https://x.com/Besiktas/status/1928499739252969661
Bu maddeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben bir kaç kelam etmek isterim.. Bildiğiniz gibi Türk futbolu dibine kadar siyasete batmış durumda. Geçmişe baktığımızda maklubespor mecidiyeköy’de ki stadı ve arsayı, sonrasında riva’da ki çok değerli tapulu araziyi, en sonunda ise daha önce devlete satıp, çok daha ucuz ve vadeli geri aldıkları florya’yı emlak konut ve yanak okşayan kişi koalisyonu ile ortak inşaat projelerine girdiler. Yanak okşayan inşaat projeleri için şak diye imar izinlerini çıkarttı mesela. Sonrasında nerden geldiği açıklanmayan faiş paralar, sponsorlar, siyasi destekle bugünlere geldiler. Bir yerlerden bir hüküm açıklandı, bu yolu seçmezseniz sizi ayağa kaldırmam diye. Fener’de de aynı durum var onlarında kalamış ve Ataşehir için proje açıklamak üzereler. Yani gs üzerinden tüm kulüplere boyun eydirdiler. Bizde bu iradeye boyun eyecek bir yol izleyeceğiz. Çok değerli arazilerimiz, yerlerimiz siyasi konjonktüre peşkeş çekilecek ve suni başarılar için geleceğimizi satacağız. Şahsi düşüncem böyle gelecekse gelmesin başarılar, yalayanlar Türkiye’nin bayern munich’i olacaksada olsun umrumda değil, çok üzülüyorum ve kahroluyorum, seba’nın binbir emekle kulübe kattıklarını birileri hiç edecek. Merak etmeyin proje açıklanınca 200-300milyon kasaya girer ve o özlemini duyduğunuz süper yıldızlar gelir Beşiktaş’a güneşli günler yakındır ama suni bir güneş.. yarınların satılması karşılığında..