Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 491932 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Dün bizim verilmeyen penaltı bizim taraftar tarafından Şenol-Volkan olayı kadar dile getirilmedi sosyal medyada sonra siz Beşiktaş'ı değil Şenol'u seviyorsunuz deyince alınıyorlar keşke Şenol'a sahip çıktıkları kadar kulüplerine de sahip çıksalar :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Türkiye'de Sportif Direktörlüğü kim yapıyor biliyor musun? Serkan Reçber yapıyor.  Bizdekiler ne yapıyor? Önce 'Sportif Direktör' olup hocayı yiyor, sonra teknik direktör oluyor."

anadolu kulübü olma yolunda adım adım ilerliyoruz :D

Çevrimiçi Samet Demir

Dün bizim verilmeyen penaltı bizim taraftar tarafından Şenol-Volkan olayı kadar dile getirilmedi sosyal medyada sonra siz Beşiktaş'ı değil Şenol'u seviyorsunuz deyince alınıyorlar keşke Şenol'a sahip çıktıkları kadar kulüplerine de sahip çıksalar :D
Bugün bizim kadar ts taraftarları Şenola arka çıkmamıştır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/kartalanalizcom/status/1870927890583347704

Şu adamın peşinden koşulması gerçekten trajikomik Terim'de bu kadar ego yok adama gel dediler geldi git dediler gitti Beşiktaş transfer yapmasın bu kadro ile üçüncü bitirir bitiremezse de benim yapacak bir şeyim yok ben televizyondayım deyip dalga geçiyor şaka gibi bir kulüp daha nasıl küçültülebilir aklıma başka bir şey gelmiyor hepsini yaptı adam hala daha başkan adayları Sergen ile görüşeceğiz diyor ya oraya ayrı tutuluyorum şu şekil tavırlara giren adam Pep olsa kapısını çalmam
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2024, 00:18:46 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Birde Adalı'nın alman scout işine Türk scoutlar bitti almanlara mı geçtik diye dalga geçme işi var :D

Çevrimiçi Samet Ç

Terzic - Olcay yapın önümüze bakalım

Çevrimiçi Samet Demir

Terzic - Olcay yapın önümüze bakalım
Fikret Orman lazım bize öncelikle.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://www.instagram.com/reel/DD4j3QwCezU/?igsh=ZzZlM2luMzk2dXFi aga bu nasıl savunma yapmak yahu. İlk goldede arkası dönüktü. Biri savunmanın temel gereksinimlerini anlatmalı emirhan’a.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

https://x.com/kartalanalizcom/status/1870927890583347704

Şu adamın peşinden koşulması gerçekten trajikomik Terim'de bu kadar ego yok adama gel dediler geldi git dediler gitti Beşiktaş transfer yapmasın bu kadro ile üçüncü bitirir bitiremezse de benim yapacak bir şeyim yok ben televizyondayım deyip dalga geçiyor şaka gibi bir kulüp daha nasıl küçültülebilir aklıma başka bir şey gelmiyor hepsini yaptı adam hala daha başkan adayları Sergen ile görüşeceğiz diyor ya oraya ayrı tutuluyorum şu şekil tavırlara giren adam Pep olsa kapısını çalmam

Soyledigi cok da garip degil. Bu kadroyla da 3. olabilmelisin. Hangi takimda Gedson, Rafa, Paulista, Mert, Immobile, Semih vs var? Hadi GS ve FB cok onumuzde eyvallah da Samsun, Eyup'u falan gecebilmen lazim. Ha, 3.luk cok mu onemli bilemem. Avrupa'ya gitmek ekstra efor oluyor ister istemez, ama 2-3 sene gitmeyince veya hic puan topla(ya)mayinca da cok geriye dusuyorsun.
Transfer konusunda da hakli. Ucuncu olabilmek icin transfer su an sacma, zaten yeterince para'yi cope attik. Su an en mantiklisi transfer yapmayip cikabilecegimiz oyunculardan cikmak ve kalan saglarla gelecege yonelik oyuncularla devam etmek.

Artik takimla iliskisi mental olarak kesilmis sozlesmesi biten Masuaku bir zahmet oynamasin, sezonun geri kalaninda Emrecan Terzi oynasin.
Emirhan Topcu ve hatta bence Tayyip Talha full oynasin.
Seneye olmayacak N'Dour 1 dakika bile forma bulmasin, bizle 3 sene kalacak Salih oynasin. Hatta Kayra, Demir Ege geri cagrilsin forma bulsun.
Semih-Mustafa full oynasin sezonun geri kalaninda, hatta mumkunse 3-5-2 veya 4-3-1-2'ye gecelim, en azindan birseyler deneyelim.
2 oldu sezona kasim'da havlu atiyoruz. Gecen sene Semih haric ertesi sene icin yatirim yapamadik, ama bu sene yapariz insallah.
Kupa'yi da o kadar onemsemeye gerek yok. Super Kupa'yi da o kadar buyuttuk de ne oldu yani, GS ligde rovansi aldi 15 puan farki yapti iste.
Sen de kaosa suruklendin. Super Kupa, Turkiye Kupasi bizi o kadar da sevindirmemeli.

Çevrimiçi Samet Ç

Soyledigi cok da garip degil. Bu kadroyla da 3. olabilmelisin. Hangi takimda Gedson, Rafa, Paulista, Mert, Immobile, Semih vs var? Hadi GS ve FB cok onumuzde eyvallah da Samsun, Eyup'u falan gecebilmen lazim. Ha, 3.luk cok mu onemli bilemem. Avrupa'ya gitmek ekstra efor oluyor ister istemez, ama 2-3 sene gitmeyince veya hic puan topla(ya)mayinca da cok geriye dusuyorsun.
Transfer konusunda da hakli. Ucuncu olabilmek icin transfer su an sacma, zaten yeterince para'yi cope attik. Su an en mantiklisi transfer yapmayip cikabilecegimiz oyunculardan cikmak ve kalan saglarla gelecege yonelik oyuncularla devam etmek.

Artik takimla iliskisi mental olarak kesilmis sozlesmesi biten Masuaku bir zahmet oynamasin, sezonun geri kalaninda Emrecan Terzi oynasin.
Emirhan Topcu ve hatta bence Tayyip Talha full oynasin.
Seneye olmayacak N'Dour 1 dakika bile forma bulmasin, bizle 3 sene kalacak Salih oynasin. Hatta Kayra, Demir Ege geri cagrilsin forma bulsun.
Semih-Mustafa full oynasin sezonun geri kalaninda, hatta mumkunse 3-5-2 veya 4-3-1-2'ye gecelim, en azindan birseyler deneyelim.
2 oldu sezona kasim'da havlu atiyoruz. Gecen sene Semih haric ertesi sene icin yatirim yapamadik, ama bu sene yapariz insallah.
Kupa'yi da o kadar onemsemeye gerek yok. Super Kupa'yi da o kadar buyuttuk de ne oldu yani, GS ligde rovansi aldi 15 puan farki yapti iste.
Sen de kaosa suruklendin. Super Kupa, Turkiye Kupasi bizi o kadar da sevindirmemeli.
O zaman seneyede transfer yapmaya gerek yok yine kasımda havlu atacağız çünkü en iyi ihtimal aralik

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

O zaman seneyede transfer yapmaya gerek yok yine kasımda havlu atacağız çünkü en iyi ihtimal aralik

Seneye (yazin) yapacagin transferler de iki sene sonrasi icin yatirim olacak, bu da kotu birsey degil.
Devre arasi transfere karsi degilim normalde, ama su an takimin hocasi belli degil sportif direktoru belli degil scout ekibi belli degil baskan belli degil.
Gelse bile zaman cok daraldi. Bu ortamda yapacagin transferin saglikli olup tutma ihtimali zaten her halukarda dusuk.
Anca teknik direktor kendi tanidigini falan getirir belki. Istisare olmadan herkesin kafasina gore birseyler yaptigi ortamda neler oluyor gordugumuz icin bence gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/harungunduz_/status/1870977276701184343
U20 Dünya Kupasından çözdüler bu arkadaşı epey belli ediyordu iyi topçu olacağını aynı takımda Fayzullaev vardı onu da 500 bine Cska kaptı yine aynı turnuvada dikkatimi çeken Toka Takai var takip edeni çok

Çevrimiçi Samet Demir

İsmail Küçükkaya: "Samet Aybaba?"

Serdal Adalı: "Samet Aybaba ile telefonda görüştüm. Bir türlü birbirimizi yakalayamadık programlardan dolayı. Samet Hoca'nın genç ve altyapı fikirlerine çok inanırım, çok beğenirim. Bir araya geldiğimizde hazırladığımız projeksiyonu Beşiktaş camiasında teknik direktörlük, futbolun içinden gelip yöneticilik yapmış insanlarla ben bunu paylaşacağım."

Çevrimiçi Samet Demir

İşi gücü bıraktık Q7'nin jubilesini düşünüyoruz. Allahım sen aklıma mukayyet ol.

Çevrimiçi Samet Demir

U20 Dünya Kupasından çözdüler bu arkadaşı epey belli ediyordu iyi topçu olacağını aynı takımda Fayzullaev vardı onu da 500 bine Cska kaptı yine aynı turnuvada dikkatimi çeken Toka Takai var takip edeni çok
Her sene böyle 1 yabancı, 1 alt yapıdan oyuncu kazansak ihya oluruz. Formül basit aslında da. Uygulamak isteyene..

Çevrimdışı savaş altay

İşi gücü bıraktık Q7'nin jubilesini düşünüyoruz. Allahım sen aklıma mukayyet ol.

Bunlar buyuk klup refleksidir ama ortam biraz fazla karisik. Atiba ile Q7 jubileyi yapsinlar.

Çevrimdışı savaş altay

93-94 avrupa maceramizi izliyorum. Boyle zamanlarda da fena sariyor. Kadromuz sampiyonlar ligi gibi.

https://youtu.be/t_w880RZKso?si=Cax299HN51W1PJ0F

Çevrimiçi Samet Demir

Bunlar buyuk klup refleksidir ama ortam biraz fazla karisik. Atiba ile Q7 jubileyi yapsinlar.
Tabikide yapsınlar ama bizim derdimiz bini aşkın bu ikisinin jubilesi de son sırada gelir. Q7 ve Atiba ya sor ikiside bu söylediğimi söyler.

Seçim öncesi hoca ismi bile vermemeleri lazımdı. Nasıl takım görmek istiyorlar, hoca tercihleri ve transfer tercihleri nasıl olacak, sportif direktörle çalışacaklar mı? Çalışacaklarsa görev tanımı ne olacak. Antrenör ekibi ne olacak? Alt yapı, tesisleri ve antrenörleri ne olacak. Ben bunları merak ediyorum.

Seçimi aşık atışmasını çevirdiler. Birde şeffaf olacağım ayağına herşeyi basına anlatıyorlar. Yav ne gerek var. Küçük düşürüyorsunuz kulübü.

Şu seçim bitse de önümüzü görsek.

Çevrimdışı savaş altay

Fikret Orman lazım bize öncelikle.

11,12 davadan aklandi, kaldi 1,2 davasi. Sonra kimse tutamaz zaten.

Çevrimdışı levitate

https://x.com/HaberKartali/status/1871149641766736096

böyle anketlerde %60-70 falan alıyordu, konuşa konuşa hayıra çevirmiş bir tık şaşırdım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Yusuf Sarı 1.5 milyona Başakşehir'e gidiyormuş bizde kaos olmasa alınırdı

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı'nın getireceği şef scout Martin Siegbert olabilir

Çevrimdışı Kartal Ç

Yusuf Sarı 1.5 milyona Başakşehir'e gidiyormuş bizde kaos olmasa alınırdı

sadece bu seneki sakatlık geçmişiyle bile üzerine bizim şansımız ve rakiplerin bize karşı kasaplığına gösterilen eyvallah eklendiğinde çıkacağı 3.maçta sezonu kapatırdı  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın'ın scouting ile ilgili bir yorumu olmuş. Candaş'la artık işi sohbete döktüler. Beşiktaş'ın bir scouting planı olmak zorunda. Ayrıca bunun tek elden olması lazım. Biz, bu konuda kesin çizgimizi belirledik. Sergen Yalçın, scouting ekibinin önemli olduğunu zaten biliyordur."

Etiketler: