Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 480059 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

bence sen takip et ajax kadrosunda 48 oyuncu var feyenord kadrosu 32 oyuncu alt yapıyı doldurmuşlar kadroya bizdede paolista mert ciro çıkart onlardan farkımız yok hatta oynayan oyuncu olarak daha genç sayılırız ezbere konuşmayın bizi yenme sebepleri iyi olmaları değildi zaten yollarına devam ediyorlarsa oda bizim sayemizde onlardan daha kötü biz varız ve bütün hollanda takımları türk takımlarıyla içerde oynadı burda oynasalardı şimdi biz yolumuza devam ediyor onlar elenmiş olurdu
Ezbere konuşmayalım genç oynatmak marifet değil bir takımda bu kadar genç 11 oyuncusu olmaz olursa başarılı olamazsın neden hollandayı örnek gösteriyorsunki başarılı takımların olduğu ingiliz ispanyol italyan alman liglerinden takım göstersene domine eden onlar başarıyı konuşuyorsak bu ligleri konuşacağoz varmı öyle bir takım
Çok tuhaf bakış açısı scout denince portekizi örnek verirler genç deyince hollanda ama kimse portekiz takımlarının batık olduğunu dikkate almaz hollandanında avrupanın büyük liglerinden biri olmadığını söylemez hollanda parlak olduğu dönemlerdede gençlerle olmadı
Yani işin özeti bizi yendikleri için iyi takım falan olmuyorlar adanada bizi yendi sonuçta
Ha gencede karşı değilim bul adam gibi genç değeri 10 15 m al getir oynat eyvallah derim
Ama yaşı 20 olmuş bonservisi 2 m olan birini kolombiya liginden getirip bize yıldız diye yutturma o kadar eleştirdiğim semihin bile bonservisi 15 m daha şsns bulamamış ne olduğu belli olmayan mustafanın 2,5 m bonservis değeri var rikardonun yaşı 21 bonservisi 1,4 m  arroya 19 yaşında bonservisi 4 m
Kimse salak değil bu dünyada 1,4 lük oyuncuyu 2 verince terettüd etmeden sattılar 4 m lik oyuncunun yarısına 6 mı verdik ve benim sahada gördüğüm oyuncu şu anda 4 m bile etmez
Sahaya çıkıp yaş oynamıyor yetenek oynuyor semih daha k7öını kaldıramıyor sahada ayağına gelen 10 topun 9 u kayıp
Ben futbolcunun yaşına değil oynadığı oyuna bakarım ve şu anda elimizde genç ve yetenekli oyuncu olarak tek mustafa var oda yedek bile oynayacak durumda seğil şu an ama bir şans verilecekse ona verilir diğerleri gereksiz
Bak ersin 24 yaşına geldi kaleciliğin k sından anlamayan birine sizin kafanızdaki insanlar yüzünden yıllardır maaş ödüyoruz oziyede bu zihniyet yüzünden servet ödedik yıllarca

Var öyle bir takım barcelona. Orta saha merkezi sağ önü defansı altyapı oyuncularından kurulu. Diyebilirsin ki dünyanın en iyi altyapısı doğrudur ama "hiç öyle bir takım yok" cümlen için bu örnek verilebilir. Ha bizim gençler bana göre de aman aman etkileyici değil ama 15 milyar tl borcu olan teknik olarak iflastaki bir kulübün en azından ilk 11'in 3'ünü maliyetsiz kendi üretimi futbolculardan kurması şart. 

Bence bu çocukların yetenek problemi yok, bizim sorunumuz yetiştirici hoca problemi. Muhtemelen altyapı hocalarına çok çok az ücretler ödüyoruz ve nitelikli antrenörler istihdam etmiyoruz biz orada, gelen oyunculara oyun olgunluğu ve tecrübe katıp takıma entegre edersin gelişimini oynadıkça sürdürür bizim en değerli oyuncumuz kafasını kaldırmayı falan öğrenemedi hala daha yere bakarak top sürüyor ve çoğunu kaybediyor dediğin gibi çünkü altta halletmemişler bu işi biz a takımda altyapı eğitimine devam ediyoruz ne yazık ki o yüzden de olmuyor hep eksik kalıyoruz çok ham geliyor bu çocuklar, e üst yapımız zaten sağlıksız kötü bir ortam bu da çocukların gelişimini iyice yavaşlatıyor.

Çevrimiçi Serdar3444

Ya bu altyapıdan yetiştirip satma işi bazı kişiler için ana amaç olmuş durumda. İyi niyetlerini önemsiyorum. Ama bu amaç olamaz.
Hedefleri amaçları karıştırmamak lazım.
Altyapı tabiki önemli ama Önce Beşiktaş, ben Beşiktaş'lıyım, Avrupa takımlarının arka bahçesi değilim. Onlar benim arka bahçem olsunlar. 85 milyonluk ülkeyiz eninde sonunda bu taraftar sayısı bir anlam ifade edecek.Bugün olmazsa yarın ama artık büyüklüğümüzün farkına varmalıyız.
Ayrıca, Adamı yetiştirdim bana faydası yok, bende durmuyor, hatta gitmek istiyor. Banane o yetişen züppeden . gitsin₁. Kalbi benim gibi atmayacaksa ne anladım ben bu işten. Varsın başka kulüpte yetişsin. Başka kulüpte yetişsin adam olarak gelsin.
Ha bizde yetişsin adam olsun zaten tadından yenmez. Ancak, bu saate kadar beceremedik. İnşallah bundan sonrası iyi olur.
Ben altyapıdan sürekli adam yetiştirmeyi tabiki isterim ama bence önceliğimiz doğru sistemle doğru yapılanma olmalı. Altyapı hedef değil bir araç olmalı...

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bu altyapıdan yetiştirip satma işi bazı kişiler için ana amaç olmuş durumda. İyi niyetlerini önemsiyorum. Ama bu amaç olamaz.
Hedefleri amaçları karıştırmamak lazım.
Altyapı tabiki önemli ama Önce Beşiktaş, ben Beşiktaş'lıyım, Avrupa takımlarının arka bahçesi değilim. Onlar benim arka bahçem olsunlar. 85 milyonluk ülkeyiz eninde sonunda bu taraftar sayısı bir anlam ifade edecek.Bugün olmazsa yarın ama artık büyüklüğümüzün farkına varmalıyız.
Ayrıca, Adamı yetiştirdim bana faydası yok, bende durmuyor, hatta gitmek istiyor. Banane o yetişen züppeden . gitsin₁. Kalbi benim gibi atmayacaksa ne anladım ben bu işten. Varsın başka kulüpte yetişsin. Başka kulüpte yetişsin adam olarak gelsin.
Ha bizde yetişsin adam olsun zaten tadından yenmez. Ancak, bu saate kadar beceremedik. İnşallah bundan sonrası iyi olur.
Ben altyapıdan sürekli adam yetiştirmeyi tabiki isterim ama bence önceliğimiz doğru sistemle doğru yapılanma olmalı. Altyapı hedef değil bir araç olmalı...
Burada kimse biz oyuncu yetiştirelim, şampiyonluk önemli değil kafasında değil. Bizim genlerimizde olan kolej havasının tekrar oluşturulması gerektiğini savunuyor herkes.

Daha önce beceremediğin şimdi beceremeyeceksin diye bir durum söz konusu değil. Alt yapını kur, iyi hocalar getir. A takım hocası ile alt yapı hocaları koordineli çalışsın sonuçlarını hayal bile edemezsin.

Geçen sene adam gibi oyntmadığın Demir ege sana en kötü 5 milyon kazandıracak. Sen bunu nasıl önemsiz görebilirsin. Her sene alt yapıdan 2-3 oyuncu çıkartıp en az 1 tane satsan zaten senin kulübüne min 10 milyon getirisi olur. He benim param çok dersen dediğin gibi başka kulüpte yetişeni alabilirsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Altyapi deniyor da 15 tane bebe'yle oynayalim demiyor kimse. Realist olmak lazim.
Borc arsa cikmis, nasil odenecek muamma. Oyuncu maaslarinda kac ay geriden gelmisiz uzun sure.
GS ve FB'yle arandaki kadro farki arsa cikmis. Bu fark hazir oyuncu alarak, basari'yi satin alarak kapanmaz, yarisamazsin.
Goruyoruz, yarisamiyorsun da. 50 milyon euro harcasan yine yarisamazsin.
Bu da gocunacak sey degil. Sonucta kazandigimiz sampiyonluklarin cogunda da en iyi kadro'ya veya en buyuk harcama'ya sahip olmadik.
Oyuncu gelistirerek, sinerji yaratarak sampiyon olduk. Belki 100.yil sampiyonlugu istisna.
Onun disinda hep Larin, Rosier, Talisca, Olcay, Oguzhan, Atiba, Marcelo gibi oyunculari gelistirerek sampiyon olduk.
Hatta rakiplerden net ustun kadro'ya sahip oldugumuz, tarihimizin en iyi kadro'su Senol Gunes doneminde sampiyon olamadi mesela.

Oyuncu gelistirmek de 31-32 yas ustu oyuncu alarak olmuyor. O yasta alacagin oyuncu'lardan 100 tanesinden 1'i futbola doner (Gomez), 99'unda buyuk zarar edersin.
Kumar oynamaya gerek yok, bizim icin mantikli strateji de degil.
En fazla 27-28 yasinda, tercihen 23 yas alti oyuncu alip gelistireceksin, deger katacaksin, anca oyle yarisirsin.
Bu da illa altyapi demek degil, ama altyapi oyunculari cok dusuk maliyetli oldugu icin ve altyapimizdan ulke ortalamasina gore gayet iyi oyuncular ciktigi icin bunu kullanmamak sacmalik.

Gelecek sene 10 tane altyapi oyuncusuyla cikmayalim. Ama bir zahmet 1 sene sonra jubile yapacak Immobile yerine de 17 ve 19 yasindaki potansiyelli forvetlerimiz oynasin bu kayip sezonda. 20 mac 2 tane solak birbirini tamamlamayan stoper yerine altyapida sag ayakli stoper kim varsa forma sansi verelim.
Elalemin orta saha oyuncusunu gelistirecegimize Demir Ege'mize sans verelim. Bu cocuk'ta belli ki potansiyel varmis da 1 sene oynamakla 10-15 milyon euro degere ulasti.

Bu arada Mert Paulista cikinca da bizim yas ortalamamiz o Hollanda takimlariyla ayni seviyede olmuyor.
Mert-Paulista cikinca yas ortalamamiz 29. Onlari ekleyince 30-31 oluyor.

Ersin 24
Svensson 31
Emirhan 24
Udokhai 27
Masuaku 31
Chamberlain 31
Gedson 26
Rafa 31
Rashica 28
J. Mario 32
Immobile 35

AZ'in GS'yi eledigi mactaki yas ortalamasi 22.
https://www.sofascore.com/football/match/galatasaray-az-alkmaar/ajbsllb
Ilk mactaki yas ortalamasi 23.5.
https://www.sofascore.com/football/match/galatasaray-az-alkmaar/ajbsllb#id:13412311
Feyenoord'un Milan'i deplasmanda eledigi macta yas ortalamasi 23.
https://www.sofascore.com/football/match/feyenoord-milan/Rdbsjjb#id:13412182
Ajax'in Union'u eledigi mactaki mac ortalamasi 26.
https://www.sofascore.com/football/match/royale-union-saint-gilloise-ajax/djbskXb#id:13412317

Bizim nispeten genclerle ciktigimiz Antalya kupa macinda bile yas ortalamamiz anca 26.5'a dusmus.
https://www.sofascore.com/team/football/besiktas/3050

Istatistik varken gercekler varken goz gore gore gercekleri saptirmayin.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/haberkartali/status/1895392788608434468?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu sene şampiyonluk gitti,  seneye de şampiyon olamayabiliriz, ama ben hocanın yarıştırdığı sürece kalmasından yanayım. Bu proje 1.5 yıllık bir şey değil çok daha uzun olursa kıymetli olur.

Çevrimiçi Necmi

Necmi epl’de kafaya oynayan Arsenal, chealse, n.forrest gençlere yatırım yapıyor, keza real madrid ve barcelona’da aynı şekilde.. Dünyada yeni trend bu, dünyanın en pahalı süperstarlarını toplayan koskoca real madrid gelip türkiyede kadroya giremeyen arda’yı alıyor, endrick falan çekiyor.. bir kaç tecrubeli oyuncunun etrafına serpiştiriyor bunları. Burda absürb bir şey yapalım demiyoruz, çağa ayak uyduralım bu zamanın doğrusu bu, genç, dinamik, zeki bir takım kuralım parlattığımız gençlerden para kazanalım, bir yandan yeni yıldız adaylarını bulup toplarken, diğer yandan hedeflere koşalım. İflaslık borçları bir an önce temizleyip kulübü düzlüğe çıkaralım.
realin iki genç oyuncusu var knlarda 11 değil kendimizi kandırmak için bu kadar kasmaya gerek yok arda şans bulamadığı için başka takıma gitmek istiyor mesela
Bunları geçelim benim demek istediğim bu değil sende bir gence 20 m ver 11 oynatmazsa ilk ben trpki göstetirim ama oyuncuds sırf genç olduğu için oynatılmaz 20 yaşına gelmiş yetenekli bir oyuncunun bonservisi 1,4 m olmaz sen böyle oyuncuları alırsan başka liglerin çöpünü toplamış olursun genç yatırımı yapmış olmazsın artık bu ksdarda kör olmayın her gelen bir başka şekilde kandırıyor genç alırsın tabi ama aldığın gencin piyasa değeri 10 m olur anca ondan faydalanır ve iyi paralara satarsın real aldığı genç oyunculara kaç para ödeöiş bir bak sonra örnek ver ben genç oyuncuya karşı değilim yeterki oyuncu olsun sırf genç diye çerçöp takıma doldurulmasın ve değerinin üstünde verilip alınmasın bunlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

realin iki genç oyuncusu var knlarda 11 değil kendimizi kandırmak için bu kadar kasmaya gerek yok arda şans bulamadığı için başka takıma gitmek istiyor mesela
Bunları geçelim benim demek istediğim bu değil sende bir gence 20 m ver 11 oynatmazsa ilk ben trpki göstetirim ama oyuncuds sırf genç olduğu için oynatılmaz 20 yaşına gelmiş yetenekli bir oyuncunun bonservisi 1,4 m olmaz sen böyle oyuncuları alırsan başka liglerin çöpünü toplamış olursun genç yatırımı yapmış olmazsın artık bu ksdarda kör olmayın her gelen bir başka şekilde kandırıyor genç alırsın tabi ama aldığın gencin piyasa değeri 10 m olur anca ondan faydalanır ve iyi paralara satarsın real aldığı genç oyunculara kaç para ödeöiş bir bak sonra örnek ver ben genç oyuncuya karşı değilim yeterki oyuncu olsun sırf genç diye çerçöp takıma doldurulmasın ve değerinin üstünde verilip alınmasın bunlar

@Necmi bizi Avrupada hangi kulübe yakın görüyorsun, ona göre cevap verelim.

Çevrimiçi gokhans

niye? Gyökereş’i converty 2022 yılında 22 yaşındayken 1.2milyona aldı, çöp falanda çıkmadıki, çöpün bile 4-5 ettiği bir piyasa ingiltere. Mitj sorloth’u 21 yaşında 450bin euro’ya alıp 20’ye ingiltereye satmış. Haaland’ı salzburg 18inde 8’e almış, yani herkes real değil büyük paralar gömmüyorlar yıldız adaylarına çöpde çıkmıyor, böyle binlerce örnek çıkar, biz mi yapınca yakıştırılmıyor? Bizim çapımızmı yetmiyor acaba neden bu memnuniyetsizlik anlamıyorum. Bu arada real’in kadroda 2 genç, 6 daha önce genç alınarak takıma adapte edilmiş eski genç 4 tecrubeli bir kadro planına sahipler. Ve hala genç yetenekleri toplamaya devam ediyorlar, yedeklerden 11’e hazırlanan gençleri saymıyorum…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

niye? Gyökereş’i converty 2022 yılında 22 yaşındayken 1.2milyona aldı, çöp falanda çıkmadıki, çöpün bile 4-5 ettiği bir piyasa ingiltere. Mitj sorloth’u 21 yaşında 450bin euro’ya alıp 20’ye ingiltereye satmış. Haaland’ı salzburg 18inde 8’e almış, yani herkes real değil büyük paralar gömmüyorlar yıldız adaylarına çöpde çıkmıyor, böyle binlerce örnek çıkar, biz mi yapınca yakıştırılmıyor? Bizim çapımızmı yetmiyor acaba neden bu memnuniyetsizlik anlamıyorum. Bu arada real’in kadroda 2 genç, 6 daha önce genç alınarak takıma adapte edilmiş eski genç 4 tecrubeli bir kadro planına sahipler. Ve hala genç yetenekleri toplamaya devam ediyorlar, yedeklerden 11’e hazırlanan gençleri saymıyorum…

konudan alakasız gyokeres hakkında bir iddia

2022'de ceyhun kazancının istediği forvet oymuş, o dönem buksa'ya 7 vereceğimiz konuşuluyordu mesela, gyokeres için 9 vermeye hazırmışız ama yönetim ileriye isim adam lazım bu çocuğu burada yerler demiş weghorst işine girmişiz

1 yıl sonra 24 milyona sporting yaptı zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

genç oyuncuları iki tane mi? takımın yıldızlarından rodrygo senin potansiyelli genç dediğin muçi ile aynı yaşta, adamlar 18'inden beri düzenli oynatıyor, millet vini ile buna çöp muamelesi çekerken bir kere bile şüphe etmediler aldıkları verim ortada. mesela bellingham ve camavinga daha 22 yaşında, camavinga'da ilk sezonunda çöp muamelesi görüyordu ve bu adamlara senin hayal edemediğin paraları verip risk aldılar, aynı verimi reinier'de alamadılar mesela

bir de şu 20 yaşında 1 milyona adam olmaz transferlerine bazı örnekler verelim

mats wieffer - feyenoord 600 bine almış 32'ye satmış
calvin bassey - rangers, leicester altyapısından 21 yaşındayken beleşe almış ve 23'e ajax'a satmış
khusanov - 19 yaşında 450k'ya alındı 40'a city'e sattılar
matt o'riley - celtic 22 yaşındayken 2'ye alıyor 2 yıl sonra 30'a satıyorlar
rutter - 19'unda rennes'den 750 bine alıyorlar 2 yıl sonra 40'a satış

kim bilir daha ne örnekleri vardır @Samet Ç daha iyi bilir

dersen bunlar ütopik örnekler, 1'e alıp 10'a satılan adam bile maddiyat açısından büyük başarıdır, özellikle biz gibi borç içinde yüzen kulüpler için can suyu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

fb ve gs'nin yolu denendi ve sonunda bi baktık kulüp dünya kadar borca girmiş, şimdi de denemediğimiz bir şeyi yapıyoruz. zaten gençler + hafif yaşı gelen oyuncular birleşimiyle tertemiz kadro kurulur. yönetim de bu yönde ilerleyecek gibi duruyor

+ scouting denen nane sadece 17 yaşında bi çocuk bulup "bu çok iyi olcak" haaa diye tribe girmek değildir, sen 25-30 yaş arası bu bize verim sağlar deyip bir adam bulabiliyorsan bu işi becerebiliyorsundur. ts zamanında bi nwakaeme ve novak buldu 3-4 sene ekmeklerini yedi yarışmacı kaldı mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

@Necmi bizi Avrupada hangi kulübe yakın görüyorsun, ona göre cevap verelim.
benim şu anda kulüp olduğumuza dair bile şüphelerim var
Kaldıki brn beşiktaşı başka bir kulüple mukayese etmem
Ya gerçekten 20 yaşında birini piyasa değeri 1,4 olan birini yıldız adayı yatırımlık oyuncu diye almaları sizi tatmin ediyormu birde realin aldığı gençlerle mukayese ediyorsunuz dünyada hiç bir takım 20 yaş altı beş altı oyuncuyu sindiremez başarılıda olamaz üstelik elekte kalanları topluyorsun bunada başarı deniyor elimizde tek kupa kalmış yarım sezonda tüm kuşvarlardan elenmişiz avrupaya bile gitme şansımız çok düşükken acil ihtiyaç olan bölgeleti es geçip orta sahayı boşaltıp ne olduğu belirsiz iki genç oyuncuyla transfer kapadılar herkes çok mutlu
Algı yönetimi böyle birşey işde
İşin gerçeği 3 oyuncu gönderdik ve hiç transfer yapmadık ikinci yarıya güçlenme yerine zayıflayarak girdik onurla muatap oluyoruz sahada olmak bile isteöiyor adam ama yoklukta koyuyoruz işde 20 yaş altı dört oyuncu oynatıyoruz  hiç birininde gram katkısı yok
Takımın en iyisi herkesin göndermek istediği masuaku
Ama herkes mutlu koskocaman bir saçmalığa yatırım yapıyoruz diye seviniyor
Şu an elimizdeki gençler gelecekte bilemem iyi oyuncu olabilir ama şu an bırak 11 i 18 de bile olmaması gereken oyuncular takım binmiş rafayla raşitsanın sırtına gidiyor bakalım ne kadar taşıyacaklar küme düşme pktasındaki takımlara puan olarak daha yakınız
Ama iki genç aldık mutlu olalım kimi aldılar diye bakmıyoruz bile genç ya yeter
Ne diyeyim bilemiyorum bu arada oynayan adamı getirdiler ama sahaya bile sürmeye cesaret edemiyorlar

Çevrimiçi Necmi

fb ve gs'nin yolu denendi ve sonunda bi baktık kulüp dünya kadar borca girmiş, şimdi de denemediğimiz bir şeyi yapıyoruz. zaten gençler + hafif yaşı gelen oyuncular birleşimiyle tertemiz kadro kurulur. yönetim de bu yönde ilerleyecek gibi duruyor

+ scouting denen nane sadece 17 yaşında bi çocuk bulup "bu çok iyi olcak" haaa diye tribe girmek değildir, sen 25-30 yaş arası bu bize verim sağlar deyip bir adam bulabiliyorsan bu işi becerebiliyorsundur. ts zamanında bi nwakaeme ve novak buldu 3-4 sene ekmeklerini yedi yarışmacı kaldı mesela
scout takıma uyum sağlayacak karakterde oyuncu bulur yaştan bağımsız bu bilinen oyuncuda olur iyi scoutların vsrsa çeninin yaptığı gibi karaktersizleri dokdurmazsın takıma

Çevrimiçi Necmi

Neyse umarım haklısınızdır yanılan ben olurum bu beni mutlu eder

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı doğru ilerliyor umarım bu yoldan şaşmaz sonu güzel olacak çünkü

Çevrimdışı celiker1

Vaaaavvvvv Serdar Adalı mayıs ayına kadar bankalar birliği borcundan çıkılacağını söyledi.Artık karada ölüm yok 👏👏👏👏 Serdal Adalı mayıs ayında tek aday olarak 3 yıl daha BEŞİKTAŞ başkanıdır.İcraatları ne kadar sahaya yansayacak bilemem ama SÜleyman Seba'dan sonra adı anılacak efsane başkan olma yolunda adımlar atıyor.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2025, 15:10:24 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

genç oyuncuları iki tane mi? takımın yıldızlarından rodrygo senin potansiyelli genç dediğin muçi ile aynı yaşta, adamlar 18'inden beri düzenli oynatıyor, millet vini ile buna çöp muamelesi çekerken bir kere bile şüphe etmediler aldıkları verim ortada. mesela bellingham ve camavinga daha 22 yaşında, camavinga'da ilk sezonunda çöp muamelesi görüyordu ve bu adamlara senin hayal edemediğin paraları verip risk aldılar, aynı verimi reinier'de alamadılar mesela

bir de şu 20 yaşında 1 milyona adam olmaz transferlerine bazı örnekler verelim

mats wieffer - feyenoord 600 bine almış 32'ye satmış
calvin bassey - rangers, leicester altyapısından 21 yaşındayken beleşe almış ve 23'e ajax'a satmış
khusanov - 19 yaşında 450k'ya alındı 40'a city'e sattılar
matt o'riley - celtic 22 yaşındayken 2'ye alıyor 2 yıl sonra 30'a satıyorlar
rutter - 19'unda rennes'den 750 bine alıyorlar 2 yıl sonra 40'a satış

kim bilir daha ne örnekleri vardır @Samet Ç daha iyi bilir

dersen bunlar ütopik örnekler, 1'e alıp 10'a satılan adam bile maddiyat açısından büyük başarıdır, özellikle biz gibi borç içinde yüzen kulüpler için can suyu
farklı farklı örneklere gerek yok Brest'in kadro en büyük örnek adamlar geçen sene 3.5 milyon euro harcayıp fransada üçüncü oldular bu sene de 12 milyon euro harcayıp clde ilk 24 yaptılar ve ligde de yine ilk 6 şansları var bizim takımlarda 100 milyon harcayıp clye katılmayı ancak hedef olarak koyuyorlar onu da beceremeyip o kadar harcamaya rağmen bir alt kupada bile yarı finale ulaşabilmeyi başarı olarak görüyorlar
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2025, 13:25:48 Samet Ç ]

Biz Real Madrid degiliz, oynadigimiz lig Ispanya ligi degil, hedefimiz de CL kazanmak degil.
O yuzden odenen bonservis bedeline veya potansiyele gore karsilastirmak dogru degil.
Real Madrid 100 milyon odeyerek potansiyel alir, satmayi dusunmez.
Benfica 10-15'e alip 50'ye satar.
Ajax altyapi'dan yetistirip 20-30'a satar.

Bizim o rakamlara cikmamiz zor. Bizim ligimizin simdilik tavani 25-30 gibi duruyor.
Bizim icin de en fazla 5-10 milyona alip 20-30'a satmak mantikli duruyor.
1.5'a alip 10'a da satabilirsin.

Dunya futbolundan ornekler verilmis zaten.
Bizim ligimizde de Elif Elmas, Kim Min Jae, Szalai, Kerem Akturkoglu, Marcao, Vedat Muriqi diye uzar gider liste.
Bunlar da her biri 20 milyona alinmadi. Marcelo mesela bize 2 milyona geldi 8'e gitti.

Çevrimiçi tolga1903

Vaaaavvvvv Serdar Adalı mayıs ayına kadar bankalar birliği borcundan çıkılacağını söyledi.Artık karada ölüm yok 👏👏👏👏 Serdal Adalı mayıs ayında tek aday olarak 3 yıl daha BEŞİKTAŞ başkanıdır.İcraatları ne kadar sahaya yansayacak bilemem ama SÜleyman Seba'dan sonra adı anılacak efsane başkan olma yolunda adımlar atıyor.

Nasıl yapacak keşke bir de onu söylese. Daha uygun faizli kredi bulmak veya çok düşük faizle yönetimden borç alarak bunu yapmak olumlu evet umarım böyle bir durum olur harcama limiti vermiyorlar bize yaz transfer döneminde rezil oluruz çıkmazsak

Çevrimdışı levitate

farklı farklı örneklere gerek yok Brest'in kadro en büyük örnek adamlar geçen sene 3.5 milyon euro harcayıp fransada üçüncü oldular bu sene de 12 milyon euro harcayıp clde ilk 24 yaptılar ve ligde de yine ilk 6 şansları var bizim takımlarda 100 milyon harcayıp clye katılmayı ancak hedef olarak koyuyorlar onu da beceremeyip o kadar harcamaya rağmen bir alt kupada bile yarı finale ulaşabilmeyi başarı olarak görüyorlar
millet bir de bunlara kızıyordu niye adam almadınız şl giden takım biraz para harcar vs. diye

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Nasıl yapacak keşke bir de onu söylese. Daha uygun faizli kredi bulmak veya çok düşük faizle yönetimden borç alarak bunu yapmak olumlu evet umarım böyle bir durum olur harcama limiti vermiyorlar bize yaz transfer döneminde rezil oluruz çıkmazsak
"Bedelli artırımı,inşaat vs. ne gelir olursa oraya yatırıp bankalar birliği anlaşmasından mayısta çıkacağız" dedi bugün.Bedelli yapılsa bile mayıs ayına yetişmez herhalde. Akaretler'deki binanın 5-10 yıllığına kiraya verilmesi ve paranın peşin alınması+futbolcu satışı(Gedson-Semih-Musrati-Ege) + kombine satışı+başkanın cebinden koyacağı para ile 110 milyon dolar civarındaki anlaşmafan çıkılabileceğini düşünüyorum.Ne kadar rakipsizde olsa mayısta seçim olan bir ortamda Serdal Adalı'nın yapmayacağı şeyi konuşacağını zannetmiyorum.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2025, 18:42:13 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı celiker1

2024 YILI İÇİN   

TOPLAM GELİRLER        119 MİLYON EURO

Banka kredi ödemesi     27 milyon euro
Banka kredi faizi           40 milyon euro
Ücret giderleri              63 milyon euro
Bonservis taksitleri       18 milyon  euro
Diğer                           32 milyon euro

TOPLAM GİDERLER       181 MİLYON EURO

açıklandı bugünkü divan kurulu toplantısında.Görüldüğü gibi banka kredi ödemesi+faizinden kendi imkanlarımızla çıktığımız an gelirimiz giderimizi rahatlıkla karşılar duruma geliyor 2024 yılında başarısız bir sezon geçirmemize ve futbolcu satış geliri elde etmememize rağmen.Klübün 2024 yılı borcu 14 milyar 900 milyon açıklandı.Ocak ayında Hüseyin Yücel'in bankalar birliği için ödediği 600 milyon+bugün açıkladığı 10 milyon dolar bağışıda düşersek kabataslak 14 milyar borcumuz kalıyor.Kendi imkanlarımızla 4 milyar olan bankalar birliği borcunu kapatabilirsek 10 milyar borcumuz kalıyor ve bunun 2 milyar lirası devlete olan vergi olduğu için bu yılın sonu olabilecek erken seçimde o vergi borcuda bir şekilde hallolur geçmiş örneklere bakaraktan.Kalan 8 milyar borçta   euronun 2-3 ay içinde 40 lirayı aşacağını düşünürsek 200 milyon euro yapıyor ki inşaat projesiyle sıfırlanacağını düşünüyorum.Onun içindir diyorum ki bankalar birliği anlaşmasından çıktığımız an KARADA ÖLÜM YOK,ÇOK GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR🦅🦅🦅 Düşünseniz ya hiç borcumuz yok ve 120-150 milyon euro gelirle futbolcunun geçmişine değil  geleceğine yatırım yapıp bonsevisine para verip az maaş ödeyen kulüp olmuşuz.Bu yolda devam edersek hiç şüphem yokki mayısta bankalar birliğinden çıktığımız an en geç 2 sene içinden bu hale geleceğiz
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: