Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 476085 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sağlık, mutluluk ve huzurla nice bayramlara...

Çevrimiçi gokhans

Herkesin bayramını en içten duygularla kutluyorum…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Kardeşlerim, abilerim, değerli Beşiktaş ailesi hepinizin bayramı mübarek olsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi sEuL

Nice bayramlara, herkesin bayramı mübarek olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Oyunculara falan kızıyoruz ama hakem tam bir (Küfür Yasak)₅. Mevzu bizim aleyhimize olunca çat diye kartı tereddütsüz çıkarıyor. Gedsonun pozisyonu bariz penaltıydı vermedi.

Özellikle her sene ligin başında bizi böyle doğrayarak hedefsiz hale getirip, tam tersi gs ve fb yi potada tutuyorlar.

Tribünde türkü söyleyen taraftar, hakemleri destekleyen yönetim olunca da bize karşı bir korkuları olmuyor.
Normal yenildiğimiz zaman zoruma gitmiyor da böyle olunca hazmedemiyorum.

Bu arada Ox, Ersin ve Tayyibe bir daha bu formayı vermeyin. Svenson ve Masuaku ile sözleşme yenilemeyin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

bu takımdan ciddiyetsizlik liyakatsızlık vasıfsızlık akıyor
son 2-3 sene içinde kendi evinde dahi  adı sanı fark etmeksizin azıcık mücadele edene 3 puanı hediye eden rezil ahlaksız saygısız ilkesiz bir takıma dönüştük 
büyük maçlara iyi hazırlanan, sürpriz galibiyetlerle parlayıp sönen kendini göstermeye çalışan oyunculardan mütevellit regular  bir kulübe dönüşmemizde tribününden yöneticisine  emeği geçen herkesin ….

Çevrimiçi kartalizma190399

Talha'nin performansinin ne kadar dustugu antrenmandan, bilimsel verilerden belli olmuyor mu da sozlesme yenileniyor? Aybaba'nin icraati iste.
Ersin Destanoglu'nun hala takimda yer almasinin mantigi ne altyapi'da o kadar iyi kaleciler varken.
Kac mac oldu hala devre arasinda alinan 2 oyuncu oynamiyorsa oturup dusunmek lazim.
Sportif olarak o kadar yanlis kararlar veriliyor ki hem kadro muhendisligi anlaminda hem teknik direktorler tarafindan.
Duzelmemiz cok cok zor.

Çevrimdışı emre_1978

Öncesi de yarım yamalak olsa da takımı adam akıllı takip etmeye başladığım sezon 1989-90
Kontrol etmedim ama sanıyorum son 2-3 sezonda gördüğüm mağlubiyet sayısı ilk 15 yılda gördüğümden fazladır.

Daha kötü ne olabilir dedikçe sen daha dur diyor takım sürekli.

Daha önce de yazdım, biliyorum mümkün değil ama takımda bir kişi bile kalmayacak şekilde temizlenmesi gerekiyor.

Bu kadro mağlubiyet arsızı oldu geçen seneden beri, hepsi kanserli hücre ve yeni gelene de bulaşıyor maalesef.
Rafa ve Mert’e yazık olmuş olur ama bugünleri yaşayan ve normalleştiren kimse kalmamalı.
Herkes birkaç kişi daha yazabilir kalmalı diye ama eminim kimse 5 kişiden fazla mutlaka takımda kalmalı diyeceği adam sayamaz.
Böyle kadro mu olur.

Ben bugünleri yaşamış kimsenin takımda kalmasını istemiyorum.
Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir istek biliyorum ama mümkün gözükmeyen birçok istatistiği gerçekleştiren takıma müstehaktır.

Çevrimdışı underworld

Daha efsanemiz necip le yeni sözleşme uzattık ne sil baştanı...

Çevrimdışı Akil Emre

Daha efsanemiz necip le yeni sözleşme uzattık ne sil baştanı...
Romantiklik ve vasatlık kavramını lugatımızdan çıkarsak bambaşka seviyelere gelebilirdik. Net bir şekilde iyi oyuncular takımda kalır isimler sadece teferruattır, en canlı örneği real madrid tir.

Çevrimiçi Necmi

Romantiklik ve vasatlık kavramını lugatımızdan çıkarsak bambaşka seviyelere gelebilirdik. Net bir şekilde iyi oyuncular takımda kalır isimler sadece teferruattır, en canlı örneği real madrid tir.
beşiktaşla dalga geçen sergeni isteyen var daha neyi konuşuyoruzki

Çevrimiçi Samet Demir

beşiktaşla dalga geçen sergeni isteyen var daha neyi konuşuyoruzki
İstemek ne ki? Kurtuluş reçetesinin en üstüne adını yazıyorlar. Sergen ise bu ara fb ye yanlama peşinde.

Çevrimiçi yaço58

Abilerim kardeşlerim iyi günler stadımızın oradaki kartal yuvasında eski sezon formalar satılıyormuş ve halada varmış ben Sivastayım bu konuda İstanbul’da olup bana yardımcı olabilecek biri var mı koleksiyonum için almak istiyorum eksik parçalar orada var gözüküyor İstanbul’da olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Artık Ox falan izlemek istemiyorum.
Su 2 oyuncu oynasın da en azından seneye onlarla devam edecek miyiz, etmeyecek miyiz belli olsun. Bu gidişle önümüzdeki sezonun sonuna doğru adapte olacaklar, hoca bi zahmet saçmalamayı bıraksın.

Çevrimiçi Samet Demir

Artık Ox falan izlemek istemiyorum.
Su 2 oyuncu oynasın da en azından seneye onlarla devam edecek miyiz, etmeyecek miyiz belli olsun. Bu gidişle önümüzdeki sezonun sonuna doğru adapte olacaklar, hoca bi zahmet saçmalamayı bıraksın.
Bu adamlar alındığında nasılda sevindik. Lig bitecek 90 dk full oynadıkları maçları yok. Böyle bir düşünce vardı neden aldık bu adamları ? Amiri neden çağırdık? Musrati neden gitti? Ox neden hala sahada?

Çevrimdışı ferdi1903

Kupadan elendik, bu oyuncu grubuyla ilk 4 de girmek bile zor görünüyor, Avrupa kupalarına katılamaz isek topçu getirmek dahada zor olacak. Başkan büyük hata yaptı iki genç oyuncu alacağına 3-4 direk oynayacak topçu alsak ilk 3 ve kupada devam etme ihtimalimiz olurdu belki, kaldıkı musrati endur niye gitti birinden biri kalmalıydı, kala kala ox ve amire kaldık, güçleneceğimize zayıfladık. Bilmiyorum ya galiba sanki önümüzdeki seneler için bugünlerimiz iyi günlerimizmiş gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı frkndgnr

Umarım kalan maçları ve sezonu maksimum kayıpla ama 4. sırada olacak şekilde tamamlarız. Aksi takdirde, bu kadronun ciddi şekilde yenilenmesi pek mümkün görünmüyor. 4. sıra, Avrupa kupaları açısından da fena bir seçenek değil. Konferans Ligi, mevcut konjonktürde bir Türk takımının Avrupa’da kupa kazanma şansının en gerçekçi olduğu turnuva. Daha rekabetçi ve ulaşılabilir bir Avrupa macerası anlamına gelebilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu adamlar alındığında nasılda sevindik. Lig bitecek 90 dk full oynadıkları maçları yok. Böyle bir düşünce vardı neden aldık bu adamları ? Amiri neden çağırdık? Musrati neden gitti? Ox neden hala sahada?

Musrati den hiç hazzetmem ama aynı pozisyonda Oxla top diye oynar. En azından terse iyi paslar atıyordu ve Oxtan daha zamanlamali oyuncuya basiyordu.

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati den hiç hazzetmem ama aynı pozisyonda Oxla top diye oynar. En azından terse iyi paslar atıyordu ve Oxtan daha zamanlamali oyuncuya basiyordu.
Ricardo yada Amir full oynamış olsa Musrati gidişine yine laf etmezdim. Keza Ricardo ve Arroyu'yu da laf olsun diye aldığımızı düşünüyorum. İki oyuncu ya düzgün scout edilmedi ya da hocadan habersiz bu iki oyuncuyu aldılar. oynatılmayacak bu 2 oyuncuyu takımın deli gibi takviyeye ihtiyacı varken biz neden aldık yahu ?

Çevrimdışı Akil Emre

Ricardo yada Amir full oynamış olsa Musrati gidişine yine laf etmezdim. Keza Ricardo ve Arroyu'yu da laf olsun diye aldığımızı düşünüyorum. İki oyuncu ya düzgün scout edilmedi ya da hocadan habersiz bu iki oyuncuyu aldılar. oynatılmayacak bu 2 oyuncuyu takımın deli gibi takviyeye ihtiyacı varken biz neden aldık yahu ?
Amirde çok bitik geldi kesinlikle hayal kırıklığı, 1 dk bile düşünmeden seneye yollarım az ds olsa piyasası varken, adam hem koşmayı hem pas atmayı unutmuş.

Çevrimiçi Samet Demir

Amirde çok bitik geldi kesinlikle hayal kırıklığı, 1 dk bile düşünmeden seneye yollarım az ds olsa piyasası varken, adam hem koşmayı hem pas atmayı unutmuş.
Rize de bir şekilde oynuyordu zaten, musrati'nin yerini dolduramayınca apar topar amiri getirdiler. Yabancı sınırı bar zaten. Kış transferinde güç kazanacağımıza daha çok güç kaybettik.

Etiketler: