sen hakkıyla başkanlık yapanları, birilerinin ipi ile tribünden küfürlerle yollarsan, birine ahmet dursun seba gitsin, diğerine paralar nerde dersen, diğerinin anasını bacısını tribünlerde söversen, camianın evlatcıkları gelir, yer öyle bakarsın. Bu taraftara her şey müstahak.. Hele babadan emanet, semt takımına satılsın diyenlere herşey müstahak.. hakedilen yaşanıyor yani!!
Fikret Orman ve Serdar Bilgili iyi baskandi, ama ortalama yonetici profilinin bu olmadigi acik. Sadece baskan olarak bakmiyor, yonetim kurulu'na komple bakiyorum.
Ortalama yonetici baba parasi/sirketi veya siyasi baglantilari sayesinde zengin olmus, futboldan ve yoneticilikten anlamayan, kulubu orta-uzun vadede basarilara ulastirmak yerine kendine doneminde basarili kilip kendi reklamini ve primini yapma pesinde bir tip. Huseyin Yucel gibi tipler iste. Esra Erol ve Bulent Uslu'nun yonetici olarak dusunuldugu bir ortamda neyin tartismasini yapiyoruz baba? Cozum tamamen sahiplik modeli. Kulubun sahibi kisa vade'yi dusunmez, her zaman uzun vade'yi dusunur. Reklam/prim pesinde kosmaz, kulubun saglikli bir yapi'ya ulasip degerlenmesini dusunur. Kendi isi bilmiyorsa sallapati is yapmaz, en azindan isi bileni getirir.
Biz semt takimiyiz muhtesemiz de Goztepe, PSG, Man City falan ne takimi? O kadar buyutmeye, duygusallasmaya gerek yok. Baba'dan emanet semt takiminin yillardir nasil degersizlestirildigini, icinin bosaltildigini goruyoruz iste. Neyin tartismasi anlamiyorum.