8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16030 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Hocanın kredisi baya baya azaldı onana Mario şans buluyor Salih Can keleş bulamıyor Semih kesik yiyor elindeki üç puanı veriyorsun hem olmayacak puan kaybı hem inatlaşma hem camianın modunu düşürdun kendi ayağına sıktın hoca ayıkla şimdi pirincin taşını
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

colley felix değişimnde ne kazandık ne fark var

Çevrimdışı Talisca1903

gedson ndour emirhan hayvani perf verdiler yazık oldu

Çevrimiçi levitate

Giovanni van Bronckhorst: "Gelişme göstereceğimiz şeyler var. Hala yenilmedik, mağlubiyetimiz yok. Panik yapacak bir durum yok. Ligin üçüncü bölümüne başlayacağız ve gelişim göstereceğiz."

az çabuk göster hoca valla zaman daralıyo

aslında adamın kredisi skorlardan çok oyuncu seçimlerinden gidiyor değişik (ama haklıyız)
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2024, 22:34:38 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gedson ndour emirhan hayvani perf verdiler yazık oldu

emirhan anadolu topçusu vs. dedin bak nasılmış :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Giovanni van Bronckhorst: "Semih genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu sene çok daha iyi bir oyuncu olacak. Bugün kendisini tercih etmedik ama milli takıma gidiyor. Bir sonraki bölümde oynayabilir."

hmmm

Çevrimdışı Talisca1903

emirhan anadolu topçusu vs. dedin bak nasılmış :D
hayvan gibi iyiydi çünkü anadolu takımı gibiydik 7 li defans yaptık çocuk çok iyi oynadı helal olsun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Giovanni van Bronckhorst: "Semih genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu sene çok daha iyi bir oyuncu olacak. Bugün kendisini tercih etmedik ama milli takıma gidiyor. Bir sonraki bölümde oynayabilir."

hmmm

La Fontaine den masallar

Çevrimdışı Zafer55

sen ona iyi oyun diyorsan Beşiktaş neler oynadı senin zirven maalesef dip yapmış
Skordan , sonuçtan bağımsız; Frankfurt maçındaki oyuna dip dedirtecek fazlaca iyi oyunlarımız  olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

hmmm
Semih genç ve gelişim gösteren bir oyuncuysa Mustafa bildiğin çocuk hoca çocuk. İkisine de yazık ediyor. Birini oynatarak birini oynatmayarak hırpalıyor

Çevrimiçi levitate

hmmm

yaw iddia odur ki bunun bireysel antrenörü bunu aşırı yanlış çalıştırmış koşamıyormuş beli dönmüyormuş vs. (ki harbiden bacakları geçen seneye göre anormal duruyor) onu düzeltmeye çalışıyorlarmış, hadi böyle bir probleminiz var diyelim adam 10-15 dk bile mi oynayamıyor saçma geldi

yerli kuralı olsaydı keşke el mecbur oynatırdı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Semih genç ve gelişim gösteren bir oyuncuysa Mustafa bildiğin çocuk hoca çocuk. İkisine de yazık ediyor. Birini oynatarak birini oynatmayarak hırpalıyor
mustafanın hata yapması yerini kaybetmesi yanlış karar vermesi felan bunları gençliğine verebilirizde bu çocuk veteran gibi hiç koşamıyor bunun açıklaması yok ajax maçında da bu maçta da sağa sola düşüp durdu ayakta duramıyor ciroyu çıkardığı an eyvah dedim

Çevrimdışı Talisca1903

yaw iddia odur ki bunun bireysel antrenörü bunu aşırı yanlış çalıştırmış koşamıyormuş beli dönmüyormuş vs. (ki harbiden bacakları geçen seneye göre anormal duruyor) onu düzeltmeye çalışıyorlarmış, hadi böyle bir probleminiz var diyelim adam 10-15 dk bile mi oynayamıyor saçma geldi

küllüyen yalan ya yönetim dedi oynatma sattık sakatlanmasın felan yada taktı hoca buna semihin dönmüyor muçinin beli mi dönüyor mustafa yürüyemiyor onu ne yapacağız ?

Çevrimiçi Serdar3444

Hocanın ve ekibinin aynı hataları yapması ve farklı sonuç beklemesi anormal,
    -Hoca takımı fizik kondisyon olarak çok iyi seviyeye getirdi o kesin...
     Ama
     -Hoca maçı okuyamıyor, şimdiye kadar değişikliklerle bir maça dokunduğunu görmedim...
     -Hoca ya yaptığı hatalar ile ilgili kendi ekibinden geri dönüş alamıyor ya da almak istemiyor olmalı. Ortada görünen büyük bir saçmalık olduğu kesin...Yani ya aşırı sabit fikirli ve taktik-teknik anlamda kimseyi dinlemiyor ya da oyunu sahada analiz etme anlamında çok kötü bir ekibi var ve adama tek bir konuda bile doğru bilgi vermiyorlar....
  Bütün taraftarın gördüğünü göremiyor olmasını anlamlandırmak çok zor...

Çevrimdışı Zafer55

Ne yalan söyleyeyim Semih geçtiğimiz sezon bana Nihat'ın gençliğini anımsatıyordu duruşuyla koşuşuyla.. bu sezon ise Rıza'nın yaşlılığı gibi bir vücut duruşu var. Ama bu haliyle de mario yerine kanat! Mustafa yerine santrafor oynar.

Çevrimdışı Talisca1903

ne olduysa alpella montella bizim klübü ziyaret ettikten sonra oldu semih yedi kesiği ha mükemmel mi değil ama yerine oynayanlar komple vitaminsiz buda adilane değil

Çevrimdışı Talisca1903

sene başı ne güzelsemih ciroya yakın ciro kutunun içinde jakılıyor rafada akıyordu içeri gedson arkayı süpürüp hücum devamlılığı sağlıyor musrati ileri oynayarak akınları düzenliyordu ne zaman semihi kestik ciro hucümda tek baına pres yapmak için sağa sola açıldı denge felan kalmadı sene başına dönsek colley miydi sorun felix parasına kanat alsak tamamdı acayip acayip işler 2,75 d e cana vereceğimize 2 gurbetç kovalasak yada oxa versek o parayı seoetlesek yeterdi saçmalama o dönemde başladı
rafa ciro pau ile başlayıp batırdık yoksa ne ndour ne mario sorundu işede yararlar uzun maratonda

Çevrimiçi levitate

küllüyen yalan ya yönetim dedi oynatma sattık sakatlanmasın felan yada taktı hoca buna semihin dönmüyor muçinin beli mi dönüyor mustafa yürüyemiyor onu ne yapacağız ?

valla sattılarsa açıklasınlar mevzu kapansın, avrupa'da bazen bir yıl sonranın anlaşmasını bile açıklıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

valla sattılarsa açıklasınlar mevzu kapansın, avrupa'da bazen bir yıl sonranın anlaşmasını bile açıklıyorlar
Transfer sezonu açık değilken açıklayabilir muyuz?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

colley felix değişimnde ne kazandık ne fark var
Hasan Türk de koşuyor Ernst de. Sende haklısın. :) Bir insan haklıyken her defasında kendini nasıl haksız hale sokar onun vücut bulmuş hali gibisin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Transfer sezonu açık değilken açıklayabilir muyuz?

madrid aldığı tüm gençleri öyle açıkladı, liverpool naby keita'yı 1 yıl önceden açıklamıştı, daha vardır öyle örnekleri
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan Türk de koşuyor Ernst de. Sende haklısın. :) Bir insan haklıyken her defasında kendini nasıl haksız hale sokar onun vücut bulmuş hali gibisin.
muçi iyi muçi hocanın var bir bildiği semih konusunda  :D :D öylemiydi neydi o 27 lik gedon 37 lik modriç miydi neydi rebiç mobingmi yiyordu neydi ki acaba
takımda kanat yokken tek senesi kalmış stoper operasyonuna 7 vermek 1de colley 8 mantık nrede bul bakalım

defans hata yapar colleyde yapıyordu ts ve bu maç bak bakalım kim topu kaçıran adilane olsan bunu da görürsün bakana görene çok fark yok iki oyuncu arasında
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2024, 23:27:26 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

rashica duran topta bile tek başına duran adama çarptırdı hatırladınız mı o pozisyonu iişte o tam olarak rashicayı tarif eden pozisyon :icool:

Çevrimdışı Talisca1903

sakatlıktan dönememiş ayakta duramayan talha ve koşmayı bırak ayakta duracak hali olmayan mustafayı oynatan tüm teknik ekibi yarın kovmak lazım insan bakmaz mı idmanda bunların haline ya görmüyorlar ya milleti kör sanıyorlar

Çevrimdışı emre_1978

Hocaya bu ligin nasıl bir lig olduğu kesinlikle anlatılmamış. Anlatmayı bırak bahsedilmemiş bile. Şuan ne olduğunun, ne yaşandığının farkında değil herif.
Ben de bunu anlayamıyorum.
Geldiği ligi incelemez mi insan hiç.
Diyelim ki baktı ama istisna bir sezon olarak değerlendirdi geçtiğimiz seneyi, Feyyaz ya da Samet hiç konuşmuyor mu, ligin dinamiklerini anlatmıyor mu bu adama? Serdar ne yapıyor?

Biz her deplasmanı 1 puan da fena değildir diye mi oynayacağız? Trabzon maçı öyle bu maç öyle… Hatta sahamızdaki Eyüp maçında bile kontak kapattık, zar zor 3 puanla bitti. Hiç efor sarf etmeden bu maçları alacağımız mı düşünüyor ne yapıyor anlamadım.
Öne geçip dinlenerek defans yapıyoruz desek o da değil.
Bugün verdiğimiz pozisyonların sayısı belli değil, adamları da iştahlandırdık inandırdık bu kadar pozisyon vererek. Zorla ortak ettik maça.

Bugün maçı seyreden istisnasız bütün Beşiktaşlılar gol yiyeceğimizi biliyordu.
70’ten önce yiyelim bari diye dua ettim ben hatta.

Çok kısa sürede O’’na güvenmemi sağlamıştı hoca ama daha da kısa sürede büyük soru işaretleri oluşturdu. Maçı bitiren 11 utanç verici.

Başkan mı Feyyaz mı artık kimse alıp karşısına anlatsın bizim iç sahada fire vermeyip deplasmanda da derbiler hariç en fazla 4 - 5 maçta puan kaybetmemiz lazım ki yarışta kalalım.

Etiketler: