7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş
7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş Tarih : 30.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : RHG Enertürk Enerji Stadyumu Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - Hakan Yemişken - Erdem

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 15283 defa] 7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Mario'yu da dedin 😁
oda iyi gedsonuda dedim size kalsa zenite gidiyordu :D :D

Çevrimdışı BlackEagle16

Paulista tam bı lider maşallah
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

dedim sana hayvan gibi iyi oğlan uzun bacaklar ince bilekler çalım var şut var hava toplarında hakim tam bomba
ben 8 değil 6 gibi demiştim 6 çıktı...
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

rnduru kazandık çocuk sıfır hata ile hem de hep öne öne oynadı

Çevrimdışı Talisca1903

ben 8 değil 6 gibi demiştim 6 çıktı...
italya ümit milli maçını izle bir adam hakikaten farklı bir seviye bize de kalmaz gider

ndour niye alındı gereksiz gedsonu satak vay babam vay neler okudu bu gözler

Çevrimdışı 38life

bunu satalım diyenler vardı yazın
akıl fikir

Valla bazen biraz subjektif mi yaklaşıyorum diye şüphe ediyorum ama Gedson geldiği günden beri bir gün bile soru işareti oluşturmadı kafamda. En kötü olduğu dönemde bile iki kişilik oynuyordu dinamizm ile. Böyle hücuma katkı sağlayınca da zaten ballı kaymak oluyor.

Çevrimiçi hasankale

Bu Onana mevzusu gerçekten çok can sıkıcı bir hâl almaya başladı.Salih Uçan varken bu adamı almak Hoca ile ilgili ciddi bir hayal kırıklığı yaratıyor.He bu arada takim çok formsuz Joa mario da hoca ne buluyor da oynatıyor acaba.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Talisca1903

mario illa ki katkı verecektir bir yerde o klas var uyum şinde takılı kaldı biraz rafayla çok üst üste bindiler bence rafayı yedeklesin yeter olaya dahil olmaya çalışıyor bence 10 numara yedeği olmalı rafayla orayı paylaşırlar maçına göre

ama onana ve muçi hakikaten ömür törpüsü

Çevrimdışı 38life

rnduru kazandık çocuk sıfır hata ile hem de hep öne öne oynadı

Musrati iyileşse bile Ndour ile devam edilebelir. Ama tabi bu performansı sürdürmesi lazım. Sadece Kayserispor ölçü değil.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bugün Ndour ve Emirhan'ı kazandık diye düşünüyorum. Ama tabi rakibin Kayserispor olduğunun farkında olup çok da gaza gelmemek lazım.

Emirhan'ın hücum katkısı yok ama savunmada iyi. Durdurduğu birkaç atakta Masuaku ayağını bile uzatmazdı, kalemizde pozisyon olurdu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Monza

Herif bizim kafa - kol penaltısını vermedi döndü bizim aleyhimize çaldı penaltıyı. Yönetimin bu konuda yangın yapması lazım.

Hakemlerde bize karşı zerre düzelme yok ama sanki bu sene VAR bi tık düzeldi gibi. Eyüp ve bu maçta VAR olmasa 2 puanımız kesin, 4 puanımız muhtemel kayıptı.

Onana yüzünden hoca ile papaz olacağız eksik oynarım yine oynatmam hocam kendine gel

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Herif bizim kafa - kol penaltısını vermedi döndü bizim aleyhimize çaldı penaltıyı. Yönetimin bu konuda yangın yapması lazım.

Hakemlerde bize karşı zerre düzelme yok ama sanki bu sene VAR bi tık düzeldi gibi. Eyüp ve bu maçta VAR olmasa 2 puanımız kesin, 4 puanımız muhtemel kayıptı.
bu maç ayyuka çıktı adamların niyeti iptal edilenden sonra benim pen6 mı verecksin şimdi konuşmazsa yönetim çok üzecekler azdılar iyice

Çevrimiçi Samet Ç

İkinci yarı 30 dakika top oynayıp ilk 11'inden üç eksik adam varken 4 yediğin avrupa dönüşü deplasmanda 3 atıyorsun ve hoca eleştiriliyor en son lige 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle 20 yıl önce falan başlamışızdır hücumda oyuncu eksikliğinden dolayı kötüyüz ama 10 maçta 27 gol atmışsın birde şu takımı tamamlayamayanlara laf etseler daha doğru iş gerçi 10 maçta 10 gol atan Ciro falanda eleştiriliyor saçma sapan işler adam ne yapsın 10 maçta 20 falan mı atsın

Çevrimdışı Sefa Kara

masuaku yedek kalsin bir sure emirhan iyiydi orda.

Çevrimiçi Serdar3444

Emirhan'ın hücum katkısı yok ama savunmada iyi. Durdurduğu birkaç atakta Masuaku ayağını bile uzatmazdı, kalemizde pozisyon olurdu.
Emirhan'ı sol bek Masauka'yı sol açık yaparsak bütün sorunu çözeriz

Çevrimdışı Talisca1903

İkinci yarı 30 dakika top oynayıp ilk 11'inden üç eksik adam varken 4 yediğin avrupa dönüşü deplasmanda 3 atıyorsun ve hoca eleştiriliyor en son lige 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle 20 yıl önce falan başlamışızdır hücumda oyuncu eksikliğinden dolayı kötüyüz ama 10 maçta 27 gol atmışsın birde şu takımı tamamlayamayanlara laf etseler daha doğru iş gerçi 10 maçta 10 gol atan Ciro falanda eleştiriliyor saçma sapan işler
hocanın semih inadı eleştiriliyor ( muçi sıfır çünkü) eleştirilrde yedeği olmayan adamı sürekli kesip hücumu tıkarsan olmaz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Takım sahaya hep aynı geometri ile yayılabiliyor.
Ligde antalyaspor maçından beri akan oyunda gol yedigimizi hatırlamıyorum. Bu maçta aman aman net pozisyon vermedik.

Kanat olmayışı bugun de olduğu gibi kısır hücumlara yol açıyor.

Immobileyi kutu içinde daha fazla topla buluşturmaliyiz.
Bugun 2 tane yakaladı. Biri diregi sıyırdı, diğeri gol oldu.
Rafanin sutunda stoperi alip götürdü, Rafanin önünü açtı. Topsuz oyunda da tecrübesini gösteriyor.

Çevrimdışı 38life

Bu Onana mevzusu gerçekten çok can sıkıcı bir hâl almaya başladı.Salih Uçan varken bu adamı almak Hoca ile ilgili ciddi bir hayal kırıklığı yaratıyor.He bu arada takim çok formsuz Joa mario da hoca ne buluyor da oynatıyor acaba.

Bunu te sezon başlamazdan beri söylüyorum. Onana oynayacak, kaçış yok. Çünkü o tipte başka oyuncu yok. Bi Necip vardı, o da sakatlandı. Ha bence de bu kadar kötü oynuyorsa sistem gerektirse bile oynatılmamalı. Ama hoca demek ki böyle bakmıyor. Hoca biraz daha mekanik bakıyor benim anladığım. "Bu oyuncu tipine ihtiyacım var, elimde bu tipte sadece bu oyuncu var, o zaman ben bunu oynatıyorum." diye bakıyor. Benim anladığım bu.

Çevrimiçi Samet Demir

oda iyi gedsonuda dedim size kalsa zenite gidiyordu :D :D
😁 Herkes gidebilir benim için yeterki ederini versinler. Mario gelirken halay çekerken iyiydi. Muciye laf edip Mario'yu es geçiyorsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Masuaku ve svensson un ikisinin birden olmadığı maçtı. Ve Rashica ve Emirhan bek olarak çok çok iyi iş çıkarttılar. Ndour da çok iyiydi.
Marionun 100 dakika sahada kalması ise Komik
Başka bir söz bulamıyorum tanımlayacak. Adam 100 dakika mevki mevki gezdi dolandı. Arada bir rashicaya yaklaşıp hal hatır sordu yine Rashicayı tek başına bırakıp kayboldu oyun içinde.
Kötü futbolcu değil ama hocanın bundan nasıl bir beklentisi var çözemiyorum.
Topla buluştuğunda bir numarası olsa dolanmasını anlamlandıracağım belki ama o da yok

Çevrimiçi kahyaoglueren

hocanın semih inadı eleştiriliyor ( muçi sıfır çünkü) eleştirilrde yedeği olmayan adamı sürekli kesip hücumu tıkarsan olmaz
Belki de hoca Frankfurt maçında 11 başlatır. Malum 72 saat sonra maça çıkacağız. Bir 72 saat sonra Antep deplasmanına çıkacağız.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2024, 22:29:29 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı 38life

Bugün stoper oynadı çünkü. Bek oynamadı. Maçtan önce paylaşılan dizilim ile maçın içindeki dizilim tamamen farklıydı.

Çevrimiçi Samet Ç

İkinci yarı 30 dakika top oynayıp ilk 11'inden üç eksik adam varken 4 yediğin avrupa dönüşü deplasmanda 3 atıyorsun ve hoca eleştiriliyor en son lige 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle 20 yıl önce falan başlamışızdır hücumda oyuncu eksikliğinden dolayı kötüyüz ama 10 maçta 27 gol atmışsın birde şu takımı tamamlayamayanlara laf etseler daha doğru iş gerçi 10 maçta 10 gol atan Ciro falanda eleştiriliyor saçma sapan işler adam ne yapsın 10 maçta 20 falan mı atsın
bu arada hücumda los galacticos kuran gese 11 maç 28 gol

Etiketler: