17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor
17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor Tarih : 21.12.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Cihan Aydın - Volkan Ahmet Narinç - Murat Altan - Ömer Tolga Güldibi

ergin ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor  [Okunma sayısı 1926 defa] 17. Hafta Beşiktaş 1-1 Alanyaspor

Çevrimdışı Necmi

Evet aynı maçı izliyoruz. En azından ortada dinamik bi takım var. Orta sahada boş boş 700 pas yapan ölüler yok gerçi musrati oynamaya devam ettikçe daha çok olacak da neyse
ortada birşey yok 😳

Çevrimiçi tolga1903

Abi bir tane final pasını verin bir tane boşa kaçan adama şu pası verebilmeyi becerin yeteneksiz ordusu

Çevrimdışı sEuL

İki başkan adayı da sosyal medya ne derse onu yapacak ayarda. Benimde takımdan da yönetimden de bir umudum kalmadı ama biz taraftarlarım talepleri yüksek olsun bizde umudumuzu kaybedersek iyice dibi göreceğiz.

Son paragrafta söyledilerine tamamen katılıyorum.
Tamda bunu kastediyorum, sosyal medyaya göre transfer yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Zalewski ismi düşmeye başladı ve ergen tayfa iş başında. Sorsan bir tane maçını izlememişlerdir ama Fb/Gs’ninde gündemine geldiği için oooo çalım attık demek için istiyorlar. Roma’nin kaç maçını yaktı bu sezon haberleri yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Necmi

Abi bir tane final pasını verin bir tane boşa kaçan adama şu pası verebilmeyi becerin yeteneksiz ordusu
sorun yetenek değil sorun kansızlık o pası vermeyi istemek gerekiyor önce

Çevrimiçi Samet Demir

gedson dön köyüne abicim
Gedson ilerde oynadığı maçlarda bir kaç gol attı diye hoca rafa nın yerine ilerde onu oynatıyor. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi bu gedson çok iyi demi? Muhteşem mücadele durmak yorulmak bilmeyen bi enerji. Peki ne kattı allah aşkına şu mücadelesi? O topu içerdeki herhangi bir futbolcuya veremedikten sonra bu adamın kendini yırtmasının takıma katkısı ne?

Çevrimiçi Samet Ç

avantajı oynatmadığı pozisyona bak

Çevrimdışı Necmi

Muçinin kaybettiği topta top duruyor semih koşmadı bile topa nerden alanyalı geldi topu aldı hücum başlattı top var semih var ve topu almak için hamle bile yspmadı yazıklar olsun srnin gibi alt yapı oyuncularına iki kat yazıklar olsun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muçinin kaybettiği topta top duruyor semih koşmadı bile topa nerden alanyalı geldi topu aldı hücum başlattı top var semih var ve topu almak için hamle bile yspmadı yazıklar olsun srnin gibi alt yapı oyuncularına iki kat yazıklar olsun

abi insaf ve yuh diyorum, Çocuk defanstan top çıkarıyor sen hala koşmuyor falan diyorsun ki komik. Su an futbolcu gibi mücadele koyan tek oyuncu, ama bu çocuk yanlış kullanılıyor mesele bu kadar basit

Çevrimdışı Necmi

Masuakuyu yuhalatmaya aldı oyuna herhalde şimdi oda maçı verir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar Masuyu alıyor rakibe asist yapması icin. Ulan gerçekten bu kadar aptal misiniz?

Çevrimiçi Monza

Rashica ve Ciro ya noldu, öldüler herhalde...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdardan zerre hazzetmiyorum. Bu takım calismazken kondisyonu bu kadar yerdeyken yardımcı hoca ben değildim herhalde
Korkak herif hala kendi sahasında ileriye birini atamıyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

1-1 giden maçta 70te giren adamı sevmiyorsun diye maç sonuna kadar da ıslıklamazsın :bandit:.
Maç bitince istediğin kadar tepki göster. Depresif tezahurat vırt zırt söylemekten zahmet edip maç boyu hakeme ve rakibe yapmadığın baskıyı kendi oyuncuna yapmanın bu kulübe ne faydası var. masuaku 1 faydasızsa bu iş 5 faydasız.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Necmi

abi insaf ve yuh diyorum, Çocuk defanstan top çıkarıyor sen hala koşmuyor falan diyorsun ki komik. Su an futbolcu gibi mücadele koyan tek oyuncu, ama bu çocuk yanlış kullanılıyor mesele bu kadar basit
santrafor santrafor oynuyor uzun zamandır nasıl yanlış kullanıyor bütün pozisyonları faul yaparak öldürüyor bana insaf diyecrğine oturup izle sürekli bahane üretiyorsunuz ıynamamasına kılıf bulmak için ben defansdan top çıkarmasını istemiyorum onun işi defsnsdan top çıkartmak değil otur muçinin kaybettiği topu izle sonra konuş siz anca on yıl maaş ödedikten sonra görürsünüz bundan olmayacağını ama bir oyuncuyu daha zengin etmiş oluruz

Çevrimiçi Samet Demir

Serdardan zerre hazzetmiyorum. Bu takım calismazken kondisyonu bu kadar yerdeyken yardımcı hoca ben değildim herhalde
Korkak herif hala kendi sahasında ileriye birini atamıyor.
4-5-1 türevleri oynamayınca 3 puan alınamıyormuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Yerine yeni teknik direktör getirilmeyecekse Giovanni neden kovuldu? Bunu anlayabilen var mı? Bir B planın varsa A planını iptal edersin. Yanlış mı düşünüyorum? Kaç maç oldu hala teknik direktorsüz oynuyoruz. Yazık değil mi giden puanlara?

Çevrimiçi tolga1903

Alanya bizimkiler ayagina alır almaz basıp top kaybettiriyor. Herifler bir kez olsun savunmaya çekilmedi oyunu geride kabul etmedi. Bu alanyaya karşı pozisyona giremedin bir iki saçma hızlı hücum dışında.

Çevrimiçi Samet Demir

Yerine yeni teknik direktör getirilmeyecekse Giovanni neden kovuldu? Bunu anlayabilen var mı? Bir B planın varsa A planını iptal edersin. Yanlış mı düşünüyorum? Kaç maç oldu hala teknik direktorsüz oynuyoruz. Yazık değil mi giden puanlara?
Taraftar özellikle sosyal medyadaki Akil kişiler böyle uygun gördü. Yönetimde bu karara uydu.

Çevrimiçi Samet Ç

semih gedson hangisini atacaksınız çok merak ediyorum

Çevrimdışı Necmi

Serdar Masuyu alıyor rakibe asist yapması icin. Ulan gerçekten bu kadar aptal misiniz?
akıllı olsa almazdı zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: