8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 15929 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

Kaleci hamle yapıyor ahlakla ne alakası var saçmalama istersen
Yav kardeşim siz haddinizi  gerçekten aşıyorsunuz. Beğenmiyorsan yorum yapma, işine bak, sen yakıştırıyorsan, sana yapılınca da konuşmayacaksın. Ben onlarada konuşurum bunada konuşurum.

Çevrimiçi Samet Ç

gese maçında mertens dirsek atmış sarı bile vermemişler :D

Çevrimdışı BlackEagle16

Selçuk İnan in derdi nedir ben top oynarken bu kadar hırslı görmedim bu arkadas
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi ulumemo

İlk 25 dk tempo iyiydi golden sonra saldılar. Klasik son dk kalp krizi geçirtmeli jk maçı olacak

Çevrimiçi gokhans

Gs gol attıkça gülümseyen takımını geriye yaslayan selçuk, bize önde basıp ayakta maç seyrediyor kuduruyor kenarda, ne garip değil mi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

gs :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Yav kardeşim siz haddinizi  gerçekten aşıyorsunuz. Beğenmiyorsan yorum yapma, işine bak, sen yakıştırıyorsan, sana yapılınca da konuşmayacaksın. Ben onlarada konuşurum bunada konuşurum.

Burası Beşiktaş forumu. Kural kitabına göre %100 penaltı olan pozisyona "benim keyfime göre penaltı değil." dersen gelecek tepkiye de hazır olacaksın.

Çevrimiçi tolga1903

muçi her atakta duruyor tüm atakları hiç etti iyi felan oynamıyor

Delirtti beni ben adem ljajic'in pisirik iğrenç oyunundan öyle tiksinmisim ki aynısını oynuyor şu an. Ama çıkacak adam bu değil net oğlu net immobile. Hem sarısı var hem de dili dışında geziyor semih immobile bunu yapmak zorunda bu hoca gol yemeyi beklerse bu takım yer çok yedi yiyecek de sonra yırtın dur 2 olsun diye. İmmobile semih değişikliği acilinden. Muçiyi de rashica ile değişirse hayır demem.

Çevrimiçi Samet Ç

gese

Çevrimdışı Sefa Kara

maci kopartmamiz lazim pozisyonlari harciyoruz arariz bu pozisyonlari.

Çevrimiçi tolga1903

Sana verildi aynısı eyüp maçında başka türlü mücadele edebilme şansın yok net penaltı biz elalemin enayisi değiliz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semihin niye oynamadigini hoca kendisine söylemiş ama bize de söylese de bilsek.
Duran topları rezalet kullanıyoruz organizasyon olarak sıfır.
Muci de kıpırdanma var ama Ciroya yaklaştığında etkili.
Bir de Svennson gibi bir beki sagimiza layık görenleri de Allaha havale ediyorum. Gitsin cim hokeyi falan izlesin.

Çevrimdışı Talisca1903

Semihin niye oynamadigini hoca kendisine söylemiş ama bize de söylese de bilsek.
Duran topları rezalet kullanıyoruz organizasyon olarak sıfır.
Muci de kıpırdanma var ama Ciroya yaklaştığında etkili.
Bir de Svennson gibi bir beki sagimiza layık görenleri de Allaha havale ediyorum. Gitsin cim hokeyi falan izlesin.
kıpırdanma felan yok sayesinde atak sonlandıramıyoruz Semih acilen girsin ciro felanda çıkmasın

Çevrimdışı Zafer55

Mario ne yapıyor? Ne için sahada anlamıyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Delirtti beni ben adem ljajic'in pisirik iğrenç oyunundan öyle tiksinmisim ki aynısını oynuyor şu an. Ama çıkacak adam bu değil net oğlu net immobile. Hem sarısı var hem de dili dışında geziyor semih immobile bunu yapmak zorunda bu hoca gol yemeyi beklerse bu takım yer çok yedi yiyecek de sonra yırtın dur 2 olsun diye. İmmobile semih değişikliği acilinden. Muçiyi de rashica ile değişirse hayır demem.
ciro çıkmasın semih girerse kutudan çıkmak zorunda kalmaz semih ciro rafa iyiydi be ne demeye bozuyorsun hoca kaç maç oldu sebebi varmış neymiş o sebep

Çevrimdışı kahyaoglueren

Golu Muci hazırladı arkadaşlar bu arada. Koşusu, ara pası.

Çevrimiçi tolga1903

ciro çıkmasın semih girerse kutudan çıkmak zorunda kalmaz semih ciro rafa iyiydi be ne demeye bozuyorsun hoca kaç maç oldu sebebi varmış neymiş o sebep

Ben çok iyi anlayabiliyorum sebebini. Semih'in oynadığı oyunu güreş zannetmesi yeterli bir sebep bence. Ha madem güreşecek antep stoperleriyle güreştiririm ben olsam şu dakika. Ama yapmamış sağlık olsun umarım atılmaz immobile ve saçma sapan rakibin üzerine sıkmaya devam etmez.

Çevrimdışı Talisca1903

semihi sattık mı acaba ondan mı oynamıyor öyleyse bile saçma değil mi daha kaç maç var devre arasına

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tekrar izlerken gol yiyorduk birden

Çevrimdışı Talisca1903

bu nasıl pozisyon vermek yahu

Çevrimiçi tolga1903

Takım güven vermiyor ve 2'yi atmak gibi bir isteği yok.

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı Talisca1903

muçi sıvıyor görebilene

Etiketler: