24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Tarih : 15.02.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Cihan Aydın - Serkan Çimen - Murat Ergin Gözütok - Alper Akarsu VAR :

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor  [Okunma sayısı 10867 defa] 24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 15.02.2025
Saat : 19:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Cihan Aydın - Serkan Çimen - Murat Ergin Gözütok - Alper Akarsu
VAR : Daniel Stefanski - Onur Özütoprak
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Hakemi konuşmadığımız bir akşam olur inşallah
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Hocanin Oxlade ısrarı beni üzüyor gerçekten, 15 dakikalik bir oyuncu bile olmaz kendisinden ama ilk yariyi şimdiden çöpe attık.

Deplasmanda 80 dakika 10 kişi oynayan TS’ye karşı hiçbir üstünlük kuramayan kadrodan sadece iki değişiklik var sanırım. Paulista ve Musrati yerine Emirhan ve Oxlade oynuyor.

Resmen daha kötü bir kadro ile cikiyoruz ivme yakalayan TS’ye karşı.

Taraftar gazi ile belki bir şeyler olabilir ama sıfır beklentim var bu kadrodan.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yedek kalmanın ne olduğunu en iyi bilen bir hocanın psikolojiyi çok doğru yöneteceğine inanıyorum.

Çevrimdışı sEuL

Yedek kalmanın ne olduğunu en iyi bilen bir hocanın psikolojiyi çok doğru yöneteceğine inanıyorum.
Oxlade gibi fizik olarak bitmiş oyuncular için gecersiz olduğuna inanıyorum söylediğinin. Psikolojiyi iyi yönetse    ve Ox bütün varini yoğunu sahaya bıraksa bile kaç haftadır çok acik görülüyor maalesef, adamin ayakları artık gitmiyor.

Ciro, Mario, Rafa, Ox dörtlüsü ile orta sahanin bütün yükünü de Gedson’a yüklüyoruz - yarin bugün ciddi bi sakatlık geçirirse hiç sasirmam.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oxlade gibi fizik olarak bitmiş oyuncular için gecersiz olduğuna inanıyorum söylediğinin. Psikolojiyi iyi yönetse    ve Ox bütün varini yoğunu sahaya bıraksa bile kaç haftadır çok acik görülüyor maalesef, adamin ayakları artık gitmiyor.

Ciro, Mario, Rafa, Ox dörtlüsü ile orta sahanin bütün yükünü de Gedson’a yüklüyoruz - yarin bugün ciddi bi sakatlık geçirirse hiç sasirmam.

Oxlade den ben de memnun değilim ama hocanın bu sezon sonuna kadar tercihlerine herhangi bir eleştiride bulunmayi kendi adıma haksızlık gördüğüm için yapmayacağım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala gelecek senelere dair birsey yapmiyoruz.
Bugun sahada Ox, Mario, Immobile'nin olmasinin mantigi yok. 2 sene sonra bize birsey vermeyecekler, simdi de vermiyorlar zaten.
Bunlarin yerine Salih, Fahri, Semih, Mustafa'yi gorememek uzucu.
Rakipler de ligin Anadolu takimlarina karsi sifresini cozup 3'lu savunma ve cift forvete donmusken biz hala kanunmus gibi 4-2-3-1 oynuyoruz.

---------------Mert----------------

----Svensson-Udokhai---Emirhan----

Rashica----Gedson--Salih----Masuaku

-----------------Rafa-------------------

-----------Mustafa----Semih-----------

Sunu bir kere bile sahada goremememiz bana cok garip geliyor.

Çevrimdışı sEuL

Hoca çok iyi hazırlandık ve önde basmak istiyoruz dedi maç öncesi açıklamasında.

Nasıl bi on alan presi yapacağımızı merakla bekliyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muhteşem bir görsel şölen var.

Çevrimiçi Samet Demir

Tribün çok iyi, baskıda kurarsak beraberlik dahi alamazlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tribün çok iyi, baskıda kurarsak beraberlik dahi alamazlar.

Bu maçı tribun alır.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı sEuL

Yine kaplan kesilecek bizim maçta belli oldu, Gs’yu görünce kova olmadan duramıyor çocuğu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı sEuL

Ah be Rashica, o kadar opsiyon varken hiç ettin güzelim pozisyonu.

Çevrimdışı murat baltacı

Racisha sen nasıl bir yeteneksizsin arkadaş hızlı kesmen gerekirken bekliyorsun buna rağmen düzgün orta yapamıyorsun yazık
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Yine kaplan kesilecek bizim maçta belli oldu, Gs’yu görünce kova olmadan duramıyor çocuğu.
Rafa yerden köşeye birakabilse anca izlerdi birazda bizim oyuncular moda sokuyor bunu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca ciro Mario ox racishadan falan verim alacağını düşünüyor hala şaka gibi
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Net görev tanimlariyla kakafoni olmadığı zaman Mario bile iyi gözüküyor şu an tek oyuna giremeyen her zamanki gibi Ciro

Çevrimdışı sEuL

Ciro kardeş, neyi atacan? Kaleden 3 metre uzaktasın ve kimse rahatsız etmiyor seni

Çevrimdışı mellfred

immo paşam topa bi karış yükselmeye üşeniyor

Çevrimiçi gokhans

Bu ne kardeşim adamın önü bomboş, bu emirhan nerdesin sen,??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Nasi bi takimsa en iyi futbolcusu bile beyin yoksunu hareketler yapıyo

Çevrimiçi mayguntr

Hoca ciro Mario ox racishadan falan verim alacağını düşünüyor hala şaka gibi
Tek olumlu dusunebildigim satilmalari icin biraz piyasa yapsinlar diye oynatiyorlar

Etiketler: