8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 15820 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

ya bırak kardeşim daha nasıl olcak müdahale var
Ahlak yoksa takarsın ayağını adına temas dersin

Çevrimdışı 38life

Penaltı pozisyonundan şüphe edenler neye göre ediyorlar onu da yazsın. Anlam veremedim çünkü. Kaleci topa müdahele için atlıyor fakat Immobile erken davranıp topa vurduğu için kalecinin atlayışı topa değil Immobile'ye temas ediyor. Bu durumda hangi bahane ile penaltı verilmeyebilir? %100 penaltı pozisyon. Penaltı değil demek için bir gerekçe yok.

Çevrimiçi tolga1903

Ya immobile allahtan penaltı diye bişey var oyunda yoksa çok laf yerdin sen

Çevrimdışı murat baltacı

Saçma gol yemezsek fark olur muci istekli az akıllı olsa vuruş pozisyonu alsa rahat gol yapacağı pozisyonlar oluyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi levitate

masuaku'ya yazarmış nasıl vuramıyorsun ona
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı KartalınGücü

Kediler 6 faul 0 sarı kart rakipleri 2 faul 2 sarı kart gerçekten çok acayip işler dönüyor bu kart mevzusunda adamlar bug bulmuş

Çevrimdışı Talisca1903

Ahlak yoksa takarsın ayağını adına temas dersin
milet içimizden geçiyor sen ahlak türküsü mü söyleyecen

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Penaltı pozisyonundan şüphe edenler neye göre ediyorlar onu da yazsın. Anlam veremedim çünkü. Kaleci topa müdahele için atlıyor fakat Immobile erken davranıp topa vurduğu için kalecinin atlayışı topla temasa değil Immobile'ye temas ediyor. Bu durumda hangi bahane ile penaltı verilmeyebilir? %100 penaltı pozisyon. Penaltı değil demek için bir gerekçe yok.

Merte verilende de, Frankfurt'ta da  ı'm mobile de de kaleciye çarpsın diye ayak koyuluyor. Yani ben vardan bunu seyretsem ayağını kötü niyetle takana uzatana sarı kart veririm. Kriterim sadece ve sadece ahlak

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı bjkozy

Sacma sapan harcarsak pozisyonlari sonunda yiycez

Çevrimdışı murat baltacı

Saçma gol yemezsek fark olur muci istekli az akıllı olsa vuruş pozisyonu alsa rahat gol yapacağı pozisyonlar oluyor
Takımı biliyorum Mario güzel izliyor masuaku zaten şaşırtmıyor ikiyi üçü atmazsak sıkıntı çıkacak Selçuk bilenmiş gs ye gelince sırıtarak fark yer karaktersizler
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

rahat 7-8 dk uzatma gelmeli sanki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

milet içimizden geçiyor sen ahlak türküsü mü söyleyecen
Sen konuşma tarzını bir kontrol et istersen, buna türkü dersen de senle konuşup uzlaşacak bir noktamız olamaz

Çevrimdışı KartalınGücü

Merte verilende de, Frankfurt'ta da  ı'm mobile de de kaleciye çarpsın diye ayak koyuluyor. Yani ben vardan bunu seyretsem ayağını kötü niyetle takana uzatana sarı kart veririm. Kriterim sadece ve sadece ahlak

Adam rakibin önüne geçiyor ayak koymadan nasıl geçecek. Kaleci öyle bodoslama dalmayacak yğzde yğz topa değemeyecekse. Bu mantığa göre elini açıp leylek gibi uçan stoperin de eline topu çarptırınca kötü niyetli mi olunuyor?

Çevrimiçi levitate

ulan o kadar fizikli uzun boylu adamlarımız var açılan ortalara bak
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

her maç 2-3 pen6 mız verilmiyor yok müdahale yetrmi yetmez mi yeter babam yeter yetti bana  47 yaşındayım her sene hakkımız yenir mümkünse cinconu şöyle olmayan pen6 ile yenmek isterim

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: