Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 488146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım kendimi. Bakın ben kim gelirse gelsin küçüleceğiz lafını duymak istemiyorum, aynı şekilde hedefsiz kalınmasını da. Gs örneği vermişsiniz. Kusura bakmayın ama kadroları bizden ahım şahım iyi değil. Gs maçında hakem bizi değil onları doğranmış olsaydı %100 eminim şuan aynı sıkıntıları onlar yaşıyor olurdu. Bizde kuvvetle muhtemel potadaydık. Adamlar her maç, her sene iş garantilenene kadar desteği alıyor daha sonra da o motivasyon ile yürüyüp gidiyorlar. Bizde durum tam tersi. Motivasyonumuzu düşürmek için fikstür ayarlanıyor, hakem ayarlanıyor sonrasında kırılgan yapımızda buna etken olduğunda çabuk ve kolay dağılıyoruz. Ocakta en az 3 iyi transfer ve yazında çok iyi takviyelerle önümüzdeki sene çok rahat şampiyonluk kadrosu kurulabilir. Yeterki plan, projemiz kaliteli olsun. En önemlisi de başkanın özellikle tv karşısında çok güçlü bir imaj oluşturması lazım. Algıyı kırmamız gerekiyor. Taraftar inanmalı ilk olarak. Biz inanmaz isek herşey boş.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2025, 17:16:19 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım kendimi. Bakın ben kim gelirse gelsin küçüleceğiz lafını duymak istemiyorum, aynı şekilde hedefsiz kalınmasını da. Gs örneği vermişsiniz. Kusura bakmayın ama kadroları bizden ahım şahım iyi değil. Gs maçında hakem bizi değil onları doğranmış olsaydı %100 eminim şuan aynı sıkıntıları onlar yaşıyor olurdu. Bizde kuvvetle muhtemel potadaydık. Adamlar her maç, her sene iş garantilenene kadar desteği alıyor daha sonra da o motivasyon ile yürüyüp gidiyorlar. Bizde durum tam tersi. Motivasyonumuzu düşürmek için fikstür ayarlanıyor, hakem ayarlanıyor sonrasında kırılgan yapımızda buna etken olduğunda çabuk ve kolay dağılıyoruz. Ocakta en az 3 iyi transfer ve yazında çok iyi takviyelerle önümüzdeki sene çok rahat şampiyonluk kadrosu kurulabilir. Yeterki plan, projemiz kaliteli olsun. En önemlisi de başkanın özellikle tv karşısında çok güçlü bir imaj oluşturması lazım. Algıyı kırmamız gerekiyor. Taraftar inanmalı ilk olarak. Biz inanmaz isek herşey boş.
Çok yüzeysel birşey söyleyim.. Gs kondüsyon yüklemesini çok geç yapıyor ve takım sonradan açılıyor. Bu yüzden büyükekşi denen himmetçi₁ fikstürü ayarlayıp öyle gitti nitekim adamlar ballı kaymak fikstürle başladı sezona, takıldıkları her maçda hakem desteği aldılar, bizle aynı standartta yönetilseler zaten samsun'un falan altında olurlardı ama form tuttuktan sonra çok fazla kalite farkları var ve ben artık yakalanabileceklerine inanmıyorum. Evet bizde sezon başındaki gibi devam etsek gs maçında doğranmasak belkide biz lider olacaktık ama hem içerden hem dışardan çok güzel harcandık yani resmen suikaste kurban gittik. Kimse küçülelim demiyor, şampiyonluk parolasıyla kesin şampiyonuz gibi büyük laflarla başlayınca mantıksız işler başlıyor, borçda borç dağ gibi birikip giriyoruz mesela arat alelaecele nasıl musrati ve muci elimizde patladı? daha sakin ve antıklı adımlarla gidilse daha doğru transfer politikasıyla gidilse belki yine şampiyon olamayacaktın ama enazından bir sonraki seneye üzerine koyabileceğin bir kadron olurdu, şu an ne konuşuluyor? rafa ve gedson haricini satın diyor herkes.. Böyle olmamalı işte.. panik transferinden falan sakınılması lazım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı o2bucak

Bizim kadro ve diğer kırmızı ve lacivertli takımları karışılaştırırsan ilk 11 e maks 2 tane torpil çekersen 3 futbolcu zor seçersin. GS bizden 5 yedi motivasyonu düşse zaten düşerdi. kışın 3 yazın 5 düzgün transfer yaparsan sadece ilk 11'i düzeltirsin hala yedek olarak eksik kalırsın. lig dediğin 36-38 maçlık bir maraton. Bu iş imajla vs olmuyor hakem taraf mı tutuyor söylenmeyecek gerekirse 50 metreden gol atacaksın. 

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim kadro ve diğer kırmızı ve lacivertli takımları karışılaştırırsan ilk 11 e maks 2 tane torpil çekersen 3 futbolcu zor seçersin. GS bizden 5 yedi motivasyonu düşse zaten düşerdi. kışın 3 yazın 5 düzgün transfer yaparsan sadece ilk 11'i düzeltirsin hala yedek olarak eksik kalırsın. lig dediğin 36-38 maçlık bir maraton. Bu iş imajla vs olmuyor hakem taraf mı tutuyor söylenmeyecek gerekirse 50 metreden gol atacaksın.
Neden gerekirse 50 mt gol atıyoruz? Sokak ağzıyla konuşursak bu alemin tek delikanlısı biz miyiz?

Sen 5 yeseydin daha o gün kazan kaldırırdın. Şimdi olduğu gibi. Ben toparlanabiliriz diyorum hala yok o işler öyle kolay değil diyorsunuz.

Gs bizden 5 yedi ardından Osimhen çekti herşey unutuldu. Bizde bir şekilde bu durumdan çıkmalıyız, çıkabiliriz diyorum. Yeter ki taraftar o desteği versin, istesin. Fakat siz 1.5 sene sabır etmeliyiz modundasınız. Size kolay gelsin ne deyim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çok yüzeysel birşey söyleyim.. Gs kondüsyon yüklemesini çok geç yapıyor ve takım sonradan açılıyor. Bu yüzden büyükekşi denen himmetçi₁ fikstürü ayarlayıp öyle gitti nitekim adamlar ballı kaymak fikstürle başladı sezona, takıldıkları her maçda hakem desteği aldılar, bizle aynı standartta yönetilseler zaten samsun'un falan altında olurlardı ama form tuttuktan sonra çok fazla kalite farkları var ve ben artık yakalanabileceklerine inanmıyorum. Evet bizde sezon başındaki gibi devam etsek gs maçında doğranmasak belkide biz lider olacaktık ama hem içerden hem dışardan çok güzel harcandık yani resmen suikaste kurban gittik. Kimse küçülelim demiyor, şampiyonluk parolasıyla kesin şampiyonuz gibi büyük laflarla başlayınca mantıksız işler başlıyor, borçda borç dağ gibi birikip giriyoruz mesela arat alelaecele nasıl musrati ve muci elimizde patladı? daha sakin ve antıklı adımlarla gidilse daha doğru transfer politikasıyla gidilse belki yine şampiyon olamayacaktın ama enazından bir sonraki seneye üzerine koyabileceğin bir kadron olurdu, şu an ne konuşuluyor? rafa ve gedson haricini satın diyor herkes.. Böyle olmamalı işte.. panik transferinden falan sakınılması lazım.
Hocam bende bu söylediklerinden farklı birşey demiyorum ki. Devre arası min 3-4 adam, geri kalanını da yazın aldığın zaman çok rahat şampiyonluğu hedefleyebilirsin.

En önemlisi bizim taraftar olarak büyük düşünmemiz lazım. Ben şuna inanıyorum ne yaşamak istersen onu düşlersin. Karma falan ne dersen de artık.

Çevrimiçi murat

Bu görüşe katılmıyorum.  kırmızılı takım 14 yıl şampiyon olmamışlığı var. ayrıca futbolda herzaman her şey para değil. dağru kadro kurulumu daha önemli fo döneminde olan başarılar da 1 senede gelmedi. Renkliler para basar gibi para harcamaya başlarlar ama biz doğru yatırımı yapmamız lazım. sadece FO gibi güç zehirlenmesi yaşamayalım yeter.
bence o güç zehirlenmesini fikret orman değilde biz camia olarak yaşadık fikret orman değilde kim olursa olsun stad ta yapıldı her halükarda başarı gelir diye düşündük fikret ormanı alaşağı ettik.ama hala aynı kafadayız.akıl olmadan para ile ilşleri çözebileceğimizi düşünüyoruz ama işin kötü tarafı para da yok.

Çevrimiçi Serdar3444

Herşeyi anlıyorumda bir Beşiktaş'lının bu Fikret Orman nefretini bir türlü anlayamıyorum. Adamı sevmemek için sebep ne? Şımarması mı? Akıllı şımarık, akılsız eşşekten on kere daha iyidir. Gördük başımıza gelenleri....

Çevrimiçi gokhans

bence o güç zehirlenmesini fikret orman değilde biz camia olarak yaşadık fikret orman değilde kim olursa olsun stad ta yapıldı her halükarda başarı gelir diye düşündük fikret ormanı alaşağı ettik.ama hala aynı kafadayız.akıl olmadan para ile ilşleri çözebileceğimizi düşünüyoruz ama işin kötü tarafı para da yok.
güç zehirlenmesi? fikret orman tükürdüğünü yalayıp fenerbahçe deplasmanına çıksaydı ve siyasilerin baskılarına boyun eyseydi 3.şampiyonluk gelmeyecekmiydi? gs ittirile ittirile şampiyon yapılmadımı o sene? hele bi çaykur rize maçları var, adamları 3 kişiyi döverek gidip gol attırmadımı? siyasiler ve tff'nin gs lobisi senin hocanla, haberin olunmadan arkandan iş çevirmediler mı? uğruna takımı maça çıkartmadığın, ağabey dediğin adamın ihaneti ile yüzleşmedimi bu takım? hataları olmadımı elbet oldu abdullah avcı bunun zirvesiydi ama güç zehirlenmesi falan boş işler.. Fikret Orman beşiktaşı getirdiği noktada, beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır bir başkanlık imajı verdi. Anç gibi ezik mi olsaydı? Albayrak'ın konuşması var işte lig domine edilmişti hem içerden hem dışardan büyük bir mücadele verip önledik bunu diye.. Bizim yarım akıllı taraftarda anç sözü ile gönderdi adamı, arkasından bir ton da dava açıldı. Demirören'in yaşattığı o aşçıoğlu davası sonuçlanıp, zarar mahsup davası açılmadan hemen önce, ançda geldi davanın üstünü örttü nerden baksan 100milyon dolarlık gelecek paradanda oldu kulüp zaman aşımı yüzünden. Çarşı hala fikret orman'a laf çarpıtıyor, burdan varsayın işte, çarşı'ya para yedirmemiş bir başkan, omuzlarda taşınması gerek akatlara..

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben bunu sadece transfer için söylemiyorum. Genel anlamda. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur. 1.5 sene bize zaman tanıyın diye bir durum söz konusu olamaz.

70 yillik lig tarihinde 16 kere sampiyon olmusuz, 4.3 yilda 1. Neye gore 1.5 sene zamanimiz yok? Zamanimiz yok diye diye her sene antrenor degistirip kadro’yu yeniliyoruz ve bu kafayla bu gunlere geldik zaten. Bizi dipten alip zirveye cikaran F. Orman bunu 2 sene zamanimiz yok kuculemeyiz kafasiyla yapmadi.

Cok iyimser bakiyorsunuz bence. 3-4 tane transferle kolay kolay yarismaci olmayiz.
Kadro degeri olarak biz 129 milyon euro, FB 220 milyon euro, GS 260 milyon euro degerinde. Osimhen’i cikarsan bile 185 milyon euro. Ikisi de bizim 1.5-2 katimiz degerinde. Kadro degerini gectim, kadrolari bizden cok daha oturmus. Ayni kadro degerine ulassan bile bu acidan net avantaji iki rakibimiz de.
Kaldi ki 3-5 milyon euro’luk transfer butceleriyle 100 milyon euro artis nasil saglayacaksin formulu yok. Kaldi ki rakiplerin senden daha fazla harciyor, gecmiste de hep boyle olmustur. Biz 3-4 transfer yaparken onlarin eli armut mu toplayacak? Biz GS ve FB kadar veya daha fazla para harcayarak basarili olamadik, sadece daha akilli harcayarak ve organize olarak basarili olduk.
Aradaki 100 milyon euro’luk farki gelisip degerini arttiracak oyuncularla anca kapatirsin. Bu da saglik bir sportif yapi, potansiyelli oyuncular ve bol bol sabir demek. 35 yasinda kadayifa donmus Immobile’yi almakla olacak is degil bu. 1-2 transfer doneminde 100 milyon euro kadro kalitesi farkini 3-4 oyuncuyla nasil kapayacagimizi da anlatim bilelim, daha oyuncularin maasini odeyemiyoruz yaptiginiz hesaplara bak.
Ha, bu takimlari gecmek icin onlar kadar kadro degerine ihtiyacimiz yok. Belcika, Isvec, Danimarka takimlari bunu bize Avrupa’da gosteriyor. Ama onlar da o takimi 1-2 transfer doneminde para harcayarak kurmadi. Saglikli bir sportif yapi ve 2-3 senelik organizasyonlarla kurdu.
Eger harcayacak 100 milyon euro’muz yoksa (ki yok) 3-4 transferle yarismaci olabilecegimizi dusunmek hayal, baska birsey degil.

Çevrimdışı Akil Emre

Kondisyon yok, mücadele yok, hırs yok, tarihimizin en rezil dönemlerinden birini yaşıyoruz. Gönderdiğimiz amir ghezzal abu colley cenk kalsa eminim daha iyi olurduk. Madem paşaların oynamaya istekleri yok u19 dan bazı gençleri takıma eklemeye çalışalım. Yabancılar ayrı ruhsuz mert ve emirhan hariç yerliler ayrı ruhsuz, bize hem kalite hem futbol aklı lazım.

Çevrimiçi gokhans

Çevrimdışı savaş altay

Birakalim bu sene avrupa'yi. Bu ruhsuzlarin uzerine plan yapmak gereksiz. Simdiden baslayalim yapilanmaya.

Çevrimdışı Irakleio

Ben bu çaresizlikten çok sıkıldım ya. Haftalardır sahada yürüyen bir takım var, hava toplarına bile çıkmaya tenezzül etmiyorlar bir ara adamlar sanki onlar 1.90 da bizimkiler 1.60 gibi bütün kafa toplarına vurdular. Futbol tarihinin en büyük takım içi sabotajı var, bunu da ne saha kenarı ne yönetim ne taraftar kimse değiştiremiyor. Nasıl değişecek bu bilmiyorum.
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.instagram.com/reel/DEYASn1tha2/?igsh=MWx1OWtuNXpqcnNtaA== en net ve doğru analiz bu bizim takım için..
Razvanı getir takımın başına bunları eşek sudan gelinceye kadar dövsün. Bu topçular başka türlü iflah olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Serdar3444

Bu takımın ruhu eksik, tekniği eksik eyvallah ama en başta aklı eksik, Serdar Topraktepe'yi Giovanni'ye 100 kere tercih ederim ama şu anda sahada doğru bir kurguda yok, bu kadar çok topsuz oyunda olmayan ruhsuz adam aynı anda sahada olamaz. Giovanni'nin ruhu kaçmış bir kadro vardı sahada. Günümüz futbolunda Bir takım sadece bir tane koşmayan adamı idare edebilir, hadi iki olsun, oda rafa, I'mmobile, bu ikisi varken muçi,  musratiyi de aynı anda sahaya atamazsın, atarsan da işte böyle üzerler. Takımın topsuz oyun mücadele gücüne, toplu oyun birlikte hareket etme gücünü toplasam, çarpsam, karesini alsam, hangi hesabı yaparsam yapayım vasata yaklaşamıyor. Böyle fantezi olabilir mi? olamaz. Gördük zaten dün, rize gibi bir takımın bize ikinci lig kupa takımına basar gibi rahatça basabilmesi, hiç bir şekilde çekinmemesi, korkmaması bundan... Öyle pahalı transferlerdense akıllı transferler lâzım. Nokta atışı, fayda-maliyet hesabı yapan bir transfer sezonu diliyorum. Atiba gibi, rosier gibi, Josef gibi transfer lazım bize, inşallah Fikret Orman gibi futbolu bilen geleceği kurgulayan bir ekip kurulurda, rakipler kadar para harcamaya gerek kalmaz. Başka da bir yolu yok zaten...

Çevrimdışı savaş altay

Yonetim secilmeden once Sergen, kaos ortami bir bitsin bakariz derken hak vermistim. Yeni yonetim secildi ama kaos sahada devam ediyor. Oyun acisindan degil, oyuncular arasinda gruplasma var. Sergen gelmek istemez ise yine hakli ve hakkidir cunku yapilanmanin olmasi gereken yerde teknik adam dokunusu yetmez. Sergen bu triplerle, tiplerle mi ugrasacak? Bir kere dusmanlik baslamis topcular arasinda gecmis olsun. Adali, Sergen gorusmesinin pazara kalmasi, uzamasi hala sacmalik olarak duruyor onumuzde, bu baska.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Samet Demir

Yonetim secilmeden once Sergen, kaos ortami bir bitsin bakariz derken hak vermistim. Yeni yonetim secildi ama kaos sahada devam ediyor. Oyun acisindan degil, oyuncular arasinda gruplasma var. Sergen gelmek istemez ise yine hakli ve hakkidir cunku yapilanmanin olmasi gereken yerde teknik adam dokunusu yetmez. Sergen bu triplerle, tiplerle mi ugrasacak? Bir kere dusmanlik baslamis topcular arasinda gecmis olsun. Adali, Sergen gorusmesinin pazara kalmasi, uzamasi hala sacmalik olarak duruyor onumuzde, bu baska.
Millet geçen seneden beri boşuna kurucu hoca diye dil dökmüyor. Bu nedenle Sergenle olmaz diyorlar. Perreira vardı boşta almadık. Bizim ülkeye adapte olabilecek onlarca hoca var. Biz gidip en olmazını sırf yerli diye istiyoruz.

Herkes yeni kadro kurulması gerektiğini söylüyor. Osimheni gs ye geldiğinde öğrenen adama takım kurduracağız. Olmaz arkadaşlar olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Su Romulo'yu mesela asla biz bulamayiz, bulsak da alamayiz. Taraftarimiz yildiz ister, kadayifa donmus Immobile'ye yillik 5-6 milyon bayilmasini ister. Cunku Romulo tarzi transferler bizim iklimimize gore uygun degildir. Bizim ulke futbolu iklimimize uyan bitik hedefsiz adamlar tarafindan soyulmak galiba.

Bu takımın ruhu eksik, tekniği eksik eyvallah ama en başta aklı eksik, Serdar Topraktepe'yi Giovanni'ye 100 kere tercih ederim ama şu anda sahada doğru bir kurguda yok, bu kadar çok topsuz oyunda olmayan ruhsuz adam aynı anda sahada olamaz. Giovanni'nin ruhu kaçmış bir kadro vardı sahada. Günümüz futbolunda Bir takım sadece bir tane koşmayan adamı idare edebilir, hadi iki olsun, oda rafa, I'mmobile, bu ikisi varken muçi,  musratiyi de aynı anda sahaya atamazsın, atarsan da işte böyle üzerler. Takımın topsuz oyun mücadele gücüne, toplu oyun birlikte hareket etme gücünü toplasam, çarpsam, karesini alsam, hangi hesabı yaparsam yapayım vasata yaklaşamıyor. Böyle fantezi olabilir mi? olamaz. Gördük zaten dün, rize gibi bir takımın bize ikinci lig kupa takımına basar gibi rahatça basabilmesi, hiç bir şekilde çekinmemesi, korkmaması bundan... Öyle pahalı transferlerdense akıllı transferler lâzım. Nokta atışı, fayda-maliyet hesabı yapan bir transfer sezonu diliyorum. Atiba gibi, rosier gibi, Josef gibi transfer lazım bize, inşallah Fikret Orman gibi futbolu bilen geleceği kurgulayan bir ekip kurulurda, rakipler kadar para harcamaya gerek kalmaz. Başka da bir yolu yok zaten...

Evet Giovani gibi yabanci hocalarla olmuyor dedigin sey. Sergen gelsin senin dedigin mucadeleci sert futbolu izleyelim de gozumuz senlensin. Hey yavrum hey, Pjanic'le Teixeira'yla nasil tir tir titretmistik Avrupa'yi. Ne guzel gunlerdi be.

Etiketler: