2 gün önce YouTube...
Ceyla Büyükuzun: Hocam var mı senin bi 2025 hedefin?
Sergen Yalçın: Ben şöyle söyleyeyim ben günlük hareket ediyorum ya. Ben hedef yani 3 ay sonra şöyle olsun 6 ay sonra böyle olsun diye hiç hedef koymuyorum hayatımda.
Ceyla Büyükuzun: Anda kalmak güzeldir ama ya anı yaşamak güzel, tadı çıkar.
Sergen Yalçın: Ben günlük yaşıyorum bana sorarsanız. Ben bugün neyse onu yaşıyorum. Yarın ne olacak çok da umursamıyorum yani. Yarına yarın bakarız. Benim hayat felsefem bu.
Ceyla Büyükuzun: Valla ben de öyleyim biraz artık.
2 gün sonra Twitter..
Sergen Yalçın ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzalanması düşünülüyor..
Adam kendisi söylüyor 3 buçuk yılda benim 1277 buçuk defa planlarım değişebilir fikirlerim değişebilir diye .
Ben kendi adıma bir basın toplantısı düzenleyerek "arkadaşlar ben açık sözlü biriyim siz de yabancı değilsiniz orda Ceyla hanıma kur yapmak ve o akşam belki bir şeyler olur mu acaba diye bi deneme yapmak için öyle konuştum tabii ki gerçek düşüncelerim değil" falan derse kabulüm

)
Neden böyle düşündüm çünkü Sergeni direkt bir açıklamasından dolayı yaftalamak istemiyorum iki gün önceki programı izlerken covid aşısı yaptırırken hemşirelere şirin gözükmek için aaaahhhh çok acıyo falan diye bağıran Sergen i gördüm.
Koskoca Beşiktaş ne hallere düştü falan filan hepsi doğru bence. Ne hallere düştük anasını satayım..
Sergen bizim camianın öz evladı da biraz şey ya. Şey yani bulamıyorum tam kelimeyi.