Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Georgetown, emre_1978, Umutcan Kaya, o2bucak ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 356488 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Derinliği olan bir takım kuramayacagimiz çok net.
Bu nedenle Avrupaya falan gidip yıpranmaya gerek yok.

Hoca konusunda soru işaretleri fazlalasmaya başladı. Tamam bu kadrodan bir halt olmaz da Tayyip, Fahri değişiklikleri skandal, Arroyonun bu maçta da şans bulamaması enteresan.
Kuvvetle muhtemel 2 genç oyuncu transferi hocanın onayıyla yapılmamış.
Eğer yaz transfer döneminde de herkes kendi kafasına göre transfer yaparsa bu sefer kasımdan önce ligden kopariz.
Her ne kadar değişiklikler kötü olsa da, bu oyuncuları göndermeden hoca değiştirmememiz gerekiyor artık.

Özellikle sakin kafayla 90 dakika sadece gedsonu izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu maç en az 4-5 pozisyonda takım atak halindeyken hakemin arkasında saklanıyordu.

Bizim ilk olarak forvet sonra 8 sonra diğer bölgelere adam almamız gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her ne kadar değişiklikler kötü olsa da, bu oyuncuları göndermeden hoca değiştirmememiz gerekiyor artık.

Özellikle sakin kafayla 90 dakika sadece gedsonu izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu maç en az 4-5 pozisyonda takım atak halindeyken hakemin arkasında saklanıyordu.

Ben de artık bizi kabul edecek hoca olmayacağını düşünerek bu hocayla devam edelim istiyorum ama kadro ne kadar saçma olursa olsun her maç soru işaretini arttiyor.
Ayağını kaldırmaya mecali olmayan Tayyipi oyuna alıyor, Fahriye maç bitmeden 10 saniye önce sahaya atıyor falan.
Orta sahada çok boşluk bıraktık diyor ama neden sorusunun cevabı çok zor değil. Ox orta sahada pahalı bir eskortluk yapıyor.
Arroyoyu oyuna almıyor bile falan filan. Artık fazlasıyla sıkmaya başladı.

Çevrimiçi gokhans

gedson güzel bir büyü gibi görünen bir lanet aslında. Gs’ye geldiğinde hakem desteği olmasa küme düşecekti 13.bitirdi ligi, son maçlar terim stoper falan oynatıyordu. Rize’ye gidip küme düşürdü, sonra bize geldi ve burnumuz pohtan kurtulmuyor. Ortasahasında gedson olan bir takımın başarılı olma şansı yok. Her atağa kalktığında gedson’a pas, karadelik görevi görüyor. 3e 3 yakalıyorsun gedson ya bek’e ya arkasına dönüp kalecine kadar gidiyor o top sonra. Her zaman verilebilecek en kötü kararı veriyor. Kendi geri dönmesi yetmiyor, bilerek boşa çıkmıyor rakip arkasına saklanıp arkadaşlarına geri dön diye el kol yapıyor. Gedson futbolda bir kanser hücresidir. Kesip atmazsan metastaz yapar 2 yıldır olduğu gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimin bu takıma ilk 11 için 8 toplamda da en az 10 oyuncu alması gerekiyor. Artık bıktım fakir edebiyatından.

Başkanın seçimden önce Hüseyin yücelle olan yayınında Hüseyin Yücel'i eleştirdiği tüm davranışları şimdi kendi gerçekleştiriyor.

2 oyuncu sponsorlukla alındı dedi, sponsorlar piyasa da yok, gayrimenkul projesi unutuldu. Bankalar birliği anlaşması var onda da görülen diğer takımlara da kolaylık sağlanmış. Son basın toplantısı elinde patlayınca medyaya 3-5 isim saldı, göz boyadı. Anç hamleleri gerçekleştiriyor. Satıp para kazanacağı oyuncuları değersizleştirmesini saymıyorum bile. Bir ihtimal İmobille yazın gidecekti belki onuda zora soktu. Sırf bir önceki yönetimi ayyuka çıkarmak için kulüp itibarını zedeliyor. Çok ümidim vardı başkandan ama olmayacak sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

gedson güzel bir büyü gibi görünen bir lanet aslında. Gs’ye geldiğinde hakem desteği olmasa küme düşecekti 13.bitirdi ligi, son maçlar terim stoper falan oynatıyordu. Rize’ye gidip küme düşürdü, sonra bize geldi ve burnumuz pohtan kurtulmuyor. Ortasahasında gedson olan bir takımın başarılı olma şansı yok. Her atağa kalktığında gedson’a pas, karadelik görevi görüyor. 3e 3 yakalıyorsun gedson ya bek’e ya arkasına dönüp kalecine kadar gidiyor o top sonra. Her zaman verilebilecek en kötü kararı veriyor. Kendi geri dönmesi yetmiyor, bilerek boşa çıkmıyor rakip arkasına saklanıp arkadaşlarına geri dön diye el kol yapıyor. Gedson futbolda bir kanser hücresidir. Kesip atmazsan metastaz yapar 2 yıldır olduğu gibi..
Rakibin bize baskı kurduğu, maçın büyük kısmının bizim sahamızda olduğu anlarda piyasaya çıkıyor, onun harici ortalıkta yok.  Hele top arkadaşındayken el kol yapıp onları yönlendirmesi yok mu beni benden alıyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Yönetimin bu takıma ilk 11 için 8 toplamda da en az 10 oyuncu alması gerekiyor. Artık bıktım fakir edebiyatından.

Başkanın seçimden önce Hüseyin yücelle olan yayınında Hüseyin Yücel'i eleştirdiği tüm davranışları şimdi kendi gerçekleştiriyor.

2 oyuncu sponsorlukla alındı dedi, sponsorlar piyasa da yok, gayrimenkul projesi unutuldu. Bankalar birliği anlaşması var onda da görülen diğer takımlara da kolaylık sağlanmış. Son basın toplantısı elinde patlayınca medyaya 3-5 isim saldı, göz boyadı. Anç hamleleri gerçekleştiriyor. Satıp para kazanacağı oyuncuları değersizleştirmesini saymıyorum bile. Bir ihtimal İmobille yazın gidecekti belki onuda zora soktu. Sırf bir önceki yönetimi ayyuka çıkarmak için kulüp itibarını zedeliyor. Çok ümidim vardı başkandan ama olmayacak sanırım.
Net 4 a class adam yanında 4 tane yüksek kalibre adam alınmaz ise seneye hem lobiyle hem gs ve fb ile yarışamassın. Örnek olarak fb üzerinden gidersem bize osayi,irfan,djiku,livakovic ayarında transfer edersen yüksek kalibre işini çözersin. Bunun yanına A class kaç parça ekleyebilirsen zaten oyunda olacaksındır. Rafa paulista felix emirhan mert tutulup , kartal, demir ege, emre bilgin kiradan geri döner, kalan tüm isimlerle vedalaşıp para kazanabilir isen yeni başlangıç yapma şansın artar.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'dan en fazla 4-3-3'ün mezzelası olur onu da ne kadar yapabilir o bile belirsiz o rolü Gio verdi biraz yapabildi sonra hoca falan gidince normal rolüne döndü işin özü orta sıra avrupa takımları için ideal oyuncu bizde en fazla yedek olur
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2025, 08:26:16 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın bahsettiği 3 öncelikli mevki sırasıyla Eric Martel, Werner ve Beto profili olmayacaksa transfer falan yapmayıp seçime gitsinler hocan oldschool kontracı senin bu adama her iki oyunu da oynayabilen oyuncular almaktan başka çaren yok kontra işini hocan yapacak diğer işi yetenek çözecek başka bir yolu yok diğer oyunu hocan çözemeyecek çünkü
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2025, 08:41:04 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gidip oldschool kontracıya rakibini kendi yarı sahasında hapsedip derin oyun kurucu rolüyle geriden oyun kurma işi yapan Berg falan alırsan o da çöp olur bu tip oyuncular 4-3-3'den başka bir formasyonda yapamazlar Musrati'de bunlardan bu adamlar derin oyun kurucu sen maçın %60-65'ni rakip yarı sahada oynamazsan bu adamlardan verim alamazsın he illa hem derin oyun kuruculuk yapsın hem alan kapatıp fiziksel mücadeleye girsin istiyorsan Esposito'ya falan 15 verip getireceksin para yok diye sağda solda ağlamayacaksın

Çevrimiçi Necmi

Net 4 a class adam yanında 4 tane yüksek kalibre adam alınmaz ise seneye hem lobiyle hem gs ve fb ile yarışamassın. Örnek olarak fb üzerinden gidersem bize osayi,irfan,djiku,livakovic ayarında transfer edersen yüksek kalibre işini çözersin. Bunun yanına A class kaç parça ekleyebilirsen zaten oyunda olacaksındır. Rafa paulista felix emirhan mert tutulup , kartal, demir ege, emre bilgin kiradan geri döner, kalan tüm isimlerle vedalaşıp para kazanabilir isen yeni başlangıç yapma şansın artar.
fenerle her halukarda yarışırız ligden 18 takım çekilse fener tek kalsa yinede becerip şampiyon olamazlar yani onlarla yarışmak için birşey yapmaya gerek yok onlar kendi kendilerine yapar zaten 😂

Çevrimiçi kartalizma190399

Gedson'u sevmeyebilirsin de adami gommek icin yanlis bilgi vermeye de gerek yok.
Gedson GS'ye 20/21 devre arasinda transfer oldu, 2. yari'da takimin en iyisiydi ve son maca kadar sampiyonluk yarisinda tuttu adamlari.
Bizi iceride yendikleri macta da takimin en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi. 2021/2022'nin gunahini da sadece Gedson'a yazamazsin, berbat kadro'ya sahiplerdi.

Su an ciddi para'ya satabilecegimiz tek oyuncu Gedson'ken adami bu kadar gommeye gerek yok.
Bazi eksikleri var, ama dogru kadro muhendisligiyle kapatilmayacak eksiklikler degil.
Burnumuzun pohtan kurtulmamasinin nedeni 3 senedir bitik oyunculardan medet ummamiz, dengesiz dar kadrolar kurmamiz, berbat bir kadro muhendisligi yapmamiz.
Gelecek sene de sampiyonluk yarisinda olamazsak Gedson icin soylediklerinin aynisini Rafa Silva icin de soyleyecekmisin?
Geldiginden beri berbatiz berbat topcu diyecekmisin?

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson'u sevmeyebilirsin de adami gommek icin yanlis bilgi vermeye de gerek yok.
Gedson GS'ye 20/21 devre arasinda transfer oldu, 2. yari'da takimin en iyisiydi ve son maca kadar sampiyonluk yarisinda tuttu adamlari.
Bizi iceride yendikleri macta da takimin en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi. 2021/2022'nin gunahini da sadece Gedson'a yazamazsin, berbat kadro'ya sahiplerdi.

Su an ciddi para'ya satabilecegimiz tek oyuncu Gedson'ken adami bu kadar gommeye gerek yok.
Bazi eksikleri var, ama dogru kadro muhendisligiyle kapatilmayacak eksiklikler degil.
Burnumuzun pohtan kurtulmamasinin nedeni 3 senedir bitik oyunculardan medet ummamiz, dengesiz dar kadrolar kurmamiz, berbat bir kadro muhendisligi yapmamiz.
Gelecek sene de sampiyonluk yarisinda olamazsak Gedson icin soylediklerinin aynisini Rafa Silva icin de soyleyecekmisin?
Geldiginden beri berbatiz berbat topcu diyecekmisin?
Adamda onu söylüyor işte biz 1 tane oyuncuya göre mi sistem oluşturacağız yoksa sisteme göre mi oyuncu seçeceğiz?

Ligde 30 küsür maçta gedsona uygun en fazla 6-8 maç oynanıyor, diğer maçlar hep rakip cezası önünde geçiyor. O maçların bir çoğunda da gedsonun defoları ortaya çıkıyor. Gedsonu satıp o parayı daha çok işimizi görecek Esposito tarzı birini almanın nesi hatalı ?

Çevrimiçi gokhans

Gedson'u gömmüyorum, Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir kulüp oyuncusu olamayacağından bahsediyorum. Kadro mühendisliğini bende savunuyorum ama o kadro mühendisliğinin 11inde gedson varsa türkiye liginde şampiyonluğa oynayamazsın. Orta sıraları hedefleyen, ani atak kontra kovalayan takımlar için ilah olabilecek bir oyuncu. Avrupa maçlarında dev rakiplere karşı sahanın yıldızıda olabilir mesela avrupada zorlu maçlar ve derbiler için geniş kadro içinde alternatif olarak bulunmalı dersen onada katılıyorum ama sen süper ligin kasap, alan bırakmayan kendi sahasına kapanan takımlara karşı gedson'un olduğu hangi kadroyla çıkarsan çık şampiyon olamazsın. Kapanan bir rakibe karşı necip ve gedson arasında ne fark var mesela bana söylermisin? Defansif aksiyon, hız ve güç mükemmel, yaratıcılık, oyun görüşü, pas tekniği vasat. Kapanan rakibe karşı oluyor sana kara delik.

Adamda onu söylüyor işte biz 1 tane oyuncuya göre mi sistem oluşturacağız yoksa sisteme göre mi oyuncu seçeceğiz?

Ligde 30 küsür maçta gedsona uygun en fazla 6-8 maç oynanıyor, diğer maçlar hep rakip cezası önünde geçiyor. O maçların bir çoğunda da gedsonun defoları ortaya çıkıyor. Gedsonu satıp o parayı daha çok işimizi görecek Esposito tarzı birini almanın nesi hatalı ?

Kadro kururken illa ki elindeki oyunculara gore uyum saglayacak oyuncu alirsin.
Elinde Rafa Silva varken 1.70'lik kontra-atak forveti mi alirsin onune yoksa 1.90'lik duvar olup alan acacak pivot santrfor mu?
Gedson'u iyi para'ya satip o para'yi iyi degerlendireceksek eyvallah.
Para'nin zaten yarisi Benfica'ya gidecegine gore nasil karli anlasma olacak anlamiyorum zaten.
Her halukarda bir 6 numara gelecek, o zaman Gedson'a uyacak birini alirsin, Gedson'u da uzatip tutarsin.

Gedson'u gömmüyorum, Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir kulüp oyuncusu olamayacağından bahsediyorum. Kadro mühendisliğini bende savunuyorum ama o kadro mühendisliğinin 11inde gedson varsa türkiye liginde şampiyonluğa oynayamazsın. Orta sıraları hedefleyen, ani atak kontra kovalayan takımlar için ilah olabilecek bir oyuncu. Avrupa maçlarında dev rakiplere karşı sahanın yıldızıda olabilir mesela avrupada zorlu maçlar ve derbiler için geniş kadro içinde alternatif olarak bulunmalı dersen onada katılıyorum ama sen süper ligin kasap, alan bırakmayan kendi sahasına kapanan takımlara karşı gedson'un olduğu hangi kadroyla çıkarsan çık şampiyon olamazsın. Kapanan bir rakibe karşı necip ve gedson arasında ne fark var mesela bana söylermisin? Defansif aksiyon, hız ve güç mükemmel, yaratıcılık, oyun görüşü, pas tekniği vasat. Kapanan rakibe karşı oluyor sana kara delik.

GS Gedson'un en iyi oyuncusu oldugu takimla son haftaya kadar sampiyonluk yarisinda kaldi.
GS yanlis hatirlamiyorsam Badou N'Diaye ile sampiyon oldu.
Biz Mensah'la sampiyon olduk.
Demek ki pas kalitesi dusuk driplingci dinamik 8'le de olabiliyormus?
Necip'le Gedson'u kiyasliyorsan zaten diyecek birsey yok. Necip'e futbol kariyeri boyunca 1 tane teklif geldi mi?
Gedson'un transfer oldugu rakamlari veya su an konusulan rakamlari'na kariyeri boyunca yaklasti mi? Ceyregini bile goremedi.
Adami begenmeyebilirsin, satarsak daha karli anlasma olur falan de eyvallah, ama adami Necip'le falan kiyaslamak harbiden ayip oluyor.

Gedson'u efektif kullanacaksan mesela yanina uyumlu istikrarli kaliteli bir 6 koy. Adam 3 senedir bir Musrati bir Amir bir Onana bir Josef'le oynuyor.
Adamin arkasina kendisini dogru alanda topla bulusturacak, ayagina donup driplingi basacagi toplar atacak stoperler koy.
Adam 3 senedir arkasinda Saiss haric topla kufur eder gibi oynayan stoperlerle oynuyor.

Dogru takim kurgusunda pas arasi da yapar, ikili mucadele'yle top da kazanir, driplingle alan da kat eder, adam eksiltir, rakibe kart aldirir.
Senin oyununda nasil bir ezber, kalite var da Gedson maksimum verim saglasin.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Kadro kururken illa ki elindeki oyunculara gore uyum saglayacak oyuncu alirsin.
Elinde Rafa Silva varken 1.70'lik kontra-atak forveti mi alirsin onune yoksa 1.90'lik duvar olup alan acacak pivot santrfor mu?
Gedson'u iyi para'ya satip o para'yi iyi degerlendireceksek eyvallah.
Para'nin zaten yarisi Benfica'ya gidecegine gore nasil karli anlasma olacak anlamiyorum zaten.
Her halukarda bir 6 numara gelecek, o zaman Gedson'a uyacak birini alirsin, Gedson'u da uzatip tutarsin.
Rafa ve gedsonun arkalı önlü oynadığı hiç bir şablon da hiç bir şekilde başarılı olamayız.

Ya rafa gidecek ya gedson gidecek ya da ikisi kalacak biz anadolu takımı taktiği ile geriye yaslanıp kontra arayıp bu ikisine boş alan bırakacağız. Bana fark etmez geriye yaslanıp oynayalım dersen eyvallah.

Yok pas oyunu olsun, set olsun dersen ilk olarak gedsona veda etmelisin.

Çevrimiçi gokhans

GS Gedson'un en iyi oyuncusu oldugu takimla son haftaya kadar sampiyonluk yarisinda kaldi.
GS yanlis hatirlamiyorsam Badou N'Diaye ile sampiyon oldu.
Biz Mensah'la sampiyon olduk.
Demek ki pas kalitesi dusuk driplingci dinamik 8'le de olabiliyormus?
Necip'le Gedson'u kiyasliyorsan zaten diyecek birsey yok. Necip'e futbol kariyeri boyunca 1 tane teklif geldi mi?
Gedson'un transfer oldugu rakamlari veya su an konusulan rakamlari'na kariyeri boyunca yaklasti mi? Ceyregini bile goremedi.
Adami begenmeyebilirsin, satarsak daha karli anlasma olur falan de eyvallah, ama adami Necip'le falan kiyaslamak harbiden ayip oluyor.

Gedson'u efektif kullanacaksan mesela yanina uyumlu istikrarli kaliteli bir 6 koy. Adam 3 senedir bir Musrati bir Amir bir Onana bir Josef'le oynuyor.
Adamin arkasina kendisini dogru alanda topla bulusturacak, ayagina donup driplingi basacagi toplar atacak stoperler koy.
Adam 3 senedir arkasinda Saiss haric topla kufur eder gibi oynayan stoperlerle oynuyor.

Dogru takim kurgusunda pas arasi da yapar, ikili mucadele'yle top da kazanir, driplingle alan da kat eder, adam eksiltir, rakibe kart aldirir.
Senin oyununda nasil bir ezber, kalite var da Gedson maksimum verim saglasin.
gs şampiyonluğa oynadığı sezonun son maçlarını stoper oynadı hatta terim belirli bir süre stoper oynattı sonuçta şampiyon olabildi mi? olamadı. bir diğeri biz mensah ile şampiyon olmadık, atiba ve josef ile şampiyon olduk. Mensah tüm sezon 1400dk süre bulabildi, genelde hamle oyuncusu olarak kullanıldı, Atiba ve josef 3000er dakika süre aldı. Badou Ndiaye gs'den pl yaptı, hücumda gayet pas yapabilen bir oyuncuydu, yapamasaydı gidemezdi zaten pl'ye. Gedson malesef bu, kendi sahasına çekilmiş bir rakibe karşı gedson ve necip farketmiyor. Gedson, Necip'den daha hızlı, dripling becerisi var, daha seri evet necip den artıları bunlar. Ama rakip topu bize verip otobüsü çektikten sonra Necip ile Gedson aynılar. Gedson'un arkasında yanına kimi koyarsan koy kapalı savunmada o top gedson'a geldiği zaman kalecine kadar döner en kötü bekine döner, hücumda pozisyonda alamaz, 3 yıldır hepimiz izliyoruz bu adamın özeti bu. Senin atiban josef'in hücumda da dinamiklerdi sürekli pas verip boşa kaçarlardı istasyon olurlardı, verkaç yaparlardı heryerden çıkarlardı, topu her yerden çıkarırlardı. Bu 2 adamın topla beceriside iyiydi, gedson'u bu adamlarla kıyaslamak aslı ayıp olan.

Etiketler: