Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399, 38life ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 497401 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

valla bende istemiyorum talisca’yı. Taş gibi orta sahan, kenarda uçan kanatların ilerde de güçlü dağıtıcı affetmeyen santraforun olur, istemenin ötesinde sırtımda taşırım havalimanından ümraniye’ye ama şu kadroya talisca’dan önce acil tonla hamle gerekiyor..

100'de 90 dogru. Neden 10 puan kestim cunku yoktan var ediyor golu Talisca. Olu oyunda kac kez sirtladigi oldu bizi.

Çevrimiçi Samet Demir

100'de 90 dogru. Neden 10 puan kestim cunku yoktan var ediyor golu Talisca. Olu oyunda kac kez sirtladigi oldu bizi.
Sağ Bek idare eder, sol bek yok, sol açık yok, sağ açık idare eder, stoper idare eder. Diyorsun ki bu sorunlu bölgelere (üçü acil) para vereceğimize Talisca alalım. Sonra da diyorsun ki bana Talisca ya karşı negatifsin. Mevzu talisca değil burada. Bizim ders almayışımız. Talisca 3 bölgeye alacağımız adam maliyetinde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Sağ Bek idare eder, sol bek yok, sol açık yok, sağ açık idare eder, stoper idare eder. Diyorsun ki bu sorunlu bölgelere (üçü acil) para vereceğimize Talisca alalım. Sonra da diyorsun ki bana Talisca ya karşı negatifsin. Mevzu talisca değil burada. Bizim ders almayışımız. Talisca 3 bölgeye alacağımız adam maliyetinde.

Talisca alalim demedim, yazdigimi bi daha oku lutfen.

Çevrimiçi Serdar3444

Bu Sergen muhabbeti canımı çok sıkıyor, İki başkan adayı da Sergen diyor. İkisinden de soğuyorum. Sergen sadece mevcut kadroyu oynatır. Bize sürekliliği olan, takımı her geçen gün ileri götürecek adam lazım. Teknik direktör bitti sanki, Serdar Topraktepe'ye şans verirlerse tepki çekeceklerini mi düşünüyorlar.Bu orantısız kadroyu gayet de dengeli götürüyor Topraktepe. Bu adam dengeli kurulmuş alternatifli bir kadroda fırsatı hak ediyor bence...
Dortmund futbola dair bütün tasarımı kendi yaptıktan sonra saha içini tecrübesiz Nuri'ye düşünmeden veriyorsa, bizde adam gibi bir kadro kurup verebilmeliyiz.
Çünkü Sergen'le bir plan yapamazsın, sürekliliğin olamaz, gelişemezsin, adamın yarını belli değil...
İnşallah sadece seçim vaadidir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen devre arası hemen gelsede Bilbao'dan falan 5 yesek seneye konferans elemelerini geçemesek

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Sergen muhabbeti canımı çok sıkıyor, İki başkan adayı da Sergen diyor. İkisinden de soğuyorum. Sergen sadece mevcut kadroyu oynatır. Bize sürekliliği olan, takımı her geçen gün ileri götürecek adam lazım. Teknik direktör bitti sanki, Serdar Topraktepe'ye şans verirlerse tepki çekeceklerini mi düşünüyorlar.Bu orantısız kadroyu gayet de dengeli götürüyor Topraktepe. Bu adam dengeli kurulmuş alternatifli bir kadroda fırsatı hak ediyor bence...
Dortmund futbola dair bütün tasarımı kendi yaptıktan sonra saha içini tecrübesiz Nuri'ye düşünmeden veriyorsa, bizde adam gibi bir kadro kurup verebilmeliyiz.
Çünkü Sergen'le bir plan yapamazsın, sürekliliğin olamaz, gelişemezsin, adamın yarını belli değil...
İnşallah sadece seçim vaadidir...
Dün akşam yayında Sergen diyorki kendi kurmadığım başarız olmuş kadroda ben ne yapabilirim. Kendi kadromu kurayım ona göre konuşalım falan diyor. Pjanicli kadroyu Valerian İsmail kurdu sanırım. Yerli hocalara kendi kadrolarını kurmak için ortam yaratılmıyormuş. Hep kötü zamanda onlara başvuruyormuşuz falan. Adamın söyledikleri baştan sona fecaat. 2 ay önce falan Nuri Şahine söyledikleri de o zaman canımı sıkmıştı. Sergen tek şampiyonluk ile kendine iyi ego pompalamış. Bu işler öyle olmuyor. Kendini dev aynasında görmeyeceksin anında tepe taklak olursun. Bakın Guardiola'ya adam kurdeşen döküyor. Sergenle şampiyon olduk ama hayatımızda yaşamadığımız avrupa hezimetini de kendi yaşattı bunlardan hiç bahsetmiyor.

Kimse kusura bakmasın da şu adamla yapılanma ya da her neyse işte ona girilmez inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen devre arası hemen gelsede Bilbao'dan falan 5 yesek seneye konferans elemelerini geçemesek
Gelmeyecek kendi takımını kurmak istiyormuş.

Çevrimiçi Samet Demir

Dün basında yer aldı Gio takımın kanat eksikliğinden dem vurmuş, bir takımda bu kadar çok orta saha olmaz demiş. Biz kime kızıp kime şaşıracağız artık kafamız allak bullak oldu.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mecvut yönetimde olan ve başarısızlıklarda pay sahibi olan, sürekli bos bos açıklamalar yapan Hüseyin Yücel sırf para koyarim diye secilirse yazık.

Hoş diğeri de iyi seçenek mi asla değil. Rezilden az daha kötü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar bitirecek(!)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Puan olarak küme düşme hattına zirveden daha yakınız....

Çevrimiçi tolga1903

Puan olarak küme düşme hattına zirveden daha yakınız....

15.trabzon'u izliyorum. Çok çok daha iyi takım. Ligi önümüzde bitirecek muhtemelen. Bence bu takım düşme adayı herkes hazırlasın kendini

Çevrimiçi gokhans

E gio gidince düzelecekti herşey??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi emre_1978

Mümkün değil tabi ama iyi/kötü ayırmadan herkesin gönderilmesi lazım.

Maalesef bu kadro artık mağlubiyet arsızı oldu.
Çok sıradanlaştı, normalleşti yenilgiler.

Kadrodaki herkes artık çok olağan karşılıyor, en ufak bir reaksiyon veren yok.
Bu ortamın içine kim gelirse gelsin kısa sürede aynı kafa yapısına girer.

Çevrimiçi Samet Demir

E gio gidince düzelecekti herşey??
Sergen salak değil boşuna demiyor ben bu ortama gelmem diye.

Çevrimdışı levitate

maçı izlemeye bile tenezzül etmedim

çözüm belli 600 transfer ve diktatör karakter yoksunu bir hoca bir de normal bir yönetim

yok serdar hocaymış yok bilmemneymiş camia evladı efsane vs. geçin bu ayakları işinizi yapın
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yok onun bonservisi bu kadar şuna şu kadar maaş vermişler bu işi şu yönetici yapmış diye polemik yaratırsan oyuncular tabii salar salak değil hiçbiri
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Salih Uçan: "Söylenmesi gerekenler var ama zamanı değil."

Mert Günok: Bu formanın ağırlığını herkesin bilmesi gerekiyor ama ‘Herkes biliyor mu?’ derseniz, cevap veremem.

Konuşma sırası bunlarda anlatsınlar bir şeylerde iyice yerin dibine girelim

Çevrimiçi Samet Demir

Herkesin sövüp saydığı Rosier bu sahadakilerin bir çoğuna Beşiktaşlılığı öğretir.

Çevrimiçi Samet Ç

yok onun bonservisi bu kadar şuna şu kadar maaş vermişler bu işi şu yönetici yapmış diye polemik yaratırsan oyuncular tabii salar salak değil hiçbiri
adamlar satmak istedikleri topçuyu televizyonda kötülüyorlar amatörlük bu seviyede biri çıkmış bunları ben almadım hepsi kötü diyor sadece benim aldıklarım iyi diyor aldıklarının ikisi kaç haftadır sahada yok diğeri sahada ama o da salmış durumda

Çevrimiçi Samet Ç

2030'a kadar iptal bu kulüp şu şekilde devam edersek ben şimdiden söyleyeyim ne kadar erken uyanıp doğruları yapmaya başlarsak bu süre biraz daha azalır

Çevrimiçi Samet Demir

2030'a kadar iptal bu kulüp şu şekilde devam edersek ben şimdiden söyleyeyim ne kadar erken uyanıp doğruları yapmaya başlarsak bu süre biraz daha azalır
Bu yazı Sergen ile önümüzdeki seneyi de Şenol ile heba ederiz. Bu döngü böyle devam eder.

Çevrimiçi tolga1903

Hüseyin yücel kendinin de dediği gibi hesap vereceksin. Bana ocağı işaret edip seçimi kazanıp iki tane saçma sapan kanat oyuncusu almayacaksın bugünün hesabını vereceksin. Avrupa ligi'nin en yüksek maaşlı takımlarindan birini oluşturup playoff bile yapamayan bu ahlaksızlığın hesabını vereceksin. -1 puandaki ekibe nasıl yenilir bu kurduğun oyuncu topluluğu. Tüm servetini versen bugünkü utancı unutturmaz hüseyin yücel. Bitirdiniz koskoca kulübü

Çevrimdışı blackeagle35

Halen daha transfer deniliyor. Şu takımda Gedson hariç kim gitse üzülmem. Takımı temizlesinler yeter. Sonra transfer de yapılır takım da toplanır. Ancak 3 sezondur süren bu rezalet son bulmalı artık. Bu takım Adana Demirspor’u yenmek için transfere mi ihtiyaç duyuyor? Tek amacı içeriyi temizlemek olmalı gelen başkanın.

Çevrimdışı levitate

adamlar satmak istedikleri topçuyu televizyonda kötülüyorlar amatörlük bu seviyede biri çıkmış bunları ben almadım hepsi kötü diyor sadece benim aldıklarım iyi diyor aldıklarının ikisi kaç haftadır sahada yok diğeri sahada ama o da salmış durumda

o da ayrı komedi zaten, muhabirler felixi yücelin ekibi önerdi diyordu şimdi reddediyor
bipbipbupbup

Etiketler: