12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş
12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş Tarih : 10.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Fatih Terim Stadyumu Hakemler : Turgut Doman - Abdullah Bora Özkara - Bi̇lal Gölen - Furkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13635 defa] 12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

Çevrimdışı Talisca1903

başarısızlığın zamanla düzeleceğini düşünmek...
zaman kaybı yaranın boyutunu büyütür sonrası kangren zaten

Çevrimiçi gokhans

Ben beşiktaş’ın sahibiyim, ben halkım. Öfkemde beşiktaş’a bile isteye zarar vermek isteyenlere.. 2 haftadır hocanın ayağını kaydırmaya çalışan, sergen yolu yapan trollere.. Sırf hocada değil yönetiminde ayağını kaydırmak istiyorlar serdar adalı falan filan hainliğin lüzumu yok. Evet kadro yetersiz, evet bir çok mevkide eksik var, hoca 1 belki 2 transfer dönemine ihtiyacı olduğunu söyledi takımın. Evet bu takımın klasik 6’sı yok. Evet kanadı, beki, santraforu yok. Bu sezon kulübende fazladan sadece weghorst bile olsaydı belki şampiyonluğa inanıyor olurduk. Daha ilk hafta samsun maçı göstermişti zaten, o günkü yorumlarımı okuyan görür, önde basan, rafayı kitleyen her takım bizi sürklase eder diye. Çünkü ne klasik bir 6’ın var ortasahada üstünlük kurup boşluk kapatcak, ne hızlı kanadın var kontrada yakalayacak, nede santraforun var top indirip tutacak, rakip savunmayla boğuşup hataya zorlayacak, geldimi affetmeyecek. Bu zaten apaçık ortadaydı, 40ın üzerinde adam alınıp yollandı. Yönetimin transfer ve kadro mühendisliği hataları var ama geldikleri şartlar itti bu hatalara onlarıda. Anç şenol enkazından aldılar takımı. Beşiktaşlıysan sabredeceksin, destekleyeceksin, verilen şansları kullanamaz sezon sonu kötü bir karnede hepberaber eleştirir yollarız..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Ben beşiktaş’ın sahibiyim, ben halkım. Öfkemde beşiktaş’a bile isteye zarar vermek isteyenlere.. 2 haftadır hocanın ayağını kaydırmaya çalışan, sergen yolu yapan trollere.. Sırf hocada değil yönetiminde ayağını kaydırmak istiyorlar serdar adalı falan filan hainliğin lüzumu yok. Evet kadro yetersiz, evet bir çok mevkide eksik var, hoca 1 belki 2 transfer dönemine ihtiyacı olduğunu söyledi takımın. Evet bu takımın klasik 6’sı yok. Evet kanadı, beki, santraforu yok. Bu sezon kulübende fazladan sadece weghorst bile olsaydı belki şampiyonluğa inanıyor olurduk. Daha ilk hafta samsun maçı göstermişti zaten, o günkü yorumlarımı okuyan görür, önde basan, rafayı kitleyen her takım bizi sürklase eder diye. Çünkü ne klasik bir 6’ın var ortasahada üstünlük kurup boşluk kapatcak, ne hızlı kanadın var kontrada yakalayacak, nede santraforun var top indirip tutacak, rakip savunmayla boğuşup hataya zorlayacak, geldimi affetmeyecek. Bu zaten apaçık ortadaydı, 40ın üzerinde adam alınıp yollandı. Yönetimin transfer ve kadro mühendisliği hataları var ama geldikleri şartlar itti bu hatalara onlarıda. Anç şenol enkazından aldılar takımı. Beşiktaşlıysan sabredeceksin, destekleyeceksin, verilen şansları kullanamaz sezon sonu kötü bir karnede hepberaber eleştirir yollarız..
Keşke başarılı olsaydı da, sabredip sezon sonu şampiyon yollasaydık ama bu saatten sonrası zaten olabilecek birşey değil, kralı gelse bu bu hocayla bu heyecanı, bu ümidi diriltemez ...yok yani, imkansız gibi...keşke olsa...
Birde bizim mutlu mesut izleyip, ümit etmekten başka yaptığımız birşey yok ki...
Bugün kadroda ki saçmalık tamamen hocanın eseri,
Tamam kadromuz çok iyi değil ama bugün o kadar kötü bir rakibe yenildik ki, izahı yok, gerçekten izahı yok...
Kasımpaşa keza öyle bunlara yenilecek takım değil Beşiktaş, ben bunları sindiremiyorum, bunları yaşatmasa neden sevmeyelim ki biz adamı, hayır ümit verici birşeyde yok....
Her hafta geçen haftadan daha kötü... Nereye gideceği belli... Ben bu yönetimi beğeniyorum ve olan onlara olacak, asıl korktuğum da o...

Çevrimiçi mayguntr

başarısızlığın zamanla düzeleceğini düşünmek...
zaman kaybı yaranın boyutunu büyütür sonrası kangren zaten
Sabir dedigin sey isler kotu giderken gosterilir, isler iyi giderken kimse sesini cikarmaz zaten.

Yonetim daha senesini doldurmadi, hoca daha bir devresini doldurmadi.

Daha yeni enfekte olmus kola sen kangren diyip kestirmek istiyorsun.

Ben de sinirliyim maglubiyetlere, ben de hocadan memnun degilim, oyuncularin performasindan, sahada ki oyundan. Son 1 aydir oyunun sifir ilerleme olmasindan ben de sikayetciyim.

Ama bazi seylerin zaman alacagini bildigim icin sabir gostermek zorunda oldugumun da bilincindeyim, herhangi X kisisi gelse de ayni sansa sahip olmasi gerektigini savunurum,  cunku kimse 2-3 aylik isle kalici basarili olacak bir yapi olusturumaz biliyorum.

Bugun hocayi kovalim, kalibimi basarim yerine gelecek kisi (kim olursa olsun) ilk 5 hafta hocadan daha fazla puan alir, ama yine kalibimi basarim ki 10 haftalik ortalamada daha fazla kazanamaz.

Çevrimdışı Talisca1903

Sabir dedigin sey isler kotu giderken gosterilir, isler iyi giderken kimse sesini cikarmaz zaten.

Yonetim daha senesini doldurmadi, hoca daha bir devresini doldurmadi.

Daha yeni enfekte olmus kola sen kangren diyip kestirmek istiyorsun.

Ben de sinirliyim maglubiyetlere, ben de hocadan memnun degilim, oyuncularin performasindan, sahada ki oyundan. Son 1 aydir oyunun sifir ilerleme olmasindan ben de sikayetciyim.

Ama bazi seylerin zaman alacagini bildigim icin sabir gostermek zorunda oldugumun da bilincindeyim, herhangi X kisisi gelse de ayni sansa sahip olmasi gerektigini savunurum,  cunku kimse 2-3 aylik isle kalici basarili olacak bir yapi olusturumaz biliyorum.

Bugun hocayi kovalim, kalibimi basarim yerine gelecek kisi (kim olursa olsun) ilk 5 hafta hocadan daha fazla puan alir, ama yine kalibimi basarim ki 10 haftalik ortalamada daha fazla kazanamaz.
gutbol basit bir oyundur zor olan basit oynamaktır 5 bilinmeyenli denklem değil bu
Ayrıca Anadolu değil burası 10. Haftadan kopamazsın ligden kelle er geç gider 24 hafta ne izleyecek camia yapı yapı ne yapısı oluşturacağız stadınız yoktu yaptık sponsorlarımız var koca camia neye yapılanacak başarısızlığa mı
Sen kendi söylediğine kendin inanıyorsan devam et benim bu tarz boş laflara karnım tok
Gordon Milne döneminden de sakın bahsetme o zaman elimizde kullanabileceğimi gençler ve taş gibi bir başkan vardı biz daha Semihi nasıl adapte edeceğimizi bilmeyen saçma sapan bir hoca ve piyasada gözükmeyen bir Başkanla devam ediyoruz
Senin görüşün sabır bunu anlarım benim görüşümde hatayı gördüğün yerde tepkiyi ver adamcı olma

Çevrimdışı Talisca1903

gutbol basit bir oyundur zor olan basit oynamaktır 5 bilinmeyenli denklem değil bu
Ayrıca Anadolu değil burası 10. Haftadan kopamazsın ligden kelle er geç gider 24 hafta ne izleyecek camia yapı yapı ne yapısı oluşturacağız stadınız yoktu yaptık sponsorlarımız var koca camia neye yapılanacak başarısızlığa mı
Sen kendi söylediğine kendin inanıyorsan devam et benim bu tarz boş laflara karnım tok
Gordon Milne döneminden de sakın bahsetme o zaman elimizde kullanabileceğimi gençler ve taş gibi bir başkan vardı biz daha Semihi nasıl adapte edeceğimizi bilmeyen saçma sapan bir hoca ve piyasada gözükmeyen bir Başkanla devam ediyoruz
Senin görüşün sabır bunu anlarım benim görüşümde hatayı gördüğün yerde tepkiyi ver adamcı olma
ha bu arada sen ilerleme yok diyorsun ben çöküş başladı dur diyorum zamanında engel olsaydın şuna yarışmaya devam ederdin
Burası futbol ana branş olan kulüp futbolda yoksan camiayı toparlayamazsın

Çevrimdışı Talisca1903

Anç ye sabır Hasan Arata sabır destek aman Beşiktaş’a destek vermeyin iyi olanı başarmışı da itin bir yerine sokun ki lazım olduğunda kullanamayalım
Burada dikkatle yazılanları takip edince burada millete hain teol diye saldıranlar kesinlikle cinconlu
Gedson göndermeye çalışan toreira güzelleşen iş yapan colleyi yok pas yapan stoper lazım diye diye linç ettiren Rashica gibi Anadolu takımında varlığı sorgulanacak adamı  olmadan kral yapmaya çalışan Muçi gibi Polonya köyünde 209 bine oynayan adamı wonderkid diye güzelleyip 10 bons 2 maaşla kulübe çakılırken göklere çıkaran her sene ilk 10 haftada sıçıp batıran yabancı hocaları güzelleyip destek dersten diye yırtınan ama şampiyon yapmış Sergen Şenol gibi hocalarıda ilk tökezlediklerinde 6 haftada gömmeye çalışan yetti artık sizin o pis kirli diliniz yapamayacaksınız artık Beşiktaş Kasımda havlu atmayacak yönetimle hocayla yürüyecek bundan sonra troller sizi gizli cinconlular

Çevrimiçi gokhans

Ehonomi çok eyi yeğenim diyen cahil dayıların futbol versiyonu var yahu resmen :)) colley çok eyi yeğenim, sergen-şenol gelsin yeğenim, rashica kimmiş, buda hocamı yeğenim.. Beynini kuşa taksan ters uçurcak, cehaletin, örümcek beyinliliğin nirvanasına ulaşmış adamların söylemine takılacak değiliz. Lafdan önce söyleyene bakarız :)))

Çevrimdışı Talisca1903

Gerizekalı olduğunu her fırsatta belirten tip renkli olduğunu saklamaya çalışırken millete hakaret ediyor. Bu sayede sağlanabileceğini sanıyor ama anca aptallar kendini kandırır
Yabancı modern hoca batırdı Buda sıvayacak

Çevrimdışı Talisca1903

Şu forumda hakaret etmeden yazamayan tek ağzı lağım kim biliyoruz bu kadar hakaret Beşiktaşlıdan çıkmaz git cincon sayfasına sana burada ekmek yok
Kaçabilirsin kamufle olmaya çalışırsın ama saklanamazaın
Şenol’un Sergen’in şampiyonluklarına sevinirsen en hafif tabirle karaktersizsin cincon yalaması seni
Sergen Şenol verdi ama eline şekeri hala yalamaya devam ediyorsun gelmesin yerli hoca ehuehe yabancı hocam gelecek sistem kuraacak 😎😎 pas yapan sol stoperden oyun kuracak ehehehe gedson satalım pas özürlü tam psikolojik vaka ama bizim sorunumuz değil gitsin ait olduğu cincon camiası iyileştirsin
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 09:44:50 Talisca1903 ]

Çevrimiçi gokhans

Bşiktaşlılığım tartışmaya kapalıdır, Satılmışların düşünceleri kendini ilgilendirir. Aziz Yıldırım'ın da bir söylemi vardır ""parali_küpek"" diye!! heh, kim hangi yapıların mamalaması ile hoca-yönetim yollamaya, kendilerine emredilen yerli kişiler için algı ve manipulasyon yapmaya çalışanlar varsa bu sınıf için gerçekten çok iyi bir söylem bu. ""parali_küpek"" .. Bunların hesabına yatırıyorlar parayı, sonra gitsin arat gio, gelsin adalı-sergen.. Köpeklere yem edilecek Beşiktaş yok artık.. Şenol'da yedirdiniz küllerinden doğmaya çalışıyor bu kulüp, bir dahada yenmez hiç umutlanmayın. Hain ""parali_küpek""!!!
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 09:51:37 gokhans ]

Çevrimdışı Talisca1903

Sabır sabır diye 4 sene ANÇ nin kayığından inmezsin sonrada millete akıl vermeye kalkarsın verdiği akılda bir 4 sene daha buna ver adamcı yalakalar sizi kaç paraya yapılıyor bu işler
Bedava bilet felan mı veriyorlar ne veriyorlar bu kadar hainliğin başka açıklaması yok
Hayır alsan bilete ne yapacaksın karaborsada satarsın sen cincon maçına git
Satılmış demiyorum çünkü satılmış değil içeri sızmış bir renklisin

Çevrimiçi gokhans

şuraya beyni olmayanlara ithafen tekrar yazayım...  "Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.”

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen sesleri yükselmeye başlamış ben olsam gelmem şu ortama sene başı Nuriyle kıyaslacağız diye yapmadıkları kalmadı şimdi işler sarpa sarınca imdat çekici gibi ilk akla gelen
Sergen geliyorsa takımı komple göndermek lazım sallamadığı tek oyuncu Necip hocanın kaşına gözüne hayran değiliz hocadan daha büyük sorunlar var diyoruz sadece ve bu sorunlar hoca değiştirerek bitmeyecek ama illa Gio gönderilip yönetim üzerindeki tepkiyi azaltacaksa Gio'nun yerine iyi ya da kötü farketmez ama mesleği teknik direktör olan bir gelmeli adam Osimhen'i tanımıyorum falan diyor
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 11:00:06 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Sergen geliyorsa takımı komple göndermek lazım sallamadığı tek oyuncu Necip hocanın kaşına gözüne hayran değiliz hocadan daha büyük sorunlar var diyoruz sadece ve bu sorunlar hoca değiştirerek bitmeyecek ama illa Gio gönderilip yönetim üzerinde tepkiyi azaltacaksa Hio'nuj yerine iyi ya da kötü farketmez ama mesleği teknik direktör olan bir gelmeli adam Osimhen'i tanımıyorum falan diyor
tanımasın yeterki Kasımda kapatmasın dükkanı

Çevrimiçi Samet Ç

tanımasın yeterki Kasımda kapatmasın dükkanı
O daha erken kapattı dükkanı ikinci sene iyi kadroyla kimse o kadroya kötü demesin çarpılır

Çevrimdışı Talisca1903

O daha erken kapattı dükkanı ikinci sene iyi kadroyla kimse o kadroya kötü demesin çarpılır
en azından yaptı bir tane sabırsa ona sabretseydik Yapamayan gider diğer türlüsü laf- ı güzaf Sergen’de yaptığında destek yapamadığında eleştiri alır bu GİO olunca da farklı olmayacak

Çevrimdışı Talisca1903

en azından yaptı bir tane sabırsa ona sabretseydik Yapamayan gider diğer türlüsü laf- ı güzaf Sergen’de yaptığında destek yapamadığında eleştiri alır bu GİO olunca da farklı olmayacak
Sergende çalışmaz bence bu yönetimle anti parantez

Çevrimiçi Serdar3444

Sergende çalışmaz bence bu yönetimle anti parantez
Madem proje takımı, zaman, tahammül bu kadar değerli ve önemli, Şifo Mehmet gelsin...
Bu arada akıl ve tecrübe ile iyi yönetilmeyen hiç bir proje başarılı olamaz.... Olmadı, olamayacak...
Giovanni yada ismail, ya da biliç projelerine inandırabilseydi birilerini, böyle her asönsörün kapısından girmek zorunda kalmazlardı, ... Yanlış kapıyı çalıp, doğru çözüme ulaşamayız...

Şifo Mehmet yürüyen zekâ, hiçbir kararını tartışmam, bir bildiği vardır derim....ki zaten burada tartışılacak hiçbir saçma kararı da olmaz, ahlaklı, efendi, Beşiktaş'lı ve disiplinli...Emin, bilgili ve tutarlı... Sabredeceksem ona sabrederim, bilirim ki sonunda güneşi göreceğim...
Daha fazlasını değil, Eline bu kadroyu bile versen, bu kadrodan da birşey çıkartır...
Antalyaspor'da sıfır bütçe, deli gibi borçla aldığı takımı, o leş, o sıfır bütçe takımı yıllarca aynı seviyede götürdü,
Derdimiz proje takımı ya, Projeyse, alın size sıfır bütçe, rezil kadrolu başarılı proje,
Antalyaspor, Şifo sayesinde bütün borçlarını temizledi, gün yüzü gördü, sonrada kapının önüne koyup, para harcamaya başladı...
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 16:00:21 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Madem proje takımı, zaman, tahammül bu kadar değerli ve önemli, Şifo Mehmet gelsin...
Adam yürüyen zekâ, hiçbir kararını tartışmam, bir bildiği vardır derim....ki zaten burada tartışılacak hiçbir saçma kararı da olmaz, ahlaklı, efendi, Beşiktaş'lı ve disiplinli...Emin, bilgili ve tutarlı...
Daha fazlasını değil, Eline bu kadroyu bile versen, bu kadrodan da birşey çıkartır...
Antalyaspor'da sıfır bütçe, deli gibi borçla aldığı takımı, o leş, o sıfır bütçe takımı yıllarca aynı seviyede götürdü,
Derdimiz proje takımı ya, Projeyse, alın size sıfır bütçe, rezil kadrolu başarılı proje,
Antalyaspor, Şifo sayesinde bütün borçlarını temizledi, gün yüzü gördü, sonrada kapının önüne koyup, para harcamaya başladı...
Disiplinli mi?

Hocayı beğenmemenizi anlayabiliyorum ama yerine Sergeni istemeniz....

Bu adamın Antalya, kayseri, sivas ve antep hatta bizde ki performansına bak girişi harika, devamı yok. Antep'ten bile şehirden sıkıldım deyip istifa eden adam. Bu adamın herşeyini övebilirsin ama disiplinli olduğuna ikna edebileceğin bir evren yok. Ya adam Osimhen'i gs ye geldikten sonra tanıdım diyor ya. Ne kadar acınası bir durum. Çağdaş Atan, hatta İlhan Palut desen bir nebze hak veririm ama Sergenin izahı yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Anç ye sabır Hasan Arata sabır destek aman Beşiktaş’a destek vermeyin iyi olanı başarmışı da itin bir yerine sokun ki lazım olduğunda kullanamayalım
Burada dikkatle yazılanları takip edince burada millete hain teol diye saldıranlar kesinlikle cinconlu
Gedson göndermeye çalışan toreira güzelleşen iş yapan colleyi yok pas yapan stoper lazım diye diye linç ettiren Rashica gibi Anadolu takımında varlığı sorgulanacak adamı  olmadan kral yapmaya çalışan Muçi gibi Polonya köyünde 209 bine oynayan adamı wonderkid diye güzelleyip 10 bons 2 maaşla kulübe çakılırken göklere çıkaran her sene ilk 10 haftada sıçıp batıran yabancı hocaları güzelleyip destek dersten diye yırtınan ama şampiyon yapmış Sergen Şenol gibi hocalarıda ilk tökezlediklerinde 6 haftada gömmeye çalışan yetti artık sizin o pis kirli diliniz yapamayacaksınız artık Beşiktaş Kasımda havlu atmayacak yönetimle hocayla yürüyecek bundan sonra troller sizi gizli cinconlular

Ya allah askina basarmis diyip getirmek istediginiz hoca bu: https://x.com/ortasahahaber/status/1851667897707307030

Basarisiz olmus birini tekrar istemekle ne oldugunu bilmedigin birine sabir gostermek arasinda fark var.  Sergen de Senolde son donemlerinde saglam basarisiz oldular. Ne olduklari belli, tabanlari tavanlari ne olacagini kestirmek icin cok kafa yormaya gerek yok. Sergen kendisi yeter ben istemiyorum diyip gitti, avrupada sifir puan, ligde de kacinci sirada biraktigi belli. Trabzon kacinci sirada bi bakin, veya bi maclarini acin izleyin bakiyim nasil takimlar su an, Senol'un son senesini hatirlamiyor insanlar galiba.

Çevrimiçi gokhans

Yahu 10. hafta hoca yollayacaksan getireceğin hoca ragnick, pep, kloop, bielsa, ancelotti flan olmalı. İşi garaantiye alıyorum en iyisini getiriyorum dersin. Hollanda ve iskoçyada kupalar kazanmış, dünya futbolunu bilen uefa'da final görmüş hoca, sergen mergen için yollanır mı? şaka mı bu? Adım gibi eminim ara transfer döneminde bir kaç takviye ile şampiyonluk yarışında olacağız bundan şüphem yok.. Önde basıp, rafayı kitleyen sert oynayan kondüsyonlu her takıma karşı dünkü durumu yaşayacağız, tıpkı kasımpaşa maçında yada uçup kaçtığımız sezon başında samsun maçındaki gibi. Kadro yapımız bu durumu aşmaya müsait değil çünkü. Hızlı ve güçlü bir kanatla beraber weghorst tarzı bir santrafor bile bu takımı seviye atlatacak zaten. Birde klasik 6 lazım devre arasına yetişirmi yoksa yaz döneminemi kalır bilmem ama soyunma odasında ljalic'i neden koşmuyorsun diye dövmeye çalışan josef gibi, sahada hırsdan ve aidiyetten ödün vermeyen beşiktaş a sahip çıkan ciğersiz atiba-josefvari klasik 6 alınacak. Ozaman bu takım ite kaka değil vura vura gidecek..

Çevrimdışı Talisca1903

Devre arası bir gelsin hele bir transfer dönemi daha yaşalım GİO hocam Silva &ciroyu nasıl paspas ettiyse yenilerini de eder sıkmayın canınızı devre arasına kadar da 20 puan olur fark sonra da vura vura gideriz şampiyonluğa😎😎😎

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mustafa Demirtaşin yazdığı doğruysa durum çok vahim.

Mario hocanın ısrarla ve isim olarak istediği bir oyuncuymus
Bu nedenle gereksiz bir transfer olmadığı göstermek için takımın içine ediyor

Etiketler: