23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş
23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 08.02.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Yeni 4 Eylül Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Candaş Erbil - Mehmet Salih Mazlum - Ömer Tolga

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 9010 defa] 23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Biz reziliz de, bu Sivas bizden rezil oynuyor. Adamlarin 7 eksiği varmış ama - iki tane daha maç içerisinde sakatlandı.

9 kişi kalsak bile iki tane daha atmamız gerekir bunlara.

Çevrimdışı levitate

mario iyi oynuyor ha

%10 kadar daha hızlı olsa çok verimli olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Muçi neden 10 oynamıyor bu takıma karşı merkezde çok etkili olur

Çevrimiçi Necmi

Biz reziliz de, bu Sivas bizden rezil oynuyor. Adamlarin 7 eksiği varmış ama - iki tane daha maç içerisinde sakatlandı.

9 kişi kalsak bile iki tane daha atmamız gerekir bunlara.
sivas 9 kişi kalsa iki tane daha atabilirmiyiz sence 😳

Çevrimdışı celiker1

Biraz yüklenin ikinciyi atabiliriz bunlara.Ondan sonra diktirip gitsinler sabaha kadar Sivas'ın ayazında oynasınlar
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2025, 19:52:37 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi tolga1903

sivas 9 kişi kalsa iki tane daha atabilirmiyiz sence 😳

Sivas bence de oynadığımız en kotu takım olabilir 45 dakikada. Bizim takimi bile iyi oynuyor gösteren takım kötü takımdır net yani:) ikinci yarı işler değişirse bilemem ama çok kotu oynadılar ilk yarıyı

Çevrimiçi Savaş

Ciro kara delik gibi yemin ederim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Muçi neden 10 oynamıyor bu takıma karşı merkezde çok etkili olur
semih içeri bir an önce

Çevrimiçi Samet Demir

Şu İmobille'den az biraz umudum vardı benimde. Bu adam da bize ders olsun. 300-500 maaş verilmediği sürece bu tarz adam almayalım bir daha. Yemin ederim Muleka olsa skor 2'ydi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

sivas 9 kişi kalsa iki tane daha atabilirmiyiz sence
Bizim essekler atamazda işte 9 kişi kalırlarsa eğer kalenin içine gomuleceklerdir ve kendi kalelerine atabilirler

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Yok abi yok almayın sol bek filan kontenjan yoksa.Ne olur bir tane hava topu indirebilen,sırtı dönük oynayabilen,istasyon olan pivot forvet alında takım ileride top tutabilsin biraz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Yok abi yok almayın sol bek filan kontenjan yoksa.Ne olur bir tane hava topu indirebilen,sırtı dönük oynayabilen,istasyon olan pivot forvet alında takım ileride top tutabilsin biraz.
+ sağ stoper ve 6 numara.

Çevrimiçi ulumemo

Takımın acil gençleşmesi lazım en başta da immo haininin gönderilmesi lazım

Çevrimiçi tolga1903

Kendimi yırtıyorum be abi günlerdir. Sol bek aşağı sol bek yukarı elimizde 3 adet santrafor oynayabilecek oyuncu var hangisini oynatsan diğeri oynasın diyorsun resmen kara delik o bölge. Ben sırtı dönük falan da geçtim pozisyona girsin gol atsın yahu el nesiri gibi adam falan alamazsın zaten şu tarihte. Ne güzel beto diyorlardı sol bek haltı yiyeceğine al şu adamı bitmeden oynamıyor işte

Çevrimdışı murat baltacı

Ali şaşal canı isteyince top çıkarabiliyormus demekki sarılara karşı acayip hatalar yapıyor genelde iki direk dibinden top çıkardı enteresan
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Muçi oğlum kalabalık savunma üzerine şut deneyip kaptırıp sarı yedin ya biraz beyninle oyna şu oyunu lan

Çevrimiçi tolga1903

Şu gedson'un yaptığı tercih ve pas hatalarından öyle bıktım ki dua ediyorum şunu biri alsın diye artık doğru düzgün aklıyla oynayan orta saha izleyelim yeter artık

Çevrimdışı celiker1

Takımın acil gençleşmesi lazım en başta da immo haininin gönderilmesi lazım
İmmıbille neden hain olsun?Adamın vücut artık ancak bu kadar gidiyor işte.Hain olanlar onu alıp yılllık 6 milyon verenlerdir.Aynı pakete gidin penaltısız bu ligde 15+ golü garanti olan Onuachu alın diye yazılarım duruyordur sezon başında.Onuachu yazarken bile yaşından dolayı tereddüt ederken ben 35 yaşında İmmobille çektiler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Guresci girdi, penaltıyı aldıracak Ciro reiste penaltısını atip çıkacak.

Çevrimiçi ulumemo

Muçi neden çıktı mesela immo dururken

Çevrimdışı celiker1

Semih bu maçta gol atıp morallenmen lazım.Golcü gol atamadıkça kriz yaşar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Şu İmobille'den az biraz umudum vardı benimde. Bu adam da bize ders olsun. 300-500 maaş verilmediği sürece bu tarz adam almayalım bir daha. Yemin ederim Muleka olsa skor 2'ydi.
haftalar önce de yazmıştım
bu takıma gelecek bir pivot santrafor takımın oyununu %30 ileri taşır
takımın son dakikalarda gol yemesi, rakibin atak sürekliliği sağlaması, takımın ilerde çoğalamaması, git gelli oyun nedeniyle yorgun düşmemiz
tamamının müsebbibi

immobiledir

Çevrimdışı levitate

ne alaka hoca yaw adam aktif en azından bir şeyler deniyor
bipbipbupbup

Etiketler: