Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 487055 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Niye illa 6 ayligina geliyor ki, bu da yeni moda oldu. Olasi yonetime maddi kulfet olmasin diye almiyorlarsa o zaman oyuncu da almasinlar. Devre arasi alacaklari oyuncularin kontrati teknik direktor'unkinden daha pahali olacak. Bulduysan dogru hoca'yi yap 2.5 senelik kontrat. Bu sekilde davranacaksan mayis'ta aday olsaydin o zaman. Futbolda 6 ay bosa gecirilmeyecek kadar uzun.

Çevrimiçi Serdar3444

Şu kaos ortamında bana göre en mantıklı yerli Arda Turan,
En mantıklı yabancı Razvan Lucescu.... Günün sonunda kim gelirse destek vereceğiz ama inşallah uzun vadeli bir plana uygun birisi gelir...

Çevrimdışı savaş altay

Kesinlikle Sergen'in kardesi ile ilgileneceginden oturu teklifi reddettigine inanmiyorum. Soz meclisten disari; salak degiliz.

Ben yinede kendimi frenliyim. Stabil hastaymis ve son iki gunde yogun bakima alinmis deniliyor. Gorusmelere baslanirken boyle bir durum ortada yokmus.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim alman scoutlar sınırı geçti mi acaba

Çevrimdışı savaş altay

Bizim alman scoutlar sınırı geçti mi acaba

Yogun topcu atesi var, biraz bekleyecegiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Niye illa 6 ayligina geliyor ki, bu da yeni moda oldu. Olasi yonetime maddi kulfet olmasin diye almiyorlarsa o zaman oyuncu da almasinlar. Devre arasi alacaklari oyuncularin kontrati teknik direktor'unkinden daha pahali olacak. Bulduysan dogru hoca'yi yap 2.5 senelik kontrat. Bu sekilde davranacaksan mayis'ta aday olsaydin o zaman. Futbolda 6 ay bosa gecirilmeyecek kadar uzun.
mantık mı arıyorsun bu kulüpte Yücel Schimidt'e ulaşmayı becermiş bu bile başarıyken gitmiş adama 6 aylık sözleşme teklif etmiş böyle bir yer burası neyse Şenol hocam boşa çıkar 2 haftaya onu getirelim sonra Sergen'e tekrar gideriz :D
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2025, 10:30:19 Samet Ç ]

Çevrimdışı Akil Emre

mantık mı arıyorsun bu kulübe Yücel Schimidt'e ulaşmayı becermiş bu bile başarıyken gitmiş adama 6 aylık sözleşme teklif etmiş böyle bir yer burası neyse Şenol hocam boşa çıkar 2 haftaya onu getirelim sonra Sergen'e tekrar gideriz :D
Bana kalsa bu saaten sonra ne bilc ne şenol ne de sergen’e giderim. Dünya kadar kaliteli hoca boşta eminim bize uyacak başarı isteyen biri bulunur, şu süreç bi an önce geçilmeli ve min devre arası 4 transfer ile gelecek yıl için omurga oluşturulmalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Yolda olan Alman scout Bo Svensson Atiba ve Olcay yapmak akıllarına gelir mi acaba Atiba Bo Svensson ile top oynadı Kopenhag'da bu kulüptede efsane diye dilden dile dolaşanlardan daha efsane her türlü bilgiyi hocaya verir kulüp hakkında
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2025, 10:32:59 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gisdol diyen falan var o adamın oynattığı topa bizim taraftar 2 hafta dayanamaz toplu oyun ile ilgili hiç planı yok o adamın sürekli uzun vurdurur küme düşme adayları için iyi hoca ama uzun vadeli hiçbir takım çalışmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Razvanı neden istiyoruz biri istedikten sonra nedenini de yazsa keşke.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bana kalsa bu saaten sonra ne bilc ne şenol ne de sergen’e giderim. Dünya kadar kaliteli hoca boşta eminim bize uyacak başarı isteyen biri bulunur, şu süreç bi an önce geçilmeli ve min devre arası 4 transfer ile gelecek yıl için omurga oluşturulmalı.

4 transferle yarismaci olmak hayal. Gecen sene gorduk zaten bu sekilde olmadigini, tekrar ayni yola mi girelim?
Yarismaci olmaktan ziyade birseyler insa edip 2-3 sene sampiyonluga aday olacak takimi kurmaliyiz.
Kariyeri olan yarismaci hoca'dan ziyade birseyler insa edebilen hoca gelsin.
Bilic bence cuk oturur.

Kariyerli yuksek profilli yabanci hoca'nin gelecegini sanmam. Bu tur adamlar para ve planlama'ya bakar. Planlama tirtsa daha fazla para vermen lazim, paran daha azsa iyi bir planlama ve kariyer firsati sunman lazim. Bizde para zaten yok. Planlama desen; ayni listede Sergen, I. Uzulmez, Schmidt, Razvan yer aliyorsa zaten adam akilli bir planlaman yok demektir.
Bosta kim varsa kursunu sikiyorsan kime denk gelirse demek bu. Profili ust duzey bir yabanci'nin kolay kolay gelecegini sanmam (anca Gio gibi uzun sure bosta olursa ve israrci olursak iste).
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2025, 11:28:01 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar konu dışı ama bir sorum olacak eylülün 20sinde kongre üyeliği için evrakları verdim hala bir geri dönüş yok kulübü arıyorum çalıyor ama açan yok nasıl haber alabilirim üyeliğim ne durumda bir sıkıntı varmı yok mu diye şehir dışındayım yoksa kulube kendim gidip sorardım yardımcı olabilecek varmı bu konuda

Çevrimiçi Serdar3444

Razvanı neden istiyoruz biri istedikten sonra nedenini de yazsa keşke.
Razvan'ı istemek için benim sebebim Yunanistan'da elde ettiği başarı, Yunanistan'da işlerin bizdeki gibi yürüyor olması ve Razvan'ın bu konuda ki deneyimi, buralarda işler farklı yürüyor. Kaos ortamında ilerliyor herşey. Kulis kumpas, şike, çirkeflik ne ararsan var burada... Bugün cinconun yaptığı açıklamaya ve bunlarda ki kaşarlık seviyesine ayak uydurabilecek, buraları anlayabilecek bir balkan vatandaşını bir Almana, Hollandalı'ya 10 kere tercih ederim. Onlar burayı anlayana kadar mevsimler yıllar geçiyor. Olan bize oluyor. Ayrıca, orada başarı potansiyeli olanı sana bana yedirmezler. Bize Biliç gibi, Giovanni gibi adam kalıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu adamların işi hocalık abi, basınla uğraşsın yapıya savaş açsın diye bekliyorsak yönetim ne yapacak? Babası bile bu ülkenin futbolundan adam olmaz dedi kaçtı. Biz ne kadar arkasında durduk adamın ??

Neyse bu amaçla hoca alırsak Günü kurtarırız en fazla.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

İbrahim üzülmez, ertuğrul sağlam, mehmet özdilek haberleri falan korku filmi gibi yahu. Sinan kaloğlu, tamer tuna falan sanki basından beşiktaş taraftarıyla iplik geçiyorlar, abi koca camianın adının geçtiği isimlere bakarmısınız töbe töbe…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Bu adamların işi hocalık abi, basınla uğraşsın yapıya savaş açsın diye bekliyorsak yönetim ne yapacak? Babası bile bu ülkenin futbolundan adam olmaz dedi kaçtı. Biz ne kadar arkasında durduk adamın ??

Neyse bu amaçla hoca alırsak Günü kurtarırız en fazla.
Valla Sergen gelmedi ya bundan sonra kim gelirse gelsin itiraz etmem. Şu konuda çok haklısın, bu işler teknik direktörün işi olmamalı ama ne yazık ki burada işler öyle yürümüyor. Haklısın ama realite bu değil.
Bilic, V. İsmail veya Giovanni gibi yetersiz adamlarıda geliştirecek takım da olmamalıyız. Gelecekse Baba Lucescu seviyesini isterim ama gelmez, gerçekçi olalım.
Bilic, V. İsmail veya Giovanni gibileride burada çiğ çiğ yerler. Zaten tamda yenilecek adamlar. Beşiktaş gibi atak futbolu oynayacak takıma olmuyorlar, olmazlar. Onların yeri Başakşehir tipi takımlar.
Amaç sadece bu demek birazcık olayı küçümsemek oluyor. Razvan başarısız adam da değil. Başarısız olsa onu da istemem ama bir başarısıda yok değil. Küçük bir kadroyla, aynı bizimki gibi  çirkefliğin hüküm sürdüğü bir coğrafyada elde elde ettiği bir başarı var.
Daha iyisi gelecekse gelsin tabiki.
Bu işleri yönetim yapmalı haklısın ve Takım matematiğini doğru kuramadıktan, bu çirkefliklerle başa çıkacak bir yönetim olmadıktan sonra teknik direktör kim olursa olsun olmayacak, bu saatten sonra yapacağımız tek şey destek olmak. Bende bile epey bir ümitsizlik var. İnşallah herşey iyi olur.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2025, 20:00:07 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

İbrahim üzülmez, ertuğrul sağlam, mehmet özdilek haberleri falan korku filmi gibi yahu. Sinan kaloğlu, tamer tuna falan sanki basından beşiktaş taraftarıyla iplik geçiyorlar, abi koca camianın adının geçtiği isimlere bakarmısınız töbe töbe…

https://x.com/DeportesReports/status/1876236101192446143

Şu listeden ibrahim üzülmeze geçiş yaparsa Serdal Adalı gözümde biter.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/sercan_dikme/status/1876311077572542699
otobüsle geliyor herhalde bu hafta açıklanır umarım eğer gelecekse şu adama şef scout denmesin td seçen şef scout yoktur çünkü dümdüz sportif direktör işte

Çevrimiçi Samet Demir

otobüsle geliyor herhalde bu hafta açıklanır umarım eğer gelecekse şu adama şef scout denmesin td seçen şef scout yoktur çünkü dümdüz sportif direktör işte
Mendes ile tekrar iş birliği haline girdik bence.

Çevrimiçi gokhans

Ahh ulan, vizyonu çekin arş,a, gidip anlaşıp açıklayın bielsa’yı, yeniden yapılanmanın, savaşmanın, taktik dehanın, felsefenin adıdır bielsa.. Abidik gubidik adamlardan şampiyonluğa oynatan takım oluşturur bielsa, yapın bi süpriz beah..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

Ahh ulan, vizyonu çekin arş,a, gidip anlaşıp açıklayın bielsa’yı, yeniden yapılanmanın, savaşmanın, taktik dehanın, felsefenin adıdır bielsa.. Abidik gubidik adamlardan şampiyonluğa oynatan takım oluşturur bielsa, yapın bi süpriz beah..

geldikten 5 dakika sonra kahvem neden sütlü değil tarzı bir sebeple istifayı basar gider, en son gelecek adam

zaten uruguay'da keyfi yerindedir
bipbipbupbup

Etiketler: