Bu adamların işi hocalık abi, basınla uğraşsın yapıya savaş açsın diye bekliyorsak yönetim ne yapacak? Babası bile bu ülkenin futbolundan adam olmaz dedi kaçtı. Biz ne kadar arkasında durduk adamın ??
Neyse bu amaçla hoca alırsak Günü kurtarırız en fazla.
Valla Sergen gelmedi ya bundan sonra kim gelirse gelsin itiraz etmem. Şu konuda çok haklısın, bu işler teknik direktörün işi olmamalı ama ne yazık ki burada işler öyle yürümüyor. Haklısın ama realite bu değil.
Bilic, V. İsmail veya Giovanni gibi yetersiz adamlarıda geliştirecek takım da olmamalıyız. Gelecekse Baba Lucescu seviyesini isterim ama gelmez, gerçekçi olalım.
Bilic, V. İsmail veya Giovanni gibileride burada çiğ çiğ yerler. Zaten tamda yenilecek adamlar. Beşiktaş gibi atak futbolu oynayacak takıma olmuyorlar, olmazlar. Onların yeri Başakşehir tipi takımlar.
Amaç sadece bu demek birazcık olayı küçümsemek oluyor. Razvan başarısız adam da değil. Başarısız olsa onu da istemem ama bir başarısıda yok değil. Küçük bir kadroyla, aynı bizimki gibi çirkefliğin hüküm sürdüğü bir coğrafyada elde elde ettiği bir başarı var.
Daha iyisi gelecekse gelsin tabiki.
Bu işleri yönetim yapmalı haklısın ve Takım matematiğini doğru kuramadıktan, bu çirkefliklerle başa çıkacak bir yönetim olmadıktan sonra teknik direktör kim olursa olsun olmayacak, bu saatten sonra yapacağımız tek şey destek olmak. Bende bile epey bir ümitsizlik var. İnşallah herşey iyi olur.