12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş
12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş Tarih : 10.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Fatih Terim Stadyumu Hakemler : Turgut Doman - Abdullah Bora Özkara - Bi̇lal Gölen - Furkan

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2859 defa] 12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Serdar3444

Disiplinli mi?

Hocayı beğenmemenizi anlayabiliyorum ama yerine Sergeni istemeniz....

Bu adamın Antalya, kayseri, sivas ve antep hatta bizde ki performansına bak girişi harika, devamı yok. Antep'ten bile şehirden sıkıldım deyip istifa eden adam. Bu adamın herşeyini övebilirsin ama disiplinli olduğuna ikna edebileceğin bir evren yok. Ya adam Osimhen'i gs ye geldikten sonra tanıdım diyor ya. Ne kadar acınası bir durum. Çağdaş Atan, hatta İlhan Palut desen bir nebze hak veririm ama Sergenin izahı yok.
Samet ben Sergen gelirse maç felan izlemem, gerçekten izlemem, asla da istemem, Sergen son seçenek bile olmamalı, asla gelmemeli, şahsen yabancı istemiyorum, yabancı gelecekse kalburüstü kendini kanıtlamış adam gelmeli...
Öyle gelecek vaat eden adam hikayesi herkesi hem yordu hem de üzdü...
Ha dedim onları getiremiyorsan Şifo Mehmet gelsin...
Benim bir tane adayım var, oda Şifo Mehmet, o olmazsa Samet gelsin isterim...
Ama ne yönetim ne de taraftar ne yaptığını bilmiyor...
Büyük bir kaos var ve neşter vurulmayan her gün bu kaos büyüyecek....
Sonumuz hayr olsun...

Çevrimdışı Serdar3444

Mustafa Demirtaşin yazdığı doğruysa durum çok vahim.

Mario hocanın ısrarla ve isim olarak istediği bir oyuncuymus
Bu nedenle gereksiz bir transfer olmadığı göstermek için takımın içine ediyor
Aslında Hoca'ya ben kötü notu Rıdvan'ı ısrarla Rangers'a istediği zaman vermiştim, ne bekliyordu, ne görmüştü, hocanın oyuncu seçimleri fecaat...

Çevrimiçi Talisca1903

Ya allah askina basarmis diyip getirmek istediginiz hoca bu: https://x.com/ortasahahaber/status/1851667897707307030

Basarisiz olmus birini tekrar istemekle ne oldugunu bilmedigin birine sabir gostermek arasinda fark var.  Sergen de Senolde son donemlerinde saglam basarisiz oldular. Ne olduklari belli, tabanlari tavanlari ne olacagini kestirmek icin cok kafa yormaya gerek yok. Sergen kendisi yeter ben istemiyorum diyip gitti, avrupada sifir puan, ligde de kacinci sirada biraktigi belli. Trabzon kacinci sirada bi bakin, veya bi maclarini acin izleyin bakiyim nasil takimlar su an, Senol'un son senesini hatirlamiyor insanlar galiba.
ben gelsin demiyorum ama buradaki iki yüzlülüğede tavır koyarım Sergen 10 puan fark yerken kovalım GİO aynı senaryoda destek çıkalım destekse mesele çıkaydın destek Sergene
İnşallahta gelmez sene sonu 35-40 puan farkı yesin takım GİO ilede o zaman mutlu olur herkes o takımında zaten çoğu futbolcusu çöp olmuş olur enkaz edebiyatı yapanların ortaya koyacağı yeni bir enkaz
Devre arası alınacakları değil satılacakları bekliyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Samet ben Sergen gelirse maç felan izlemem, gerçekten izlemem, asla da istemem, Sergen son seçenek bile olmamalı, asla gelmemeli, şahsen yabancı istemiyorum, yabancı gelecekse kalburüstü kendini kanıtlamış adam gelmeli...
Öyle gelecek vaat eden adam hikayesi herkesi hem yordu hem de üzdü...
Ha dedim onları getiremiyorsan Şifo Mehmet gelsin...
Benim bir tane adayım var, oda Şifo Mehmet, o olmazsa Samet gelsin isterim...
Ama ne yönetim ne de taraftar ne yaptığını bilmiyor...
Büyük bir kaos var ve neşter vurulmayan her gün bu kaos büyüyecek....
Sonumuz hayr olsun...
Buna birşey söyleyemem abi, kızdığım nokta Gio'yu beğenmiyorsan senin hoca tercihin Gio'nun üst leveli olmalı. Ama gidip gio başarısız deyip Sergeni savunursan adama gülerler.

Burada herkesin yazdığı sorunları tekrar yazmanın bir anlamı yok. Hocanın tercihleri, yönetimin etkisizliği falan bunu artık herkes görüyor. Ama biraz çuvaldızı kendimize de batırmamız lazım. Gs maçını ne ara unuttuk? Elin fenerli acunu bile her fırsatta bizim maçı örnek gösteriyor. Bunu unutturan hem taraftar olarak bizleriz, hemde yönetim. Bizim 8 puan eksik aldığımız 3 maçı gs aynı futbolu oynayarak puan kayıpsın geçerdi. Ben sıkıldım bu iğrençliklerden artık. O nedenle iyi oynamışız kötü oynamışız onun derdine düşmüyorum. Adamlar bizden çalıyor bizde bu duruma göz yumuyoruz. Anç zamanı da söyledim bunları şimdide söylüyorum. O zaman vasat sever ilan edildik. Şimdide ne istiyorlarsa onu desinler. O zaman bizi haksız görenlere kalsa Şenol gelince yıllara damga vuracaktım. Herif damgayı bize vurup kaçtı. Bir darbe de Sergen atsın isteniyor..

Yani artık diyecek söz bulamıyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Mustafa Demirtaşin yazdığı doğruysa durum çok vahim.

Mario hocanın ısrarla ve isim olarak istediği bir oyuncuymus
Bu nedenle gereksiz bir transfer olmadığı göstermek için takımın içine ediyor

gitsin benfica maçlarına baksın o zaman bu heriften nasıl 35 gol katkı almışlar diye, oynatan oynatıyor

ya da hiç uğraşmayalım yarın roger schmidt gelsin kullanma kılavuzu onda zaten

iyi yönetici gider sen hayırdır çeker bizimkiler sanki isveçte yaşıyoruz kafasında aman karışmayalım falan
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi mayguntr

ben gelsin demiyorum ama buradaki iki yüzlülüğede tavır koyarım Sergen 10 puan fark yerken kovalım GİO aynı senaryoda destek çıkalım destekse mesele çıkaydın destek Sergene
İnşallahta gelmez sene sonu 35-40 puan farkı yesin takım GİO ilede o zaman mutlu olur herkes o takımında zaten çoğu futbolcusu çöp olmuş olur enkaz edebiyatı yapanların ortaya koyacağı yeni bir enkaz
Devre arası alınacakları değil satılacakları bekliyorum
2020'den bi mesajim,

Çevrimiçi Samet Demir

Ya allah askina basarmis diyip getirmek istediginiz hoca bu: https://x.com/ortasahahaber/status/1851667897707307030

Basarisiz olmus birini tekrar istemekle ne oldugunu bilmedigin birine sabir gostermek arasinda fark var.  Sergen de Senolde son donemlerinde saglam basarisiz oldular. Ne olduklari belli, tabanlari tavanlari ne olacagini kestirmek icin cok kafa yormaya gerek yok. Sergen kendisi yeter ben istemiyorum diyip gitti, avrupada sifir puan, ligde de kacinci sirada biraktigi belli. Trabzon kacinci sirada bi bakin, veya bi maclarini acin izleyin bakiyim nasil takimlar su an, Senol'un son senesini hatirlamiyor insanlar galiba.
Sergen hocalıktan vazgeçti, tv başına geçti. Yani adam bile kendinden vazgeçti. Bizimkiler de zorla adamı tekrar hoca yapma derdinde. Ne güzel ekran başına geçti, çoğu Beşiktaşlıyım diyen yorumcudan, gazeteciden, hatta yönetimden bile iyi konuşuyor ve Beşiktaşımızın savunuyor. Ellemeyin adama mutlu olduğu işi yapsın. Ne kendisi mutsuz olsun ne de bizi üzsün.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

gitsin benfica maçlarına baksın o zaman bu heriften nasıl 35 gol katkı almışlar diye, oynatan oynatıyor

ya da hiç uğraşmayalım yarın roger schmidt gelsin kullanma kılavuzu onda zaten

iyi yönetici gider sen hayırdır çeker bizimkiler sanki isveçte yaşıyoruz kafasında aman karışmayalım falan
Herifin oynamadığı bölge kalmadı. Bir yerde ışık görmen lazım yok ama yok. Bu yönetim ve hocanın kazığı Mario oldu bence.

Çevrimdışı levitate

Herifin oynamadığı bölge kalmadı. Bir yerde ışık görmen lazım yok ama yok. Bu yönetim ve hocanın kazığı Mario oldu bence.
ya belliydi zaten, tüm muhabirler bunun menajeri iyi çalışıyor haberleri o çıkarttırıyor diyorlardı, eninde sonunda başardı

bir de 2 milyona satın alacağız opsiyon zorunluymuş
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi Samet Demir

ya belliydi zaten, tüm muhabirler bunun menajeri iyi çalışıyor haberleri o çıkarttırıyor diyorlardı, eninde sonunda başardı

bir de 2 milyona satın alacağız opsiyon zorunluymuş
İnşallah bir yolu vardır da Ndour, Onana, Ox ve Bahtiyarla beraber hepsini devre arası paket yapalım. Gerekirse orta saha da eksiklik gördülerse Demir Ege'yi de geri çağırsınlar. 2 kanat, 1 sol bek, 1 de santrafor alsınlar.

Etiketler: