7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş
7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş Tarih : 30.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : RHG Enertürk Enerji Stadyumu Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - Hakan Yemişken - Erdem

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 15267 defa] 7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

İkinci yarı 30 dakika top oynayıp ilk 11'inden üç eksik adam varken 4 yediğin avrupa dönüşü deplasmanda 3 atıyorsun ve hoca eleştiriliyor en son lige 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle 20 yıl önce falan başlamışızdır hücumda oyuncu eksikliğinden dolayı kötüyüz ama 10 maçta 27 gol atmışsın birde şu takımı tamamlayamayanlara laf etseler daha doğru iş gerçi 10 maçta 10 gol atan Ciro falanda eleştiriliyor saçma sapan işler adam ne yapsın 10 maçta 20 falan mı atsın
niye eleştirmeyelim mi? Yanlışları söylemeyelim mi? Ciro son maçlarda geçen senenin cenk’inden ne farkı var? İlk geldiği zamanki  immobile mi? Salih değilde neden onana yada? Hoca haklı burda mı diyek?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Masuaku ve svensson un ikisinin birden olmadığı maçtı. Ve Rashica ve Emirhan bek olarak çok çok iyi iş çıkarttılar. Ndour da çok iyiydi.
Marionun 100 dakika sahada kalması ise Komik
Başka bir söz bulamıyorum tanımlayacak. Adam 100 dakika mevki mevki gezdi dolandı. Arada bir rashicaya yaklaşıp hal hatır sordu yine Rashicayı tek başına bırakıp kayboldu oyun içinde.
Kötü futbolcu değil ama hocanın bundan nasıl bir beklentisi var çözemiyorum.
Topla buluştuğunda bir numarası olsa dolanmasını anlamlandıracağım belki ama o da yok
rashica muci bek oynadı. 3lü savunmanın solunda oynadı emirhan.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Emirhan'ı sol bek Masauka'yı sol açık yaparsak bütün sorunu çözeriz
Ben de öyle düşünüyorum ama hoca öyle birşey istemiyor.. Hoca kanat istemiyor o işi beklere yaptırıyor. Kanat istese mario yu aldırmazdı.

Çevrimiçi Samet Ç

hocanın semih inadı eleştiriliyor ( muçi sıfır çünkü) eleştirilrde yedeği olmayan adamı sürekli kesip hücumu tıkarsan olmaz
döndüre döndüre oynatıyor işte bugün bahtiyarda girdi mesela yapacak bir şey yok Semih çok temaslı oynuyor hakemlerde hemen hemen her pozisyonda gereksiz sertliğe göz yumuyor bu kadar rotasyon darken sürekli üst üste oynatsan bir yerde sakatlanacak devre arasına kadar böyle maalesef ayrıca 11 başlatsa kenarda skora etki edecek adamda yok hocalık bir durum yok yönetim sağ olsun devre arasına bıraktı her şeyi rehavetten

Çevrimiçi tolga1903

Şu onana belasından yönetim kurtarsa bari bizi bir şekilde gvb'yi tavlıyor bu adam antrenmanda heralde. Boylu poslu fizikli direnç katar zannediyor gvb bunu oyuna atınca. Abi ne kötü futbolcusun sen ya

Çevrimdışı Talisca1903

masuaku yedek kalsin bir sure emirhan iyiydi orda.
büyük maçlarda emirhan anadoluda masuaku oynasın

Çevrimiçi kahyaoglueren

Emirhan bugün sol bek oynamadı, not olarak geçelim.

Çevrimiçi Samet Ç

niye eleştirmeyelim mi? Yanlışları söylemeyelim mi? Ciro son maçlarda geçen senenin cenk’inden ne farkı var? İlk geldiği zamanki  immobile mi? Salih değilde neden onana yada? Hoca haklı burda mı diyek?
Ciro'nun farkı biri atıyor diğeri atamıyor ayrıca Ciro hiçbir zaman senin hayalindeki gibi topu sırtı dönük alıp saklayacak oyuncu değil prime döneminde bile değildi adam mobil forvet son vuruşu iyi üç top getirirsin ikisini atar gider getiremezsen yok olur gider senin elinde kanat yokken 10 gol atmış daha ne istiyorsun ayrıca Salih'te oyuna girdi Onana'dan farklı ne yaptı sahada yanlış bir şey yok elindeki malzeme bu adamın

Çevrimdışı Talisca1903

döndüre döndüre oynatıyor işte bugün bahtiyarda girdi mesela yapacak bir şey yok Semih çok temaslı oynuyor hakemlerde hemen hemen her pozisyonda gereksiz sertliğe göz yumuyor bu kadar rotasyon darken sürekli üst üste oynatsan bir yerde sakatlanacak devre arasına kadar böyle maalesef ayrıca 11 başlatsa kenarda skora etki edecek adamda yok hocalık bir durum yok yönetim sağ olsun devre arasına bıraktı her şeyi rehavetten
iyi de muçi olaydan kopmuş tamamen çıtkırıldım adam 45 dk boşa gidiyor

Çevrimdışı Sefa Kara

tam tersi bence masu anadolu maclarinda civitiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Hakemi maç sonu gömmezsek  bunlar illa ki bir yerde bizi gömecek bugün neydi öyle yahu

Çevrimiçi Zafer55

rashica muci bek oynadı. 3lü savunmanın solunda oynadı emirhan.
Masuaku da svensson da  bek oynamıyordu ki. Bek kavramını onların muadilleri olduğu için  kullandım.
Benzer oyunun simetriği gibiydi. Svenssonun işini Emirhan, Masuakunun işini Rashica yüklendi sanki

Çevrimiçi Samet Ç

iyi de muçi olaydan kopmuş tamamen çıtkırıldım adam 45 dk boşa gidiyor
kenardan girenlerin hangisi kopmamış ki adam kötü yedek kulübesi ile bir şekilde rotasyon yapmaya çalışıyor yapacak bir şey yok ilk yarı takım gram yorulmadı mesela dinlenerek skoru tuttu ikinci yarı biraz bastı aldı maçı tabi bu olay ligdeki takımlara karşı geçerli ajaxta da aynısını yapmaya çalıştı ama o seviyelerde yemiyor maalesef ilk hatanda adamlar cezayı kesti

Çevrimiçi Samet Ç

iç saha anadolu maçları masuaku oynayabilir deplasmanlarda Emirhan ile üçlüye dönmek daha mantıklı

Çevrimiçi hasankale

Kim ne derse desin ben yönetime çok kızıyorum.Bahtiyar Onana gibi faydasız adamları bir şekilde kiralık da olsa gönderip 2 tane adam gibi kanat oyuncusu alsalardi bu takım çok daha başka bir oyun oynayabilirdi.

Çevrimiçi Serdar3444

Bugün immobile o kadar çok koştu, o kadar çok mücadele ettiki, gol atmasa da Beşiktaş'ın topçusu gibi mücadele etti, attığı goller üstüne ballı kaymak, Raşika ve Gedson'da keza öyle, ciğersiz ve içten oynadılar, takımı yükselttiler.. 2 tane daha böyle adamımız olsa bu ligi değil Avrupa'yı da sürklase ederiz. Emirhan'ı da çok beğendim, araları çok iyi görüyor, çok iyi bir hem atak hem de adam kesici, kadro genişliği için çok iyi transfer oldu. Mario gibi emek hırsızlarına rağmen bu takım bu maçı aldı. Mario gerçek bir hayal kırıklığı oldu. Bu performansıyla forma alması imkansız...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Emirhan Boa Marteye cidden adım attırmadı.
Rakibin delici oyuncularından biriydi.

Çevrimiçi Samet Ç

kayseri başkanı hakeme sallamış mesela böyle bir lig :D

Çevrimiçi Zafer55

Kim ne derse desin ben yönetime çok kızıyorum.Bahtiyar Onana gibi faydasız adamları bir şekilde kiralık da olsa gönderip 2 tane adam gibi kanat oyuncusu alsalardi bu takım çok daha başka bir oyun oynayabilirdi.
Kanat diye Mario aldılar.

Çevrimiçi Serdar3444

Masuaku da svensson da  bek oynamıyordu ki. Bek kavramını onların muadilleri olduğu için  kullandım.
Benzer oyunun simetriği gibiydi. Svenssonun işini Emirhan, Masuakunun işini Rashica yüklendi sanki
Doğru ama Raşika'nın işini yüklenen olmadı işte çocuk baktı olmuyor gene gitti ileride de birşeyler yaptı. Bugün sahada çok iyi bireysel performanslar vardı.

Çevrimiçi Monza

GvB maç sonu röportajı için 5 dk teknik sorunun giderilmesini beklemiş. Adam gibi adam. Sıfır ego, sıfır kibir. Valla bravo.

Bizim yerli TD ler olsa, misal Şenol Güneş veya FT, ya bırakır giderler ya da suratları akşam bizimle yatmış gibi sirke satardı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Göz göre göre Semihi kaybediyoruz umarım böyle bir hata yapmayız.
Yönetim mutlaka bu konuyu hoca ile enine boyuna konuşup netleştirmeli.
Eğer hocanın planlarında yoksa değer kaybetmeden vedalaşmak dogrusu olur.

Etiketler: