Hocaya bu ligin nasıl bir lig olduğu kesinlikle anlatılmamış. Anlatmayı bırak bahsedilmemiş bile. Şuan ne olduğunun, ne yaşandığının farkında değil herif.
Ben de bunu anlayamıyorum.
Geldiği ligi incelemez mi insan hiç.
Diyelim ki baktı ama istisna bir sezon olarak değerlendirdi geçtiğimiz seneyi, Feyyaz ya da Samet hiç konuşmuyor mu, ligin dinamiklerini anlatmıyor mu bu adama? Serdar ne yapıyor?
Biz her deplasmanı 1 puan da fena değildir diye mi oynayacağız? Trabzon maçı öyle bu maç öyle… Hatta sahamızdaki Eyüp maçında bile kontak kapattık, zar zor 3 puanla bitti. Hiç efor sarf etmeden bu maçları alacağımız mı düşünüyor ne yapıyor anlamadım.
Öne geçip dinlenerek defans yapıyoruz desek o da değil.
Bugün verdiğimiz pozisyonların sayısı belli değil, adamları da iştahlandırdık inandırdık bu kadar pozisyon vererek. Zorla ortak ettik maça.
Bugün maçı seyreden istisnasız bütün Beşiktaşlılar gol yiyeceğimizi biliyordu.
70’ten önce yiyelim bari diye dua ettim ben hatta.
Çok kısa sürede O’’na güvenmemi sağlamıştı hoca ama daha da kısa sürede büyük soru işaretleri oluşturdu. Maçı bitiren 11 utanç verici.
Başkan mı Feyyaz mı artık kimse alıp karşısına anlatsın bizim iç sahada fire vermeyip deplasmanda da derbiler hariç en fazla 4 - 5 maçta puan kaybetmemiz lazım ki yarışta kalalım.