Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 480100 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Muhasebe kurnazligi da yapiliyor. Mesela Kaan Sakul anlatmisti tv'de, gelirleri kirdirmislar da o niye borc hanesine yazilmismis.
Parasini aldigin ilerki yillarin geliri pasif olarak yazilir. Finansal borc olarak gozukmez, ama gozukmesi mantiklidir. Cunku sen paralari aldin ve karsiligini henuz vermedin.
ANC'nin soyledikleri sacma. 2-3 sene'de 300 milyon dolar borcu kapatman icin siradisi birsey olmus olmasi lazim.
Ya sermaye arttirimi yapmis olman lazim ya da yuksek kar elde etmis olman lazim.
Bizim kulubumuzun siradisi birsey olmadan bu borclari odemesi zaten mumkun degil.
O yuzden S. Adali da BB borclarini kapatacagim vs diye konusunca hafif bir tebessum olusuyor.
Taraftarin gazini almak icin sacma sapan vaatler vermek yerine gercekci hedefler koysunlar.

Çevrimiçi Necmi

Kişisel nefretleri veya sevmemeleri işe karıştırmadan şu olayın aslını bana basitçe analatacak birisi varsa lütfen anlatsın.

ANÇ Divan'da EUR bazında figürler verdi, şu kadar EUR borçla aldım, şu kadar borçla teslim ettim dedi.
"Ben geldiğimde borç 576 milyon Dolar, giderken 287 milyon Dolar'dı. Şimdi yine 587 milyon Dolar'a gelmişiz. Bunu ancak o (Hasan Arat) başarabilirdi"

ANÇ'nin ne kadar başarısız bir  başkan olduğu gerçeğini hariç tutarak soruyorum,  bu figürler doğru mu? tarafsız gözle işin aslını bilen var mı?
Yalan söylüyorsa nasıl bu kadar kolay yalan söyleyebilir? gerçeği ortaya çıkartmak kolay olmalı

Mesela @Necmi nin yazdıklarını okuyunca, FO ANÇ'ye güllük gülistanlık bir kulüp teslim etmiş ve ANÇ kredilerle borcu bu hale getirmiş duygusu yaşıyorum. Hangisi
bankalar birliği anlaşması yapıldı sözkul bunu herkes biliyor peki neden yapıldı bu anlaşma döviz borcunu tl ye çevirmek için yapıldı yani fo teslim ettiğinde bizim döviz borcumuz yoktu fo gittikten sonra yapılan ilk mali kurulda borç 2 milyar olarak açıklsndı benim birşey dememe gerek yok herşey resmi ortada kriz patlayıp döviz fırkadı ama bizim bundan etkilenmememiz gerekiyordu çebi kendi açıklamadımı 700 milyon kredi aldım ben kefil oldum diye bankalar birliği anlaşması faizin olmadığı borcun dondurulduğu anlaşmaydı ama sonradan çektiği krediler öyle değil sen konre üyesi drğilmisim aç o zamanki mali raporlara bak borç ne kadarmış gör bu çebinin kurullarının açıkladığı borçtu hatta burda o zaman not düşmüştüm bu 2 milyar borç açıklaması burda dursun diye şimdi tl olan borcu o zamanın kuruyla dövize çevirip manuple etmenin mabası yok bb anlaşması o dönem kulüp borçlarının tl ye çevrilip faizlerini dknduran aslında kuşüpler için faydalı anlaşmaydı dövizin patlanasıyla borç kuşa dönmüşdü ama pandaminin girmesi gelirlerin kapanması ve dönebilmek için sürekli kredi çekilmesi borcu fırlattı yoksa borcu bitirmek işten bile değildi
Srnde manuple etme ben kafamdan birşey söylemedim o zaman kulüp tarafından yapılan resmi açıklamaları söyledim  laf uçar belge kalır borç tl okduğu içinde kimse döviz kuru arkasına saklanamaz eğer döviz telafgz ediyorsa döviz borcu varsa bu kendi girdiği borçtur başkanlığı boyunca sövüp durduğu bankalar birliği anlaşması tl idi  şimdi döviz konuşmasın döviz hızla yükselince tl borcunun döviz bazında düşüyor görünmesi doğal ama gerçekci değil
Dolar 6 ken 2 milyar borç 330 m dolar görünürken sen borcu 7 mye çıkarınca 3,5 kat arttırıyorsun ama dolar 35 olunca borcun döviz bazında 200 m dolar olarak görünüyor döviz bazında düşmüş oluyor ama döviz değil tl borçlanıyorsun tl çalıştığın için geçerli olan borcun tl olarak açıklanması

Çevrimiçi Necmi

Muhasebe kurnazligi da yapiliyor. Mesela Kaan Sakul anlatmisti tv'de, gelirleri kirdirmislar da o niye borc hanesine yazilmismis.
Parasini aldigin ilerki yillarin geliri pasif olarak yazilir. Finansal borc olarak gozukmez, ama gozukmesi mantiklidir. Cunku sen paralari aldin ve karsiligini henuz vermedin.
ANC'nin soyledikleri sacma. 2-3 sene'de 300 milyon dolar borcu kapatman icin siradisi birsey olmus olmasi lazim.
Ya sermaye arttirimi yapmis olman lazim ya da yuksek kar elde etmis olman lazim.
Bizim kulubumuzun siradisi birsey olmadan bu borclari odemesi zaten mumkun degil.
O yuzden S. Adali da BB borclarini kapatacagim vs diye konusunca hafif bir tebessum olusuyor.
Taraftarin gazini almak icin sacma sapan vaatler vermek yerine gercekci hedefler koysunlar.
bankalar birliği borcunun kapanması komik değil zaten fazla değilki ve tl borcu ve borç beş yıldır ipotekli gelirlerle ödeniyor olması laxım diyelim 1 milyar borç var 30 m dolar eder ve bunu kapatır bb anlaşmasından çıkarsın
Ve anlaşma şartlarından kurtulmuş olursun bizi cendereye sokan çebi dönemi çekilen krediler ve faizleri üstüne anladığım bb borcunuda ödememiş yoksa o borç 5 yıllıktı bitmesi gerekiyordu

Çevrimdışı murat

Serdar Adalı muhtemelen anç yinkendine rakip olarak görmüyor o nedenle fikret ormanı hedef almış olabilir.belki seçimde anç nın tranzonspor delegelerine de şirin gözükmek istiyor olabilir.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada farkındamısınız büyük takımlar 3'lü oynamaz diyen yazarlar, spor programları, spor muhabirleri falan okan ve morinho'nun 3lü oynatmasını savunuyor, destekliyor, övüyor.. Bizim valerian'ı daha hazırlık maçlarında vazgeçirttiler baskı ile.. Hani büyük takımlar 3lü oynamıyordu?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi o2bucak

Aslında biz şuan asimetrik 3'lü gibi oynuyoruz. svenson defans'ı 3lüyor. Masuaku Kanat Bek gibi Rachisa ortasaha'nın kanatı gibi.

--------------Mert

------Svenson-Felix-Emirhan

-Rachisa- Gedson - OX- Masuaku
-----------Rafa - Mario
------------İmmobile   

Çevrimiçi Samet Demir

Kupada rakibimiz Göztepe oldu. Fb - gs ile karşılaşıyor.
Tur geçtiğimiz taktirde rakibimiz ts-bolu galibiyle olacak.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2025, 15:04:31 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Kupada rakibimiz Göztepe oldu. Fb - gs ile karşılaşıyor.
Tur geçtiğimiz taktirde rakibimiz ts-bolu galibiyle olacak.

Çeyrek ve yarı final tek maç usülü olduğuna göre, turu geçersek TS maçını Trabzon'da oynayacağız anladığım kadarıyla.

Çevrimiçi Samet Demir

Çeyrek ve yarı final tek maç usülü olduğuna göre, turu geçersek TS maçını Trabzon'da oynayacağız anladığım kadarıyla.
Evet final maçı tarafsız sahada.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Evet final maçı tarafsız sahada.

Göztepe'yi geçersek deplasmanda Trabzon. Onu da geçersek finalde iki sarışından biri. İmkansız değilse de çok zor.

Çevrimiçi Samet Demir

Göztepe'yi geçersek deplasmanda Trabzon. Onu da geçersek finalde iki sarışından biri. İmkansız değilse de çok zor.
Bütün senaryolar buna yakındı zaten. Bence güzel kura çekmişiz.

Çevrimdışı mellfred

Bütün senaryolar buna yakındı zaten. Bence güzel kura çekmişiz.
yarı finale neden deplasmana gittiğimiz konusunda mantıklı bir açıklama var mı ? biz buna niye ok’uz

Çevrimiçi Samet Demir

yarı finale neden deplasmana gittiğimiz konusunda mantıklı bir açıklama var mı ? biz buna niye ok’uz
Saçma sapan bir uygulama, seneye sistem yine değişecek. Gs nin çıkıp başakşehirin elenmesi de saçma, grup yapılıyor her takım birbiriyle oynamıyor falan. Nereden bakarsan bak mantık hatası dolu.

Ben sadace eşleşme için yazdım. Sonuçlar bence güzel.

Çevrimiçi Necmi

kura öyle çıktı onu kurayı çeken kadına sor bence

Çevrimiçi Samet Ç

tsden çekinme işi saçma finale çıkarsak kazanırız zaten

Çevrimdışı celiker1

#BJKAS - Bedelli Sermaye Artırımı

Şirket %400 oranında bedelli sermaye artırımı kararı aldı.

https://x.com/fintableshaber/status/1898092250518766062?s=46

Hayırlısı olsun🙏Spk onaylarsa bankalar birliği borcumuz kapanıyor.Tam katılım olursa 4.8 milyar tl. kasaya para girmesi bekleniyormuş.Tam katılım olmasa bile tahmini 4.2 milyar tl. olan bankalar birliği borcumuzu kafa kafaya öder gibi.Bedelli artırımında kulübünde para koyması gerekiyor.Rakamı bilmiyorum ama şu an tahminen atıyorum 20-30 milyon euro kadardır minimum o da.Serdal Adalı bu parayı verecek yüksek ihtimal.Divandaki konuşmasında "Bu güne kadar 20 milyon euro cepten harcadık,mayısa kadarda bir 15 daha harcamamız gerekiyor" dedi.Bedelli artırımıda gerçekleşirse tahminen 5 ay içinde 50-60 milyon euro harcamış olacak Serdar Adalı.Fakat bankalar birliği anlaşmasından çıktığımız an bir daha her şey çok rahat olur.Geçende yazmıştım bankalar birliği anlaşmasından çıkınca 2024 yılında futbolcu satışı vs. olmamasına ve Aboubacar gibi bir kaç bizde oynamayan oyuncunun maaşını ödememize rağmen gelirlerimiz giderlerimizden fazla oluyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

📍 BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

⌛️07.03.2025 23:28:19 itibariyle Sermaya Artırımına gittiğini açıkladı.

💰Tam katılım sağlandığı taktirde Beşiktaş’ımızın kasasına girmesi beklenen miktar 4.800.000.000 milyar TL

https://x.com/90plusgoal/status/1898114337568383119?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

📍 BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

⌛️07.03.2025 23:28:19 itibariyle Sermaya Artırımına gittiğini açıkladı.

💰Tam katılım sağlandığı taktirde Beşiktaş’ımızın kasasına girmesi beklenen miktar 4.800.000.000 milyar TL

https://x.com/90plusgoal/status/1898114337568383119?s=46
hayırlı uğurlu olsun. Umarım spk’dan problem çıkmaz. Bankalar birliği borcu tarih oluyor :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

hayırlı uğurlu olsun. Umarım spk’dan problem çıkmaz. Bankalar birliği borcu tarih oluyor :))
  Bazı kaynaklarda 9,5 milyar gelir diyor.Beni  anlamadığım madem böyle gelir imkanı vardı şimdiye kadar önceki yönetimler neden yapmadı? Kulüp adına sermaye artırımı için nakit para yoktu desem Arat yönetiminde Hüseyin  Yücel bunu her türlü karşılardı.Ne olur SPK dan bir sorun çıkmasında kurtulalım şu bankalar birliği borcundan🙏 İnşaat projesiylede hiç borcumuzu  kalmaması bir yana üzerine para kalır.Tamamen borçtan kurtulurkende
senelik 15-20 milyon euro kira getirecek Fulya ve Akaretler elimizde duruyor olacak ayrıca👌
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2025, 15:01:19 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. bugün KAP'a yönetim kurulunun bedelli sermaye artırımı kararını ve SPK başvurusunu bildirdi.
📌Şirketimizin 6.000.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 1.200.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 4.800.000.000 .-TL (% 400 ) artırılarak 6.000.000.000 .-TL'ye çıkartılmasına ilişkin hazırlanan izahnamenin onaylanması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.

📌 Şirket’in yapmayı planladığı nakit sermaye artırımından brüt 9.600.000.000 TL, tahmini halka arz giderleri olan 27.252.000 TL’nin düşülmesi sonucu ise net 9.572.748.000 TL fon elde edilmesi planlanıyor.

📌Fon kullanımı şu şekilde olacak.
%90-%98 Konsorsiyum kredi ödemeleri,
%2 - %10 Cari ödemeler, futbolcu, teknik personel ödemeleri, bonservis ödemeleri ve diğer sair ödemeler
#Beşiktaş @Eaglemedia__

https://x.com/tugbahacibayram/status/1898122055276806533?s=46

SPK ONAYLADIĞI AN BEŞİKTAŞ'ımızın TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİDİR BENİM İÇİN

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. bugün KAP'a yönetim kurulunun bedelli sermaye artırımı kararını ve SPK başvurusunu bildirdi.
📌Şirketimizin 6.000.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 1.200.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 4.800.000.000 .-TL (% 400 ) artırılarak 6.000.000.000 .-TL'ye çıkartılmasına ilişkin hazırlanan izahnamenin onaylanması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.

📌 Şirket’in yapmayı planladığı nakit sermaye artırımından brüt 9.600.000.000 TL, tahmini halka arz giderleri olan 27.252.000 TL’nin düşülmesi sonucu ise net 9.572.748.000 TL fon elde edilmesi planlanıyor.

%2 - %10 Cari ödemeler, futbolcu, teknik personel ödemeleri, bonservis ödemeleri ve diğer sair ödemeler
#Beşiktaş @Eaglemedia__

biz bu işi ağustosta yapmıştık zaten eylül ayında da onaylanmıştı

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1331732

Çevrimdışı celiker1

biz bu işi ağustosta yapmıştık zaten eylül ayında da onaylanmıştı

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1331732
Aynı şekilde 6 milyara çıkarmak için %400 bedelli başvurusu yapılmış. Neden tamamlanmadı o zaman ve şimdi neden tekrar başvuru yapıldı? 🤔
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2025, 15:53:37 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Sermaye arttirimi o kadar da iyi bir sey degildir. Umarim BB borcundan ciktiktan sonra mantikli bir finansal yapi'ya ulasiriz.
Daha 3 gun evvel yazmistim su BB borcunu siradisi bir kaynak olmadan odememiz imkansiz diye. Yolu sermaye arttirimiyla bulmuslar iste.

Çevrimiçi Necmi

#Beşiktaş @Eaglemedia__

yanlış bilmiyorsam hisseler dernekte bedelliye dernek katılıyor onuda alacaklarından düşüyor gelirler derneğe ait olduğu için dernek şirkete borç veriyor böylede   sermaye arttırımında ödenmiş görünüyor
Yani kulüplerde sermaye arttırımı sadece hisse sahiplerine giriyor kulübün asla kaybetmediği bir çark dönüyor borsada

Çevrimiçi Monza

tsden çekinme işi saçma finale çıkarsak kazanırız zaten

Göztepe'yi geçersek iş tamam o halde.

Etiketler: