Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494103 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Samet Ç

İşin iyi tarafından bakalım Sami Uğurlu kariyerinde bize karşı hep kazanıyordu ilk kez kazanamadı tebrikler Serdar hocam

Çevrimiçi Samet Ç

haftada bir kulüpte yeni hoca ve başkan için yemek yeniyor bu adamlar bu kulübü niye ciddiye alsın başkan gidiyor hoca gidiyor bize bir şey olmuyor kafasındalar hepsi gönderilecek gerekirse bir beş sene en dibi göreceğiz ilk üçe bile girmek hayal olacak ama bu kadro baştan yapılacak yapılmalı

Çevrimiçi Samet Ç

Rıdvan Dilmen: "Sergen Yalçın ile konuştum. Başkan adayları, hoca ile görüşmemiş. Sergen Yalçın sözlü bir garanti bile almadı. Sergen Yalçın 'gelmem' demiyor. 'Gelirim hocam, ben Beşiktaşlıyım' diyor."

bugün çıkan tek plan sergen değil sadece sergene muhtaç değiliz haberlerinden sonra efsanemiz fenerliyle haber göndermiş yine :D
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2024, 21:45:23 Samet Ç ]

Çevrimiçi Monza

Rıdvan Dilmen: "Sergen Yalçın ile konuştum. Başkan adayları, hoca ile görüşmemiş. Sergen Yalçın sözlü bir garanti bile almadı. Sergen Yalçın 'gelmem' demiyor. 'Gelirim hocam, ben Beşiktaşlıyım' diyor."

bugün çıkan tek plan sergen değil sadece sergene muhtaç değiliz haberlerinden sonra efsanemiz fenerliyle haber göndermiş yine :D

Zaten St Etienne de çok istiyor  :) :)

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten St Etienne de çok istiyor  :) :)
O haber ayrı komikte bari yurt dışında bir kaç tane sempatim olan kulüpten biri olan takım ile adı geçmeseydi adam full benim huzuru kaçırıyor ısmarlama haberlerde bile fenere falan hoca olsa da kurtulsak

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen iyidir ya biraz pozitif olun. 2 başkan adayı da çok istiyor kendisini. Kış ve yaz transferinde Sergenin oyuncu portföyünü falan kullanacağız zımba gibi takımımız olacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kartal Yiğit: “Serdal Adalı’nın teknik direktörlük konusunda önemli bir B planı daha var.”
'Edin Terzic mi?’
Kartal Yiğit: “Doğru.”
(A Spor)

Valla bizle dalga geçiyorlar. Edin Terzic b Sergen yalçın a planı mı şimdi?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Kartal Yiğit: “Serdal Adalı’nın teknik direktörlük konusunda önemli bir B planı daha var.”
'Edin Terzic mi?’
(A Spor)

:D

Çevrimdışı levitate

'Edin Terzic mi?’
(A Spor)

onu da yerler burada ama adam alışkın 2 yılda görülebilecek her şeyi gördü burada :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

maçı izlemedim ne rezillikler yaşandı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bence terzic'i sergen'in tek seçenek olmasına tepki geldi diye öne sürdüler

yücel tek düşüncem sergen derken bir anda b planım yerli c planım yabancı demeye başladı mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

hocamız şimdide Semih ile Mustafa'ya sallamış 3-5 milyon eder demiş bu çocuğa devre arası 16 milyon teklif geldi farkında mı acaba batıyoruz oyuncu boklamalar eldeki değerleri çürütmeler her şeyi geçtim satmazsan bu çocuklarla çalışacaksın bu kadar sallıyorsun hadi olduda gönderemedin bu adamlar senin için niye mücadele etsin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hocamız şimdide Semih ile Mustafa'ya sallamış 3-5 milyon eder demiş bu çocuğa devre arası 16 milyon teklif geldi farkında mı acaba batıyoruz oyuncu boklamalar eldeki değerleri çürütmeler her şeyi geçtim satmazsan bu çocuklarla çalışacaksın bu kadar sallıyorsun hadi olduda gönderemedin bu adamlar senin için niye mücadele etsin

haberi göremedim.

Çevrimiçi Samet Ç

Esra Erol'a yönetim kurulu için teklif götürmüş Adalı olmamış ne hallere düştük biz sabır :D

Çevrimiçi Samet Demir

Esra Erol'a yönetim kurulu için teklif götürmüş Adalı olmamış ne hallere düştük biz sabır :D
Mantıklı bu sene yaşanan cendereleri anca o açığa kavuşturabilir. Hüseyin Yücel yerinde olsam hemen Müge Anlı'ya teklif götürürdüm.

Çevrimiçi gokhans

https://www.instagram.com/reel/C-CgdfhNq7L/?igsh=aHIxdGxsM3JhYnpi şu presin 10da birini bize yapsalar uzun atıp rakibe verir topu, bir kaç dakka içinde gol yeriz. Alanya, adana 2 adamla pres yapıp felç etti bizim takımı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Şu Hüseyin Yücel'in ismini vermek istemediği teknik direktör adayı Ismail Kartal gibime geliyor.

Çevrimdışı savaş altay

Mantıklı bu sene yaşanan cendereleri anca o açığa kavuşturabilir. Hüseyin Yücel yerinde olsam hemen Müge Anlı'ya teklif götürürdüm.

:D :D

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Hüseyin Yücel'in ismini vermek istemediği teknik direktör adayı Ismail Kartal gibime geliyor.
Valla şahsen ben itiraz etmem. Normalde renkli takım hocalarını kesinlikle istemem ama soy isminden midir yoksa mütevazi oluşundan mıdır artık İsmail Kartala hayır demem ben. Bence tembel bir adamda değil.

Gönlüm yabancıdan yana tabikide
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2024, 15:26:27 Samet Demir ]

Çevrimdışı savaş altay

Mactan hemen sonra taraftar ile yapilan roportajlari bilirsiniz. Bazi istisnalar haric, yuzde 80 taraftarin dilinde FO var ve pismanliklarini dile getiriyorlar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ya sen şu anda 1 numaralı hoca adayısın edilecek laf mı bu. Ha belki ters psikoloji falan diyecem de o da bu şekil olmuyor diye biliyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: