şampiyomluğunu belirliyor

Çevrimiçi Necmi

Abi bosver hoca da öğrenecek biz de bir defa da olsa böyle kazanalım.
hoca öğrenmez böyle kazanacağımız çok maç olur tabi kaybedeceğimiz maçkarda olacak ts yetersizi yerine biraz daha iyi takım olsa bambaşka şey konuşuyorduk şimdi zoruma giden bastırsak kıracağız rakibi tam geri çekilecek zamanı bulup rakibe gerejsiz can veriyoruz yoksa ts nin derdi fark yememek olacaktı olmaz gel maça ortsk ol dedik allahdan kaleyi açsak atamayacak takımla ıynuyorduk

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç heyecanlanmadım, bir anadolu takımını yendik. Sadece sinirlendim her defasında öyle bir hata yapıyoruz ki adamlar neredeyse maça ortak olacaklar.

Çevrimiçi Necmi

Bir kaç haftadır takım bir kaç vasat oyuncu performansı dışında daha derli toplu oynuyor.Öteki hafta Eyüp'e yenilmemeliyiz.
derli toplu falan değiliz sadece ligin en kötü takımlarıyla oynuyoruz onlsr bizdende kötü olduğu için biz biraz iyi görünüyoruz ondada zar zor alıyoruz naçları eyüp maçında göreceğiz ne kadar derli toplu olduğumuzu

Çevrimiçi tolga1903

Salaktan 3 puan aldık. Ts de hiç bir şey yok. Kendi kendimizi strese soktuk.

Bizde de hicbisey yok. Ts bence ilk yarı özellikle golden sonra çok iyi ele aldı oyunu. İkinci yarı rashica'nın şans golü gelene kadar çok kötülerdi sonra yine buyur gel dedik. Bu takımın maç kazanmasi gerçekten büyük olay bu hücum performansıyla, hiçbir ilerleme yok personel değişmediği için olmayacak da böyle sezon sonuna kadar gidecek

Çevrimiçi levitate

Bizde de hicbisey yok. Ts bence ilk yarı özellikle golden sonra çok iyi ele aldı oyunu. İkinci yarı rashica'nın şans golü gelene kadar çok kötülerdi sonra yine buyur gel dedik. Bu takımın maç kazanmasi gerçekten büyük olay bu hücum performansıyla, hiçbir ilerleme yok personel değişmediği için olmayacak da böyle sezon sonuna kadar gidecek
katılmıyorum ts kapandığımız anlarda bile berbat oynadı kadrolarının rezalet olduğunu da düşünmüyorum
bipbipbupbup

Etiketler: