Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 487798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Valla kötü örnek olmaz ama febede oldu. Bir şekilde ikisinin de adayı mou oldu.

Mou ile Sergen'i kiyaslamak buyuk ayip olur. Bu sezon dandik performans gostersede Mou neticede.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mou ile Sergen'i kiyaslamak buyuk ayip olur. Bu sezon dandik performans gostersede Mou neticede.

Sergen ile mouyu kıyaslamadim, sadece soruya cevap verdim.

Çevrimdışı savaş altay

Sergen ile mouyu kıyaslamadim, sadece soruya cevap verdim.

Genel bir elestiri idi senin soyleminin disinda.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu sacmaliklarla, surekli ayni hatalari yaparak bence tam da hak ettigimiz yerde oldugumuzu gosteriyoruz.
Sezon bizim icin neredeyse bitmisken hala 2-3 transferle takimi nasil toplarizin pesindeyiz (halbuki amac onumuzdeki 3-4 sezon olmali).
Hala yapilanma diyoruz ama yapilanmaya en ters adami antrenor yapmaya calisiyoruz.
Besiktas’a karsi tv’de soguk davranan adama muhtac goruntusu veriyoruz.

Serdal Adali’nin kazanmasina sevindim, ama Sergen gelecekse 1 sene daha cope atariz.
Tek soru isareti gelecek sene ekim’de mi kasim’da mi havlu atariz olur ve kotusu bir sonraki seneye miras da kalmaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizim camia olarak bir silkinmemiz lazım herşeyin zoru bizi buluyor başkan seçiyoruz ayrı zorluklar hoca seçiyoruz ayrı oyuncu seçiyoruz ayrı Sergen öyle böyle gelecek ama gelmeden antipati topluyor sen zaten kötü gitmişsin kariyerin yerlerde ama sendeki hava iki senedir ligi almış üçüncü senesinde herkesin umudunu kırmış Okanda yok ne verirlerse eline kabul ediyor sen daha gelmeden pazarlık yapıyorsun transfer işlerine karışıyorsun bırak klüp bir yapılansin kendine gelsin sende başarılı ol tekrar güçlen o zaman at bu havaları o zaman karış herşeye bir sene şampiyon yaptın ertesi sene nal topladın çözüm bulamadın istifa ettin.

Senelerdir genç oyuncu yatırımı yapıyoruz hiçbiri tutmuyor Aras,hasic,kerem Atakan, güven,Atakan Üner, Tayyip,demir ege,can keleş,can Bozdogan bir tane turmazmi arkadaş renkliler kerem barış çekti cuk oturdu kaç sene ekmeğini yedi sattı diğeri ferdi osayi İsmail ostervolde falan bir şekilde verim aldı sattı biz niye tutturamiyoruz niye kanatta racisha harici oyuncu yokken hasicle sözleşme feshedildi niye demirege yollanıp ndour alındı niye kısır döngüden çıkamıyoruz senelerdir başkanlar değişiyor hocalar değişiyor ama bir adım ileri gidemiyoruz.

Umarım Adalı herkesi yanıltır başarılı bir yönetim sergiler günlük değil uzun süreli başarıların temelini atar özlediğimiz günlere bizi götürür şu Fransız takımının elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olmasından hem kollanip hem mağdur edebiyatından gına geldi futboldan soğudum resmen son zamanların en iyi sezon başlangıcıni yapıp nasıl bir ayda ligden kopuyoruz aklim almıyor koca camia bir iki kişinin ağzına bakarmi kişisel egolarını esiri olurmu yakışmıyor...

Bizde tutmamalarinin nedeni gercek anlamda sans vermememiz ve saglikli bir sportif ortama sokamamamiz. Ne antrenorler antrenor ne sahada sistem/organizasyon var, hicbirsey yok. Boyle bir yapi’da gencler nasil gelissin, fayda saglasin. Semih GS’de olsa su anki halinde mi olurdu?

Çevrimdışı onurturan

2 gün önce YouTube...
Ceyla Büyükuzun: Hocam var mı senin bi 2025 hedefin?
Sergen Yalçın: Ben şöyle söyleyeyim ben günlük hareket ediyorum ya. Ben hedef yani 3 ay sonra şöyle olsun 6 ay sonra böyle olsun diye hiç hedef koymuyorum hayatımda.
Ceyla Büyükuzun: Anda kalmak güzeldir ama ya anı yaşamak güzel, tadı çıkar.
Sergen Yalçın: Ben günlük yaşıyorum bana sorarsanız. Ben bugün neyse onu yaşıyorum. Yarın ne olacak çok da umursamıyorum yani. Yarına yarın bakarız. Benim hayat felsefem bu.
Ceyla Büyükuzun: Valla ben de öyleyim biraz artık.

2 gün sonra Twitter..
Sergen Yalçın ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzalanması düşünülüyor..

Adam kendisi söylüyor 3 buçuk yılda benim 1277 buçuk defa planlarım değişebilir fikirlerim değişebilir diye .

Ben kendi adıma bir basın toplantısı düzenleyerek "arkadaşlar ben açık sözlü biriyim siz de yabancı değilsiniz orda Ceyla hanıma kur yapmak ve o akşam belki bir şeyler olur mu acaba diye bi deneme yapmak için öyle konuştum tabii ki gerçek düşüncelerim değil" falan derse kabulüm :))   

Neden böyle düşündüm çünkü Sergeni direkt bir açıklamasından dolayı yaftalamak istemiyorum iki gün önceki programı izlerken covid aşısı yaptırırken hemşirelere şirin gözükmek için aaaahhhh çok acıyo falan diye bağıran Sergen i gördüm.

Koskoca Beşiktaş ne hallere düştü falan filan hepsi doğru bence. Ne hallere düştük anasını satayım..

Sergen bizim camianın öz evladı da biraz şey ya. Şey yani bulamıyorum tam kelimeyi.

Çevrimdışı savaş altay

Sergen bizim camiamizin oz evladi degildir fikrimce. Besiktas agirligi olan ama ayni zamanda tum renkleri barindiran birisidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen bizim camiamizin oz evladi degildir fikrimce. Besiktas agirligi olan ama ayni zamanda tum renkleri barindiran birisidir.
Fazla anlam yüklüyoruz. Bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Valla kötü örnek olmaz ama febede oldu. Bir şekilde ikisinin de adayı mou oldu.

azizin halt yemesi o ali koç'a kalsa ismail ile devam ederdi camia seviyordu

ha o işler olmasa bize gelirdi belki görüştüğümüzü doğruladı bi basın toplantısında
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

herkese mutlu yıllar diliyorum bu arada beşiktaş için daha iyi bir yıl olması dileğiyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı onurturan

Çocuk hayırsız çıktı diye evlatlıktan reddedilmez.
10 yaşında çocukken haftanın 6 günü kilyostan 3 araba değiştirerek antrenmana gelip giden adam klübün öz evladıdır.
Sergen savunmak istemiyorum. Teknik direktörümüz olarak görmek istemiyorum. Bunlar başka başka konulardır.

Çevrimdışı ferdi1903

Sergen yerine Rızvan Lucescu yu yeylerim

Çevrimdışı Akil Emre

https://x.com/tugbahacibayram/status/1874397580869660881?s=46
neyin çilesini çekiyoruz
Mecbur Sergen hoca gelecek, 5 ay sonraki seçimde kaybetme riski olmaması için her şartını kabul edip Sergeni getiriler diye düşünüyorum. Bence asıl önemli konu kadro kalitesini nasıl yukarı çekecekler, en az 3 kaliteli ismin devre arası alınması lazım.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Samet Demir

Ben hiçbir zaman yılbaşı tatili yapmam demişti 2 gün önce 🙂
Kendi kendime biz mi çok büyütüyoruz diyorum da. Sergene kızmıyorum ben. Yönetime kızıyorum. Bizim tek hoca altarnatifimizi Sergen mi. Her iki aday da onun ismini açıklıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/Bogazin_kartal/status/1874401199518257409

sesimizi duydular @tolga1903

Aynen kardeşim. Şu sergen yerine gelsin başlasın, beyfendinin tatilini ayrı kaprisini ayrı çekiyoruz yahu. 2 başkan adayı da ismini zikredince iyice kendini kloop seviyesi falan zannetti ya sen bizdeki diğer sezonunda şl'de 0 çekmiş takımı rezil halde bırakmışsın bir sonraki antalya maceranda seninle devam etseler küme düşeceklerdi.

Razvan hoca iyidir paok'a çok güzel futbol oynattı şampiyonluk yaşadı bence oly pana ve aek'nın kadrosu daha iyiydi özellikle olympiakos'un önünde bitirmesi bizim açımızdan güzel bir referans. Hiç bunun kaprisini çekmeye gerek yok şu almanya'dan kimi getirecekse getirip razvan hocayla da yapsın anlaşmasını başkan boşuna beklemeye gerek yok scout işinde anlaşamazlar gürsoy olduğu sürece.

Çevrimdışı o2bucak

Eğer düzgün planlanırsa FO Rıza dönemi gibi geçeriz Sergen dönemini sonra dönemin Biliç'i yada Şenol'unu getirmek lazım. Serdal Adalı 1.5 yıl hem taraftarın gazını alacak hem de nispeten ucuza gidecek bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Eğer düzgün planlanırsa FO Rıza dönemi gibi geçeriz Sergen dönemini sonra dönemin Biliç'i yada Şenol'unu getirmek lazım. Serdal Adalı 1.5 yıl hem taraftarın gazını alacak hem de nispeten ucuza gidecek bence.
Bu 6 ay neyse de önümüzdeki sene yani bu yaz şampiyon olacak kadro kurumazsa bizim en az 3-4 senemiz daha gider. Renkliler para basar gibi transfer harcaması yapıyor. Bir an önce aksiyon almamız gerekiyor.

Çevrimdışı o2bucak

Bu 6 ay neyse de önümüzdeki sene yani bu yaz şampiyon olacak kadro kurumazsa bizim en az 3-4 senemiz daha gider. Renkliler para basar gibi transfer harcaması yapıyor. Bir an önce aksiyon almamız gerekiyor.

Bu görüşe katılmıyorum.  kırmızılı takım 14 yıl şampiyon olmamışlığı var. ayrıca futbolda herzaman her şey para değil. dağru kadro kurulumu daha önemli fo döneminde olan başarılar da 1 senede gelmedi. Renkliler para basar gibi para harcamaya başlarlar ama biz doğru yatırımı yapmamız lazım. sadece FO gibi güç zehirlenmesi yaşamayalım yeter.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu görüşe katılmıyorum.  kırmızılı takım 14 yıl şampiyon olmamışlığı var. ayrıca futbolda herzaman her şey para değil. dağru kadro kurulumu daha önemli fo döneminde olan başarılar da 1 senede gelmedi. Renkliler para basar gibi para harcamaya başlarlar ama biz doğru yatırımı yapmamız lazım. sadece FO gibi güç zehirlenmesi yaşamayalım yeter.
Ben bunu sadece transfer için söylemiyorum. Genel anlamda. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur. 1.5 sene bize zaman tanıyın diye bir durum söz konusu olamaz.

Çevrimdışı o2bucak

En yakın örnek var işte elimizde FO dedi ve üst üste 2 yıl şampiyon olduk. Güç sarhoşluğu yaşamasa 3 de gelirdi. Bizim 25 kişiden 20 sini göndersen kimze itiraz etmez. Bu dediğini 1 yılda yapıp şampiyonluğa oynamayı beklemek hayalcilik. Katarlar bile City'yi aldığında milyonlar döktüler 1 yılda şampiyonluk alamadılar.

Edit: Bana düzgün hücum futbol izletsinler ileride bu futbol gelişir detirtsin yeter.

Çevrimiçi gokhans

En yakın örnek var işte elimizde FO dedi ve üst üste 2 yıl şampiyon olduk. Güç sarhoşluğu yaşamasa 3 de gelirdi. Bizim 25 kişiden 20 sini göndersen kimze itiraz etmez. Bu dediğini 1 yılda yapıp şampiyonluğa oynamayı beklemek hayalcilik. Katarlar bile City'yi aldığında milyonlar döktüler 1 yılda şampiyonluk alamadılar.

Edit: Bana düzgün hücum futbol izletsinler ileride bu futbol gelişir detirtsin yeter.
1 yılda kimse şampiyonluğa oynayacak kadro kuramaz. Öyle bir para yok bu ülkede.. Gs kara para&fetö ortaklığı ve hakem lobisi ile kurmasada olabiliyor mesela ama şu an onların güncel kadroları ile yarışabilecek bir kadro kurmak için en az 100-150 milyon para harcaman lazımki keza oda şampiyonluk garanti değil. Fikret Orman çok akıllı bir adam ve akıllı davrandı, melemen feda diye diye 2 sene desteğinizde aldı yavaş yavaş mis gibi ucuza kadrosunuda kurdu. Sen burası beşiktaş, herzaman şampiyonluğa oynar baskısını yönetim-hoca ve oyuncuların üzerine bindirirsin patlar giderler..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: