5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 15.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Serkan Olguncan - Mustafa Savranlar - Turgut Doman VAR : Özgür

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23018 defa] 5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

muçiden bi halt olmaz ortaya bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

Niye kornerleri ısrarla Muçi kullanıyor anlamak imkansız

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

zaman geçirmek için yaptığı şeye bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

30 tane duran topu kullanıp bir tane tehlike yaratamadik.
Bir tane yaratıcı oyuncu yok kadroda, ağladık o kadar Ghezzal tarzı kilit açan bir adam lazım diye. Gidip saçma sapan Ndoer falan çektik.

Yazık oldu.

Çevrimdışı 38life

Bu takım avrupa maçları da devreye girince ne yazık ki fenerle gsyle yarışamaz kimse kendini kandırmasın bu rotasyonla olacak iş değil iki kulvar

Transfer döneminde bunu söyleyice yemedigimiz laf kalmadı. Maksimum 1-2 aya bu peri masalından çok fena uyanacak taraftar dedim. Hala arkasındayım. Bu kadronun başarı yakalaması mümkün değil. Hocanın da bu kadro yapılanmasından memnun olmadığına adım gibi eminim. "Gvb Joao Mario'yu istedi" lafının da bir çarpıtma olduğuna inanıyorum. Hoca'ya "alabileceğimiz hızlı, çalımcı kanat kalmadı piyasada. Transferin kapanmasına 2 gün var. Şuan bir tek Joao'yu alabiliriz" demişlerdir. Hoca da tamam demiştir. Ben Gio hocanın kanatsiz bir şekilde sezona başlanmasina onay verdiğine inanmam.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

svensonnu niye çıkarttı anlamadım

Çevrimdışı bjkozy

Iste boyle maclarda sampiyonluk gider. Gs ve fb bu trabzona en az 3 atarlar. Nerdeyse 80 dk 10 kisilik takimi yenemedik

Çevrimdışı Talisca1903

Muçi şu attığın şutla beraber senide kutlamak lazım polanyadan giren kazık büyük oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Yazık oldu 2 puana.

Şenol hocam maç sonu felsefeyi uzatır. Kırmızı olmasaydı, o olsaydı, bu olmasaydı...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi ulumemo

Takım neden koşmadı bile biri anlatsın lütfen

Çevrimiçi levitate

22 tane şut çekmişiz yazık oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

rafa hiç yoktu maçta üzdü
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

ts deplasmani 1 puan felaket degil, hoca biraz sapkasini onune koyup kapanan takimlara nasil oynarim diye dusunmesi lazim, mario ilk macinda cok isik vermedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Maç orada bitti bence.
aynen Svensonn - Rashica iyiydi Onur - Muci bir o kadar berbat

Çevrimiçi Kartal Ç

yata yata 1 puan kaptılar ya. bu sezon rakibin böyle oynayacağı çok maç olacak ligde. Teknik ekibin buna karşı bir plan geliştirmesi lazım.
ha şu da var maç bitsin diye kriz geçirdiğimiz dönemlerden ulan herifleri elimizden kaçırdık diye kriz geçirdiğimiz döneme geçiş yaptık. o da olumlu.

aynen Svensonn - Rashiva iyiydi Onur - Muci bir o kadar berbat

onur-muçi kanadı zaten kuru fasülyeli pasta gibi bir ikili. olabilitesi tartışılmamalı tartışılması önerilememeli bile.

svennson-muçi kanadına bile karşıyım ben. otoban olur.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2024, 22:09:29 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

muçiden bi halt olmaz ortaya bak
geçen seneden beri yazıyorum şuraya bizim Memlekette bir laf vardır olacak oğlak dışkısından belli olur diye
Rashica Muçi olmadı olmayacak

Çevrimiçi Samet Ç

Takım neden koşmadı bile biri anlatsın lütfen
laubali oynadık

Çevrimiçi sEuL

Keşke o şaşalı Gs maçı ve lige iyi girişimiz olmasaydı.
Gözler çok boyandı o maçlarda, takımda sadece bir tane kanat oyuncusu var - o da çok duz oyuncu diye eleştirilen Rashica.

Beklemede bir tane kaliteli oyuncu şarttı, artık dua edeceğiz devre arasına kadar potada kalabilmek için.

80 dakika 10 kişi kalan ve tepetaklak giden şu TS’yi yenemedik, yazık oldu.

Çevrimdışı Sefa Kara

sag bek,kanat almayinca boyle oluyor iste.

Oyuna 10 numara atiyorsun kanada atiyorsun oyuna santrafor atiyorsun semih sol kanada atiyorsun.

Mario da orjin kanat degil orta saha.

Svensonn yoruluyor cikiuyor yerine onur bulut giriyor.

Cok iyi bravo.

Etiketler: