17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor
17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor Tarih : 21.12.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Cihan Aydın - Volkan Ahmet Narinç - Murat Altan - Ömer Tolga Güldibi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor  [Okunma sayısı 7225 defa] 17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor

Çevrimiçi Samet Demir

Gedsonun topla buluştuğu yerde rafa olsa 1 gol fazlamız vardı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi sEuL

Oğuzhan forvet, Bek falan oynayamaz. Kötüyü görüp daha kötüyü layık görmek biraz abes olmuş.
Ferdi’de kanat forvet olarak geldi ve iyi bir beke evrildi. Masu’nun Bahtiyar’in bek oynadığı takımda çokta rahat oynar merak etme.

Yokluktan Valerian bek olarak oynatmıştı onu iki üç maç ve çokta iyi performans göstermişti.

Şu yoklukta bu takımda kimin yerine koysan oynar. Hele şu kanat eksikliğinde, çok rahat Muci’den, Joao’dan daha iyi performans verir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Demir

Ferdi’de kanat forvet olarak geldi ve iyi bir beke evrildi. Masu’nun Bahtiyar’in bek oynadığı takımda çokta rahat oynar merak etme.

Yokluktan Valerian bek olarak oynatmıştı onu iki üç maç ve çokta iyi performans göstermişti.

Şu yoklukta bu takımda kimin yerine koysan oynar. Hele şu kanat eksikliğinde, çok rahat Muci’den, Joao’dan daha iyi performans verir.
Bende diyorum ki senin takımında Oğuzhan diye birisi yok. Çözümü dışarıda arayacaksan ufkumuz geniş olsun. İçeride arayacaksakda Emrecan var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Tam vuracakken topun muhteşem zeminimizde sektiginj görüyorsun değil mi?

Görüyorum ve yineliyorum semih'den golcü vs olmaz. Sekmese her maç böyle golleri atıyor sanki rakiple boğusmaktan güreşmekten top oynadığı yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

alooc hoca müsveddesi  ortaya Gedaon ile Salih yeter. Karşında Barça yok.

Çevrimiçi gokhans

Tam bir (Küfür Yasak)₅ hakem faul’den eyyam yapıo böyle saçma yanlı şeyler olmaz. Salih’in ayağına basma oldu fb, gs olsa penaltı çalınırdı tekrarı bile verilmedi. Hy aday olacaksa önce bugün çıkıp rest çeksin, sokarım liginize taraftarı kışkırtsın hakeme federasyona sokaklara dökülelim. Gerekirse çeksin takımı ligden. Lan göz göre göre hakkımız yeniyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Görüyorum ve yineliyorum semih'den golcü vs olmaz. Sekmese her maç böyle golleri atıyor sanki rakiple boğusmaktan güreşmekten top oynadığı yok.

Bak bu adam tek forvet oynamaz  Ama yanında birisi olursa neler yaptığını da umarım onu doğru oynatan bir hoca be takımda görürüz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kanatsız 4-2-2-2 denemek lazım ya tutarsa diye. Salih dışarı, Gedson kendi bölgesine. İleriye de ayağı olan her hangi birisini alsınlar.

Çevrimiçi sEuL

Bende diyorum ki senin takımında Oğuzhan diye birisi yok. Çözümü dışarıda arayacaksan ufkumuz geniş olsun. İçeride arayacaksakda Emrecan var.
Bir önceki yorumuna bi bak ne demişsin, neresinde Oğuzhan kadroda yada takımda yok demişsin? Şimdi lafi dolaştırıyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

Bir önceki yorumuna bi bak ne demişsin, neresinde Oğuzhan kadroda yada takımda yok demişsin? Şimdi lafi dolaştırıyorsun
Dolaştırılacak birşey yok. Ölümü görüp sıtmaya razı olalım diyorsun :)

Direk desen şu takıma sol bek alın artık diye. Kimse birşey demez. İşin fantazisine kaçıyorsun :)

Çevrimiçi Samet Ç

topçu olmayanları topçu olmayanlarla kıyaslamaktan bıkmadınız mı tartıştığınız adamların biri 3.ligde küme düşmeye oynayan takımda 12 maç oynayan adam diğeri bizim Necip'in daha kötü olanının Kazak versiyonu

Çevrimiçi blackeagle35

Salih ofsayt diye mi vermedi penaltıyı acaba? Öyle bir kural yoksa komedi vermemesi.

Çevrimiçi ulumemo

Takım geçmiş haftalara göre daha iyi. Demek ki neymiş, o bu şu oyuncuyu oynatmak değil olay topu ileri taşımakmış, araya kaçan adama top atmakmış, tutuk oynamayı bırakıp dikine oynamakmış. Aslında çok basitmiş futbol oynamak

Çevrimiçi Samet Ç

Takım geçmiş haftalara göre daha iyi. Demek ki neymiş, o bu şu oyuncuyu oynatmak değil olay topu ileri taşımakmış, araya kaçan adama top atmakmış, tutuk oynamayı bırakıp dikine oynamakmış. Aslında çok basitmiş futbol oynamak
futbol mu oynuyoruz biz şimdi :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

aynı maçı izliyoruz değil mi?

Çevrimdışı savaş altay

Yine karambol maclara devam. Fantezi bestelerimize de donduk mu, alin size mis gibi Besiktas.

Çevrimiçi gokhans

Salih ofsayt diye mi vermedi penaltıyı acaba? Öyle bir kural yoksa komedi vermemesi.
tekrarını bile vermediler, spikerde oralı olmadı. Gs, fb olsa penaltı+kırmızı vermeyen hakemin hakemliğini bitirtirlerdi renkliler. Biz ise sanki beşiktaş değil enayisporuz. Ne taraftar baskı yapıo, ne yönetim nede sahada futbolcular, ben burda kumanda fırlatıyorum sinirden duvar yumrukluyorum şu aptal faul kararlarına bi futbolcuda çıkıp hakeme sen ne diosun demiyo.. Harbi beni sinir hastası yaptı bu takım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Fatih sen ne karaktersiz bir adamsın. Buralara geldiysen bu kulüp sayesinde.

Çevrimiçi sEuL

Dolaştırılacak birşey yok. Ölümü görüp sıtmaya razı olalım diyorsun :)

Direk desen şu takıma sol bek alın artık diye. Kimse birşey demez. İşin fantazisine kaçıyorsun :)
Ne gerek var ki Samet?

2. başkan olarak sözde hiçbir transferine izin verilmeyen ama çoğu transferde uçaktan poz veren Yücel mi transfer edecek yeni beki?

Yoksa iki senedir vaadi Sergen olan Adali’nin getireceği Gursoy Yalçın mı?

Bana kalsa Mayis ayina kadar bu ikisine transfer yasağı getiririm. Yine göz boyama amaçlı devre arasında saçma sapan transferler yapılacak ve önümüzdeki sezonda onlardan çıkabilmek için ağlayacağız

Onana, Musrati, Ox, Ndoer’u defetsinler Amir Kartal Demir Ege ile ligi ilk 6’da bitiririz zaten. Bu uclu şu saydığım adamlardan fazla katkı verir. Gönderdiğimiz Tayfur, Oğuzhan falanda şu anki beklerden iyidir. Bir kurus harcamadan ligi şu anki kadronun bitireceği yerden daha iyi bir yerde bitirebiliriz.

Çevrimiçi tolga1903

Neresi iyi bu takımın şimdi? Bizim taraftar futbol ne iyi oyun ne unuttu gitti. Aldıkları her topu 5 saniye içinde kaybediyorlar yine iğrenç duran top kullanıyorlar hücum edemiyorlar rezil bi takım var sahada. Futbol oynamak basitse de bu takım değil onu oynayan.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne gerek var ki Samet?

2. başkan olarak sözde hiçbir transferine izin verilmeyen ama çoğu transferde uçaktan poz veren Yücel mi transfer edecek yeni beki?

Yoksa iki senedir vaadi Sergen olan Adali’nin getireceği Gursoy Yalçın mı?

Bana kalsa Mayis ayina kadar bu ikisine transfer yasağı getiririm. Yine göz boyama amaçlı devre arasında saçma sapan transferler yapılacak ve önümüzdeki sezonda onlardan çıkabilmek için ağlayacağız

Onana, Musrati, Ox, Ndoer’u defetsinler Amir Kartal Demir Ege ile ligi ilk 6’da bitiririz zaten. Bu uclu şu saydığım adamlardan fazla katkı verir. Gönderdiğimiz Tayfur, Oğuzhan falanda şu anki beklerden iyidir. Bir kurus harcamadan ligi şu anki kadronun bitireceği yerden daha iyi bir yerde bitirebiliriz.
İki başkan adayı da sosyal medya ne derse onu yapacak ayarda. Benimde takımdan da yönetimden de bir umudum kalmadı ama biz taraftarlarım talepleri yüksek olsun bizde umudumuzu kaybedersek iyice dibi göreceğiz.

Son paragrafta söyledilerine tamamen katılıyorum.

Çevrimiçi ulumemo

aynı maçı izliyoruz değil mi?
Evet aynı maçı izliyoruz. En azından ortada dinamik bi takım var. Orta sahada boş boş 700 pas yapan ölüler yok gerçi musrati oynamaya devam ettikçe daha çok olacak da neyse

Etiketler: