23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş
23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 08.02.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Yeni 4 Eylül Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Candaş Erbil - Mehmet Salih Mazlum - Ömer Tolga

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 9126 defa] 23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bırakın çocuk atsın nolcak zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bizim genç bebeler ne iyi penaltı alıyor ya. Şu mustafa'yı kiralayın iyi dönüyor falan fuleli topçu gitsin oynasın öğrensin bizde olmaz bu çocuk şu an

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

Bizim genç bebeler ne iyi penaltı alıyor ya. Şu mustafa'yı kiralayın iyi dönüyor falan fuleli topçu gitsin oynasın öğrensin bizde olmaz bu çocuk şu an
İmmobille oynayacağına Mustafa oynasın
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

adamlar su atıyor tepki gösterdi diye sarı yedi? şaka mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

iptal eder gibi
Pek birsey yok, iyi atmış kendini ama rakiplere veriliyor bunlar.

Çevrimiçi tolga1903

İmmobille oynayacağına Mustafa oynasın

Biri direk gitsin biri kiralansın doğru düzgün santrafor alsınlar şu takıma ts'nin bile santrafor rotasyonuna bakınca utanıyorum bu takımdan gs fb geçtim

Çevrimiçi Necmi

Semih bir kerede top sana geldiğinde atak bitmesin

Çevrimiçi levitate

aptal herif maçı saatinde oynattın ne geçti eline al bi tarafına monte et şu skoru
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

eşşek kardeşim daha top sürerken nasıl dokunacağını bilmiyor...
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Ciro koşmaz prez yapmaz her pası hatalı semih pas özürlü egoist bencil mustafa desen karşı karşıya bile atamıyor sonuç olarak 0 forvetle oynamaya çalışıyoruz

Çevrimdışı mellfred

Pek birsey yok, iyi atmış kendini ama rakiplere veriliyor bunlar.
çok  şaşırdım valla

Çevrimiçi Necmi

Şimdi sivası yendik diye sevinirler birde

Çevrimiçi tolga1903

@celiker1 o oynayacağına bu oynasın diyecek durumda olmadığımızı şu mustafa'nın gole giderken topu ayağından açıp atamadığı gole bakarak anlamamız lazım değil mi sence de? Çok acil kiralanmalı bu çocuk süre dolmadan

Çevrimdışı celiker1

Biri direk gitsin biri kiralansın doğru düzgün santrafor alsınlar şu takıma ts'nin bile santrafor rotasyonuna bakınca utanıyorum bu takımdan gs fb geçtim
O ayrı,mevcut durum için konuşuyorum.Bu çocuğun yaşı daha 18.Her türlü İmmobile'nin önünde benim gözümde
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

@celiker1 o oynayacağına bu oynasın diyecek durumda olmadığımızı şu mustafa'nın gole giderken topu ayağından açıp atamadığı gole bakarak anlamamız lazım değil mi sence de? Çok acil kiralanmalı bu çocuk süre dolmadan
kiralanip donup daha iyi oynayan bir oyuncumuz oldu mu simdiye kadar? son 20 seneden aklima kimse gelmedi

Çevrimiçi hasankale

Koskoca Beşiktaş takımı forvet siz oynuyor.Tam anlamıyla rezillik.

Çevrimiçi Necmi

çok  şaşırdım valla
ne olacak maç bitmiş zaten sivasın puan alma derdi yok böyle penaltıları verip bak sizin lehinizede hata yapıyor hakemler deme şansına sahip oluyorlar

Çevrimdışı mellfred

mustafa’nın kaleciyle arasında topu sürebileceği  40 metre var 40 metre boyunca doğrun dokunuşu ayarlayamadı 
vay arkadaş

Çevrimiçi tolga1903

kiralanip donup daha iyi oynayan bir oyuncumuz oldu mu simdiye kadar? son 20 seneden aklima kimse gelmedi

Gelistirici hocanın elinde neden olmasın? Şu kaotik takımda geçen senenin yıldızı semih bile istenmeyen adam olacak neredeyse mustafa oynasın demek bu çocuğa haksızlık. Gitsin thiam'ın arkasında beklesin arda oynatır bu çocuğu.

Çevrimiçi sEuL

Mustafa’nın karşı karşıya kaldığı son pozisyonda sut bile çekememesi inabilir gibi değil. Çok panik atak ve savruk, kesinlikle Eyüp falan istiyorsa oynama şartı koyup göndermeliyiz. Olmuyorsa yurt dışına bi yerlere kiralık gönderebiliyorsak iyi olur. Bu şekilde çok zor maalesef, oynayarak daha çok süre bularak belki gelişir.

Etiketler: