Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 488613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

valla abi bağırıp çağırması federasyona hakemlere tepkiden çok millete dalga malzemesi olmaktan başka bir işe yaramıyor gibi

bunun yan çarı var alper bahadır diye o da yeni yönetime yanlamış bundan daha beter
Su taşıyan karınca, “olsun” demiş. “Hiç olmazsa safımız belli olur.”
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

valla abi bağırıp çağırması federasyona hakemlere tepkiden çok millete dalga malzemesi olmaktan başka bir işe yaramıyor gibi

bunun yan çarı var alper bahadır diye o da yeni yönetime yanlamış bundan daha beter
En tehlikelisi bu. İsmini bile anmak istemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Yeni sandik acildi orada da Adali onde. HY'den kurtuluyoruz ben ondan memnunum acikcasi. Mayis secimi icin aday olmayacak zaten. Bir de tutturmus HA'i yari yolda birakamazdim devam ettim diyor. HA herkesi yari yolda birakmis sen ne anlatiyorsun bize ya? Kem kum yapa yapa buraya kadar ilerleyebildi. Baskanlik istiyorsan istiyorum dersin olay bu kadar.

Çevrimiçi levitate

Yeni sandik acildi orada da Adali onde. HY'den kurtuluyoruz ben ondan memnunum acikcasi. Mayis secimi icin aday olmayacak zaten. Bir de tutturmus HA'i yari yolda birakamazdim devam ettim diyor. HA herkesi yari yolda birakmis sen ne anlatiyorsun bize ya? Kem kum yapa yapa buraya kadar ilerleyebildi. Baskanlik istiyorsan istiyorum dersin olay bu kadar.

baş başa geçer diye düşünmüştüm adalı konuştukça oy kaybediyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

baş başa geçer diye düşünmüştüm adalı konuştukça oy kaybediyordu

Oylamayi kim yapmis peki? X'de acilan anketlere bakilirsa boyle olur. Tarihin en rezil ikinci baskani HY'dir. Olacaklardan gram suphe duymadim.

Çevrimiçi levitate

Oylamayi kim yapmis peki? X'de acilan anketlere bakilirsa boyle olur. Tarihin en rezil ikinci baskani HY'dir. Olacaklardan gram suphe duymadim.

o anketleri kim takar ya :D orada da adalı alıyordu zaten, hissiyatım öyleydi fena yanıldım
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

o anketleri kim takar ya :D orada da adalı alıyordu zaten, hissiyatım öyleydi fena yanıldım

Ben esas HY'e oy verenlerin ne icin verdigini anlayamiyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Acilan sandiklar yariya ulasti. Serdal Adali farkla onde.

Çevrimiçi tolga1903

Musrati transfer olacak zorunlu opsiyon diyor yalan, sponsor diyor yalan, 50 tane zenginden para isteme fikri falan rezillik. Rakibi de çok içime sinen biri değil ama yok arkadaş hy'den bir yol olmaz. Adalı şu sergen sevdasından umarım erken vazgeçer tek dileğim

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati transfer olacak zorunlu opsiyon diyor yalan, sponsor diyor yalan, 50 tane zenginden para isteme fikri falan rezillik. Rakibi de çok içime sinen biri değil ama yok arkadaş hy'den bir yol olmaz. Adalı şu sergen sevdasından umarım erken vazgeçer tek dileğim
İyide Serdal Adalı'nın Serhan Çetinsaya ile olan o inşaat projesi kabul görse bile işin resmiyete bağlanması, inşaatın yapılması falan derken en erken 3 seneye kulübe para gelir. Demek istediğim İki tarafında söylemleri tutarlı değil.

Çevrimdışı savaş altay

İyide Serdal Adalı'nın Serhan Çetinsaya ile olan o inşaat projesi kabul görse bile işin resmiyete bağlanması, inşaatın yapılması falan derken en erken 3 seneye kulübe para gelir. Demek istediğim İki tarafında söylemleri tutarlı değil.

Kisa, orta ve uzun vadeli planlar diye 3'e ayrilir mevzular.

Çevrimiçi levitate

parasını erken alabiliriz diyor göreceğiz artık

gs aynı araziyi iki kere sattı parasını aldı demek ki mümkün
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Merakimdan soruyorum, neden Sergen degil sence?

Çevrimiçi Samet Demir

Kisa, orta ve uzun vadeli planlar diye 3'e ayrilir mevzular.
Onu bende biliyorum, demek istediğim bence iki tarafında para konusunda tutarlı tarafı yoktu. Bu konuda sadece bir tarafı yetersiz bulmak yanlış. Başkan adayları özelinde birbirlerine bu konularda yaklaşımları dahi hatalıydı.

Çevrimiçi tolga1903

Yalan söylemesin yeter ya. Kulüp öyle bir durumda ki dürüst insana hasret kaldık. Zaten hep diyorum adalı'da benimsediğim biri değil ama bu hy bambaşka bir adam yönlendirilmeye falan çok açık

Çevrimiçi Samet Demir

parasını erken alabiliriz diyor göreceğiz artık

gs aynı araziyi iki kere sattı parasını aldı demek ki mümkün
Dilimiz yandı artık, şuan ne desek boş. Benim yazdığımda anladığınız üzere farazi. İnşallah kim ne dediyse gerçekleştirir. Yapılan güzel bir işe muhalefet edecek halim yok sonuçta :)

Hoca olsun, başkan olsun, oyuncu olsun görmeden eleştirmem köstek olmam bu yanlış. Kim başkan olursa olsun desteklemek gerekli.

Çevrimiçi levitate

benim yaş grubundan insanlar ve dernekler vermiştir, adalı pek dernek gezmedi sanki genelde tv'lerde takıldı

konudan bağımsız, bi arkadaşın ailesinden birisi uzun süredir kulübe üyeymiş, adalı millet oy versin diye otobüsler, uçak biletleri, otel vs. ayarlamış
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Dilimiz yandı artık, şuan ne desek boş. Benim yazdığımda anladığınız üzere farazi. İnşallah kim ne dediyse gerçekleştirir. Yapılan güzel bir işe muhalefet edecek halim yok sonuçta :)

Hoca olsun, başkan olsun, oyuncu olsun görmeden eleştirmem köstek olmam bu yanlış. Kim başkan olursa olsun desteklemek gerekli.

adam gibi kadro kursun kalanına bakarız
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

benim yaş grubundan insanlar ve dernekler vermiştir, adalı pek dernek gezmedi sanki genelde tv'lerde takıldı

konudan bağımsız, bi arkadaşın ailesinden birisi uzun süredir kulübe üyeymiş, adalı millet oy versin diye otobüsler, uçak biletleri, otel vs. ayarlamış

Bunda bir sakinca yok, gayet de mantikli.

Çevrimiçi levitate

Yalan söylemesin yeter ya. Kulüp öyle bir durumda ki dürüst insana hasret kaldık. Zaten hep diyorum adalı'da benimsediğim biri değil ama bu hy bambaşka bir adam yönlendirilmeye falan çok açık

transfer dönemi etkileşimini aldı diye aday oldu ya başka bir şey değil, bu erden timur denen eleman yöneticilerin ayarını çok bozdu

kötü niyetli birisi olduğunu düşünmüyorum ya da başkan olsaydı kulübün parasını zimmetine geçireceğini sanmıyorum ama genel olarak hayata ve yöneticiliğe dair bir fikri olmayan birisi olduğunu belli ediyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bunda bir sakinca yok, gayet de mantikli.

eleştirmedim ki zaten bilgi amaçlı :D devlet bile yapıyor bunu normal
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

eleştirmedim ki zaten bilgi amaçlı :D devlet bile yapıyor bunu normal

Diyelim HY oy kullanimi icin ulasim ayarlamadi. Kalanlarin kafasinda ne vardi, merakim buydu :)

Etiketler: