Gayette iyi plandı,neden tutmasın ki? "Para transfere veya başka bir şeylere harcanır mı?" düşüncesi olmayacaktı.Para direk bankaya yatırılacaktı.Ben 45 kişi bulabileceğini düşünüyorumdum ama hadi bulamadı 15-20 kişi bile bulsa kalanını zaten kendisi tamamlardı.Umarım Serdal Adalı'da bunu düşünür.Yılda 50 milyon dolar faiz ödememek için Koç'undan,Sabancı'na,Demirören'den,Bilgili'sine,Özyeğin'ine,Kazancı'sına vs. borç para almak ayıp mı? Parayı alır,bankalar birliği borcundan çıkar,bedeli sermaye artırımı veya kartal yuvalarını halka arz ederek aldığın borçları geri ödeyerek kulübü borçtan kurtarırsın.Bahsettiğim inşaat projesinide yaparsan zaten efsane olursun
Cunku bu adamlar taraftar gozuyle bakmiyor onlar. Sen tutacagini dusunuyorsan bu sorularima cevap ver tartisalim:
1 Madem 2 milyon dolar bu kadar basitce veriliyor neden birakmam seni kampanyasinda anca 34 milyon TL gelir elde edildi, verilen en yuksek miktar en zenginleri olan Rahmi Koc’un verdigi 10 milyon tl?
2 Madem bu para’yi verecek 40-50 kisi oyle kolayca bulunuyor, neden bu isimler senelerdir katki yapmadi? Hibe veya borcu gectim, amator subelere sponsor bile olmuyorlar?
3 Kendi yonetici oldugu donem disinda kulube 5 lira veren oldu mu? Sponsor olarak Rahmi Koc ve Nevzat Demir haric? Serdal Adali neden kendi donemi disinda mesela voleybol bransina sponsor olmadi? Huseyin Yucel yillardir nerede? ANC kendi gittikten sonra veya gelmeden neden sponsor olmadi?
4 Bu para’yi vermeyi kabul etseler bile kulubu 1 sene’de sportif olarak berbat yonetip para’yi cok kotu harcamis bir yonetimin devami bir yonetime mi emanet ederler?
Bunlar taraftar degil guzel kardesim. Reklam/prestij pesinde kosan is adami. Anca kulubun likidite sorununu cozmek icin kendi donemlerinde para verirler, onu da borc olarak yazdirirlar. Herkes 1 lira verse olayi gercek hayatlar ortusmuyor maalesef.