Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 483257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

mert'le 2+1 yıllık uzatma yapmışız
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/kartalanalizcom/status/1880286685189271631

ortalığı karıştıran bunlar bir de utanmadan şöyle şeyler diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Akıllı olacak taraftar prim vermeyecek böylelerine.

Fikir almak, futbol yorumu izlemek istiyorlarsa çok güzel karakterli adamlar var. Fixanaliz mesela. Adamın prim yapma derdi yok. Çokda mütevazı birisi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

kontratını tamamlamalı yoksa bundan sonraki hocamız en fazla anadolu seviyesi Türk hoca olur

Çevrimiçi Umutcan Kaya

nedense hocaya sabır gösterilse bana Beşiktaşımızın milne ve sir alexi olacak gibi geliyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

nedense hocaya sabır gösterilse bana Beşiktaşımızın milne ve sir alexi olacak gibi geliyor
sahada bakacağım yorum yapmadan
Ama sanki bize uyan hoca değil gibi görelim bakalım

Çevrimdışı sozkul

Ama bu söyledikleri doğru, bunlar mı ortalığı karıştırdı  başka hoca bulamadık? Bu dış güçler muhabbetini bırakın kendimiz ettik kendimiz bulduk…

Çevrimdışı sozkul

Sakinliği kesinlikle Milne’ye benziyor. Aldığı paraya bakılınca, bir tek paranın cazibesi nedeniyle gelmemiş gibi.
Erling Moe’yi getiriyorsa bir sonraki hocamız o olur diye düşünüyorum.
Görevde kalabilmeleri için yönetimin stat kameralarını çalıştırıp futbolcularımızı ıslıklamayı başlatanları tespit edip 2-3 yıl passo iptali yapması lazım.
Oynanan futbola ve kadroya bakınca son iki maçtaki mucize galibiyetlerin devamını bekleyemiyorum.
Bilboa maçı içimi titretiyor. Hocayı ve ekibini koruma altına almak lazım. İşler bir süre daha iyi gitmeyebilir.

Çevrimiçi Monza

Yeni hocamız hayırlı olsun. Yabancı hocanın başarılı olması için zaman verilmesi ve gerekli şartların kendisine sağlanması lazım. Gelecek sene bizi şampiyon yapacaksın dersen bu kişi veya her kim olursa olsun hüsran olur. Unutulmaması lazım ki elimizde tarihin belkide en kötü kadrosu var. Bu sene takımı ortamı tanı, gelecek sene zirveye oynayacak ve rakibi ısıracak bir takım yap denirse, bu mantıklı bir proje olur.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sahada bakacağım yorum yapmadan
Ama sanki bize uyan hoca değil gibi görelim bakalım

teknik ekibi güzel gibi bence o yüzden içim rahatlıyor çünkü yardımcı antrenör gerçekten çok etken yaptırıyor. Hocanın göremediği şeylere müdahale edip söylemesi lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sakinliği kesinlikle Milne’ye benziyor. Aldığı paraya bakılınca, bir tek paranın cazibesi nedeniyle gelmemiş gibi.
Erling Moe’yi getiriyorsa bir sonraki hocamız o olur diye düşünüyorum.
Görevde kalabilmeleri için yönetimin stat kameralarını çalıştırıp futbolcularımızı ıslıklamayı başlatanları tespit edip 2-3 yıl passo iptali yapması lazım.
Oynanan futbola ve kadroya bakınca son iki maçtaki mucize galibiyetlerin devamını bekleyemiyorum.
Bilboa maçı içimi titretiyor. Hocayı ve ekibini koruma altına almak lazım. İşler bir süre daha iyi gitmeyebilir.

bence de sanki tutarsa 2-3 sene başarı gelirse hemen gidecek gibi orada da avantajımız yardımcı antrenörün iyi olması, kesinlikle sezonu tamamlaması lazım yoksa daha bize yabancı td gelmez tdyi geçtim oyuncu alamayız

bide bu kaleci antrenörünü hiçbir yerde bulamadım kimdir nedir john hartis diye biri
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca U19 maçını izliyormuş oradan Adnan Karahisar ve Ahmet Sami Bircan gözüne çarpacaktır artık Emir Yaşar'ı da hazırlamak lazım bu seneden itibaren

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca ve yardımcısı benim içime sindi diyebilirim bu şartlarda. Ayrıca takımın başına kim gelirse gelsin bu sezonu acı çekerek bitireceğiz bunu kabul etmek lazım. Özellikle sosyal medyada  Beşiktaş'ın acısı üzerinden geçimini sağlayan tiplere prim vermeden destek şart. Islık yok, zaman tanımaktan başka bir seçeneğimiz de yok. Allah utandırmasın.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu sergenle adımız bir daha anılmaz inşallah. Bende ona yol göstereyim git abicim beyaz tv ye sen. Beşiktaş hocalığı sana 10 gömlek büyük gelir. Bir daha çok beklersin teklif gelsin diye.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Mario çok gereksiz çok yetersiz derhal onana ox grubuna dahil olmalı rasichada yetenek özürlü ayağına gelen beş topun üçünü dördünü yanlış kullanan yada kullanamayan kanat oyuncumuz olamaz he yedek olur son yarım saat yirmi dk girer yorgun rakibi zorlar önde basar dinanizm katar eyvallah asla ilk tercih olamaz

Muci,Semih,rafa takımdaki değerli oyuncular mutlaka oynamalı beklere kanatlara takviyeler lazım fizik olarak yetersiz oyunculardan bıktım iyi niyetli diye alınan yetersiz yeteneksiz oyunculardan bıktım udokhai gibi geriden oyun kuruyor diye alınan ama oyun kuramayan oyunculardan bıktım niye aldığımız oyuncunun hiçbir özelliğinden faydalanamiyoruz.

Solkjaer ile geçmişe bir çizgi çekelim artik bir futbol aklımız olsun bize yakışacak oyuncuları alınsın fizik kondisyon olarak iyi olalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Raşitsa takımı sabote ediyor...
Yeteneği kısıtlı falan anladık ama mücadele ve isteği yerlerde sürünmesi kabul edilemez

Çevrimiçi gokhans

Raşitsa takımı sabote ediyor...
Yeteneği kısıtlı falan anladık ama mücadele ve isteği yerlerde sürünmesi kabul edilemez
dünkü maçda gedson, muci ile beraber nispeten(iyi değil diğerlerine oranla) beğendiğim diğer oyuncu oldu. Yaptığı adrese teslim bir kaç orta ve gollük pasları, ortalama bir hücum oyuncusu affetmez atardı ama bizde topla buluşan herkes birbirinden yeteneksiz. Mesela rafanın topla kalecinin içinden geçmeye çalıştığı pozisyonda rafa araya girmese top rashica ya gelecek ve golle sonuçlanacaktı. En azından nerde duracağını biliyor ve kritik paslar atabiliyor.. he iyi oyuncu mu? Bedava gönderilen nkoudu’nun tırnağı olamaz.. (dünkü maç istatistikleri: 45 pas %80 isabet oranı, rakip sahada pas istatistik %76, isabetli orta 6, şut pası 8)
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2025, 10:45:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

dünkü maçda gedson, muci ile beraber nispeten(iyi değil diğerlerine oranla) beğendiğim diğer oyuncu oldu. Yaptığı adrese teslim bir kaç orta ve gollük pasları, ortalama bir hücum oyuncusu affetmez atardı ama bizde topla buluşan herkes birbirinden yeteneksiz. Mesela rafanın topla kalecinin içinden geçmeye çalıştığı pozisyonda rafa araya girmese top rashica ya gelecek ve golle sonuçlanacaktı. En azından nerde duracağını biliyor ve kritik paslar atabiliyor.. he iyi oyuncu mu? Bedava gönderilen nkoudu’nun tırnağı olamaz.. (dünkü maç istatistikleri: 45 pas %80 isabet oranı, rakip sahada pas istatistik %76, isabetli orta 6, şut pası 8)
Rachica sakatlıktan kurtulamamış henüz. Kafa olarak hazır değil en azından. Dünkü maç hocanın en büyük hatası musratiyi çıkarmasıydı. Maç hocaya yazar. Böyle böyle ne saçma puan kayıpları yaptı. Bunlar salt olarak kadro kalitesiyle açıklanacak hatalar değil bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/mikaserin/status/1880965379373056286
bizim taraftarla olmaz yapılacağı söylenilen işler 2 aya kalmaz başlarlar aynı işlere yine ben hocayı istemiyorum ama ne olursa olsun yönetim arkasında durmalı ve kontratını tamamlamalı bu da tamamlayamazsa hoca olarak Güvenç Kurtar ekolüne kalır koskoca kulüp şimdiden söyleyeyim

Çevrimiçi Samet Ç

iş başkanda bu saatten sonra 15-16 ve 16-17'deki Şenol'un kadroları mükemmel geçiş takımlarıydı bunu kurmak zorunda kurarsa hocanın işi kolaylaşır tepkiden dolayı saçma sapan işlere girişirse olan kulübe olur o hasar çok zor tamir edilir fenerin şampiyon olamama rekorunu kırarız

Çevrimiçi Samet Demir

iş başkanda bu saatten sonra 15-16 ve 16-17'deki Şenol'un kadroları mükemmel geçiş takımlarıydı bunu kurmak zorunda kurarsa hocanın işi kolaylaşır tepkiden dolayı saçma sapan işlere girişirse olan kulübe olur o hasar çok zor tamir edilir fenerin şampiyon olamama rekorunu kırarız
Tepkiyi pek aldırış edeceğini zannetmiyorum şuan da. Yinede erken konuşmak istemiyorum. Başkan şimdilik biraz da olsa güvenimi kazandı. Ara transferi de iyi geçirirse daha net konuşurum.

Hoca çok net yanlız, sorunlarını falan iyi biliyor. Herşey anlatışmış,herşeyinde farkında. Bakalım takıma nasıl etki edecek. Sahada bize ne izletecek.

Çevrimdışı levitate

bizim taraftarla olmaz yapılacağı söylenilen işler 2 aya kalmaz başlarlar aynı işlere yine ben hocayı istemiyorum ama ne olursa olsun yönetim arkasında durmalı ve kontratını tamamlamalı bu da tamamlayamazsa hoca olarak Güvenç Kurtar ekolüne kalır koskoca kulüp şimdiden söyleyeyim

hocanın açıklamalar bayağı pozitif ama yalan olmasın

başkanda yaşanan her şeyi her adaya anlattık diyor hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: