Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 486909 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Razvan boşta değil sanırım sadece ceza aldı. Sene başında serbest kalma maddesinden bahsedildi. Şimdi nasıl çözülecek bu sorun? Bu plansızlıkla nasıl toparlanacak bu iş, zor.

Çevrimiçi gokhans

Yerliden baska alternatif mi var? Liste komple dogru olmasada asagi yukari boyledir.
hiç bir şey yapamıyorsan gir transfermarkt’den boşta olan hocaları puan ortalaması ve kariyerine göre sıralar iletişime geçersin. Mehmet özdilek nedir aga?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

hiç bir şey yapamıyorsan gir transfermarkt’den boşta olan hocaları puan ortalaması ve kariyerine göre sıralar iletişime geçersin. Mehmet özdilek nedir aga?

6 ayligina kim gelecek?

Çevrimiçi gokhans

6 ayligina kim gelecek?
bu koca camia’ya ben olmadım başkan. Başkan olan düşünecek bunu..

Çevrimdışı Akil Emre

Gönlümden geçen xavi veya edin terzic bize gelecek ise maksimum çagdaş atan veya ibrahim üzülmez olur. 6 aylık yabancı hocaya gitmeyiz diye mazeret sunabilirler

Çevrimiçi Serdar3444

Herkes destek olursa Haziran'a kadar Serdar hoca götürür ama iş öyle değil  arada bir seçim daha var ve hata yapma şansı yok, yaptığı seçim sonuç getirmezse  kendi ayağına sıkar, seçimi kaybeder. Ben hata yapacağını zannetmiyorum. Kim gelirse gelsin birileri kafadan karşı çıkacak, aşırı saçma bir adam gelmediği sürece Başkan'a söyleyecek laf yok. Kendi ayağına sıkacağını zannetmiyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hazir fırsat geldi, açıkla sportif direktörü onunla beraber hocanın kim olacağına çalış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada umarım Kovac gibi bir hata yapmazlar.

Çevrimdışı savaş altay

bu koca camia’ya ben olmadım başkan. Başkan olan düşünecek bunu..

6 aylik surec icin yonetime haksizlik olucak. Kolay degil o isler.

Çevrimiçi hasankale

Hazir fırsat geldi, açıkla sportif direktörü onunla beraber hocanın kim olacağına çalış.
Aynen seçimden önce anlaşılmıştı kimdi getirsinler göreve görelim.

Çevrimiçi tolga1903

Bizim kulüp kadar olmayan efsanesi yoktur hiçbir kulübün. Efsane dedikleri camia çocuğu dedikleri süleyman seba dışında kimse bir atiba kadar bile hizmet etmemiştir şu kulübe. Bir fenerin pinpon topu gibi kullandığı ismail kartal'a bak bir de şu sergen'e bak herif haccını falan bırakıp geliyor fener gel dediği an. Kardeşi hastaymış da bilmem ne ama iyi oldu serdal adalı'ya şimdi sudan çıkan balığa döndün işte şu herifin egosunu yükseltmekten başka bir halta yaramadınız hüseyin yücelle ikiniz ayıkla şimdi pirincin taşını.

Çevrimiçi tolga1903

6 aylik surec icin yonetime haksizlik olucak. Kolay degil o isler.

6 ay sonra aday maday çıkmayacak tek aday girecek serdal adalı ne 6 ayı? Tek rakibi hüseyin yücel'di o da bana yakışmaz tekrar 6 ay sonra adaylık dedi. Hangi yüzle kim aday olacak anç mi olacak kim aday

Çevrimiçi Özgür Gültekin

6 ay sonra aday maday çıkmayacak tek aday girecek serdal adalı ne 6 ayı? Tek rakibi hüseyin yücel'di o da bana yakışmaz tekrar 6 ay sonra adaylık dedi. Hangi yüzle kim aday olacak anç mi olacak kim aday

En fazla röbdoşambr reis aday olur onu da kimse kazımaz

Çevrimiçi tolga1903

En fazla röbdoşambr reis aday olur onu da kimse kazımaz

Çok başarılı bir yöneticiydi kesinlikle aday olmalı. Hiç mi yüz yok bu insanlarda anlamıyorum ki.

Çevrimiçi gokhans

Davaları biterse fikret orman aday olur.. son 2 davası kaldı..

Çevrimdışı savaş altay

Davaları biterse fikret orman aday olur.. son 2 davası kaldı..

O zaten hayalimiz :D

Çevrimiçi kartalizma190399

sen hakkıyla başkanlık yapanları, birilerinin ipi ile tribünden küfürlerle yollarsan, birine ahmet dursun seba gitsin, diğerine paralar nerde dersen, diğerinin anasını bacısını tribünlerde söversen, camianın evlatcıkları gelir, yer öyle bakarsın. Bu taraftara her şey müstahak.. Hele babadan emanet, semt takımına satılsın diyenlere herşey müstahak.. hakedilen yaşanıyor yani!!

Fikret Orman ve Serdar Bilgili iyi baskandi, ama ortalama yonetici profilinin bu olmadigi acik. Sadece baskan olarak bakmiyor, yonetim kurulu'na komple bakiyorum.
Ortalama yonetici baba parasi/sirketi veya siyasi baglantilari sayesinde zengin olmus, futboldan ve yoneticilikten anlamayan, kulubu orta-uzun vadede basarilara ulastirmak yerine kendine doneminde basarili kilip kendi reklamini ve primini yapma pesinde bir tip. Huseyin Yucel gibi tipler iste. Esra Erol ve Bulent Uslu'nun yonetici olarak dusunuldugu bir ortamda neyin tartismasini yapiyoruz baba? Cozum tamamen sahiplik modeli. Kulubun sahibi kisa vade'yi dusunmez, her zaman uzun vade'yi dusunur. Reklam/prim pesinde kosmaz, kulubun saglikli bir yapi'ya ulasip degerlenmesini dusunur. Kendi isi bilmiyorsa sallapati is yapmaz, en azindan isi bileni getirir.
Biz semt takimiyiz muhtesemiz de Goztepe, PSG, Man City falan ne takimi? O kadar buyutmeye, duygusallasmaya gerek yok. Baba'dan emanet semt takiminin yillardir nasil degersizlestirildigini, icinin bosaltildigini goruyoruz iste. Neyin tartismasi anlamiyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Yerliden baska alternatif mi var? Liste komple dogru olmasada asagi yukari boyledir.

Yabanci olarak yuzlerce hoca var. Ayrica illa bosta mi olmasi lazim? Vasat topculara abuk subuk paralar oderken teknik direktor gibi kritik bir mevki'ye gayet tazminat odenebilir.
Artik evlat kontenjanindan liyakatsiz tecrubesiz bos isimlere sans verilmesin bir zahmet.

Çevrimdışı levitate

https://x.com/DeportesReports/status/1875930212237750471

hoca adaylarına bak Razvan hariç bir tane doğru dürüst adam yok Sergen'i Şenol'u istemeyen ben isteyecek duruma geldim bundan sonra tese ile takılırız her sene rekabette
tayfun korkut hasta değil mi sallamasyon haber bence

edit hasta olan havutçuymuş pardon :D
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2025, 20:58:29 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bence kimsenin bir halt bildiği yok.
gazeteci tayfasına göre Sergen kimlerin biletini kesti, kimleri istedi haberleri bile çıktı.

Çevrimdışı levitate

bence kimsenin bir halt bildiği yok.
gazeteci tayfasına göre Sergen kimlerin biletini kesti, kimleri istedi haberleri bile çıktı.
gazeteci tayfa tasma takıp gezmeye bayılıyor zaten o yüzden ciddiye almıyorum

kaldık dandik duyum sayfalarına
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

İlk önce ne yapılacağına karar verilmeli yapılanacağız mı yoksa yarışacağımız mı ikisi bir arada olmaz ikisini aynı anda yaparım diyene inanmaya gerek yok doğru olan yapılanıp kadro boşaltmak ona göre üst akıl seçmek daha sonra o akıl kendi çalışacağı adamı belirmeli ve saha içine evlat kontenjanında hiçbir yerli karışmamalı onlar karışınca oraya getirdiğin adamların görevde kalma ihtimalleri yok çünkü altları oyuluyor

Çevrimiçi Samet Ç

hasta bende yeni öğrendim sürekli soruyorlardı seçim öncesi programlarda iki adaya da onlarında haberi yok olabilir falan diyorlardı

Çevrimdışı levitate

baba lucescu gelsin çalışmaya niyeti varsa 6 ay baksa bile yeter bize
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ya geçmiş olsun acil şifalar vs. ama madem böyle bir durum var o zaman bir aydır niye iki başkan adayına da gelirim çekiyorsun adamların tek ortaklaşabildiği şey sergen sevgileriydi
bipbipbupbup

Etiketler: