https://x.com/kartalanalizcom/status/1870927890583347704
Şu adamın peşinden koşulması gerçekten trajikomik Terim'de bu kadar ego yok adama gel dediler geldi git dediler gitti Beşiktaş transfer yapmasın bu kadro ile üçüncü bitirir bitiremezse de benim yapacak bir şeyim yok ben televizyondayım deyip dalga geçiyor şaka gibi bir kulüp daha nasıl küçültülebilir aklıma başka bir şey gelmiyor hepsini yaptı adam hala daha başkan adayları Sergen ile görüşeceğiz diyor ya oraya ayrı tutuluyorum şu şekil tavırlara giren adam Pep olsa kapısını çalmam
Soyledigi cok da garip degil. Bu kadroyla da 3. olabilmelisin. Hangi takimda Gedson, Rafa, Paulista, Mert, Immobile, Semih vs var? Hadi GS ve FB cok onumuzde eyvallah da Samsun, Eyup'u falan gecebilmen lazim. Ha, 3.luk cok mu onemli bilemem. Avrupa'ya gitmek ekstra efor oluyor ister istemez, ama 2-3 sene gitmeyince veya hic puan topla(ya)mayinca da cok geriye dusuyorsun.
Transfer konusunda da hakli. Ucuncu olabilmek icin transfer su an sacma, zaten yeterince para'yi cope attik. Su an en mantiklisi transfer yapmayip cikabilecegimiz oyunculardan cikmak ve kalan saglarla gelecege yonelik oyuncularla devam etmek.
Artik takimla iliskisi mental olarak kesilmis sozlesmesi biten Masuaku bir zahmet oynamasin, sezonun geri kalaninda Emrecan Terzi oynasin.
Emirhan Topcu ve hatta bence Tayyip Talha full oynasin.
Seneye olmayacak N'Dour 1 dakika bile forma bulmasin, bizle 3 sene kalacak Salih oynasin. Hatta Kayra, Demir Ege geri cagrilsin forma bulsun.
Semih-Mustafa full oynasin sezonun geri kalaninda, hatta mumkunse 3-5-2 veya 4-3-1-2'ye gecelim, en azindan birseyler deneyelim.
2 oldu sezona kasim'da havlu atiyoruz. Gecen sene Semih haric ertesi sene icin yatirim yapamadik, ama bu sene yapariz insallah.
Kupa'yi da o kadar onemsemeye gerek yok. Super Kupa'yi da o kadar buyuttuk de ne oldu yani, GS ligde rovansi aldi 15 puan farki yapti iste.
Sen de kaosa suruklendin. Super Kupa, Turkiye Kupasi bizi o kadar da sevindirmemeli.