Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, COB, tolga1903, kartalizma190399, Umutcan Kaya, Serdar3444, ulumemo, emre_1978, Kartal Ç, Monza, LORDBJK, Georgetown, o2bucak, zafkan, 38life, savaş altay, uno_bjk ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 163931 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Serdar3444

Şu samsun'un meczup gibi konuşan Başkanı gerçekten bu zekayla nasıl  zengin olabilmiş anlamak mümkün değil, o kadar tutarsız ve dengesiz konuşan saçma bir başkan ben görmedim.
Türk futbolunun asıl ve en büyük sorunu bu çapsızlıkla bir yere gelenler...
Haddini bilmeyi öğretirler adama.
Kimle oynuyor, kimin hakkında konuşuyor farkında değil, farkına varacak gibi de değil ama varacak...
İşte bu sahte postla karşımıza dikilip büyüklük taslayan küçük adamlara haddini bildirmezsek bir adım bile yol gidemeyiz.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2025, 22:38:03 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Şu samsun'un meczup gibi konuşan Başkanı gerçekten bu zekayla nasıl  zengin olabilmiş anlamak mümkün değil, o kadar tutarsız ve dengesiz konuşan saçma bir başkan ben görmedim.
Kimle oynuyor, kimin hakkında konuşuyor farkında değil, farkına varacak gibi de değil ama varacak...
İşte bu sahte postla karşımıza dikilip büyüklük taslayan küçük adamlara haddini bildirmezsek bir adım bile yol gidemeyiz.
Adam zengin olabilmek için ismini richard koymuş. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

'Beşiktaş üçüncülük beşincilikte rakibimiz'
'Hocamıza teklif götürdüler, adam akıllı gider mi? Beşiktaş'ta ne olacağı belli değil, Mayıs'ta seçim var'

Bu hadsiz ne konuştuğunun farkında değil, küfür istediği belli. Bir ara sarışınların yol vermesiyle Bursa ile A.Gücü yapıyorlardı bu nağmeleri. Kendilerini bizimle denk görüyorlardı komikler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

'Beşiktaş üçüncülük beşincilikte rakibimiz'
'Hocamıza teklif götürdüler, adam akıllı gider mi? Beşiktaş'ta ne olacağı belli değil, Mayıs'ta seçim var'

Bu hadsiz ne konuştuğunun farkında değil, küfür istediği belli. Bir ara sarışınların yol vermesiyle Bursa ile A.Gücü yapıyorlardı bu nağmeleri. Kendilerini bizimle denk görüyorlardı komikler.

Öyle veya böyle bu boş tenekeye gereken cevap en ağır biçimde resmi yollardan verilmeli.

Çevrimdışı ferdi1903

Hayırlı olsun, İnşallah hoca benim gibi negatif düşünenleri yanıltır

Çevrimiçi o2bucak

Yan pas geri pas olayını çözüp direkt hücum eden bir takım oluştursun yeter bu sene. Bir de Türkiye Kupası alırsak lig bile önemli değil bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Kupa veya ligi kaçıncı bitirdiği önemli değil benim için sahada bir şeyleri değiştirebiliyorsa başarılıdır benim için Ole

Çevrimiçi Monza

Öyle veya böyle bu boş tenekeye gereken cevap en ağır biçimde resmi yollardan verilmeli.

Maç sonu hocaya teklif özelinde cevap verildi ama yetmez.

2 veya 3 sene sonra alt kümedeler ama ders almıyorlar. Hasbelkader biraz bi iyi gitmesinler, vuruyor çenelerine.

Çevrimdışı sEuL

Bu Topraktepe neden halen antrenmanlarda?

Her başarısızlıkta 2. adam konumunda olan birisi neden yine yardımcı antrenör olarak klupte devam ettiriliyor anlayamıyorum. Kime nasıl yardımcı olmus ne yapmış ki durmadan ya yardımcı antrenör yada geçici direktör oluyor - acayip sinir bozucu.

İstifa etme durumuda olmaz böylelerinin, ulan kime yardımcı olduysam basarisiz oldu. İstifa edeyim belki daha iyi birisi gelirde diyemiyor bu gibiler.

Neymiş, teknik kadroda Türk biri olmalıymış ki Tr’yi klubu falan hocaya anlatacakmış. La bu herifin İngilizcesi yada yabancı dili de yok, kime neyi hangi tercüman ile anlatacak.

İlla birisi getirelicekse, yabancı TD’ler icin en iyi yardımcı geçmişte klupte top koşturmuş yabancı oyuncular olur. Getir Atiba’yi, sana klubu, takimi, ülkeyi bütün eski Türk futbolculardan daha iyi bir şekilde yabancı birinin anlayacağı dilden anlatir.

Resmi maçları takip etmeyi bıraktık, denk gelince arka planda izliyoruz. Yeni hoca gelmiş bi antrenman videosu izliyeyim dedim bu vasati görünce onuda kapattım. Şu vasatliktan ve basarisiz herifleri klupte barindirmaktan vazgeçmediğimiz sürece bizden bi cacık olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Her başarısızlıkta 2. adam konumunda olan birisi neden yine yardımcı antrenör olarak klupte devam ettiriliyor anlayamıyorum. Kime nasıl yardımcı olmus ne yapmış ki durmadan ya yardımcı antrenör yada geçici direktör oluyor - acayip sinir bozucu.

İstifa etme durumuda olmaz böylelerinin, ulan kime yardımcı olduysam basarisiz oldu. İstifa edeyim belki daha iyi birisi gelirde diyemiyor bu gibiler.

Neymiş, teknik kadroda Türk biri olmalıymış ki Tr’yi klubu falan hocaya anlatacakmış. La bu herifin İngilizcesi yada yabancı dili de yok, kime neyi hangi tercüman ile anlatacak.

İlla birisi getirelicekse, yabancı TD’ler icin en iyi yardımcı geçmişte klupte top koşturmuş yabancı oyuncular olur. Getir Atiba’yi, sana klubu, takimi, ülkeyi bütün eski Türk futbolculardan daha iyi bir şekilde yabancı birinin anlayacağı dilden anlatir.

Resmi maçları takip etmeyi bıraktık, denk gelince arka planda izliyoruz. Yeni hoca gelmiş bi antrenman videosu izliyeyim dedim bu vasati görünce onuda kapattım. Şu vasatliktan ve basarisiz herifleri klupte barindirmaktan vazgeçmediğimiz sürece bizden bi cacık olmaz.
Haberler doğruysa 1 hafta kadar hocaya yardımcı olacakmış, daha sonr farkı bir görev verilecekmiş kendisine...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Haberler doğruysa 1 hafta kadar hocaya yardımcı olacakmış, daha sonr farkı bir görev verilecekmiş kendisine...
Heralde bir hafta boyunca bu herife klupte başka nasıl bir pozisyon bulabilirizin araştırmasını yapacaklar. Ardından altyapıya gönderirler, oradaki çoçuklara yazık. Kaç senedir A takimda beyefendi, alt yapıdan A takima çıkan çocuklara nasıl bir dokunuşu oldu. Çocuklar resmen geriye gitti.

Çevrimiçi levitate

biraz daha takılacakmış sonra yollayacaklarmış galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

8:39'da Bahtiyar'ın attığı vücut çalımına bakın. Biz bu adamı defansta oynatıp durduk ama neden hiç hücumda bir maç olsun denemedik? Özellikle bu kanat yokluğunda. Adamın 60 tane falan kanatta oynadığı maç var. Neyse herhalde bir iki hafta içinde iki tane kanat alırlar artık. 1 adet kanatla yarım sezon tamamladığımız bu akıl tutulması dönemi sona ermiştir artık.

Çevrimiçi Serdar3444

8:39'da Bahtiyar'ın attığı vücut çalımına bakın. Biz bu adamı defansta oynatıp durduk ama neden hiç hücumda bir maç olsun denemedik? Özellikle bu kanat yokluğunda. Adamın 60 tane falan kanatta oynadığı maç var. Neyse herhalde bir iki hafta içinde iki tane kanat alırlar artık. 1 adet kanatla yarım sezon tamamladığımız bu akıl tutulması dönemi sona ermiştir artık.

Bahtiyar'ın mücadelesini seviyorum, bence 6 numarada da, 8'de de gayet olurdu. Belki 8 puanlık, 9 puanlık topçu değil ama hiçbir zaman 5'likte oynamadı, hep bir standardı vardı. Ona katlanamadık, Mario'ya katlandık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben de anlamiyorum abi, camia'da garip bir duygusallik var. Gecen sene katkisi olmadi, bu sene olmadi. Turkiye Kupasi'ni da bu adamin teknik direktorlugu sayesinde almadik, karsimiza FB/GS cikmamasiyla ve mac sansiyla aldik. Saha'da gosterdikleri GvB ve Santos'tan farksiz. Dokundugu bir oyuncu olmadi, takima bir kimlik vs kazandirmadi, puan ortalamasini yukari cekemedi. Saha icinde birsey gostermedi. Ha, kendisi icin de ne zaman zora dussek geldi vs diye ovguler yagdirililiyor.
Bu adamin bize gelmesi bizim icin lutuf mu? Kendisi head coach'luk tecrubesi olmayan, bizden ayrilsa Super Lig'de calistiracak takim bulamayacak birisi. Sanki kapida R. Madrid bekliyor da bizi tercih etti.
Resmen laf olsun diye duygusallikla liyakatsiz adamlara maas veriyoruz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Takim kotu diye dusunmeden herkesi cop ilan edip gondermeye de gerek yok.
Bahtiyar 4.5 milyonluk topcu degil, bunu birazcik mantik kullananlar soyledi zaten transfer edildiginde.
Bir sekilde alindi, zamanda geriye gidemeyecegimize gore bunu kabul etmek lazim.
Kendisine CSKA'ninki gibi teklif gelirse tabii ki gitsin, ama zararina gonderilecek topcu da degil.
Bircok mevkiyi yedekler, fena olmayan fundamental'i var ve Turk statusunde. Kurallar degisip yabanci oldugunda gereksiz
kontenjan kaplamasin diye gonderebilirsin, ama simdi gondermenin anlami yok.

Çevrimiçi sozkul

Bahtiyar ve Gedson kanatları paylaşsalar sorunların bir kısmını çözebiliriz, bu kadar mahkum olmayız kendi sahamıza.

Etiketler: