5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 15.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Serkan Olguncan - Mustafa Savranlar - Turgut Doman VAR : Özgür

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22770 defa] 5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bosuna stresslisiniz. Fener de puan kaybetti, ve hatta evinde kaybetti. Cumartesi Fb-Gs maci var, Fb buyuk ihtimalle alir veya en kotu berabere kalir. Gs puan kaybeder, yine her sey esitlenmis olur.
bunlar ts den çıkamaz zaten deplasmanda bilmem ama içerde zor takım
Biz gerçekten zor maçlar oynadık rakipler bitik takımlarla oynuyor 3 günde bir maç oynanmaya başladığında zor rakiplerle tanışacaklar

Çevrimdışı Mehmet57

Muci yetenekli ama kanat oyuncusu degil, hele ki sag kanat hic degil.

Hoca ya Can Keles’i sure alabilecek hale getirecek, ya da alt yapidan birini alir.

Çevrimiçi tolga1903

https://youtu.be/2OIolAJL_lc?si=A5XaJOyloZAf70DM

Şu profil bir oyuncu mevcut kadromuzda tek bu çocuk. Rakip bekin üzerine gidip "eksiltebilecek" tek oyuncu hatta kanat orijinli olup. Antrenman performansından bağımsız söylüyorum bu çocuk 20 30 dakika olsun denenmeli yokmuş gibi davranmak doğru değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Valla bu akşam muçi yerine muleka girseydi keşke.
Çok bişey yapamasa da daha deli mücadele ederdi. Muçide bu yok. Muçiyi , rafayı idareli kullanmak için kullanmalıyız öncelikli olarak. Ben bonservisine çok takılmıyorum. İmmobileyi idareli kullanmamızı sağlayan Mustafanın bonservisi sıfır ona say 😁
bizde o bölgede mücadeleden çok kalite lazım takım zaten mücadele ediyor
bir futbolcu için hücumcuysa eğer mücadele eder deniliyorsa onun yeri Beşiktaş değil süreceksin Anadoluya

Çevrimiçi Necmi

Kimse söylemiyor ama ts nin puan kaybı lüksü yoktu şimdi devre dışı kaldı bu puan kaybıyla bundan sonra yırtsın kendini renklilere karşı

Çevrimdışı Talisca1903

Abi ox en son 2016'da falan kanat oynuyordu. Ox düz koşu atsa 3 ay sakatlanıyor kanatta performans vermesini beklemek ağır polyannacılık olur bence. Ha muçi'den iyi oynar ama 2.maç sonunda sakatlanacağı için "çağırmazdım acil olmasa" denecek bir profil değil ne yazık ki. Can keleş'e süre vermeli hoca tamam antrenman performansı rezalet belki ama kanat oynayabilen adam eksiltebilen nadir oyuncumuzdan biri ya
benimki ironi aslında ox çoktan eyt den emekli olmuştur ama bir 5 dk ince iş yapsa şu maçı çevirirdik

Çevrimdışı Paletli Vinç

Gio hocamız iyi hoş da niye işleyen düzeni değiştiriyor anlamıyorum ilk lugano maçı da böyle yaptı. Semih iyi kötü solda oynadığında masuakunun hücum etkinliği işimize yarıyor raşitsa sağda görevini yapıyordu sola çekmenin sebebi ne zaten sonra geri aldı sağa. Öyle böyle 10 kişi hatta bir ara sonlarda 5 dk 9 kişi oynadılar cihan çıkınca rakibe karşı güzel olmadı bu maç. Bu maça neye göre hazırlanılır o da ayrı mesele rakip yeni hoca değişmiş öncekinin oyunuyla alakası yok izleyeceğin maç yok şenol hocanın bizdeki maçlarını izlemişlerdir belki 😀

Çevrimiçi hasankale

Her maç illa ki ilerideki oyuncular değişir diye bir kural yok.
Muci -Semih ve Onur ( Kendisi bana göre futbolcu falan değil ) takımın bütün oyun planı bozuldu.

Çevrimiçi levitate

Gio hocamız iyi hoş da niye işleyen düzeni değiştiriyor anlamıyorum ilk lugano maçı da böyle yaptı. Semih iyi kötü solda oynadığında masuakunun hücum etkinliği işimize yarıyor raşitsa sağda görevini yapıyordu sola çekmenin sebebi ne zaten sonra geri aldı sağa. Öyle böyle 10 kişi hatta bir ara sonlarda 5 dk 9 kişi oynadılar cihan çıkınca rakibe karşı güzel olmadı bu maç. Bu maça neye göre hazırlanılır o da ayrı mesele rakip yeni hoca değişmiş öncekinin oyunuyla alakası yok izleyeceğin maç yok şenol hocanın bizdeki maçlarını izlemişlerdir belki 😀

dar rotasyonda çözüm üretmeye çalışıyor adam hak veriyorum ama bu maçta denememeliydi

canı sağolsun adam zor deplasmanda taş gibi top oynattı sonuçta
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Kimse söylemiyor ama ts nin puan kaybı lüksü yoktu şimdi devre dışı kaldı bu puan kaybıyla bundan sonra yırtsın kendini renklilere karşı

kadroları hiç kötü değil bu arada bizimkinden geniş hatta, yetenek baremi aynı seviyede değil tabii
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

fenerle geseye saplar bence tese kendi evinde bizimkisi iş kazası oldu

rafanın topuk şutunda gol diye sıçradım
ş……… her kariyer maçını bize karşı oynuyor
şöyle bir şey var ki biz neden kornerleri içeri kesmiyoruz
içeri kesilen her top gol olmasa da düşen toplar rakibin savunma dengesini bozabiliyor
kaldı ki kornerde pas ile verilen topların gittiği yerlerde oynadık  topu
her topu oraya indirebiliyorduk 6 pasa inemiyorduk zaten
bu ciddi bir tercih hatasıydı  bana göre
Renkli maçlarda geleni gideni alıyor arkadaş

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

mustafayı cironun yedeği değilde oyunda onun yanına atsak daha iyi olacak gibi çocuğu strese sokuyoruz gibi en zor maçlarda bu maççift foret takılsak daha iyi olurdu son 10 dk yüksek top oynayabilirdik buda bir seçenek

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Salih'ten daha fazla faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum. Son 3-5 dakikaların oyuncusu değil. Sıkışan maçlarda ince işleri yapabilecek, son pası veya şutu atabilecek yeteneği olan bir oyuncu. Kadro içerisinde Musrati'nin en doğal alternatifi bence.

Hocanın maç sonu açıklamaları bu maçtan dersler alacağımızı gösteriyor. Rashica'nın solda, Mario'nun sağda başlaması hataydı. Futbolda birbiriyle oynama alışkanlığı çok önemlidir. Önceki maçlarda sağ kanat iyi kötü işliyordu Svensson-Rashica ile. Bu dizilişe geri dönünce pozisyonlar arka arkaya geldi nitekim. Ama Onur ve Muçi'nin girmesiyle aynı hataya tekrar düştük.

Ligdeki 4-5 takım hariç tamamı bize karşı otobüsü parkedecek. Bu maç 11-11 oynansa kazanma ihtimalimiz daha fazlaydı. Devre arasına kadar dışarıdan takviye yapamayacağımıza göre bir şekilde içeriden çözmemiz gerekiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Zafer55

Hocaya özellikle değişikliklerden dolayı kızgınım ama. Oyuncularda da bir tuhaflık vardı. Maçın 70-80 dakikasını sanki 3-0 öndeymişiz gibi rahat oynadılar. Maçta 22 şutumuz 36 ortamız var . Bu sayılar yüksek gibi dursa da izlediğimiz maçta bundan çok daha fazlası olmalıydı. İki stoperimiz rakip kaleye 30-35 metrede oynadı resmen. Ceza sahaları önünde topu çevirip durduk. En ince arapası/verkaçı yapalım , en müsait bakalım kim hadi ona verelim o vursun der gibi oynadılar. İçeri salalım karambole biri vurur demediler. Şut çekelim zaten kaleye 20 metredeyiz gol olmasada korner olur falan demediler. Bu fantezileri delirtti beni maç boyu.

Çevrimdışı Talisca1903

Hocaya özellikle değişikliklerden dolayı kızgınım ama. Oyuncularda da bir tuhaflık vardı. Maçın 70-80 dakikasını sanki 3-0 öndeymişiz gibi rahat oynadılar. Maçta 22 şutumuz 36 ortamız var . Bu sayılar yüksek gibi dursa da izlediğimiz maçta bundan çok daha fazlası olmalıydı. İki stoperimiz rakip kaleye 30-35 metrede oynadı resmen. Ceza sahaları önünde topu çevirip durduk. En ince arapası/verkaçı yapalım , en müsait bakalım kim hadi ona verelim o vursun der gibi oynadılar. İçeri salalım karambole biri vurur demediler. Şut çekelim zaten kaleye 20 metredeyiz gol olmasada korner olur falan demediler. Bu fantezileri delirtti beni maç boyu.
çok gereksiz işler yaptık doğru fanteziye kaçtı

Çevrimiçi Necmi

Sonuçtan ayrı konuşuyorum ts yi sahasında ezdik gs ile oynuyorsun sahayı dar ediyorsun ts aynı avrupada aynı ne yapalım girmedi top içeri 22 şut 13 korner hiç pozisyon verme duran toptan gol ye bunu trabzonda yapıyorsun üstelik rakip beraberlik çıkardı diye göbek atıyor otobüs çekmişler
Ben bu futbolu sahada gördüğümde giden puana üzülmem şansımız yoktu gol olacak vuruşlar yapıldı kısır maç değildi kısmetsiz maçtı en az 4 olurdu maç
Bazen olmuyor işde naparsan yap girmiyor top ts zor deplasmandır üstüne hoca değiştirmiş her desteği almış takımı ezdik şansımız yoktu diğer maçlara bakacağız artık öyle takım oldukki rakip kim olursa olsun karşımıza fark yememek için çıkıyor kazanmak akıllarından geçmiyor takım oturdukça bu sıkıntılarda çözülür
Savunmadaki sorun çözüldü artık rakip 18 önünde savunma yapıyoruz top döndürmüyoruz ts deplasmanında ikili savunma yaptık beksiz oynadık ikili savunmayıda rakip 18 önünde yaptık rakipde ts deplasmanıydı bence oyunun tadını çıkaralım

Çevrimiçi Georgetown

Sonuçtan ayrı konuşuyorum ts yi sahasında ezdik gs ile oynuyorsun sahayı dar ediyorsun ts aynı avrupada aynı ne yapalım girmedi top içeri 22 şut 13 korner hiç pozisyon verme duran toptan gol ye bunu trabzonda yapıyorsun üstelik rakip beraberlik çıkardı diye göbek atıyor otobüs çekmişler
Ben bu futbolu sahada gördüğümde giden puana üzülmem şansımız yoktu gol olacak vuruşlar yapıldı kısır maç değildi kısmetsiz maçtı en az 4 olurdu maç
Bazen olmuyor işde naparsan yap girmiyor top ts zor deplasmandır üstüne hoca değiştirmiş her desteği almış takımı ezdik şansımız yoktu diğer maçlara bakacağız artık öyle takım oldukki rakip kim olursa olsun karşımıza fark yememek için çıkıyor kazanmak akıllarından geçmiyor takım oturdukça bu sıkıntılarda çözülür
Savunmadaki sorun çözüldü artık rakip 18 önünde savunma yapıyoruz top döndürmüyoruz ts deplasmanında ikili savunma yaptık beksiz oynadık ikili savunmayıda rakip 18 önünde yaptık rakipde ts deplasmanıydı bence oyunun tadını çıkaralım

Abi tam olarak böyle düşünüyorum. Cok daha iyisi olacagini düşünüyorum ayni zamanda. Önde kalmayi cok iyi basariyoruz simdi sıra orada topu hızlı çevirip 10 kisilik savunmalari acacak setleri calismakta. Sonuc olarak biz de yeni bir takimiz diyebiliriz. Hoca ve topcular buradaki sacma sapan defans futboluna yeniler. Ve hakemlere. 🦅
GURURLAN!

Çevrimiçi Sinan66

berabere kalmak bir sey degil de, bu gidisle rafayi sindirecekler
yakinda inisiyatif falan almaz, kendini saklayarak oynar

Etiketler: