10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 28.10.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Ceyhun Sesigüzel - Süleyman Özay - Muhammet Ali

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 19243 defa] 10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

lan şişir ileriye

Oldu oldu, Ndoer'in yuruyecek hali kalmadi son 15 dakikada ne pas atmasi sisirmesi

Çevrimiçi Necmi

biz topu götürene kadar hakem bitirdi
maç bitmiş pasla çıkmaya çalışıyorlar ne olacak vur ileri bitiremesin hakem

Çevrimiçi Samet Ç

hiçbir şey oynamadan kazandılar bu takımın minumum 2 transfer dönemine ihtiyacı var ancak o zaman tamamlanır seneye mesela 6 milyonluk yedek santraforumuz olacak bu sene geçişte İmmobile yeter ama seneye yedeğe düşmesi şart

Çevrimiçi levitate

Oldu oldu, Ndoer'in yuruyecek hali kalmadi son 15 dakikada ne pas atmasi sisirmesi
ona demiyom masuya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hiçbir şey oynamadan kazandılar bu takımın minumum 2 transfer dönemine ihtiyacı var ancak o zaman tamamlanır seneye mesela 6 milyonluk yedek santraforumuz olacak bu sene geçişte İmmobile yeter ama seneye yedeğe düşmesi şart
2 kanat 2 bek 1 yedek forvet oha ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu takımın bitiricilik ve son pas sorunu var.

Bu kadar pozisyon kaçıramazsın derbi deplasmanında.

Paulistanin eksikliğini 2 duran topta yaşadık.

Çevrimiçi levitate

Bu takımın bitiricilik ve son pas sorunu var.

Bu kadar pozisyon kaçıramazsın derbi deplasmanında.

Paulistanin eksikliğini 2 duran topta yaşadık.
semihin ve marionun kaçırdıkları saçmalık felixin kafası da berbattı

lyon ve konya maçları da böyle oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

hakemle 1-0 alirlar

aç çok belliydi böyle olacagi
her gs deplasmani oldugu gibi

Çevrimiçi blackeagle35

Musrati neden oynamadı, neden bu kadar çok duran top verdik, niye bir tanesine vuramadık? Niye Ndour yürüyecek hali kalmamasına rağmen sahada kaldı? Ben Giovanniye güveniyorum ama bu kadar kötü değişiklikler, niye bu kadar tutucu seçimler var anlamak imkansız. Duran toplar iki türlü de rezalet. Savunma her şişirilen topa panik yapıyor. Havuza düşen topların hiçbirini alamadık. Yazık oldu.

Çevrimdışı Talisca1903

Oyun okuyamıyor hoca kim ne derse desin iyi oynarken Semihi oynatmayan kötü oynarkende çıkarmıyor 65 kritik dk öncesinde değişiklik yapmıyor kanun gibi
Maçın iyisi Mario çıkarıyor Rafayı kanatta heder ediyor inat işte 50 kere yaptın bunu devam et az kaldı adamın tüm enerjisini bitireceksin
Antep maçında o saçma sapan 2 puanı göz göre göre bırakmasaydın şurada yenilmekte çok sorun olmazdı puan farkı 8 maç eksiğiyle
Devre arasına kadar dayanacağız artı yönetimde 2 kanat almayacaksa bıraksın gitsinler

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati'yi oyuna almaması hocayı tek eleştireceğim nokta maçın kilidini açacak oyuncuydu Ndour driplingle çözemedi sana kanatlara diagonal atacak adam lazımken almamak acemilik üstelik rakibin orta sahada ikili mücadeleye girmekten bu kadar kaçınırken ve topu sana bırakmışken tam anlamıyla akıl tutulmaması

Çevrimdışı Sefa Kara

Soylenecek cok sey var yazik/

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati neden oynamadı, neden bu kadar çok duran top verdik, niye bir tanesine vuramadık? Niye Ndour yürüyecek hali kalmamasına rağmen sahada kaldı? Ben Giovanniye güveniyorum ama bu kadar kötü değişiklikler, niye bu kadar tutucu seçimler var anlamak imkansız. Duran toplar iki türlü de rezalet. Savunma her şişirilen topa panik yapıyor. Havuza düşen topların hiçbirini alamadık. Yazık oldu.
Maça taraftarın tam da istediği 11 ile başladı. Değişiklikleri geç oldu sadece.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

semihin ve marionun kaçırdıkları saçmalık felixin kafası da berbattı

lyon ve konya maçları da böyle oldu
Sadece o da değil. Masu içeri giriyor düzgün içeri çıkarsa 4 kisi ceza sahasinda. 1 tane iyi kanat olmalıydı. Çok şeyi degistirirdi.

Rashica ve Paulista bile çok farkettirirdi şu maçta. Rashicanin arkaya koşuları baya yorardı. Ayrıca Paulistanin orta sahada evelemeden direkt tak diye ataga çıkardığı paslari aradık bu maç.

Çevrimiçi Monza

Attığı golde her ne kadar şans faktörü de olsa Muçi'nin şu kadroda gözden çıkartılabilir futbolcu olmadığı ortada. Özellikle de bu kadar dar kadro ile yarışırken.

Semih 90 dakika fiyasko. Beni esas şaşırtan Gedson oldu, çok tutuk ve isteksizdi, maç boyu kendisine atılan topu atana iade etti.

Ersin ise şaşırttı, hem Lyon maçında hem de bu maçta korktuğumuz başımıza gelmedi. İnşallah böyle devam eder, eleştiren bizleri yanıltır.

Çevrimiçi Samet Ç

2 kanat 2 bek 1 yedek forvet oha ya
Bir kanat bir bek birde yedek santrafor yeterli devre arası için uygun oyuncularda var sözleşmesi sene sonu bitecek olan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gecenin özeti:

Yavvssakk bir hakem
Duran topu kullanmayi ve savunmayi rezalet yaoan bir takim
First touch bilmeyen Semih
Yönünü bir defa ileriye dönmeyen Gedson
Bu maçın kilit adamı Paulistaydi, Ciro ya da Rafa olmasa da olurdu ama Paulista olmadan olmazdı ve olmadı da.

Çevrimdışı Savaş

Bir daha Semih neden yok dersem beni bu forumdan atın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece o da değil. Masu içeri giriyor düzgün içeri çıkarsa 4 kisi ceza sahasinda. 1 tane iyi kanat olmalıydı. Çok şeyi degistirirdi.

Rashica ve Paulista bile çok farkettirirdi şu maçta. Rashicanin arkaya koşuları baya yorardı. Ayrıca Paulistanin orta sahada evelemeden direkt tak diye ataga çıkardığı paslari aradık bu maç.
Tam Musratinin maçıydı bugün. İmobille arkalarında Muci, Semih ve Rafa yapacaktı arkasına yaslanacaktı. Hoca artık kanat yoksa kanatsız oyun oynatmalı ona göre taktik hazırlamayı en azından devre arasına kadar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Ne yazsak boş can sıkıntısı

Çevrimiçi Samet Ç

Oyun okuyamıyor hoca kim ne derse desin iyi oynarken Semihi oynatmayan kötü oynarkende çıkarmıyor 65 kritik dk öncesinde değişiklik yapmıyor kanun gibi
Maçın iyisi Mario çıkarıyor Rafayı kanatta heder ediyor inat işte 50 kere yaptın bunu devam et az kaldı adamın tüm enerjisini bitireceksin
Antep maçında o saçma sapan 2 puanı göz göre göre bırakmasaydın şurada yenilmekte çok sorun olmazdı puan farkı 8 maç eksiğiyle
Devre arasına kadar dayanacağız artı yönetimde 2 kanat almayacaksa bıraksın gitsinler
5 puanda tutsak yeterde ben yönetime güvenmiyorum şampiyonluk şansımız yok diye yine her şeyi sene sonuna bırakırlar diye korkuyorum açıkçası

Çevrimdışı Sefa Kara

Hoca bir daha semih neden oynamiyor demesinler diye 90 dk oyunda tuttu alin gorun dedi.

Çevrimiçi Necmi

J mario alarak takımın içine eden yönetimdir geldiğinden beri takımın oynadığı tek iyi maç yok

Çevrimiçi levitate

valla hoca haklıymış sıfır verim
bipbipbupbup

Çevrimdışı bjkozy

8 puan oldu fark. Su kazma Okan yine sampiyon olacak. Boyle kotu bir Gs bizi yine yendi. Semih kendini Messi saniyor. Her defans arkasina attigimiz topu ya Muslera yetisti yada Sanchez deparla arkadan gelip aldi. Duran toplardan basit gol yiyoruz.

Etiketler: