5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 15.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Serkan Olguncan - Mustafa Savranlar - Turgut Doman VAR : Özgür

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22955 defa] 5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/orhanas03/status/1835404016005611930?t=L4EMNVuOiiAxjkGgWdRp7Q&s=19

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ve İmobille'nin pozisyonu renklilere olsa penaltı olurdu. Herifler öyle öyle ayakta kalıyor. Bizim taraftarda herifler kapalı savunmayı açıyor böyle maçları alıyor biz bilmiyoruz diyor.

Bu Maçta sonradan giren oyunculardan verim alamadık, Svenson da sakatlanmadığı sürece oyunda kalmalıdır onunda dersini aldık umarım.

Neyse güzel bir ders oldu bizede. Şenol Şenol diye son yıllar tek laf etmeye lerde bu sinsinin ne olduğunu görmüştür inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

hoca aslında tam zamanında müdahale etti ama girenler sıfır oynadı muci daha girer girmez bir pas attı svenson zorda olsa kurtardı pozisyonu böyle saçma girdi işte oyuna bri atak oldu onur sağda boş koşarken hop topa bastı ortaya döndü(onurda alsa ne yapacaktı ya ) bir kafa vurdu evlere şenlik şutları kız gibi yani talisca diye çıkmasın piyasaya sağ bacağının bilek kısmı etmez bu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada mac özetini izleyince, kazanacak pozisyonlara girmişiz.

5 net pozisyon var.

Çevrimdışı levitate

Kapanan takıma nasıl oynayacağızdan ders çıkaracak olsa sivas maçı sonrası bu maç çok daha farklı bişey izlerdik ne yazık ki fark yok tek fark sivaslı mal defansın penaltı yapmasıydı o maç da açılacak gibi değildi yoksa. Esasında hocalık da çok durum yok elindeki malzeme bu svenson yoruldu kim var yedeğinde futbolcu falan değil mesela. Muçi alıyor orijini forvet arkası bu çocuğun ama rashica yoruldu ne yapacak onun yerine atacak peki muçi'nin kanat oynama ezberi var mı yok. Mesela joao mario ve al musrati çok üst üste binecek her maç bunu yaşayacağız bildiğin aynı profil oyuncular kanat başlatıyorsun adam kendini ortaya atıyor musrati ile yan yana geliyor kümeleniyorsun ceza yayı üzerinde soldan sağa sağdan sola oyunun yönünü de çok yavas değişiyoruz hız sorunumuz büyük.

Rahat olun diyenleri anlayabiliyorum ama rahat olunamayacak iki maç yaşadık üst üste ve rakibimiz olacak takımlar sürekli kazanıyor üzgünüm.
sivas maçı konusunda katılıyorum o maçta keyifsizdi

neyse derbidir puan kaybı olabilir geçen sene yok etmişlerdi mesela bizi zaten burada çok kazanamıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hoca aslında tam zamanında müdahale etti ama girenler sıfır oynadı muci daha girer girmez bir pas attı svenson zorda olsa kurtardı pozisyonu böyle saçma girdi işte oyuna bri atak oldu onur sağda boş koşarken hop topa bastı ortaya döndü(onurda alsa ne yapacaktı ya ) bir kafa vurdu evlere şenlik şutları kız gibi yani talisca diye çıkmasın piyasaya sağ bacağının bilek kısmı etmez bu
musrati çıkmamalıydı bence orta saha çok boşaldı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Yabancı alamadın anladım çünkü limite takıldın.

Lakin gidip yedek kulübesi için Almayadan 4 tane hareketli genç gurbetçi niye getirmedin?

2 hareketli bek ve 2 hareketli kanat?

60 küsür maç oynayacan topi toplam 15 oyuncun var ilk 11 için.

Çevrimiçi Zafer55

hocalık bir şey yok svenson çıkması hataydı ama rashica da hiç bir şey yapmadı aradı durdu hoca 10 milyonluk kazık tek olumlu iş yapamadı
muci ve rashicadan çıkarsan hiç birşry yapamayıp çok şey yapacaklar diye boşa umutlanmazdın bunlar ekmeksiz eve ekmek getiremiyor takılmaksa takıldım bedava oynamıyorlar icraatleri yok

Muçiyi en olmayacak yerde oynattı yetmedi Onuru da partner yaptı.

Çevrimiçi Necmi

5 net pozisyon var.
ben 3 çok net saymışdım

Çevrimdışı Talisca1903

ox ölmediyse alalım sahneye en azından bir çalım atar bir şey yapar maçta ts solu kapatıp sağı açık bıraktı tek bir çalım atıp bekini geçebilse muhterem olay bitecek ama yapamıyor dümdüz adam dümdüz maç boyu kanadı sürekli boşluk veriyordu halbuki

Çevrimdışı levitate

5 net pozisyon var.
çok ekstra şeylerin olduğu bir maçtı ya kaledeki şahsiyet malumunuz zaten

son yarım saati oynamayı becersek alırdık saçma sapan top çevirdik, hocada eleştiri getirmiş zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

hocalık bir şey yok svenson çıkması hataydı ama rashica da hiç bir şey yapmadı aradı durdu hoca 10 milyonluk kazık tek olumlu iş yapamadı
muci ve rashicadan çıkarsan hiç birşry yapamayıp çok şey yapacaklar diye boşa umutlanmazdın bunlar ekmeksiz eve ekmek getiremiyor takılmaksa takıldım bedava oynamıyorlar icraatleri yok
raşitsa sağa geçince ts yi ceza sahasına yasladık oyunda kalsa kazanma şansımız yüksekti

Çevrimdışı Talisca1903

Muçiyi en olmayacak yerde oynattı yetmedi Onuru da partner yaptı.
nerede oynatsa fayda vermiyor mulekayada böyle dedik yerinde oynasa coşacak diye satana kadar canımız çıktı

Çevrimiçi Necmi

çok ekstra şeylerin olduğu bir maçtı ya kaledeki şahsiyet malumunuz zaten

son yarım saati oynamayı becersek alırdık saçma sapan top çevirdik, hocada eleştiri getirmiş zaten
son 15 20 dakika maçmı oynandı sürekli durdu

Çevrimdışı levitate

son 15 20 dakika maçmı oynandı sürekli durdu
tüm maç bir şey oynanmadı zaten özellikle banza mıdır nedir aynı hareketleri inönüde yapsın bakalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

raşitsa sağa geçince ts yi ceza sahasına yasladık oyunda kalsa kazanma şansımız yüksekti
zaten ts hep ceza sahasındaydı zerrece katkı vermiyor göz boyamak bu ox gelsin ölmediyse koyak sağa maç boyu bir kere adam geçse yeter zaten komple karşıda oynuyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

kanatsızlıktan ox gelse noktasına geçtim  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Zafer55

ox ölmediyse alalım sahneye en azından bir çalım atar bir şey yapar maçta ts solu kapatıp sağı açık bıraktı tek bir çalım atıp bekini geçebilse muhterem olay bitecek ama yapamıyor dümdüz adam dümdüz maç boyu kanadı sürekli boşluk veriyordu halbuki
Ox'a gitmediği için minnettar olabiliriz :)
Abubakar bu akşam 60 da oyuna girmiş. Ox da bir an önce hazır hale gelir inşallah

Çevrimiçi tolga1903

kanatsızlıktan ox gelse noktasına geçtim  :bandit: :bandit:

Abi ox en son 2016'da falan kanat oynuyordu. Ox düz koşu atsa 3 ay sakatlanıyor kanatta performans vermesini beklemek ağır polyannacılık olur bence. Ha muçi'den iyi oynar ama 2.maç sonunda sakatlanacağı için "çağırmazdım acil olmasa" denecek bir profil değil ne yazık ki. Can keleş'e süre vermeli hoca tamam antrenman performansı rezalet belki ama kanat oynayabilen adam eksiltebilen nadir oyuncumuzdan biri ya

Çevrimdışı mellfred

rafanın topuk şutunda gol diye sıçradım
ş……… her kariyer maçını bize karşı oynuyor
şöyle bir şey var ki biz neden kornerleri içeri kesmiyoruz
içeri kesilen her top gol olmasa da düşen toplar rakibin savunma dengesini bozabiliyor
kaldı ki kornerde pas ile verilen topların gittiği yerlerde oynadık  topu
her topu oraya indirebiliyorduk 6 pasa inemiyorduk zaten
bu ciddi bir tercih hatasıydı  bana göre

Çevrimiçi Necmi

Ox'a gitmediği için minnettar olabiliriz :)
Abubakar bu akşam 60 da oyuna girmiş. Ox da bir an önce hazır hale gelir inşallah
devre arasına kadar anca form tutar sakatlanmazsa eğer devre arasıda gider

Çevrimdışı mellfred

anti raşitsa biri olarak katılıyorum
raşit sağa geçince tehlike yarattık

Çevrimdışı Mehmet57

Bosuna stresslisiniz. Fener de puan kaybetti, ve hatta evinde kaybetti. Cumartesi Fb-Gs maci var, Fb buyuk ihtimalle alir veya en kotu berabere kalir. Gs puan kaybeder, yine her sey esitlenmis olur.

Çevrimiçi Necmi

anti raşitsa biri olarak katılıyorum
raşit sağa geçince tehlike yarattık
tabi bunu görmek lazım bunun için sahada beşiktaşı başka şeyletin üstüne koyabilmek gerekiyor bende hoşlanmıyorum her vurduğu 3 topun ikisini rakibe nişanlamasını ama baskı yapmamız gerektiğinde takımın en iyisi olduğunuda görmek lazım

Çevrimiçi Zafer55

nerede oynatsa fayda vermiyor mulekayada böyle dedik yerinde oynasa coşacak diye satana kadar canımız çıktı
Valla bu akşam muçi yerine muleka girseydi keşke.
Çok bişey yapamasa da daha deli mücadele ederdi. Muçide bu yok. Muçiyi , rafayı idareli kullanmak için kullanmalıyız öncelikli olarak. Ben bonservisine çok takılmıyorum. İmmobileyi idareli kullanmamızı sağlayan Mustafanın bonservisi sıfır ona say 😁

Çevrimdışı Talisca1903

devre arasına kadar anca form tutar sakatlanmazsa eğer devre arasıda gider
formsuz bile olsa kanatta varyete yapacak bir adam lazım 10 dk oynasın yeter takım zaten zımba gibi o ince işleri 5-10 dk yapıversin zaten skor gelir ondan sonrada çıksın

Etiketler: