10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 28.10.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Ceyhun Sesigüzel - Süleyman Özay - Muhammet Ali

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 19290 defa] 10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gecenin özeti:

Yavvssakk bir hakem
Duran topu kullanmayi ve savunmayi rezalet yaoan bir takim
First touch bilmeyen Semih
Yönünü bir defa ileriye dönmeyen Gedson
Bu maçın kilit adamı Paulistaydi, Ciro ya da Rafa olmasa da olurdu ama Paulista olmadan olmazdı ve olmadı da.
Kesinlikle Paulista bu maç olmalıydı. Hem duran top savunmasında. Hem de dikine pasla çıkma konusunda orta sahaya +1 olarak katılabilirdi.

Çevrimdışı Talisca1903

Attığı golde her ne kadar şans faktörü de olsa Muçi'nin şu kadroda gözden çıkartılabilir futbolcu olmadığı ortada. Özellikle de bu kadar dar kadro ile yarışırken.

Semih 90 dakika fiyasko. Beni esas şaşırtan Gedson oldu, çok tutuk ve isteksizdi, maç boyu kendisine atılan topu atana iade etti.

Ersin ise şaşırttı, hem Lyon maçında hem de bu maçta korktuğumuz başımıza gelmedi. İnşallah böyle devam eder, eleştiren bizleri yanıltır.
musratinin yokluğu onu çok bozdu

Çevrimdışı Zafer55

Bende Gio nun kredisi bitmiştir.

Kadro sorunumuz yok Hoca sorunumuz var.

Çevrimiçi Samet Ç

haftaya yine Semih oynar bu sefer Muçi gol attı diye Muçi neden oynamıyor yangını olur

Çevrimiçi Samet Ç

kadro sorunumuz mu yok :D

Çevrimdışı Talisca1903

5 puanda tutsak yeterde ben yönetime güvenmiyorum şampiyonluk şansımız yok diye yine her şeyi sene sonuna bırakırlar diye korkuyorum açıkçası
dakika beklemesinler o zaman ne demek yahu takım kanatsız oynuyor transfer diye bağırıyor

Çevrimiçi Necmi

Tam Musratinin maçıydı bugün. İmobille arkalarında Muci, Semih ve Rafa yapacaktı arkasına yaslanacaktı. Hoca artık kanat yoksa kanatsız oyun oynatmalı ona göre taktik hazırlamayı en azından devre arasına kadar.
sorun kanatsız oynamak değil sorun j mario ndour neden sürekli oynuyor onlara yer açmak için takımın içine ettiler

Çevrimdışı Sefa Kara

8 puan oldu fark. Su kazma Okan yine sampiyon olacak. Boyle kotu bir Gs bizi yine yendi. Semih kendini Messi saniyor. Her defans arkasina attigimiz topu ya Muslera yetisti yada Sanchez deparla arkadan gelip aldi. Duran toplardan basit gol yiyoruz.

Fark 8 degil gelecek hafta gs bay geciyor fark 5.

Çevrimiçi levitate

Bir kanat bir bek birde yedek santrafor yeterli devre arası için uygun oyuncularda var sözleşmesi sene sonu bitecek olan
yetmez ya çok eksiğiz en kötü rotasyona atarsın orada eksik bizde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

1 maç eksik fark 8 puan.

Eksik maçı alsak, Antep'te o.uruktan 2 puanı bırakmasak fark 3 puan olurdu yenilgiye rağmen.

Ben o 2 puana bu maçtan daha fazla üzülüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Semih'in Tsl de karşısında etkili olabileceği bir tane sağ bek var o da svensson.
Ve bunlardan biri 90 diğeri 85 dakika sahada kaldı.

Çevrimdışı Talisca1903

gio inat hocalığında da sorun çok ama kadroda eksik 2 iyi kanat lazım
Ama hocanında yardımcıları biraz daha aktif olması lazım her değişiklik eksi yazıyor bu kadar kötü oyun okunmaz

Çevrimdışı Zafer55

Biz burada sabaha kadar anlatalım orta şut kanat düzen değişmedikçe daha çok devam eder böyle adamların resmi siteden paylaşıma bak.biz efendiyiz ya

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Semih'in Tsl de karşısında etkili olabileceği bir tane sağ bek var o da svensson.
Ve bunlardan biri 90 diğeri 85 dakika sahada kaldı.
eyüp Konya Antalya Kayseri her maçta skor yaptırdı bu çocuk çok üzerine gitti hoca ayar felan bırakmadı ha mükemmel mi değil ama sene başındaki oyunun kilit adamıda Semih

Çevrimiçi Samet Demir

sorun kanatsız oynamak değil sorun j mario ndour neden sürekli oynuyor onlara yer açmak için takımın içine ettiler
Hoca yazdığım oyuncuları kullanırsa bu ikisine olmuyor zaten abi. Ndour ve gedson hep aynı yerde aynı şeyleri yapmaya çalışıyor. Birbirinin muadili birbirini tamamlayamıyorlar. Dilimde tüy bitti bunu yazarken. J. Mario konusunda herkes hem fikir zaten. Bunu yazmaya gerek yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

haftaya yine Semih oynar bu sefer Muçi gol attı diye Muçi neden oynamıyor yangını olur
Neden spoiler veriyorsun ki 😁😁😁 yakın zamanda da Semih forvet olmalı neden kanatta harcıyoruz sözlerini duyarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

sorun mario ndour değil maçına göre kullanman gerek adamları musratiye ihtiyaç varsa ki bu maç vardı onu oynat
Sen hangi oyuncudan hangi oyunda verim alacağını bilmiyorsun oyun okumada büyük sıkıntısı var

Çevrimdışı mrred

Attığı golde her ne kadar şans faktörü de olsa Muçi'nin şu kadroda gözden çıkartılabilir futbolcu olmadığı ortada. Özellikle de bu kadar dar kadro ile yarışırken.

Semih 90 dakika fiyasko. Beni esas şaşırtan Gedson oldu, çok tutuk ve isteksizdi, maç boyu kendisine atılan topu atana iade etti.

Ersin ise şaşırttı, hem Lyon maçında hem de bu maçta korktuğumuz başımıza gelmedi. İnşallah böyle devam eder, eleştiren bizleri yanıltır.
Kanatsız oynuyoruz
Semihe 10 milyon veren varsa ki zannetmiyorum hemen satılsın. Muçi 3 4 e de razıyım. Sadece monchi ya da arap yarımadasına verdiğimiz fiyata satabiliriz. Resmen kanatsız oynuyoruz . Yarışta kalmak bile büyük başarı. Tadic ya da irfan gibi kanat gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

Eski takimlarinda hocaya karsi en buyuk elestiri, degisiklikleri cok ezbere yapmasi ve taktik esnekliginin olmamasiydi, 15 maclik periyotta bunu cok net gosterdi.

Semih ileriye gidecegine geriye gidiyor her mac, 9 numarali forma, milli takim vs cok simartildi. Hocanin da bi dokusunu goremedik Semih uzerinde ne yazik ki.

Ayrica takimin cok net geriye gittigi noktalar var bunlar dusundurucu, sezon basinda duran toplarda organizasyon yapip goller atiyoduk, su an ligde en kotu duran top kullanan takimiz heral. Super kupa maci dahil cok iyi bir on alan baskimiz vardi ona ne oldu anlamak cok guc, ve Rafa'nin dusen performansi. Rafa'nin etkinsizligini ben Al Musratiye bagliyorum, 2.alandan 3.alana topu geciren biri olmadiginda Rafa'nin etkinligi net dusuyor.

Çevrimdışı mellfred

gio eleştirileri komik
adamın elinde bu kadro var
yok niye ndur oynamış da bırakın allasen ndur haftalardır ateş ediyor
rakibin santroforları osimhen icardi bats
bizde  immo isterse 90 dk sıçsın yine çıkaramıyoruz
ki osimhen gol dışında her ikili mücadelede topun servisinde kusursuz oynadı
immo 3 metreye pas atamıyor
bir tane kanat yok takımda
swenson çıkarıp yerine onur sokuyoruz
takım bu kadroyla çok çok iyi maç çıkardı
gudubet uğursuz hakem kartları çıkarsa maçı da alacaktı
 gio bu kadroyla mucize oyun çıkarıyor

Çevrimdışı Talisca1903

Sorun Mario niye oynuyor mu hocanın oyunu okuyamaması mı bu maç sahanın en iyisiydi adam aksayan parçalar ndour ve Semih onları değiştirmen gerekirken en iyi oynayanı çıkartıyorsun ezbere yapılan işler

20 milyon euro kulübeye gömdük

Çevrimdışı Talisca1903

20 milyon euro kulübeye gömdük

3 de Cana yaz

Çevrimiçi Samet Ç

Eski takimlarinda hocaya karsi en buyuk elestiri, degisiklikleri cok ezbere yapmasi ve taktik esnekliginin olmamasiydi, 15 maclik periyotta bunu cok net gosterdi.

Semih ileriye gidecegine geriye gidiyor her mac, 9 numarali forma, milli takim vs cok simartildi. Hocanin da bi dokusunu goremedik Semih uzerinde ne yazik ki.

Ayrica takimin cok net geriye gittigi noktalar var bunlar dusundurucu, sezon basinda duran toplarda organizasyon yapip goller atiyoduk, su an ligde en kotu duran top kullanan takimiz heral. Super kupa maci dahil cok iyi bir on alan baskimiz vardi ona ne oldu anlamak cok guc, ve Rafa'nin dusen performansi. Rafa'nin etkinsizligini ben Al Musratiye bagliyorum, 2.alandan 3.alana topu geciren biri olmadiginda Rafa'nin etkinligi net dusuyor.
Musrati'nin prese yaptığı katkı da vardı artık o da yok çok basit bir istatistik paylaşmıştım Musrati oynarken rakip sahada topu daha çok tutuyoruz hem sekenleri topluyordu hem de topu çok doğru oynuyordu bahsettiğin süper kupa maçında da Musrati ve Gedson orta sahayı komple boşaltarak prese çıkıyordu böylelikle riskli ama çok iyi pres yapıyorduk

Etiketler: