Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, LORDBJK, Kartal Ç, Reawers, murat baltacı, simocan, Rasim ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 260714 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Abi zaten takım çok iyi, hiç problemi yok kafasında değilim ben. Derdim ilk yenilgide hocanın hedef haline getirilmesi. Antep maçında ox'a yapılan faulde hakem sarı verse adam atılacak zaten. O sırada skor 1-0. Maç çözülecek... Antep karşısında sarı renkli takım olsa maç o dakika antep adına biterdi.

Renklilerde olduğu zaman verilen kartlar, bizde görmezden geliniyor. Hal böyle olunsa puan tablosunda 20 puan fark görüyorsun.

Takıma gelince 2 senede neredeyse 1 düzine hoca gelip gitti, OGS kdar kısa zamanda takıma sirayet eden bir hoca olmadı. He eksikleri yok mu tabikide var. Mesela yönetimin hocayı bu ligin dinamikleri hakkında uyarması gerekiyor. Ona göre oyun oynatmalı. Bunlar da düzelmeyecek şeyler değil.

Bu hafta başı biraz tepki göstermesek tff pazartesi muhtemelen yerli hakem kararını açıklayacaktı. Hala bu konu çözülmüş de değil. Ki adım kadar eminim %80 yerli hoca olacak. Sadece ortamı hazırlamaya çalışıyorlar. Biz tepki göstermediğimiz sürece hakkımız yenmeye devam eder. Tepki göstersekte yenecek büyük ihtimalle ama bu kadar göz göre göre olmaz en azından.

Adamlar o olaydan sonra bir kirmizi gordu skor 1-0 iken cozemedin maci, o ne olacak?
Renkliler kaliteli futbol oynamiyor, hakem destegi de aliyorlar, ama oynadigimiz futbol veya kadro kalitesi onlar ayni degil, yapmayin etmeyin.
Bize gelse tapilacak Talisca adamlarda yedek yahu. Adamlarin 3 santrforu var, ucu de bizim as santrfordan bes kat iyi. Bizim as santrforumuz adamlarda 4. santrfor olur, Batshuayi kalsaydi 5. santrfor olurdu, biraz da gercekleri gormek lazim. Ve bizden cok daha ofansif ve cesur oynuyorlar, Anadolu takimlarina karsi da bu ise yariyor.

Gio doneminde galibiyetlerle basladik, ama dar kadro sikisik mac trafigine girdiginde veya zorluk seviyesi yukseldiginda patlayacakti bir yerde, patladi da.
Sanki GS ve FB'yle ayni futbolu oynuyorduk da fark sadece hakemlermis gibi konusup kendimizi kandirmanin anlami yok.

Hakem yonetimi farkinin oldugunu ben de biliyorum ve kabul ediyorum bu arada, ama bunu ortadan kaldirmak farki cozmez.

Çevrimdışı Mustafa.B

Bu kodro mühendisliğini yapan bu kadronun temellerini kuran Anç yönetimi ve Şenol Güneş suçlu, 2. darbeyi vurup kaçan Arat yönetimi suçlu. Beşiktaş'ın hakkını savunmayan, masaya yumruğunu vurmayan Adalı'da, takım doğranırken tribünden laylay eğlenen rakibe hakeme baskı yapmayan, hakem katliamında tepki vermeyen taraftarda suçlu, ama daha ekibiyle yeni gelmiş, şu dengesiz, plansız, kötü kadro ile 3 kulvarda 10 maçda 7 galibiyet 2 mağlubiyet almış hoca, şu denklemdeki en suçsuz, haklı ve doğru olan tarafdır benim neznimde.. Ben hocadan memnunum..

şeytani düzene bağlı olanlardan iyiler çıkmaz, en fazla öyle görünen kuklalar çıkar ki bunların hepsi öyle. elimiz bunların hepsinin yakasında olmalı. boşuna matruşka düzeninden bahsetmiyorum, hepsi aynı ama siz hala sıvamakla meşgulsunuz ve sürekli aynı tuzağa düşüyorsunuz. çoğunluk sizin gibi memnunsa bunların beşiktaşspor projesi tamamlanmış demektir.

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar o olaydan sonra bir kirmizi gordu skor 1-0 iken cozemedin maci, o ne olacak?
Renkliler kaliteli futbol oynamiyor, hakem destegi de aliyorlar, ama oynadigimiz futbol veya kadro kalitesi onlar ayni degil, yapmayin etmeyin.
Bize gelse tapilacak Talisca adamlarda yedek yahu. Adamlarin 3 santrforu var, ucu de bizim as santrfordan bes kat iyi. Bizim as santrforumuz adamlarda 4. santrfor olur, Batshuayi kalsaydi 5. santrfor olurdu, biraz da gercekleri gormek lazim. Ve bizden cok daha ofansif ve cesur oynuyorlar, Anadolu takimlarina karsi da bu ise yariyor.

Gio doneminde galibiyetlerle basladik, ama dar kadro sikisik mac trafigine girdiginde veya zorluk seviyesi yukseldiginda patlayacakti bir yerde, patladi da.
Sanki GS ve FB'yle ayni futbolu oynuyorduk da fark sadece hakemlermis gibi konusup kendimizi kandirmanin anlami yok.

Hakem yonetimi farkinin oldugunu ben de biliyorum ve kabul ediyorum bu arada, ama bunu ortadan kaldirmak farki cozmez.
Kırmızı kartı skor 1-0'ken görmediler, 1-1'ken gördüler. gol atmak zorunda olmadan 10 kişilik rakiple oynamak ile gol atmak zorundayken aynısını yapmak denk şeyler değil.

Talisca futbolu unutmuş, bize gelsede, alanyaya gitsede ts ye gitsede bu durum değişmez. Araplar bile bu durumu anlayıp şutladılar.

Ben hoca mükemmel demiyorum, oyunu umut vaadediyor. Saçma sapan bir kadroya bile belli bir kurguda oyun oynatıyor. O nedenle mağlubiyetin sorumlusu olarak hocayı öne sürmek fazla acımasızca.

Avrupa'yı takip eden biri olarak renklikeri bu denli övmen de benim mantığıma uymuyor. Fb için şok birşey diyemem ama gs bildiğin balon. Hakem faktörünü ve osimheni çıkar iddaa ediyorum bizden kötü durumda olurlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

herkes haklı ve doğru, suçlu olan yok. ne güzel dünya. durumdan memnunsunuz anlaşılan.
En suçsuz olan hocadır lafımdan herkesin haklı olduğunu nasıl çıkarıyorsun anlamadım.
Başta tff, mhk, son 2 yönetim, şenol güneş hatta iç sahada baskı kuramayan taraftar da bile bu gidişatın sorumluluğu var. Bu kadar etken arasından salt olarak sorumluluğu hocaya yıkmak fazla acımasızca. Aynı durum yeni yönetim içinde geçerli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa.B

En suçsuz olan hocadır lafımdan herkesin haklı olduğunu nasıl çıkarıyorsun anlamadım.
Başta tff, mhk, son 2 yönetim, şenol güneş hatta iç sahada baskı kuramayan taraftar da bile bu gidişatın sorumluluğu var. Bu kadar etken arasından salt olarak sorumluluğu hocaya yıkmak fazla acımasızca. Aynı durum yeni yönetim içinde geçerli.

etliye sütlüye karışmamandan. bu bizim taraftarda genel bir sorun haline geldi. herkes efendi takılıyor ama bu bahsettiğim efendi olmak için olan efendilik, yani samimi değil dolayısıyla yapıcı da değil, manipülatif bir davranış şekli. seninin için geçerli olmayabilir ama toplumsal sorumluluğun gerekliliklerini yerine getirmiyor taraftar. bu değişmedikce birşey düzelmez, zaten bu yüzden kulübün yakasından düşmüyorlar, çünkü kendilerini bu konuda taraftardan üstün görüyorlar ve şu anda hesap sorabilen yok. toplumsal baskı olmadan olmayacak da.

Çevrimiçi kartalizma190399

Kırmızı kartı skor 1-0'ken görmediler, 1-1'ken gördüler. gol atmak zorunda olmadan 10 kişilik rakiple oynamak ile gol atmak zorundayken aynısını yapmak denk şeyler değil.

Talisca futbolu unutmuş, bize gelsede, alanyaya gitsede ts ye gitsede bu durum değişmez. Araplar bile bu durumu anlayıp şutladılar.

Ben hoca mükemmel demiyorum, oyunu umut vaadediyor. Saçma sapan bir kadroya bile belli bir kurguda oyun oynatıyor. O nedenle mağlubiyetin sorumlusu olarak hocayı öne sürmek fazla acımasızca.

Avrupa'yı takip eden biri olarak renklikeri bu denli övmen de benim mantığıma uymuyor. Fb için şok birşey diyemem ama gs bildiğin balon. Hakem faktörünü ve osimheni çıkar iddaa ediyorum bizden kötü durumda olurlar.

Ok, yine de kendi sahanda 1-1'lik skorda 10 kisi rakibe gol atamayip ustune gol yiyip yenildigin gercegi degismiyor.
Benim hoca'yi begenmememin nedeni dunku skor degil. Benim ekim ayindan beri Avrupa Ligi haric skorlar zerre umrumda degil.
Benim kizdigim sey oyuncu tercihleri konusunda gelecek yillara dair tercihler yapmamasi, gelecege yatirim yerine mevcut durumu kotarmaya calismasi.
Bu elestirileri seri galibiyetler alirken de yapmistim zaten. Bizim su an ihtiyacimiz olan sey seri galibiyetler degil, gelecek sene'ye yatirim.

Çevrimiçi Serdar3444

Hoca hata yapmış olabilir. Hata yapmak mesele değil ki,
 mesele hatada ısrar etmemek, inatlaşmamak. Bu dar kadroyu oluşturanlarla ilgili konuşmamız gereken Şu kadar saçmalık varken, etmemiz gereken o kadar hakaret varken, hepsini boş verip hocayı, yeni gelmiş yönetimi suçlamak olmaz.
Çünkü daha önce susup şimdi bu kadar öfkeleniyorsan bu olmaz.  Renklilerin kadrosuda öyle muhteşem felan değil 3 kuruşluk Avrupa takımları akıllı oynayınca sağlam tokatladı bunları. Defolarını herkes gördü. Fenerin forvetleri bizimkinden iyi ama hiçbirini Beşiktaş'a istermezsin. Hiçbiri tam bir forvet değil. Hatta hiçbiri bir Weghorts değil. Adamı kanser ederler. Bu konuda Adamları överek bizi eleştirmek çok mantıklı değil.
Bu dar kadroyla hocanın yaptıkları şu ana kadar gayet gayet olumlu. Hatada yapacak, hatada ısrar etmediği sürece bunu sorun etmemek lazım.
Hocanın elindeki hamur belli.... Yeni kadroyla görmek lazım.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2025, 00:16:20 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Akil Emre

Başkanın eski başkan ve yöneticilerle buluşmasını değerli buluyorum. Bunun dışında, sermaye arttırım işi ile alakalı son durum nedir , stadında koltuk söküm işi olduğu söyleniyordu bilgisi olan var mı?

Son olarak bu kadar detaylı scout ekibi kuruyorsak umarım elimizdeki yararlı olma şansı olmayacağını ve bazılarından para kazanabileceğimizi düşündüğüm ciro,ox, bahtiyar, demir ege,onana,musrati, paulista, semih,ersin,muçi,onur,amir,salih, tayfur, can keleş, emrecan, kerem atakan ile vedalaşabiliriz. Hem maaş yükü, hem yetersizlikleri hem de yapılanma açısından min 13 kişiyle vedalaşmak şart.

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanın eski başkan ve yöneticilerle buluşmasını değerli buluyorum. Bunun dışında, sermaye arttırım işi ile alakalı son durum nedir , stadında koltuk söküm işi olduğu söyleniyordu bilgisi olan var mı?

Son olarak bu kadar detaylı scout ekibi kuruyorsak umarım elimizdeki yararlı olma şansı olmayacağını ve bazılarından para kazanabileceğimizi düşündüğüm ciro,ox, bahtiyar, demir ege,onana,musrati, paulista, semih,ersin,muçi,onur,amir,salih, tayfur, can keleş, emrecan, kerem atakan ile vedalaşabiliriz. Hem maaş yükü, hem yetersizlikleri hem de yapılanma açısından min 13 kişiyle vedalaşmak şart.
Semih ve demir ege harici katılıyorum. Semih için iyi bir bonservis gelirse gidebilir. Onun harici bence yerli kalitemizi düşürmememiz gerekiyor. Yerli konusunda çok gerideyiz

Çevrimiçi Akil Emre

Semih ve demir ege harici katılıyorum. Semih için iyi bir bonservis gelirse gidebilir. Onun harici bence yerli kalitemizi düşürmememiz gerekiyor. Yerli konusunda çok gerideyiz
Semihin bize şampiyonluk faydası getireceğine inanmıyorum, demir ege içinse zorunlu madde olduğu için para getireceğini düşünüyorum, listede muleka da eksik malsefe nekadar boş isim var şaka gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Semihin bize şampiyonluk faydası getireceğine inanmıyorum, demir ege içinse zorunlu madde olduğu için para getireceğini düşünüyorum, listede muleka da eksik malsefe nekadar boş isim var şaka gibi.
Rio Ave indirim talep etmiş. Semih ise iyi para getirdiği zaman satılabilir.

Çevrimdışı sEuL

Muleka’ya gitti gözü İle bakıyorum  şahsen. Ligde kalmaları durumunda zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek denmişti. Yalan değilse eğer Al Kholood düşmeyecek gibi duruyor.  18 talimli ligde 10. sıraya kadar çıktılar ve son 10 maçlarının 6si içerde. Düşme potasındaki takimlarla puan farkını da 13’e çıkardılar. Sene sonuna kadar Al Kholoodcuyuz yani =)

Çevrimiçi murat baltacı

Muleka’ya gitti gözü İle bakıyorum  şahsen. Ligde kalmaları durumunda zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek denmişti. Yalan değilse eğer Al Kholood düşmeyecek gibi duruyor.  18 talimli ligde 10. sıraya kadar çıktılar ve son 10 maçlarının 6si içerde. Düşme potasındaki takimlarla puan farkını da 13’e çıkardılar. Sene sonuna kadar Al Kholoodcuyuz yani =)
Şu rezil kadroda muleka bile iş yapardı nasıl her sene ısrarla elimizdeki kötü diye gönderdiğimiz oyuncuları arar oluyoruz akıl alır gibi değil nkoudu yolladık gittiğinden beri kanat yok muleka yolluyoruz cio sahada yürüyor Allah'tan bu sefer amiri geri çağırabildikde Rize'de yedek kalacağına bizde kalsın istedik.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Mert Günok, Emirhan Topçu ve Rio Ave’de kiralık olarak forma giyen Demir Ege Tıknaz A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Çevrimiçi gokhans

Mert Günok, Emirhan Topçu ve Rio Ave’de kiralık olarak forma giyen Demir Ege Tıknaz A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.
Rıdvan'ı neden çağırmıyorlar mesela? Neden eren elmalı çağırılırken Rıdvan çağırılmıyor?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

Rıdvan'ı neden çağırmıyorlar mesela? Neden eren elmalı çağırılırken Rıdvan çağırılmıyor?
zırt pırt sakatlanıyor düzenli oynasa bin kere girerdi
bipbipbupbup

Etiketler: