Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 488292 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yeminle bunu yazmak için girdim foruma çok yaşa. Bırak şunu talk showunu yapsın git getir şu adamı kafandaki scout işine de uyum sağlar. Olmayacak bu adamla daha 1 ay önce soyledi benim scout ekibime kadar var ben kimseyi kapıdan sokmam diye embolo falan izliyolar diyo acayip bir kafa bu herifle olmaz başkan neden hala anlamak istemiyor ben bilmiyorum.
Büyük chief scout Gürsoy Yalçın iyi oyuncu bulmuş ama bir 10 sene kadar geç kalmış gibi :D

Çevrimiçi Samet Demir

Ceyhun Kazancı'ya demediğini bırakmayanlar x' de güzellemeye başlamış. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ceyhun Kazancı'ya demediğini bırakmayanlar x' de güzellemeye başlamış. :)
Zamanında milleti suçluyorlardı :D

Çevrimiçi tolga1903

Büyük chief scout Gürsoy Yalçın iyi oyuncu bulmuş ama bir 10 sene kadar geç kalmış gibi :D

Çok komik gerçekten ya hani ağlanacak halimize gülüyoruz resmen:) almanya'dan scout getirip sergen yalçın ile uyumlu şekilde çalışmasını beklemek kadar ironik durum yok

Çevrimiçi kartalizma190399

Gayette iyi plandı,neden tutmasın ki? "Para transfere veya başka bir şeylere harcanır mı?" düşüncesi olmayacaktı.Para direk bankaya yatırılacaktı.Ben 45 kişi bulabileceğini düşünüyorumdum ama hadi bulamadı 15-20 kişi bile bulsa kalanını zaten kendisi tamamlardı.Umarım Serdal Adalı'da bunu düşünür.Yılda 50 milyon dolar faiz ödememek için Koç'undan,Sabancı'na,Demirören'den,Bilgili'sine,Özyeğin'ine,Kazancı'sına vs. borç para almak ayıp mı? Parayı alır,bankalar birliği borcundan çıkar,bedeli sermaye artırımı veya kartal yuvalarını halka arz ederek aldığın borçları geri ödeyerek kulübü borçtan kurtarırsın.Bahsettiğim inşaat projesinide yaparsan zaten efsane olursun

Cunku bu adamlar taraftar gozuyle bakmiyor onlar. Sen tutacagini dusunuyorsan bu sorularima cevap ver tartisalim:

1 Madem 2 milyon dolar bu kadar basitce veriliyor neden birakmam seni kampanyasinda anca 34 milyon TL gelir elde edildi, verilen en yuksek miktar en zenginleri olan Rahmi Koc’un verdigi 10 milyon tl?
2 Madem bu para’yi verecek 40-50 kisi oyle kolayca bulunuyor, neden bu isimler senelerdir katki yapmadi? Hibe veya borcu gectim, amator subelere sponsor bile olmuyorlar?
3 Kendi yonetici oldugu donem disinda kulube 5 lira veren oldu mu? Sponsor olarak Rahmi Koc ve Nevzat Demir haric? Serdal Adali neden kendi donemi disinda mesela voleybol bransina sponsor olmadi? Huseyin Yucel yillardir nerede? ANC kendi gittikten sonra veya gelmeden neden sponsor olmadi?
4 Bu para’yi vermeyi kabul etseler bile kulubu 1 sene’de sportif olarak berbat yonetip para’yi cok kotu harcamis bir yonetimin devami bir yonetime mi emanet ederler?

Bunlar taraftar degil guzel kardesim. Reklam/prestij pesinde kosan is adami. Anca kulubun likidite sorununu cozmek icin kendi donemlerinde para verirler, onu da borc olarak yazdirirlar. Herkes 1 lira verse olayi gercek hayatlar ortusmuyor maalesef.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2024, 20:27:30 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Ali Ece bilgili ve tez canli bir adamdir. Yine de transfer islerine karistirilmamali.

Tarih bilir guzel konusur ama o kadar da bilgili degildir.
50 isim ortaya cikar 2-3 tanesi tutar onlari temcit pilavi gibi tekrarlar.
Ama 1.000 kere soyledigi Ziyech tamamen fos cikinca bir daha adini anmaz mesela.
Futbolu guzel romantize eder ama gercekci degildir.
Ayrica diger gazetecilerin, ozellikle renklilerin takimini korudugu kadar ceyregini korumamistir bizi.
Hakem bizim hakkimizi yediginde de hakemin ismine, davranislarina vs atifta bulunarak isi hep saka’ya vurmustur, sonucu da hakem Besiktas’in hakkini degil de hakem berbat hakem’e baglamistir.

Çevrimiçi tolga1903

Cunku bu adamlar taraftar gozuyle bakmiyor onlar. Sen tutacagini dusunuyorsan bu sorularima cevap ver tartisalim:

1 Madem 2 milyon dolar bu kadar basitce veriliyor neden birakmam seni kampanyasinda anca 34 milyon TL gelir elde edildi, verilen en yuksek miktar en zenginleri olan Rahmi Koc’un verdigi 10 milyon tl?
2 Madem bu para’yi verecek 40-50 kisi oyle kolayca bulunuyor, neden bu isimler senelerdir katki yapmadi? Hibe veya borcu gectim, amator subelere sponsor bile olmuyorlar?
3 Kendi yonetici oldugu donem disinda kulube 5 lira veren oldu mu? Sponsor olarak Rahmi Koc ve Nevzat Demir haric? Serdal Adali neden kendi donemi disinda mesela voleybol bransina sponsor olmadi? Huseyin Yucel yillardir nerede? ANC kendi gittikten sonra veya gelmeden neden sponsor olmadi?
4 Bu para’yi vermeyi kabul etseler bile kulubu 1 sene’de sportif olarak berbat yonetip para’yi cok kotu harcamis bir yonetimin devami bir yonetime mi emanet ederler?

Bunlar taraftar degil guzel kardesim. Reklam/prestij pesinde kosan is adami. Anca kulubun likidite sorununu cozmek icin kendi donemlerinde para verirler, onu da borc olarak yazdirirlar. Herkes 1 lira verse olayi gercek hayatlar ortusmuyor maalesef.

Fikir bana da saçma geliyor ama şurasını atlıyorsun adam hibe istiyorum bağış yapsınlar demedi şahsi kefaletimle borç istiyorum dedi ve bence toplardı da baya para evet kimse karşılıksız çıkarıp 2 milyon dolar vermez ama borç verebilirlerdi.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/Bogazin_kartal/status/1874105401572286729

e adalı kendi adamlarını getirecekmiş onları da istemez o zaman
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yeminle bunu yazmak için girdim foruma çok yaşa. Bırak şunu talk showunu yapsın git getir şu adamı kafandaki scout işine de uyum sağlar. Olmayacak bu adamla daha 1 ay önce soyledi benim scout ekibime kadar var ben kimseyi kapıdan sokmam diye embolo falan izliyolar diyo acayip bir kafa bu herifle olmaz başkan neden hala anlamak istemiyor ben bilmiyorum.

gelip fbli gsli dövdüğünü düşünsene ne güzel olurdu ya :D

ya işte pek bir şey bilmediği için direkt sergen diye atladı ama bence hem söyledikleri hem de taraftar tepkisinden o da ne yapacağına karar veremiyor olabilir

transferlerini kendi mi yapıyor bilmiyorum ama adam gelen herkesten verim almış bir şekilde skor alıyor, izleyenler biraz pragmatist oynatıyor diyorlar ama babası da öyleymiş adamı hala arıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gelip fbli gsli dövdüğünü düşünsene ne güzel olurdu ya :D

ya işte pek bir şey bilmediği için direkt sergen diye atladı ama bence hem söyledikleri hem de taraftar tepkisinden o da ne yapacağına karar veremiyor olabilir

transferlerini kendi mi yapıyor bilmiyorum ama adam gelen herkesten verim almış bir şekilde skor alıyor, izleyenler biraz pragmatist oynatıyor diyorlar ama babası da öyleymiş adamı hala arıyoruz
Burayı düşünmeli aslında. Ceza da yok. İstediğini dövebilir. Gerçi bizim camiadan birisi hata yaptığı zaman işler değişiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı Sergen'i getirmesin 3.5 seneyi sağ salim tamamlar getirirse en fazla 1 sene falan o koltukta kalır

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ulumemo

iyi yıllar iyi seneler. 2025'ten beklentim 2 bek 2 kanat bi de 6 numara   :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya bıraksın scout işlerini. Bir programda takip ettiğimiz ne santraforlar var demişti, sonra telefonuna gelen ismi söyledi. Kim çıktı, Embolo. kendi scout ekibinin keşfi. Şaka gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bıraksın scout işlerini. Bir programda takip ettiğimiz ne santraforlar var demişti, sonra telefonuna gelen ismi söyledi. Kim çıktı, Embolo. kendi scout ekibinin keşfi. Şaka gibi.
Paşam tatilden dönecekte yönetimle sözleşme konusunu görüşecek daha.

Çevrimdışı savaş altay

Paşam tatilden dönecekte yönetimle sözleşme konusunu görüşecek daha.

Rize macinda tribunde olacagi soyleniyor. Arkadasa bir mesale bir de davul verelim, olmazsa olmaz :)

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.transfermarkt.com.tr/super-lig/erfolge/wettbewerb/TR1

16 şampiyonluğumuzun 4 tanesi yerli hocalarla gelmiş. Buradan yola çıkmak en doğru olanı. Futbol aklı burada başlıyor işte.

Çevrimiçi Samet Demir

Hazır Razvan boştayken alıp getirin işte.

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim camia olarak bir silkinmemiz lazım herşeyin zoru bizi buluyor başkan seçiyoruz ayrı zorluklar hoca seçiyoruz ayrı oyuncu seçiyoruz ayrı Sergen öyle böyle gelecek ama gelmeden antipati topluyor sen zaten kötü gitmişsin kariyerin yerlerde ama sendeki hava iki senedir ligi almış üçüncü senesinde herkesin umudunu kırmış Okanda yok ne verirlerse eline kabul ediyor sen daha gelmeden pazarlık yapıyorsun transfer işlerine karışıyorsun bırak klüp bir yapılansin kendine gelsin sende başarılı ol tekrar güçlen o zaman at bu havaları o zaman karış herşeye bir sene şampiyon yaptın ertesi sene nal topladın çözüm bulamadın istifa ettin.

Senelerdir genç oyuncu yatırımı yapıyoruz hiçbiri tutmuyor Aras,hasic,kerem Atakan, güven,Atakan Üner, Tayyip,demir ege,can keleş,can Bozdogan bir tane turmazmi arkadaş renkliler kerem barış çekti cuk oturdu kaç sene ekmeğini yedi sattı diğeri ferdi osayi İsmail ostervolde falan bir şekilde verim aldı sattı biz niye tutturamiyoruz niye kanatta racisha harici oyuncu yokken hasicle sözleşme feshedildi niye demirege yollanıp ndour alındı niye kısır döngüden çıkamıyoruz senelerdir başkanlar değişiyor hocalar değişiyor ama bir adım ileri gidemiyoruz.

Umarım Adalı herkesi yanıltır başarılı bir yönetim sergiler günlük değil uzun süreli başarıların temelini atar özlediğimiz günlere bizi götürür şu Fransız takımının elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olmasından hem kollanip hem mağdur edebiyatından gına geldi futboldan soğudum resmen son zamanların en iyi sezon başlangıcıni yapıp nasıl bir ayda ligden kopuyoruz aklim almıyor koca camia bir iki kişinin ağzına bakarmi kişisel egolarını esiri olurmu yakışmıyor...
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübü ayağa düşürdüler ona üzülüyorum Sergen kimde bu kulüp onun nazını çekiyor hiç umudum yok ama umarım Adalı doğru olanı yapar.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübü ayağa düşürdüler ona üzülüyorum Sergen kimde bu kulüp onun nazını çekiyor hiç umudum yok ama umarım Adalı doğru olanı yapar.
Vizyon.. Hep söylüyorum ne zaman kişilere muhtaçmış hissini bırakacağız o zaman başarı gelecek. Önümüzdeki sene de 1 tur Şenol G. Döneriz. Atı alan Üsküdarı geçer bizde nerede hata yaptık keşke Sergen hiç gitmeseydi diye karalar bağlarız.

Yapma başkanım göz göre göre yapma.

Çevrimiçi Monza

https://x.com/Muratozen1903/status/1874454445813362742

Taraftarımız bekliyor. Gelecek Rize maçına çıkıp, önderlik yapacak.

Beyefendi tatilde. Ama bir açıdan bakıncada az yapıyor. Yahu dünya tarihinde seçime giden bir klüpte 2 başkan adayı yarışmış ve ikisinin de birinci vaadi X hoca olmuş mudur...

Bu vesileyle tüm forumdaşlarıma mutlu bir 2025 yılı diliyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taraftarımız bekliyor. Gelecek Rize maçına çıkıp, önderlik yapacak.

Beyefendi tatilde. Ama bir açıdan bakıncada az yapıyor. Yahu dünya tarihinde seçime giden bir klüpte 2 başkan adayı yarışmış ve ikisinin de birinci vaadi X hoca olmuş mudur...

Bu vesileyle tüm forumdaşlarıma mutlu bir 2025 yılı diliyorum.

Valla kötü örnek olmaz ama febede oldu. Bir şekilde ikisinin de adayı mou oldu.

Etiketler: