Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 481870 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Scout işi ile kısa vadede başarı beklemiyorum ama düzgün yapılanma ile uzun süreli başarı gelebilir, bunlara ilave olarak gs ve fb ile yarışmak istiyorsak özellikle stad kapasite artırma işine yoğunlaşmak lazım bunun için kale arkası ayakta izleme seçeneği veya izin alınabilirse koltuk ilavesi yapmak lazım. Gs nin stadı zaten büyük fb de stadı yenileyip büyütecek gelir anlamında bizden iyice uzaklaşacaklar. Ayrıca genç nesili kazanmak istiyorsak özellikle basket sahası yapımı ile bütçe arttırıp düzgün takım kurmalıyız yoksa hiçbir branşta yokuz.

Çevrimiçi tolga1903

Scout işi ile kısa vadede başarı beklemiyorum ama düzgün yapılanma ile uzun süreli başarı gelebilir, bunlara ilave olarak gs ve fb ile yarışmak istiyorsak özellikle stad kapasite artırma işine yoğunlaşmak lazım bunun için kale arkası ayakta izleme seçeneği veya izin alınabilirse koltuk ilavesi yapmak lazım. Gs nin stadı zaten büyük fb de stadı yenileyip büyütecek gelir anlamında bizden iyice uzaklaşacaklar. Ayrıca genç nesili kazanmak istiyorsak özellikle basket sahası yapımı ile bütçe arttırıp düzgün takım kurmalıyız yoksa hiçbir branşta yokuz.

Trabzon maçında biletli seyirci sayısı 35600 civarı açıklandı. Giden varsa lütfen söylesin 7000 kişilik boşluk var mıydı? Bu stadyum hiçbir zaman 42000 kişi olmadı açılış maçında bile hıncahınç doluyken 39700 falan seyirci hatırlıyorum. 40 rakamını hiç görmedik biz bu stadyumda kesinlikle açıklanan resmi koltuk sayısına inanmıyorum bu stadın. Ve katılıyorum kapasitesi artırılmalı nasıl yaparlar bilmiyorum hasan arat'ın herhangi bir cümlesine inanmamakla birlikte güya onay aşamasında idi kale arkası projesi.

Çevrimiçi mayguntr

Emirhanda iyi udokhaide tek sıkıntı ikisininde sol ayaklı olması biri sağ ayaklı yada sağda oynama meziyetli olsa stoper tandemi otururdu bir türlü anlam veremedigim iki sağ ayaklı stoper oluyorda iki sol ayaklı neden olmuyor.

Genelde orta saha oyunculari sag ayakli diye genelde iki sol olmama nedeni, orta saha arkasini dondugunde sag ayaklinin sola dogru top atmasi daha kolay genelde top kontrolu icin (donmus oyuncunun sag ayagi oluyor). cok abartilicak bir farki yok gerci de.

bi ara hatta abdullah avci bu takintisindan nuriyi oynatmisti orta sahada (sol ic) icin, selcuk prime donemini yasarken. cok elestirilmisti sonra

Çevrimdışı KaraKartalim84

Bizim stadin açildigindan beri bu konu hep benim içimde bir yara olarak kaldi. Bak nerdeyse 9 sene oldu hala üzülüyorum böyle bir stadin su kapasitesine.

Senin dedigin gibi biz hiçbir zaman 40000 i bulamadik. Bizim stad kapasitesi denildigi gibi 42000 hatta sembolik 41903 bile degil malesef. Hem nasil olsun, daha koltuk ekleyip kapasite arttiracaklarina yeni açik alt ile 1903 tribünün birlestigi yerde en az üç sira koltuklari sökmüsler.

Keske bütün tribünler yeni açik gibi olsa.  Daha çoķ gütültü ve baski olusturabilirdik.
Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim kalan derbileride yabancı hakem yönetmeli gerçi maç saatini değiştiremeyen yöneti bunu yapabilir mi bilmiyorum

Çevrimiçi gokhans

Bizim stadin açildigindan beri bu konu hep benim içimde bir yara olarak kaldi. Bak nerdeyse 9 sene oldu hala üzülüyorum böyle bir stadin su kapasitesine.

Senin dedigin gibi biz hiçbir zaman 40000 i bulamadik. Bizim stad kapasitesi denildigi gibi 42000 hatta sembolik 41903 bile degil malesef. Hem nasil olsun, daha koltuk ekleyip kapasite arttiracaklarina yeni açik alt ile 1903 tribünün birlestigi yerde en az üç sira koltuklari sökmüsler.

Keske bütün tribünler yeni açik gibi olsa.  Daha çoķ gütültü ve baski olusturabilirdik.
valla rakamları pasolig yada bilet satışından hesaplanıyor sanırım. Yönetimler mutlaka belli taraftar gruplarını alıyorlardır içeri ve onlar sayılmıyordur diye tahmin ediyorum çünkü stad full bariz görüyorsun ama taraftar sayısı düşük.. var bi mevzular yani tahminim böyle..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Trabzon maçında biletli seyirci sayısı 35600 civarı açıklandı. Giden varsa lütfen söylesin 7000 kişilik boşluk var mıydı? Bu stadyum hiçbir zaman 42000 kişi olmadı açılış maçında bile hıncahınç doluyken 39700 falan seyirci hatırlıyorum. 40 rakamını hiç görmedik biz bu stadyumda kesinlikle açıklanan resmi koltuk sayısına inanmıyorum bu stadın. Ve katılıyorum kapasitesi artırılmalı nasıl yaparlar bilmiyorum hasan arat'ın herhangi bir cümlesine inanmamakla birlikte güya onay aşamasında idi kale arkası projesi.
stad kapaditesini açıklsyan tff yani sallama olma ihtimali yok bizim açıkladığımız rakamdan farklı açıkladı onlar depladman tribünü dolmuyor davetiyeler vs var vede loca kapasiteleri var  20 kişilik locada 20 kişimi maç izliyor ve en dolu maçlarda bile vipler boş kalıyor tff ye göre 42445 kişi kapasitesi vede bu yalan olmaz

Çevrimdışı emre_1978

Stadın toplam koltuk kapasitesi 42.767
Localar, VIP ve deplasman tribünü dahil sayı bu.
Tampon bölgeler nedeniyle bu koltukların bir kısmı kullanılamıyor.
Sponsorlara, yayıncıya ve Spor il Müdürlüğü’ne ayırılan biletler var, bunlar da hiç satışa çıkmıyor.

Trabzon maçında Kapalı Üst/Alt, Eski Açık Üst, Yeni Açık Üst/Alt’ta çok az sayıda koltuk boştu.
Bunun nedeni de kenarlarda bileti/kombinesi olanların ortaya doğru toplanması. Yani koltuk kapasitesi kadar taraftar vardı bu tribünlerde.
Eski Açık Altta biraz daha fazla boş koltuk vardı.

Deplasman tribününde 2.641 koltuk var ama Trabzon maçında orada en fazla 1.000 kişi vardı.
Loca ve VIP koltukların toplamı 5.562. Yarısı ancak doluydu TS maçında.

Açıklanan sayı nasıl hesaplanıyor bilmiyorum (Loca/VIP girişleri dahil edilmiyor olabilir)
Benim tahminim 38.000 kişi vardı TS maçında.

Çevrimiçi Akil Emre

Stadın toplam koltuk kapasitesi 42.767
Localar, VIP ve deplasman tribünü dahil sayı bu.
Tampon bölgeler nedeniyle bu koltukların bir kısmı kullanılamıyor.
Sponsorlara, yayıncıya ve Spor il Müdürlüğü’ne ayırılan biletler var, bunlar da hiç satışa çıkmıyor.

Trabzon maçında Kapalı Üst/Alt, Eski Açık Üst, Yeni Açık Üst/Alt’ta çok az sayıda koltuk boştu.
Bunun nedeni de kenarlarda bileti/kombinesi olanların ortaya doğru toplanması. Yani koltuk kapasitesi kadar taraftar vardı bu tribünlerde.
Eski Açık Altta biraz daha fazla boş koltuk vardı.

Deplasman tribününde 2.641 koltuk var ama Trabzon maçında orada en fazla 1.000 kişi vardı.
Loca ve VIP koltukların toplamı 5.562. Yarısı ancak doluydu TS maçında.

Açıklanan sayı nasıl hesaplanıyor bilmiyorum (Loca/VIP girişleri dahil edilmiyor olabilir)
Benim tahminim 38.000 kişi vardı TS maçında.
Stadın kapasite arttırım şansının olmaması can sıkıcı, tek ihtimal kale arkası koltukları çıkartma durumu.

Çevrimdışı levitate

Stadın kapasite arttırım şansının olmaması can sıkıcı, tek ihtimal kale arkası koltukları çıkartma durumu.
açılışına yakın üst kat tribünlerin üstüne ekleme yapılabilir ama gerek yok muhabbeti vardı, ne kadar doğrudur bilemem, öyle olunca kapasite 50'ye yaklaşıyordu

doğru değilse de herhalde çatıyı kaldırıp bir şeyler yapılabilir ya da ethiad veya velodrome'da olduğu gibi stadın şekliyle oynayabiliriz ama bayağı maliyetli olur

zaten 40 bini zor dolduruyoruz konuşmak için erken bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

açılışına yakın üst kat tribünlerin üstüne ekleme yapılabilir ama gerek yok muhabbeti vardı, ne kadar doğrudur bilemem, öyle olunca kapasite 50'ye yaklaşıyordu

doğru değilse de herhalde çatıyı kaldırıp bir şeyler yapılabilir ya da ethiad veya velodrome'da olduğu gibi stadın şekliyle oynayabiliriz ama bayağı maliyetli olur

zaten 40 bini zor dolduruyoruz konuşmak için erken bence
Ben zor dolduruyoruz kısmına çok katılmıyorum en kötü durumumuzda bile takımda biraz ışık olsa zaten fulle yakın çekiyoruz. Kapasite artışı hem görsel hem prestij hem de gelir açısından büyük etken. Aynı durum basket sahası için de geçerli min 12000 kişilik salonumuz olsa başarı ve gelirimiz artacaktır ama yıllarımızı boşa geçirmeye devam ediyoruz.

Çevrimdışı levitate

Ben zor dolduruyoruz kısmına çok katılmıyorum en kötü durumumuzda bile takımda biraz ışık olsa zaten fulle yakın çekiyoruz. Kapasite artışı hem görsel hem prestij hem de gelir açısından büyük etken. Aynı durum basket sahası için de geçerli min 12000 kişilik salonumuz olsa başarı ve gelirimiz artacaktır ama yıllarımızı boşa geçirmeye devam ediyoruz.

genelde tam dolması için ya bi organizasyon/önemli bir maç oluyor ya da yönetim fiyatları düşürüyor şampiyonluk seneleri dışında pek hatırlamıyorum, köşeler hep boş mesela. görsel açıdan çatı aralığına çift taraflı led işi çok iyi olurdu, krasnodar'ın statta vardı galiba

salon konusunda katılıyorum, ek olarak konser veya büyük etkinlikler için değerlendirsek kendi parasını çıkartır zaten. bunun için amerikan salonlarını örnek alsınlar adamlar hem büyük hem aşırı kullanışlı şeyler yapıyorlar, utah bi ara kendi salonunda yer açıp canavar kamyon gösterileri falan düzenliyordu sonraki güne konser koyuyordu ne kadar para kaldırıyorlardır düşünemiyorum bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

takım adına inanılmaz iyi gelişmeler var oyunculardan bağımsız
öncelikle topun geri kazanılması konusunda çok iyiydik eyüp karşısında
her topa 3 kişi basıp aldık yeri geldi rakip 3. bölgede kıstırıp boğduk
 ikinci olarak gole çok çabuk karşılık verdik
bana kalırsa golü yemeseydik de bence fişi ilk yarıdan çekmeye niyetli bir takım vardı sahada
bunu ısrarla ceza sahasında doğru adamı aramaya yönelik bir arayışla yaptık ki rafanın golü derslikti
ilk yarıları çöpe atma üstümüze bir gelenek gibi yapışmıştı yıllardır anlaşılan o ki maçları artık gerçek anlamda 90 dakika oynayacağız
hocanın maça anında dokunması ciroyu hemen yedeklemesi vs çok doğruydu
oyuncuların uyumu alex’i joa marino’yu kazanmasına çok ihtiyacımız vardı
foruma da çok yazmışımdır “bana kalsa bir kuzey takımını td’sinden fizyoterapistine kadar komple getirim” diye
tanrı dualarımı kabul etti
dilerim ki artık bir yapısal kurumsal kimlik oturtur ödemelerin aksamadığı oyun kimliğinin bozulmadığı bitmiş yıldızların adının anılmadığı seneler görürüz
beşiktaş iyiyse biz de iyiyiz

Çevrimiçi Samet Demir

takım adına inanılmaz iyi gelişmeler var oyunculardan bağımsız
öncelikle topun geri kazanılması konusunda çok iyiydik eyüp karşısında
her topa 3 kişi basıp aldık yeri geldi rakip 3. bölgede kıstırıp boğduk
 ikinci olarak gole çok çabuk karşılık verdik
bana kalırsa golü yemeseydik de bence fişi ilk yarıdan çekmeye niyetli bir takım vardı sahada
bunu ısrarla ceza sahasında doğru adamı aramaya yönelik bir arayışla yaptık ki rafanın golü derslikti
ilk yarıları çöpe atma üstümüze bir gelenek gibi yapışmıştı yıllardır anlaşılan o ki maçları artık gerçek anlamda 90 dakika oynayacağız
hocanın maça anında dokunması ciroyu hemen yedeklemesi vs çok doğruydu
oyuncuların uyumu alex’i joa marino’yu kazanmasına çok ihtiyacımız vardı
foruma da çok yazmışımdır “bana kalsa bir kuzey takımını td’sinden fizyoterapistine kadar komple getirim” diye
tanrı dualarımı kabul etti
dilerim ki artık bir yapısal kurumsal kimlik oturtur ödemelerin aksamadığı oyun kimliğinin bozulmadığı bitmiş yıldızların adının anılmadığı seneler görürüz
beşiktaş iyiyse biz de iyiyiz
Aynı şekilde alt yapıyı da profesyonelleştirmeliyiz. Alt yapıda çok sağlam oyuncularımız var. Mental olarak geliştirilmediği için harcanıp gidiyorlar. İnşllah oraya da el atılır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal'in duran top taktiğini çalışmaya başlamışız Hartis bir şeyler değiştirebilir sezon sonuna kadar umarım çalışmak önemli

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca ve ekibi bizim için gerçekten büyük bir şans.
Umarım hocanın istediği transferleri de yapar arkamıza yaslanir izleriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/HaberKartali/status/1893033048691679590

Çok umutluyum su çocuktan ve hala portföyünde bize göstermediği çok şey olduğunu düşünüyorum. Dün pas oyununa girmesine de çok sevindim, bence de Semihin sezonu dün başladı.

Çevrimdışı murat baltacı

Herşey iyide hocanın ox ısrarını anlamıyorum form tutsa ne olacak katkı verse ne olacak oyuncu kronik kendini bulsa bile sakatlanacak ona verilecek sürenin başka birine verilmesi gerektiğini düşünüyorum zaten bir senelik sözleşmesi kaldı he hoca rotasyonda kullanırım zorlamadan sakatlamadan son yarım saat katkı alırım diyorsa bilemem ama yabancı kontenjanı malum yazın bir şekilde vedalaşıp fizik kondisyon olarak sağlam oyunculara yönelmeliyiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Serdar3444

Samsun'da Rize'ye takıldı, keltoş başkanı boş boş konuşup, Beşiktaş bizim 3.Lük rakibimiz diyordu ya, kime rakip olduğunun farkında değil kendinden alkolik kafa. arada maç fazlasıyla 5 puan kaldı. Yani 2 puan.

Çevrimdışı Necmi

Samsun'da Rize'ye takıldı, keltoş başkanı boş boş konuşup, Beşiktaş bizim 3.Lük rakibimiz diyordu ya, kime rakip olduğunun farkında değil kendinden alkolik kafa. arada maç fazlasıyla 5 puan kaldı. Yani 2 puan.
iyide adam haklı buna tepki göstereceğinize bizi bu duruma sokanlara tepki koyun kaç hafta oldu bunları kendi sahanda yenemedin bu kafayla antalya maçını kazanırmıyız belli değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iyide adam haklı buna tepki göstereceğinize bizi bu duruma sokanlara tepki koyun kaç hafta oldu bunları kendi sahanda yenemedin bu kafayla antalya maçını kazanırmıyız belli değil

Hangi kafayla, 3 hafta önceki kafa mı yoksa şimdi ki kafa mı?
Su takımın geliştiğini görmemek için aşırı çaba sarfetmene gerek yok. Yaptığın yorumda zerre tutarlı yan yok çünkü.

Çevrimdışı Necmi

Hoca ve ekibi bizim için gerçekten büyük bir şans.
Umarım hocanın istediği transferleri de yapar arkamıza yaslanir izleriz.
gerrksiz bir havsya girmedinizmi şans olacak neyi gördünüz ben bir iki oyuncunun öne çıkarak kazandığı maçlar görüyorum şansa bala yürüyoruz bakalım kaç maç yürüyeceğiz ox dan onurdan medet uman hoca yere göğe sığdırılamıyor bir kaç haftadır takım raşitsa ile rafa üzerinde yürüyor bu ikisinden biri tökezlese çakılacağız maç içinde bunlar etkisiz olunca rakip tek kaleye döndürüyor oyunu hiç kimseye karşı domine edebildiğimiz oyun yok geriden gelip maç kazanmayı başarı görüyoruz kimse beşiktaş geriye düşmemeli demiyor çok kötü şeylere alıştırılıyoruz

Etiketler: