Sergenin biraz aklı olsa, gelme aşamasında olduğu oyuncuları bu şekilde gömmezdi. Ben yeteneği, karakteri falanda geçtim, aklı ve zekasının, beşiktaş hocası olmaya yeterli olmadığını düşünüyorum..
Besiktas taraftarinin geldigi toksik hal akil almaz. Nasil bir algi calismasi yapiyorsa bu medyadakiler, Besiktas taraftari gidiyor Besiktas'in en iyilerine dusman oluyor.
Mesela su donemde Giovanni ne rezilmissin diye kufur etmek yerine, Kaan Sakul Brad Fridel neler getirmissiniz. Joao Mario nerede, Muci-Musrati 22m euro harcatan Hasan Arat demek yerine hala daha Sergen'e gomme pesinde.
Ben stadyumda, kendi cevremde, bu forumda falan kac tane Senol Gunes dusmaniyla tartistim hatirlamiyorum. Gecen sezon iki beraberlik bir yenilgi falan zamaninda yangin yapanlar, Senol Gunes gidince bile transferleri o yapti yalanlarina devam etti...
https://x.com/semtinmuhabiri/status/1870574285548642427Su an Senol Gunes'in artik gelme sansi yok. Gelme sansi olan kisi Sergen. Besiktas'in 5. olacak kadrosunu sampiyon yapan, Besiktas'in en sevilen, son 40 yil tarihinin en yetenekli topcularindan birine gomulme zamani basladi...
Yani bir fenerli, gsli falan olsa son 15 yilda Besiktas'in basinda olmasini istemeyeceginiz kim var? 1- Gunes, 2- Sergen.Bizim taraftar skandal Abdullah Avci donemini ve 3 yil tazminat almasini, Umut Guner'in sacma transferlerini, rezil-rusva Valerien ve Ceyhun Kazanci sacmaliklarini konusmaz. GVB'nin nasil takimi sabote ettirdigi, 18lik gencine sirf komisyon almak icin mobbing yaptigini konusmaz. Ama hala daha Sergen'in kusurlarini arar.
Ve bu is oyle de saygisizca yapiliyor ki...
Sergen'de akil ve zeka yok denmis.Su takimi son 15 senede sampiyon yapabilen iki hoca var zaten. Ama gel gor ki bazi Besiktas taraftari hala bunlari yeme pesinde. Su
son 15 yilda Senol Gunes'e ve Sergen'e agir hakaretler eden, bunlar kotu yollanmali diye yangin yapan tum Besiktaslilar artik Besiktas hakkinda yargi belirtmeye ara vermeli.
Belli ki siz GS-FB vs medyasinin propogandasina maruz kalmissiniz. Matrix tabiriyle mavi hapi almis oluyorsunuz.
FB'li Serdar Ali Celikler'in elinde sihirli degnek olsaydi, Besiktas taraftarini Senol Gunes'e karsi yapmak isterdi. Fetocu takim taraftari Besiktas'i dizayn etmek istese Gunes-Sergen dusmani etmek isterdi. Sozde TSli gercekte GS'li Zeki Uzundurukan hakemler Besiktas'i katletmesin diye ellerini actigi icin Sergen Yalcin'a karsi algi yapiyordu mesela. Mehmet Demirkol mesela spor medyasi tetikcisidir. Querasma icin utanmaz arlanmaz herif sabah programinda sunu diyordu: 'Niye sag ayaginin disini kullaniyor? Bu adamin sol ayagi yok mu? Besiktas'i kucuk goruyor sanirim, sol ayagini kullanmiyor. Bu boyle olmaz.' Bunu dedi ya sozde modern futbol yorumcusu NTVSPOR'da. Quaresma'nin ilk donemi takimin yarisi coptu, ama Ricardo prime doneminde gelmis sov yapiyordu. Tum kalbini de koyuyordu. Takim sampiyon olamayinca ALGININ DOZU artirildi. Quaresma'ya tum suc yikilmisti. Besiktas taraftarinin yarisi falan hala adama laf sokma pesindedir. Quaresma her mac kirmizi goruyor dediler. 2 sezon sonunda istatistigini actim 73 macta 3 kirmizi kart gormustu. Algicilara sorsan 10 kirmizi gormustu.
Benzeri Manuel Fernandes'e de yapildi. Takim kotuydu, Fernandes tek basina sirtliyordu. Carvalhal Samet Aybaba sonra Bilic sezonu falan o donemler. O takimda Manuel Fernandes acik ara en iyi topcuydu. Ama Besiktas taraftarinin bir kismini oyle bir doldurdular ki. Gene Besiktas'in en yararli adamina bilendi bir grup Besiktaslimiz. Takimda cop dolu, kotu transfer dolu, ruhsuz topcu dolu, sakatim diye oynamayan girla. Ama hakemler-federasyon vs her yerden darbe yiyen Fernandes suclu edildi. Tribunden atlayip Fernandes'e saldiran vardi.
Son 15 senede Besiktas'a en cok yarari dokunmus teknik direktor, yonetici kimdir diye sorsak el mecbur yazacaksin oraya Sergen'i Senol Gunes'i. Simdi niye okuzun altinda buzagi arayip bu adamlara gomme derdi var? Adamlarin elle tutulur basarisi var. Valerien, Avci, GVB gibi ne idugu belirsiz tazminatcilara edilmeyen laflar bunlara ediliyor.
Yeter cidden. Besiktas futbol aklinin en buyuk dusmani bu gs-fb medyasinin propogandasi altinda kalmis '
romantik, fevri, adam yiyici' taraftar zihniyeti. Besiktas'in iyi topcusu, iyi antrenoru ise biraz lutfen susalim bu konuda.