Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, LORDBJK, Kartal Ç, Reawers, murat baltacı, simocan, Rasim ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 260764 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Mustafa.B

Daha ilk kayıpta hocayı eleştiremeye başlamışsın, söylediğin gibi o 5 adamı kestiği zaman sıralı mağlıbiyet gelir,yazın d şenol güneş sesleri duymaya başlarız. Az sabır. Gerginliğe gerek yok, bırakın adam bir oyun şablonu oturtmaya çalışsın. Yazın gerekli tepkiyi yönetime oyuncu alması konusunda gösterirsiniz.

dün ve twente maçındaki rezalet performansın oyun şablonu oturtmakla alakası yoktu. hem taktik, hem oyuncu tercihleri, hem motivasyon konusunda kötü bir görüntü var. maç sonrası hareketleri ve açıklamaları ayrı bir komedi.

sabretmek başkaları için doğru olabilir ama beşiktaş için bu şartlarda tam tersi geçerli. daha önce de dediğim gibi bu taraftarın kimseye güvenme lüksü yok. eleştirdiğiniz taraftar da sizin gibi düşündüğü için tribünde de böyle görüntü oluşuyor. vasıfsız ve art niyetliler de bunu fırsat bilerek camiayı bölüyor. ne kadar talepkar olursak o kadar sonuç alırız. güven ve sabır dersek ise anca kendimizi kandırarak birilerine alay konusu oluruz.

Çevrimdışı Mustafa.B

Haftalardır oyunumuzda gözle görülür şekilde ilerleme olduğunu sayfa sayfa yazmadık mı burada ?

Oyuncularda aynı oyunculardı. Tek eleştirimiz semih mi yoksa imobille mi oynamalı oluyordu.

Aylardır küfür edilen Mario'ya özür twitleri atıldı.

Sonuç operasyoncunun biri çıktı, 2-3 eksik kırmızı ve 1 net penaltımızı vermeyerek 3 puanımızı çaldı.

Bizim konuştuğumuz şey ise hoca, oyuncu.

Bunlar tabikide konuşulsun, göz ardı edilmesin ama hırsızın hiç mi suçu yok ?

2 gündür derbide yerli hakem olacak diyen tff başkanı geri vtes yapıp daha karar vermedik dedi.

Demekki neymiş hakkını arayacakmışsın.

Bırakalım şu oyuncu grubu şöyle, takım böyle laflarını.3 puan için eksik kadro olmasına rağmen yeterince iyi oynuyor takım. Fakat ne tribünde ne de sosyal medyada yeterli desteği ALAMIYORLAR.

Bu maçdaki hakem hatası gs nin başına gelse ortam yangın yeri olurdu.

Geç olmadan, uyanalım artı..

yanlış anlama kardeşim, ama uyanmayanlar başkalarını anca rüyada uyandırabilir. hakemin elbette hataları vardı, beşiktaşa karşı olan tutumlarını zaten herkes biliyor ama kesinlikle bu maçı hakem üzerinden açıklayamazsın, hakemler sonuçta senin teknik ekip, oyuncu ve taraftarına ayak uyduruyor. bu her zaman böyledir, sen kendin kazanmak istemedikten sonra hakem de duruma ister istemez ayak uydurur.

bizim sorunumuz bu teknik direktörü maçtan sonra alkışlayanlar + bunun ne kadar doğru olduğunu yazanlar ve bunu destekleyenler.

Çevrimiçi Samet Demir

yanlış anlama kardeşim, ama uyanmayanlar başkalarını anca rüyada uyandırabilir. hakemin elbette hataları vardı, beşiktaşa karşı olan tutumlarını zaten herkes biliyor ama kesinlikle bu maçı hakem üzerinden açıklayamazsın, hakemler sonuçta senin teknik ekip, oyuncu ve taraftarına ayak uyduruyor. bu her zaman böyledir, sen kendin kazanmak istemedikten sonra hakem de duruma ister istemez ayak uydurur.

bizim sorunumuz bu teknik direktörü maçtan sonra alkışlayanlar + bunun ne kadar doğru olduğunu yazanlar ve bunu destekleyenler.
Aynen rakibe 2 kırmızı az çıkmış, 1 penaltın verilmemiş. Bunları göz ardı edip hocaya yürüyelim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

dün ve twente maçındaki rezalet performansın oyun şablonu oturtmakla alakası yoktu. hem taktik, hem oyuncu tercihleri, hem motivasyon konusunda kötü bir görüntü var. maç sonrası hareketleri ve açıklamaları ayrı bir komedi.

sabretmek başkaları için doğru olabilir ama beşiktaş için bu şartlarda tam tersi geçerli. daha önce de dediğim gibi bu taraftarın kimseye güvenme lüksü yok. eleştirdiğiniz taraftar da sizin gibi düşündüğü için tribünde de böyle görüntü oluşuyor. vasıfsız ve art niyetliler de bunu fırsat bilerek camiayı bölüyor. ne kadar talepkar olursak o kadar sonuç alırız. güven ve sabır dersek ise anca kendimizi kandırarak birilerine alay konusu oluruz.
Yav senin hakkın yenmiş, birisi senin cebinden çalmış. Sen hırsıza kızacağına patrona gidiyorsun maaşım yetersiz diye. Çok maaş verseydi patronun hırsız çalsa da sıkıntı olmazdı sana göre. Sende haklısın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Yav senin hakkın yenmiş, birisi senin cebinden çalmış. Sen hırsıza kızacağına patrona gidiyorsun maaşım yetersiz diye. Çok maaş verseydi patronun hırsız çalsa da sıkıntı olmazdı sana göre. Sende haklısın.
Sezon başı uçup kaçan takım yine ilk antep maçıyla aynı benzer bir kırılma yaşadı yine hakem katliamı ile, sonrasındaki gs maçı içinde tüy diktiler.. Bunu geçde haftaya operasyonun kralını çekecekler bak resmen dejavu yaşatıyorlar, önce antep sonra gs ile katledecekler.. Yönetim pasif ve sessiz.. Bu kulübün hakkını savunan, ensesine vurup ekmeği alınırken yumruğunu vuran kimse yok buna taraftarda dahil.. Şu ortamda hocamı eleştirilir arkadaşlar gözünüzü seveyim ya..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mustafa.B

hırsız patronla işbirligi içindeyse önce patrona gideceksin tabi. elbette hırsıza da sıra gelir sonra. patron bir noktada kendini kurtarmak için suçu hırsıza atar. bunları yemeyin.

Çevrimdışı Mustafa.B

Aynen rakibe 2 kırmızı az çıkmış, 1 penaltın verilmemiş. Bunları göz ardı edip hocaya yürüyelim.

10 kişi yetmedi kazanman için illa 8 kişi mi olmaları lazım. iki kartı da verebilirdi ama biri tolerans gösterilebilecek basit bir faul diğeri alkış. bu pozisyonlara kaldıysak kendimizi çok küçültürüz. rakip aşırı sert oynayıp futbol katilliği yapar, her tehlikeli atağını faul ile keser yine anlarım dediğini ama öyle bir durum yoktu. eze eze yendiler penaltı dışında net pozisyonumuz varmı bilmiyorum. hakkımızı elbette arayalım ama ağlaklık renklilere mahsus olsun. 

Çevrimiçi gokhans

10 kişi yetmedi kazanman için illa 8 kişi mi olmaları lazım. iki kartı da verebilirdi ama biri tolerans gösterilebilecek basit bir faul diğeri alkış. bu pozisyonlara kaldıysak kendimizi çok küçültürüz. rakip aşırı sert oynayıp futbol katilliği yapar, her tehlikeli atağını faul ile keser yine anlarım dediğini ama öyle bir durum yoktu. eze eze yendiler penaltı dışında net pozisyonumuz varmı bilmiyorum. hakkımızı elbette arayalım ama ağlaklık renklilere mahsus olsun.
Rakip aşırı sert oynayıp futbol katilliği yaptı zaten, sahada buna göz yuman hakemde vardı, bunun garantisini almış olacaklarki böyle oynadılar çünkü antep gs'ye karşı böyle oynamadı.. Daha ne olacaktı daha serti ne oluyor yani ben onu anlamadım?

Çevrimdışı Mustafa.B

Rakip aşırı sert oynayıp futbol katilliği yaptı zaten, sahada buna göz yuman hakemde vardı, bunun garantisini almış olacaklarki böyle oynadılar çünkü antep gs'ye karşı böyle oynamadı.. Daha ne olacaktı daha serti ne oluyor yani ben onu anlamadım?

farklı maç izledik sanırım. zaten bizimkilerden hiç tepki gelmedi, taraftardan da gelmedi. sahada pozisyonlar daha net görülür. hakemlerden çok çektik ve çekiyoruz biliyorum ama abartmanın faydası yok zararı var. o maç bu maç değildi.

Çevrimiçi Samet Demir

farklı maç izledik sanırım. zaten bizimkilerden hiç tepki gelmedi, taraftardan da gelmedi. sahada pozisyonlar daha net görülür. hakemlerden çok çektik ve çekiyoruz biliyorum ama abartmanın faydası yok zararı var. o maç bu maç değildi.
Öğrenilmiş çaresizlik...

Bizde sorum var haklısın 1 penaltımız yendi, rakibin 2 net kırmızısı verilmedi.

İsyan etmek için 3 penaltımızın verilmemesi lazım sanırım, haksız yere de 1 kırmızı yersek o zaman konuşma hakkımız doğar.

Beşiktaş taraftarı böyle düşünürse renklilerin yorumlarına şaşırmamak lazım. Acı ama gerçek.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hakkimiz yendi de 10 kisi kalmis Antep'ten kendi sahanda 2 gol yiyip de yenilmezsin.
Solskjaer'le olacak gibi degil. Mac kazanirken de soylemistim, soylemeye devam edecegim.
Hala Immobile'yi Oxlade'i oynatan adam bizim gelecegimizi dusunuyor olamaz, anca koltuk sevdasindadir.
Koltuk sevdasi'nin bize faydasi yok. Biz gelecek senenin, hatta 2-3 sene sonrasinin takimini kurmamiz lazim.
Sen Immobile'yle Icardi'nin Osimhen'in Dzeko'nun oldugu yerde yarisamazsin. Ama 1 sene oynayip iyi gelisecek Semih ve Mustafa'yla buna yakasabilirsin.
Olmaz falan demeyin, Demir Ege 6 ay dogru tedrisat'tan gecince ne oldu gorduk.

Anadolu takimlarina karsi deli gibi hucum oynamayan takim sampiyonluk yarisinda yer alamaz.
Rakiplerin bekte Osayi, Ferdi, Baris Alper, Oguz Aydin kullanirken sen oraya Tayyip Talha'yi koyamazsin.
Tayyip-Rashica kanadiyla olmaz. Cekersin Rashica'yi sagbeke Arroyo'yu sag aciga oyle olur anca.

Anadolu takimlarina karsi 10 macin 9'unu kazanmadan sampiyon olamazsin. Kazanmak icin de deli gibi hucum etmen lazim.
Aman risk almayim ne sis yansin ne kebap zihniyetiyle 30 puan fark yemezsin belki 20 puan fark yersin.

Ovulen Solskjaer ve ekibinin bu ligde Anadolu takimlarina karsi sagbekte duz stoperle cikmanin tamamen anlamsiz oldugunu hala cozememisse bu is zaten olmaz.

Çevrimdışı Mustafa.B

Öğrenilmiş çaresizlik...

Bizde sorum var haklısın 1 penaltımız yendi, rakibin 2 net kırmızısı verilmedi.

İsyan etmek için 3 penaltımızın verilmemesi lazım sanırım, haksız yere de 1 kırmızı yersek o zaman konuşma hakkımız doğar.

Beşiktaş taraftarı böyle düşünürse renklilerin yorumlarına şaşırmamak lazım. Acı ama gerçek.

ne diyim sana, sonunda bana bu tetikcilerin kararlarını bile savundurtuyorsun. penaltı dediğin pozisyonu görmedim ama diğer pozisyonlar mazeret olamaz. rakip zaten eksik ve sen pozisyon bulmayı bırak geriye düşüyorsun. kendimizi kandırmayalım, yoksa gerçekten doğrandığımız yerde de sesimizi duyuramayız. bu kural başkaları için geçerli olmayabilir ama ne yazık ki bizim için geçerli. beşiktaş top oynamadan hakem diyemiyor. yönetimde zaten hakemlere siper oluyor ama aynı zamanda taraftarı yanlış yönlendiriyor. hakem katliamı yoktu, bu kadarı olur ve olacaktır diyorum. zaten itiraz bile edilmedi. ilk yarının duraklamalarındaki kontra atağımız bile aslında herşeyi açıklıyor. bu maçı kazanmak istemediler. yönetiminden tut teknik direktöründen oyuncular ve taraftara kadar. hakem de onlara eşlik etti. bu durumda birinci sorumlu ne taraftar olur ne oyuncu ne de hakem. birilerinin hedef saptırmasına alet olmayın.

Çevrimiçi murat baltacı

Daha ilk kayıpta hocayı eleştiremeye başlamışsın, söylediğin gibi o 5 adamı kestiği zaman sıralı mağlıbiyet gelir,yazın d şenol güneş sesleri duymaya başlarız. Az sabır. Gerginliğe gerek yok, bırakın adam bir oyun şablonu oturtmaya çalışsın. Yazın gerekli tepkiyi yönetime oyuncu alması konusunda gösterirsiniz.
İlk kayıpta değil maçları kazanırkende bunları söyledim hocanın kredisi çok fazla Gio valerin gibi değil ama şunun farkına varması lazım bu oyuncular sayısız hoca yedi bunlardan ne köy olur ne kasaba sen bu oyunculara piyasa yaptıracağım diye yada performans alırımiyim diye zaman kaybetme bak morinho o kadar oyuncu aldırdı döndü Yusuf'u çıkardı sende bir tane iki tane çıkarırsan yada Mustafa'yı fahriyi geliştirebilirsen katkı alabilirsen yeni sezonda sana faydası olur bu sezon zaten bitmiş gerginliğin eleştirinin bir anlamı yok ben önümüzdeki sezon için endişeliyim yönetimin bu hakemlere ve federasyona olan efendi tavrı yazın yapılması gereken hamleler kafamı kurcalıyor bekleyelim görelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Dostum sorun zaten burada bu oyuncu grubu bitik elinden ekmeğini alsan ses edemez ruhsuz yetersiz karaktersiz oyuncular çoğu Emirhanın Kart gördüğü pozisyonda bile bir tane takım arkadaşı gidip destek vermedi taraftar desen lay lay lom peşinde adam akıllı hangi maçta baskı kurduk rakibi hakemi etki altına aldık anlık yükselmelerle olmuyor bu işler oyunun içinde olup alehte olan her pozisyona tepki koyulması gerekir. Hakem skandal maç yönetti biz kötüydük eve ama kötü oynama hakkımız yokmu rakipler şampiyonluk yarışında top oynamıyor bizde ancak bu kadar motive edebiliyoruz oyuncuları canları isterse oynuyor istemezse etliye sütlüye karışmadan maçı bitiriyorlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mustafa.B

Dostum sorun zaten burada bu oyuncu grubu bitik elinden ekmeğini alsan ses edemez ruhsuz yetersiz karaktersiz oyuncular çoğu Emirhanın Kart gördüğü pozisyonda bile bir tane takım arkadaşı gidip destek vermedi taraftar desen lay lay lom peşinde adam akıllı hangi maçta baskı kurduk rakibi hakemi etki altına aldık anlık yükselmelerle olmuyor bu işler oyunun içinde olup alehte olan her pozisyona tepki koyulması gerekir. Hakem skandal maç yönetti biz kötüydük eve ama kötü oynama hakkımız yokmu rakipler şampiyonluk yarışında top oynamıyor bizde ancak bu kadar motive edebiliyoruz oyuncuları canları isterse oynuyor istemezse etliye sütlüye karışmadan maçı bitiriyorlar.

kendi oyuncularını aşağılamanın bir anlamı yok. bitik olan oyuncu sayısı az, asıl sorun yetersizlik değil oyuncuların trollenmesi. tabi kendileri de mülayim değil ama bu rezaletin baş sorumlusu oyuncular değil onları hazırlamayan veya bilinçli şekilde yanlış hazırlayanlar. sorun hedefsizlik de değil bunu senelerdir yaşıyoruz, birileri takımı kırılma maçlarında sabote ediyor sonra tepkinin çok yükseleceği yerlerde taraftarı bir kaç lokmayla susturuyor. yönetimler değişiyor ama bu gerçek değişmiyor çünkü ipleri yönetimlerin arkasındaki yönetim elinde tutuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

kendi oyuncularını aşağılamanın bir anlamı yok. bitik olan oyuncu sayısı az, asıl sorun yetersizlik değil oyuncuların trollenmesi. tabi kendileri de mülayim değil ama bu rezaletin baş sorumlusu oyuncular değil onları hazırlamayan veya bilinçli şekilde yanlış hazırlayanlar. sorun hedefsizlik de değil bunu senelerdir yaşıyoruz, birileri takımı kırılma maçlarında sabote ediyor sonra tepkinin çok yükseleceği yerlerde taraftarı bir kaç lokmayla susturuyor. yönetimler değişiyor ama bu gerçek değişmiyor çünkü ipleri yönetimlerin arkasındaki yönetim elinde tutuyor.
Baştan sona yanlış düşünce yapısına sahipsin. Bu takım 6 galibiyet aldığı zamanda aynı oyunu oynadı. Antep mağlubiyetinde de. 6 maçtır hiç sesini çıkartmayıp ilk yenilgide hocaya saldırırsan amaç bellidir. Hiç kusura bakma.

Objektif olmak adına takımı, oyunu karalamaya gerek yok. Bunu genel anlamda söylüyorum. Bir renklilerin oyununa bak. Birde bizim. El insaf yani.

Adamlar sene başından beri futbol oynamadan nağmaplup ilerliyor. Bizde ilk fırsatta takıma/hocaya sitem ediyoruz.

Çevrimiçi murat

Baştan sona yanlış düşünce yapısına sahipsin. Bu takım 6 galibiyet aldığı zamanda aynı oyunu oynadı. Antep mağlubiyetinde de. 6 maçtır hiç sesini çıkartmayıp ilk yenilgide hocaya saldırırsan amaç bellidir. Hiç kusura bakma.

Objektif olmak adına takımı, oyunu karalamaya gerek yok. Bunu genel anlamda söylüyorum. Bir renklilerin oyununa bak. Birde bizim. El insaf yani.

Adamlar sene başından beri futbol oynamadan nağmaplup ilerliyor. Bizde ilk fırsatta takıma/hocaya sitem ediyoruz.
bu kadar oyun oynayamayan GS şampiyonluk kovalıyor.bşraz atanı iyi ama sadece fark atanla da olmuyor.hakrm yapılanması vs oynamadan maç kazanıyorlar.futbolcular bitik değil takım biraz yanlış ve eksik kurulmuş.ufak bir zorlukta tökezliyor.malum bize ufak zorluklarda gelmiyor hep bölüm sonu canavarı gibi hakemlerle fişimiz çekiliyor.2 -3 maçta takımı paçavraya çeviriyorlar.şampiyonluktaki akibimiz kadar güçlü olmamz yetmiyor  hakemleri de yenecek kadro kurmak zorundayız malesef.

Çevrimiçi Samet Demir

bu kadar oyun oynayamayan GS şampiyonluk kovalıyor.bşraz atanı iyi ama sadece fark atanla da olmuyor.hakrm yapılanması vs oynamadan maç kazanıyorlar.futbolcular bitik değil takım biraz yanlış ve eksik kurulmuş.ufak bir zorlukta tökezliyor.malum bize ufak zorluklarda gelmiyor hep bölüm sonu canavarı gibi hakemlerle fişimiz çekiliyor.2 -3 maçta takımı paçavraya çeviriyorlar.şampiyonluktaki akibimiz kadar güçlü olmamz yetmiyor  hakemleri de yenecek kadro kurmak zorundayız malesef.
Abi zaten takım çok iyi, hiç problemi yok kafasında değilim ben. Derdim ilk yenilgide hocanın hedef haline getirilmesi. Antep maçında ox'a yapılan faulde hakem sarı verse adam atılacak zaten. O sırada skor 1-0. Maç çözülecek... Antep karşısında sarı renkli takım olsa maç o dakika antep adına biterdi.

Renklilerde olduğu zaman verilen kartlar, bizde görmezden geliniyor. Hal böyle olunsa puan tablosunda 20 puan fark görüyorsun.

Takıma gelince 2 senede neredeyse 1 düzine hoca gelip gitti, OGS kdar kısa zamanda takıma sirayet eden bir hoca olmadı. He eksikleri yok mu tabikide var. Mesela yönetimin hocayı bu ligin dinamikleri hakkında uyarması gerekiyor. Ona göre oyun oynatmalı. Bunlar da düzelmeyecek şeyler değil.

Bu hafta başı biraz tepki göstermesek tff pazartesi muhtemelen yerli hakem kararını açıklayacaktı. Hala bu konu çözülmüş de değil. Ki adım kadar eminim %80 yerli hoca olacak. Sadece ortamı hazırlamaya çalışıyorlar. Biz tepki göstermediğimiz sürece hakkımız yenmeye devam eder. Tepki göstersekte yenecek büyük ihtimalle ama bu kadar göz göre göre olmaz en azından.

Çevrimdışı Mustafa.B

amaç belli derken neyi kastediyorsan açık konuş. aynı oyunu oynasaydık 6 galibiyet almazdık. bazen kötü oynayarak da kazanırsın ama bunun için belli bir seviyenin altına düşemezsin. kazanırken de benzer oyun oynadık ama profesyonel seviyede küçük farklar büyük etki yaratır. kaldı ki ben hocaya yürüyüp orada durmuyorum, devamını da getiriyorum, bu camia'nın temel sorunu td olduğunu iddia eden yok. renklilerde pek bir şey yok o doğru da genelde bizden iyi performans göstermediklerini iddia edecek kadar gerçeklerden uzaklaşmadım. hakem diye diye hiç birşeyi görmez olmuşsunuz. sen bir gel avrupadakilere bak da ondan sonra konuş. türkiyede rakip takımlar hakemden daha sıkıntılı olabiliyor ama bunu top oynamadan ispat edemezsin.

Çevrimiçi gokhans

amaç belli derken neyi kastediyorsan açık konuş. aynı oyunu oynasaydık 6 galibiyet almazdık. bazen kötü oynayarak da kazanırsın ama bunun için belli bir seviyenin altına düşemezsin. kazanırken de benzer oyun oynadık ama profesyonel seviyede küçük farklar büyük etki yaratır. kaldı ki ben hocaya yürüyüp orada durmuyorum, devamını da getiriyorum, bu camia'nın temel sorunu td olduğunu iddia eden yok. renklilerde pek bir şey yok o doğru da genelde bizden iyi performans göstermediklerini iddia edecek kadar gerçeklerden uzaklaşmadım. hakem diye diye hiç birşeyi görmez olmuşsunuz. sen bir gel avrupadakilere bak da ondan sonra konuş. türkiyede rakip takımlar hakemden daha sıkıntılı olabiliyor ama bunu top oynamadan ispat edemezsin.
gs namağlup atlattığı son 15 lig maçını aynı oyunla, aynı oyuncular ve hocayla, aynı mantelite ile sadece farklı olarak Beşiktaş forması ile oynasalardı 3 bilemedin 4 puan çıkarırlardı o 15 maçlık peryottan. Efsane kadro diye övüle övüle yırtınılan gs, ölmüş bitmiş mahfolmuş denilen Beşiktaş'a karşı son 3 sene hakem faktörü olmasa galibiyet yüzü görmezdi. Oyun moyun değil olay, objektif olacağım ayağına bu kadar hak yemeye göz yumamazsın.. Gs'nin bizden iyi performans gösterme yorumun zaten olayın bittiği nokta olmuş..

Çevrimiçi Samet Demir

Avrupa maçları dahil, renkli takım ve bizim maçlarımızı mukayese ettiğim zaman bu tabloda en suçsuz olan hocadır.

Çevrimdışı Mustafa.B

gs namağlup atlattığı son 15 lig maçını aynı oyunla, aynı oyuncular ve hocayla, aynı mantelite ile sadece farklı olarak Beşiktaş forması ile oynasalardı 3 bilemedin 4 puan çıkarırlardı o 15 maçlık peryottan. Efsane kadro diye övüle övüle yırtınılan gs, ölmüş bitmiş mahfolmuş denilen Beşiktaş'a karşı son 3 sene hakem faktörü olmasa galibiyet yüzü görmezdi. Oyun moyun değil olay, objektif olacağım ayağına bu kadar hak yemeye göz yumamazsın.. Gs'nin bizden iyi performans gösterme yorumun zaten olayın bittiği nokta olmuş..

kimseyi aklamıyorum ama hakkını sana kimse vermez, alacaksın.
takımın gösterdiği performanstan memnunsan söyleyecek birşey yok.

Çevrimdışı Mustafa.B

Avrupa maçları dahil, renkli takım ve bizim maçlarımızı mukayese ettiğim zaman bu tabloda en suçsuz olan hocadır.

herkes haklı ve doğru, suçlu olan yok. ne güzel dünya. durumdan memnunsunuz anlaşılan.

Çevrimiçi gokhans

herkes haklı ve doğru, suçlu olan yok. ne güzel dünya. durumdan memnunsunuz anlaşılan.
Bu kodro mühendisliğini yapan bu kadronun temellerini kuran Anç yönetimi ve Şenol Güneş suçlu, 2. darbeyi vurup kaçan Arat yönetimi suçlu. Beşiktaş'ın hakkını savunmayan, masaya yumruğunu vurmayan Adalı'da, takım doğranırken tribünden laylay eğlenen rakibe hakeme baskı yapmayan, hakem katliamında tepki vermeyen taraftarda suçlu, ama daha ekibiyle yeni gelmiş, şu dengesiz, plansız, kötü kadro ile 3 kulvarda 10 maçda 7 galibiyet 2 mağlubiyet almış hoca, şu denklemdeki en suçsuz, haklı ve doğru olan tarafdır benim neznimde.. Ben hocadan memnunum..

Etiketler: