Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 492897 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Ya sen şu anda 1 numaralı hoca adayısın edilecek laf mı bu. Ha belki ters psikoloji falan diyecem de o da bu şekil olmuyor diye biliyorum.

bu çocuklar dışında rafa'dan tut mert'e dümdüz takılan svensson'a kadar herkese laf etti, hani kötü oynuyorsunuz eleştirisi değil bayağı laf sokmalı bazıları ağır şeyler

yarın bir gün tesislere gelse kaçı ciddiye alır mesela merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Sergenin biraz aklı olsa, gelme aşamasında olduğu oyuncuları bu şekilde gömmezdi. Ben yeteneği, karakteri falanda geçtim, aklı ve zekasının, beşiktaş hocası olmaya yeterli olmadığını düşünüyorum..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

Simdi Sergen'in 10 numara programini kapattim. Dayanilmaz seviyede ahmakca konusuyor.

Candas: hocam pep kupa canavari.
Sergen: kupa canavari olmak onemli degil.

Tam kapatirken pep gelsin anadolu takimi calistirsin dedi :D
Sergen teknik adamimiz olmasi disinda nedense hic bir cekiciligi yok gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Samet Demir

Mactan hemen sonra taraftar ile yapilan roportajlari bilirsiniz. Bazi istisnalar haric, yuzde 80 taraftarin dilinde FO var ve pismanliklarini dile getiriyorlar.
Dün bir tane akıllının teki de hakeme Beşiktaş forması imzalatmış.

Allahım yetim hakkı yemedik, komşunun tavuğuna kışt demedik, Cami duvarına işemedik. Nedir bu böyle yakamızı bırakmıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Dün bir tane akıllının teki de hakeme Beşiktaş forması imzalatmış.

Allahım yetim hakkı yemedik, komşunun tavuğuna kışt demedik, Cami duvarına işemedik. Nedir bu böyle yakamızı bırakmıyor.

Maci alsaydik ve bu goruntu olussaydi sarisinlar teyakkuza gecerlerdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Maci alsaydik ve bu goruntu olussaydi sarisinlar teyakkuza gecerlerdi.
Fark etmez ss alındı. Bu adam hakem olduğu ve ileri ki zamanlarda sözde bizi kayırdığı her maç karşımıza bu görüntü çıkabilir. Yav taraftar saf onu anladık da sen hakemsin hakem. Hangi kafayla o formayı imzalıyorsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Fark etmez ss alındı. Bu adam hakem olduğu ve ileri ki zamanlarda sözde bizi kayırdığı her maç karşımıza bu görüntü çıkabilir. Yav taraftar saf onu anladık da sen hakemsin hakem. Hangi kafayla o formayı imzalıyorsun.

Verilmeyen penaltimizi da ss alsinlar ama yemez.

Çevrimdışı blackeagle35

Şu seçim olsa da bi an evvel önümüze baksak artık gerçekten çekilmez hal aldı. 3 sezondur teknik direktör gönderiyoruz herhalde sezon ortasında. Bir tek Şenol Güneş Valerienin yerine doğrudan geldi. Birini gönderiyorsan hemen alternatifini hazırla bari. Bu başıboşluk ile her sezon kasımda biter doğal olarak. Mislintat diye birinin adı geçiyor Adalının anlaştığı sportif direktör olarak. Ama geçimsiz bir adam diyorlar. Sergen zaten o tarz bir yapı istemediğini belirtti. Gerçi kendisi ne istiyor onu da çözebilen yoktur muhtemelen. Şurada Göztepe bile doğru yapılanma oluşturdu koskoca Beşiktaş olarak bir şey yapamıyoruz. 6 ay sonra yine seçim iklimi ki takım muhtemelen yine düzelmeyecek. Yine devamlı kaos. Futbolcu isimleri, teknik direktör isimleri, başkan adayı isimleri hep aynı. Şu kısır döngüden camia kurtulmalı artık.

Çevrimdışı Fikret

Sergenin biraz aklı olsa, gelme aşamasında olduğu oyuncuları bu şekilde gömmezdi. Ben yeteneği, karakteri falanda geçtim, aklı ve zekasının, beşiktaş hocası olmaya yeterli olmadığını düşünüyorum..

Besiktas taraftarinin geldigi toksik hal akil almaz. Nasil bir algi calismasi yapiyorsa bu medyadakiler, Besiktas taraftari gidiyor Besiktas'in en iyilerine dusman oluyor.

Mesela su donemde Giovanni ne rezilmissin diye kufur etmek yerine, Kaan Sakul Brad Fridel neler getirmissiniz. Joao Mario nerede, Muci-Musrati 22m euro harcatan Hasan Arat demek yerine hala daha Sergen'e gomme pesinde.

Ben stadyumda, kendi cevremde, bu forumda falan kac tane Senol Gunes dusmaniyla tartistim hatirlamiyorum. Gecen sezon iki beraberlik bir yenilgi falan zamaninda yangin yapanlar, Senol Gunes gidince bile transferleri o yapti yalanlarina devam etti...

https://x.com/semtinmuhabiri/status/1870574285548642427

Su an Senol Gunes'in artik gelme sansi yok. Gelme sansi olan kisi Sergen. Besiktas'in 5. olacak kadrosunu sampiyon yapan, Besiktas'in en sevilen, son 40 yil tarihinin en yetenekli topcularindan birine gomulme zamani basladi...

Yani bir fenerli, gsli falan olsa son 15 yilda Besiktas'in basinda olmasini istemeyeceginiz kim var? 1- Gunes, 2- Sergen.
Bizim taraftar skandal Abdullah Avci donemini ve 3 yil tazminat almasini, Umut Guner'in sacma transferlerini, rezil-rusva Valerien ve Ceyhun Kazanci sacmaliklarini konusmaz. GVB'nin nasil takimi sabote ettirdigi, 18lik gencine sirf komisyon almak icin mobbing yaptigini konusmaz. Ama hala daha Sergen'in kusurlarini arar.

Ve bu is oyle de saygisizca yapiliyor ki... Sergen'de akil ve zeka yok denmis.

Su takimi son 15 senede sampiyon yapabilen iki hoca var zaten. Ama gel gor ki bazi Besiktas taraftari hala bunlari yeme pesinde. Su son 15 yilda Senol Gunes'e ve Sergen'e agir hakaretler eden, bunlar kotu yollanmali diye yangin yapan tum Besiktaslilar artik Besiktas hakkinda yargi belirtmeye ara vermeli.  Belli ki siz GS-FB vs medyasinin propogandasina maruz kalmissiniz. Matrix tabiriyle mavi hapi almis oluyorsunuz.

FB'li Serdar Ali Celikler'in elinde sihirli degnek olsaydi, Besiktas taraftarini Senol Gunes'e karsi yapmak isterdi. Fetocu takim taraftari Besiktas'i dizayn etmek istese Gunes-Sergen dusmani etmek isterdi. Sozde TSli gercekte GS'li Zeki Uzundurukan hakemler Besiktas'i katletmesin diye ellerini actigi icin Sergen Yalcin'a karsi algi yapiyordu mesela.

Mehmet Demirkol mesela spor medyasi tetikcisidir. Querasma icin utanmaz arlanmaz herif sabah programinda sunu diyordu: 'Niye sag ayaginin disini kullaniyor? Bu adamin sol ayagi yok mu? Besiktas'i kucuk goruyor sanirim, sol ayagini kullanmiyor. Bu boyle olmaz.' Bunu dedi ya sozde modern futbol yorumcusu NTVSPOR'da. Quaresma'nin ilk donemi takimin yarisi coptu, ama Ricardo prime doneminde gelmis sov yapiyordu. Tum kalbini de koyuyordu. Takim sampiyon olamayinca ALGININ DOZU artirildi. Quaresma'ya tum suc yikilmisti. Besiktas taraftarinin yarisi falan hala adama laf sokma pesindedir. Quaresma her mac kirmizi goruyor dediler. 2 sezon sonunda istatistigini actim 73 macta 3 kirmizi kart gormustu. Algicilara sorsan 10 kirmizi gormustu.

Benzeri Manuel Fernandes'e de yapildi. Takim kotuydu, Fernandes tek basina sirtliyordu. Carvalhal Samet Aybaba sonra Bilic sezonu falan o donemler. O takimda Manuel Fernandes acik ara en iyi topcuydu. Ama Besiktas taraftarinin bir kismini oyle bir doldurdular ki. Gene Besiktas'in en yararli adamina bilendi bir grup Besiktaslimiz. Takimda cop dolu, kotu transfer dolu, ruhsuz topcu dolu, sakatim diye oynamayan girla. Ama hakemler-federasyon vs her yerden darbe yiyen Fernandes suclu edildi. Tribunden atlayip Fernandes'e saldiran vardi.

Son 15 senede Besiktas'a en cok yarari dokunmus teknik direktor, yonetici kimdir diye sorsak el mecbur yazacaksin oraya Sergen'i Senol Gunes'i. Simdi niye okuzun altinda buzagi arayip bu adamlara gomme derdi var? Adamlarin elle tutulur basarisi var. Valerien, Avci, GVB gibi ne idugu belirsiz tazminatcilara edilmeyen laflar bunlara ediliyor. Yeter cidden. Besiktas futbol aklinin en buyuk dusmani bu gs-fb medyasinin propogandasi altinda kalmis 'romantik, fevri, adam yiyici' taraftar zihniyeti. Besiktas'in iyi topcusu, iyi antrenoru ise biraz lutfen susalim bu konuda.

Çevrimdışı savaş altay

Besiktas taraftarinin geldigi toksik hal akil almaz. Nasil bir algi calismasi yapiyorsa bu medyadakiler, Besiktas taraftari gidiyor Besiktas'in en iyilerine dusman oluyor.

Mesela su donemde Giovanni ne rezilmissin diye kufur etmek yerine, Kaan Sakul Brad Fridel neler getirmissiniz. Joao Mario nerede, Muci-Musrati 22m euro harcatan Hasan Arat demek yerine hala daha Sergen'e gomme pesinde.

Ben stadyumda, kendi cevremde, bu forumda falan kac tane Senol Gunes dusmaniyla tartistim hatirlamiyorum. Gecen sezon iki beraberlik bir yenilgi falan zamaninda yangin yapanlar, Senol Gunes gidince bile transferleri o yapti yalanlarina devam etti...

Su an Senol Gunes'in artik gelme sansi yok. Gelme sansi olan kisi Sergen. Besiktas'in 5. olacak kadrosunu sampiyon yapan, Besiktas'in en sevilen, son 40 yil tarihinin en yetenekli topcularindan birine gomulme zamani basladi...

Yani bir fenerli, gsli falan olsa son 15 yilda Besiktas'in basinda olmasini istemeyeceginiz kim var? 1- Gunes, 2- Sergen.
Bizim taraftar skandal Abdullah Avci donemini ve 3 yil tazminat almasini, Umut Guner'in sacma transferlerini, rezil-rusva Valerien ve Ceyhun Kazanci sacmaliklarini konusmaz. GVB'nin nasil takimi sabote ettirdigi, 18lik gencine sirf komisyon almak icin mobbing yaptigini konusmaz. Ama hala daha Sergen'in kusurlarini arar.

Su takimi son 15 senede sampiyon yapabilen iki hoca var zaten. Ama gel gor ki bazi Besiktas taraftari hala bunlari yeme pesinde. Su son 15 yilda Senol Gunes'e ve Sergen'e agir hakaretler eden, bunlar kotu yollanmali diye yangin yapan tum Besiktaslilar artik Besiktas hakkinda yargi belirtmeye ara vermeli.  Belli ki siz GS-FB vs medyasinin propogandasina maruz kalmissiniz. Matrix tabiriyle mavi hapi almis oluyorsunuz.

FB'li Serdar Ali Celikler'in elinde sihirli degnek olsaydi, Besiktas taraftarini Senol Gunes'e karsi yapmak isterdi. Fetocu takim taraftari Besiktas'i dizayn etmek istese Gunes-Sergen dusmani etmek isterdi. Sozde TSli gercekte GS'li Zeki Uzundurukan hakemler Besiktas'i katletmesin diye ellerini actigi icin Sergen Yalcin'a karsi algi yapiyordu mesela.

Mehmet Demirkol mesela spor medyasi tetikcisidir. Querasma icin utanmaz arlanmaz herif sabah programinda sunu diyordu: 'Niye sag ayaginin disini kullaniyor? Bu adamin sol ayagi yok mu? Besiktas'i kucuk goruyor sanirim, sol ayagini kullanmiyor. Bu boyle olmaz.' Bunu dedi ya sozde modern futbol yorumcusu NTVSPOR'da. Quaresma'nin ilk donemi takimin yarisi coptu, ama Ricardo prime doneminde gelmis sov yapiyordu. Tum kalbini de koyuyordu. Takim sampiyon olamayinca ALGININ DOZU artirildi. Quaresma'ya tum suc yikilmisti. Besiktas taraftarinin yarisi falan hala adama laf sokma pesindedir. Quaresma her mac kirmizi goruyor dediler. 2 sezon sonunda istatistigini actim 73 macta 3 kirmizi kart gormustu. Algicilara sorsan 10 kirmizi gormustu.

Benzeri Manuel Fernandes'e de yapildi. Takim kotuydu, Fernandes tek basina sirtliyordu. Carvalhal Samet Aybaba sonra Bilic sezonu falan o donemler. O takimda Manuel Fernandes acik ara en iyi topcuydu. Ama Besiktas taraftarinin bir kismini oyle bir doldurdular ki. Gene Besiktas'in en yararli adamina bilendi bir grup Besiktaslimiz. Takimda cop dolu, kotu transfer dolu, ruhsuz topcu dolu, sakatim diye oynamayan girla. Ama hakemler-federasyon vs her yerden darbe yiyen Fernandes suclu edildi. Tribunden atlayip Fernandes'e saldiran vardi.

Son 15 senede Besiktas'a en cok yarari dokunmus teknik direktor, yonetici kimdir diye sorsak el mecbur yazacaksin oraya Sergen'i Senol Gunes'i. Simdi niye okuzun altinda buzagi arayip bu adamlara gomme derdi var? Adamlarin elle tutulur basarisi var. Valerien, Avci, GVB gibi ne idugu belirsiz tazminatcilara edilmeyen laflar bunlara ediliyor. Yeter cidden. Besiktas futbol aklinin en buyuk dusmani bu gs-fb medyasinin propogandasi altinda kalmis 'romantik, fevri, adam yiyici' taraftar zihniyeti. Besiktas'in iyi topcusu, iyi antrenoru ise biraz lutfen susalim bu konuda.

Guzel yazi, tebrikler.

Çevrimdışı savaş altay

Candas ve HA yayini yine iptal olmus. Isin icinden cikamayacagini kabul etti gec olsada. Ucsada bos kacsada bos.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'de gereksiz özgüven var nedeni de yanında sürekli Sergen'i pohpohlayanlar biri bu arkadaşa hocalık kariyerinin tek başarısını bizde elde ettiğini sonra ikinci senesinde kendi kurduğu kadrosuyla her şeyi eline yüzüne bulaştırdığını ve beceremiyorum deyip bırakıp gittiğini ondan sonra 3 sene kendisinin boşta kaldığını ve daha sonra Antalya'da 1.22 puan ortalaması ile kovulduğunu ve süper lig hocalık kariyerinde puan ortalamasının 1.57 olduğunu yine avrupa kupaları hocalık kariyerinde puan ortalamasını 0.58 olduğunu hatırlatsın bu kadar özgüven adamı rezil eder onu rezil etmesi önemli değil de olan bizim kulübe olacak romantizm ve iş bilmezlik yüzünden minumum bir beş senemiz çöpe gidecek ona yanıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen'de gereksiz özgüven var nedeni de yanında sürekli Sergen'i pohpohlayanlar biri bu arkadaşa hocalık kariyerinin tek başarısını bizde elde ettiğini sonra ikinci senesinde kendi kurduğu kadrosuyla her şeyi eline yüzüne bulaştırdığını ve beceremiyorum deyip bırakıp gittiğini ondan sonra 3 sene kendisinin boşta kaldığını ve daha sonra Antalya'da 1.22 puan ortalaması ile kovulduğunu ve süper lig hocalık kariyerinde puan ortalamasının 1.57 olduğunu yine avrupa kupaları hocalık kariyerinde puan ortalamasını 0.58 olduğunu hatırlatsın bu kadar özgüven adamı rezil eder onu rezil etmesi önemli değil de olan bizim kulübe olacak romantizm ve iş bilmezlik yüzünden minumum bir beş senemiz çöpe gidecek ona yanıyorum.
Adamda öyle bir ego varki Nuri benim dengim değil diyor. İki tarafa da bakıyorsun birisi bundesliga da hoca. Diğeri ismini bilmediğimiz bir kanalda yorumcu.

Çevrimiçi gokhans

çok boş ve gereksiz bir yazı.. Test ölçerin şenol güneş ise, hiç bir gerçek beşiktaş taraftarı, daha önce takımını satan, kendisi için siyasilere boyun eğmeyen başkanını satan ve bu çöküşün bu batışın anç ile mimarı olan şenol’u istemez. Al sana mis gibi beşiktaşlı kriteri, bu takımın başına şenol isteyecek adam beşiktaşlı olamaz, ya sosyal medya trolüdür ve bunun için para alıyordur, yada trabzonsporludur 2.takım olarak tutuyordur beşiktaşı, 3.seçeneğe hiç girmiyorum iyice çirkinleşmesin buralar!! Sergen farklı, sergen beşiktaşlılığına şüpem yok ama zor dönemde taşın altına elini sokmadığı için artık istemem gelmesini ayrıca hoca olarak beşiktaş kalibresinin çok uzağında.. fo’ya paralar nerde diyen adamlar şenol, sergen savunur duruma gelmiş olaya bak. Gvb, fo’nında çok beğendiğini söylediği bir hoca, gvb arkasında fo yönetimi olsaydı bambaşka şeyler konuşuyor olurduk. Tüm türkiye sorunun gvb’de olmadığını öğrendi hemde acı bir şekilde öğrendik, o yüzden boş yapmayın artık şenol menol konuşacak olanda trabzonspor forumlarına takılsın malum evine özüne döndü hocanız…!!
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2024, 18:44:43 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Adamda öyle bir ego varki Nuri benim dengim değil diyor. İki tarafa da bakıyorsun birisi bundesliga da hoca. Diğeri ismini bilmediğimiz bir kanalda yorumcu.
küçümsediği adam ilk ciddi sınavında avrupada kendisinin 12 maçta topladığı puanı 6 maçta ikiye katladı :D

Çevrimdışı savaş altay

Bosuna teknik adamligi harici ilgi cekiciligi yok demiyorum. Sampiyon hoca tamam, takimin basina da gelebilir ama evimin onune gelse, gel iki cay icelim dese, inan caya cikmam. Bir insan bu kadar ahmak yorumlarda bulunup, kendini itici seviyelere cekebilir mi ya? Bir de yaslilik geliyor tabi, eyvah eyvah bu profilin yaslilik versiyonuna.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş ve Sergen Yalçın diğer takımlarda ne gibi başarıları olmuş söyler misiniz onu da?

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ben şahsen söyleyim sana. Beşiktaş büyük kulüptür. Onların sayesinde başarılı olduk diye yazdıklarının hepsi maaşlı çalışandır. Futbolcu olsun hocası olsun bedavaya yapmadılar bu işi. Bende taraftarım. Benim bu kulüpten maddi bir beklentim yok. Gönül bağım var. Bu hakkını koruduğun adamlara sen 2 milyon teklif edersin renkli gider 3 verir onunla anlaşır. Sende arkasına bakar durursun.

Hakkını koruduğun Sergen programda yerim dibine sokuyor senin kulübünü. Paşanın şartları varmış. Ne şartı kardeşim. Altı üstü tv de yorumculuk yapıyorsun. Senin gelip bizim kapımızda yatman lazım. Neyse.

Gio konusuna girmişsin yabancı basında son röportajını dinlemeni tavsiye ederim.

Bir tur Sergen gelsin, seneye de ts Şenolu kovar bir tur da onu deneriz. Sonra da beni suçlarsınız. Hocaya destek çıkmadım diye.

Çevrimiçi Samet Demir

Bosuna teknik adamligi harici ilgi cekiciligi yok demiyorum. Sampiyon hoca tamam, takimin basina da gelebilir ama evimin onune gelse, gel iki cay icelim dese, inan caya cikmam. Bir insan bu kadar ahmak yorumlarda bulunup, kendini itici seviyelere cekebilir mi ya? Bir de yaslilik geliyor tabi, eyvah eyvah bu profilin yaslilik versiyonuna.
Ya abi Sergen ilk dedikodu çıktığı zaman dese ki Beşiktaşa biz borçluyuz ne zaman isterlerse başım gözüm üstüne bu konuları burada konuşulmaz yönetimle konuşuruz falan eyvallah diyeceğim. Şu Ardanın yaptığını Sergen efendi yapamıyor. Biri gsli biride sözde bizim alt yapımızdan çıkan emeğimiz, gözümüzün nuru.

Sene başından beri her programında bizim aklımızla alay ediyor. Demediğimi bırakmadı. Bakalım takımın başına geçince o b.kladığı oyunculara nasıl söz geçirecek.

Çevrimdışı savaş altay

Senol Gunes de Sergen de basarili olmus teknik adamlar. Eksilerini ve artilarini yaziyoruz zaten ama yok saymak yakismaz. Her ikisine de bu konuda saygim var. Gormedigimiz oyunlari oynattilar ve sampiyon yaptilar. Performanslari indi, cikti onlar olur.

Sapina kadar Besiktas. Besiktas'liligimizi sorgulayacak adamalara da Alayina Besiktas diyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2024, 18:57:30 savaş altay ]

Çevrimiçi Samet Demir

Senol Gunes de Sergen de basarili olmus teknik adamlar. Eksilerini ve artilarini yaziyoruz zaten ama yok saymak yakismas. Her ikisine de bu konuda saygim var. Gormedigimiz oyunlari oynattilar ve sampiyon yaptilar. Performanslari indi, cikti onlar olur.

Sapina kadar Besiktas. Besiktas'liligimizi sorgulayacak adamalara da Alayina Besiktas diyorum.
Benim derdim öyle bir ortam varki biz bu adamlara mahkumuz, bunlar gelmezse bir daha ömür billahi şampiyon olamayacağız kafasında olanlarla.

Biz şampiyon olduk, onlarda sayemizde şampiyonluk apoletini taktılar. Bu kadar basit. Şenol şimdi ts de. Sergene fb teklif yapsın 5 dk düşünmez. Mevzu böyleyken bu kişilere fazla anlam yüklüyoruz. Buda beni üzüyor.

Gs de bir ara oluşan fatih terim sendromunu yaşıyoruz.

Çevrimdışı savaş altay

Ya abi Sergen ilk dedikodu çıktığı zaman dese ki Beşiktaşa biz borçluyuz ne zaman isterlerse başım gözüm üstüne bu konuları burada konuşulmaz yönetimle konuşuruz falan eyvallah diyeceğim. Şu Ardanın yaptığını Sergen efendi yapamıyor. Biri gsli biride sözde bizim alt yapımızdan çıkan emeğimiz, gözümüzün nuru.

Sene başından beri her programında bizim aklımızla alay ediyor. Demediğimi bırakmadı. Bakalım takımın başına geçince o b.kladığı oyunculara nasıl söz geçirecek.

Sergen kendince hakli cunku yonetimin icinde hala Arat'cilar var dedi. Yonetimde HY var ama klubun ici Arat'cilar ile kayniyor ki normal HA yeni istifa etmis. Senin sikayetci oldugun konu esas secimden sonra patlayacak. Secim yapildi ve bitti; adali yada yucel secildi. Sergen o zaman bu gecerli bahanenin ortadan kalktigi an ne yapacak, bu onemli.

Çevrimdışı 38life

Hasan Arat Candaş'a demiş ki "programda kimseyi telefona bağlamazsın dimi?"

Bu şaklabanı herhalde Allah bir dese dahi kimse ciddiye almaz bu saatten sonra umarım. Beşiktaş tarihinde böyle bir başkan olması camia adına bizim için utanç.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen kendince hakli cunku yonetimin icinde hala Arat'cilar var dedi. Yonetimde HY var ama klubun ici Arat'cilar ile kayniyor ki normal HA yeni istifa etmis. Senin sikayetci oldugun konu esas secimden sonra patlayacak. Secim yapildi ve bitti; adali yada yucel secildi. Sergen o zaman bu gecerli bahanenin ortadan kalktigi an ne yapacak, bu onemli.
Ben eleştiriyorum falan ama gelen hocayı desteklerim pusuda beklemem. Asıl burada yabancı hocalar için pusu kültürü oluşturuldu. İlk fırsatta yabancı hocalar hedef haline getirildi. Gio mesela adamın parasını verdik. Yolladık. Ne gerek vardı ki. Mevzu belli ki hoca konusu değil. Bırak dursun takımın başında. Serdar hoca da var. Yani hep en kötü seçenek tercih edildi.

Etiketler: