Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 467995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Leblebi gibi atacak adam Mitrovic
gelsin 2 sene de o yatsin, artik bitmis diye arkasindan sovelim sonra.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gelsin 2 sene de o yatsin, artik bitmis diye arkasindan sovelim sonra.

30 yaşında bu sene 19 gol atmış hala milli takımında oynayan böyle bitik oyuncu gelecekse gelsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/Besiktas/status/1928499739252969661

Bu maddeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben bir kaç kelam etmek isterim.. Bildiğiniz gibi Türk futbolu dibine kadar siyasete batmış durumda. Geçmişe baktığımızda maklubespor mecidiyeköy’de ki stadı ve arsayı, sonrasında riva’da ki çok değerli tapulu araziyi, en sonunda ise daha önce devlete satıp, çok daha ucuz ve vadeli geri aldıkları florya’yı emlak konut ve yanak okşayan kişi koalisyonu ile ortak inşaat projelerine girdiler. Yanak okşayan inşaat projeleri için şak diye imar izinlerini çıkarttı mesela. Sonrasında nerden geldiği açıklanmayan faiş paralar, sponsorlar, siyasi destekle bugünlere geldiler. Bir yerlerden bir hüküm açıklandı, bu yolu seçmezseniz sizi ayağa kaldırmam diye. Fener’de de aynı durum var onlarında kalamış ve Ataşehir için proje açıklamak üzereler. Yani gs üzerinden tüm kulüplere boyun eydirdiler. Bizde bu iradeye boyun eyecek bir yol izleyeceğiz. Çok değerli arazilerimiz, yerlerimiz siyasi konjonktüre peşkeş çekilecek ve suni başarılar için geleceğimizi satacağız. Şahsi düşüncem böyle gelecekse gelmesin başarılar, yalayanlar Türkiye’nin bayern munich’i olacaksada olsun umrumda değil, çok üzülüyorum ve kahroluyorum, seba’nın binbir emekle kulübe kattıklarını birileri hiç edecek. Merak etmeyin proje açıklanınca 200-300milyon kasaya girer ve o özlemini duyduğunuz süper yıldızlar gelir Beşiktaş’a güneşli günler yakındır ama suni bir güneş.. yarınların satılması karşılığında..
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2025, 12:17:39 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bir kaç kelam etmek isterim.. Bildiğiniz gibi Türk futbolu dibine kadar siyasete batmış durumda. Geçmişe baktığımızda maklubespor mecidiyeköy’de ki stadı ve arsayı, sonrasında riva’da ki çok değerli tapulu araziyi, en sonunda ise daha önce devlete satıp, çok daha ucuz ve vadeli geri aldıkları florya’yı emlak konut ve yanak okşayan kişi koalisyonu ile ortak inşaat projelerine girdiler. Yanak okşayan inşaat projeleri için şak diye imar izinlerini çıkarttı mesela. Sonrasında nerden geldiği açıklanmayan faiş paralar, sponsorlar, siyasi destekle bugünlere geldiler. Bir yerlerden bir hüküm açıklandı, bu yolu seçmezseniz sizi ayağa kaldırmam diye. Fener’de de aynı durum var onlarında kalamış ve Ataşehir için proje açıklamak üzereler. Yani gs üzerinden tüm kulüplere boyun eydirdiler. Bizde bu iradeye boyun eyecek bir yol izleyeceğiz. Çok değerli arazilerimiz, yerlerimiz siyasi konjonktüre peşkeş çekilecek ve suni başarılar için geleceğimizi satacağız. Şahsi düşüncem böyle gelecekse gelmesin başarılar, yalayanlar Türkiye’nin bayern munich’i olacaksada olsun umrumda değil, çok üzülüyorum ve kahroluyorum, seba’nın binbir emekle kulübe kattıklarını birileri hiç edecek. Merak etmeyin proje açıklanınca 200-300milyon kasaya girer ve o özlemini duyduğunuz süper yıldızlar gelir Beşiktaş’a güneşli günler yakındır ama suni bir güneş.. yarınların satılması karşılığında..
Kısacası elde edilecek para ile günü kurtarmak yerine geleceğe "de" yatırım yaparsak sıkıntı olmaz. Ama o para ile gidip bir kaç tane daha Imobille alırsak sıkıntı büyük

Çevrimdışı Koa_lAA

https://x.com/Besiktas/status/1928499739252969661

Bu maddeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Umarım kulübün bütün taşınmazları, herşeyi satılır.. daha oncekiler gibi tanıdıklara peşkeş çekilir de hiçbir şey kalmayınca giderler kulüpten bu rant takımı... Şu y-d ve avanelerinden başka türlü kurtulamayacagiz...alsinlar ne varsa... Zaten bir adam 3-4-5 kere niye aday olur ki... Al işte satın herşeyi.. sonrada yallah... Bırakın bizi rahat...

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Gayrimenkul işine girmeden bu borç ve faiz sarmalından çıkmamız mümkün gözükmüyor. Elimde malım kalsın her yıl faizle bankaları beslemeye de devam ederim ben diyorsan o başka. Yönetici cebinden klüp dönsün mantığının da bizi nereye getirdiği belli. Para koyan geri alıyor sonuçta. Bizim yapacağımız klübte vasatlığı sıradanlaştıranları klübe sokmamak.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Gayrimenkul işine girmeden bu borç ve faiz sarmalından çıkmamız mümkün gözükmüyor. Elimde malım kalsın her yıl faizle bankaları beslemeye de devam ederim ben diyorsan o başka. Yönetici cebinden klüp dönsün mantığının da bizi nereye getirdiği belli. Para koyan geri alıyor sonuçta. Bizim yapacağımız klübte vasatlığı sıradanlaştıranları klübe sokmamak.
Dededen kalan mirası alıp pavyonda yiyeceksek kalsın faiz ödeyelim, yok o parayı kullanıp, değerlendireceksek o zaman kimsenin sesi çıkmamalı. Ben iyi bir şekilde kullanılacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Necmi

Dededen kalan mirası alıp pavyonda yiyeceksek kalsın faiz ödeyelim, yok o parayı kullanıp, değerlendireceksek o zaman kimsenin sesi çıkmamalı. Ben iyi bir şekilde kullanılacağını düşünmüyorum.
fikret orman o kadar iş bitirdi birşey satmayı aklının ucundan geçirmedi tersine giderkende bir sürü daire bıraktı ve hırsızlıkla suçlandı
O gün onu hırsızlıkla suçlayanlar bu yaşadıklarımızın en büyük sorumluları

Etiketler: