Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

38life ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 498109 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kanat için Borja Sainz, Sondre Orjasaeter, Oscar Perea, Bazoumana Touré

Sol bek için Clement Bischoff, Lucas Esquivel, El Hadji Malick Diouf

Muçi satış yerine Aleksey Batrakov
Bazoumana Toure >>> Brighton

Çevrimiçi Samet Demir

Bazoumana Toure >>> Brighton
6 numara listesi de yapmak lazım olacak :) Bir süpriz teklif de Immobile'e gelse çok güzel olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

şu açıklamalardan sonra ikisinin de az çok bir şeyler yapamayacakları anlaşılıyor mayıs ayında Fikret Orman başkan olur normale döneriz
Keske Fikret Orman aday olsa.

Çevrimiçi Samet Ç

6 numara listesi de yapmak lazım olacak :) Bir süpriz teklif de Immobile'e gelse çok güzel olur.
bizim taraftarın istediği eski kasa 6 numaralardan çok var liste yapmaya gerek yok en kolay iş o kaleci, sağ bek, sol bek, sağ ve sol kanat, santrafor ve stoper lazım tabi bu saydıklarım arasında en az 4 mevki hem sayısal hem de kalite olarak yine yetersiz kalacak orası ayrı
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2024, 14:05:13 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel: "Candaş Tolga Işık’ın yönetimimde iletişimden sorumlu yönetici olmasını istiyorum. Kendisine teklif edelim. Buradan da kendisine çağrıda bulunuyorum."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Şu rashica'yı allah kitap aşkına kim gelecekse yönetime ilk iş şu herifi satsınlar. Futbolculuğu ayrı bıktırdı sakatlığı ayrı bezdirdi yetenek fakirinin

Çevrimdışı savaş altay

Huseyin Yucel orta cizgi programina katilmis bu sefer. Teknik ve taktik bilgisi olmadan Rafa Silva ile ayni tip oyuncu oldugunu soylemis Talisca'nin. Rafa ile Talisca ayni kadroda yer alamazmis. Acik acik almayacagini soylese ve kendisine eksi yazdirmasa en azindan. Talisca sarisin kardeslerden birisine gelirse eyvah eyvah diyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Şu rashica'yı allah kitap aşkına kim gelecekse yönetime ilk iş şu herifi satsınlar. Futbolculuğu ayrı bıktırdı sakatlığı ayrı bezdirdi yetenek fakirinin

Getirenler utansin. On alan baskisi iyi diye kanat mi alinir Besiktas'a. Bu formayi ruyasinda ancak gorebilicek daha cok isim var kadromuzda.

Çevrimiçi Samet Demir

Huseyin Yucel orta cizgi programina katilmis bu sefer. Teknik ve taktik bilgisi olmadan Rafa Silva ile ayni tip oyuncu oldugunu soylemis Talisca'nin. Rafa ile Talisca ayni kadroda yer alamazmis. Acik acik almayacagini soylese ve kendisine eksi yazdirmasa en azindan. Talisca sarisin kardeslerden birisine gelirse eyvah eyvah diyorum.
Bende inşallah renkliler alırlar diyorum. Rafanın olduğu takıma Talisca olmaz. Hem maddi olarak hem teknik taktik olarak. Burada bunu söylemek için futbolu çok bilmeye gerek yok ki.

Çevrimdışı savaş altay

Bende inşallah renkliler alırlar diyorum. Rafanın olduğu takıma Talisca olmaz. Hem maddi olarak hem teknik taktik olarak. Burada bunu söylemek için futbolu çok bilmeye gerek yok ki.

Talisca destek forvettir. Sag onde de oynar iceriye devrilerek. Talisca'yi Huseyin Yucel gibi 10 numara pozisyonunda goruyorsan senin bakis acina kalmis bir sey. Zorlarsan 8'i de oynar ama verimliligi dusuyor Talisca'nin. Immobile'nin 6 ml aldigi takimda talisca'ya 9/10 bandinda maas da fazla degildir. Fikirlerimiz ortusmuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca destek forvettir. Sag onde de oynar iceriye devrilerek. Talisca'yi Huseyin Yucel gibi 10 numara pozisyonunda goruyorsan senin bakis acina kalmis bir sey. Zorlarsan 8'i de oynar ama verimliligi dusuyor Talisca'nin. Immobile'nin 6 ml aldigi takimda talisca'ya 9/10 bandinda maas da fazla degildir. Fikirlerimiz ortusmuyor.
Adamda bunu söylemiş zaten, elinde rafa var. Rafa varken bu maliyetler gerek yok diye. Fikirlerimiz örtüşmüyor burada hem fikirim de gelecek olan Talisca senin hatırladığın Talisca değil.

Imobille'e verilen parada fazla. Fırsat bulursak satılması düşüncesindeyim ben. Bizim satamayacağımız adam almamız lazım. Yoksa hangi başkan gelirse gelsin bir sonraki sene yine seçim muhabbetlerini yapıyor oluruz.

Çevrimdışı savaş altay

Adamda bunu söylemiş zaten, elinde rafa var. Rafa varken bu maliyetler gerek yok diye. Fikirlerimiz örtüşmüyor burada hem fikirim de gelecek olan Talisca senin hatırladığın Talisca değil.

Imobille'e verilen parada fazla. Fırsat bulursak satılması düşüncesindeyim ben. Bizim satamayacağımız adam almamız lazım. Yoksa hangi başkan gelirse gelsin bir sonraki sene yine seçim muhabbetlerini yapıyor oluruz.

Talisca'nin bize gelmeyecegini ben de dusunuyorum ama hala ayni Talisca oldugunu da dusunuyorum. Rakamlar/ozetler bunu gosteriyor. Renkliler almasin yeterli su adami. Su secim olaylari bir kapansada onumuze baksak.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene kas sakatlıklarından 4 ay kaçırmış. Bu sene daha şimdiden 4 maç kaçırmış. Daha yaş 30. Bunun devamı gelir. Hatalı düşünüyorsam da beni düzeltsinler. Bir de bu durum arap Liginde yaşanıyor yani burası ile orayı mukayese dahi etmem. Kaldı ki Talisca pres yapmıyor eli belinde bekliyor diye bize geldiği zaman da az eleştirmiyorduk. Şimdi ki haliyle aynı demek abesle iştigal. Bakın verilecek parayı saymıyorum bile. Bu parayı da İmobile'e verilen ile mukayese etmemek lazım. Oda yanlış bu da yanlış olur. İmmobile'in de mesela 2 yıllık maliyeti brüt 25-30 olmuştur. O paraya çok rahat bonservisli iyi bir adam bulabilirdik.

Çevrimiçi kartalizma190399

valla dostum aslında eski kasa 6 mevkisinin değil karakterin özlemi birazda. İnsanlar ernst gibi, atiba gibi, ljajic’i soyunma odasında dövecek josef gibi karakteri özlüyor. Yoksa bakma ben çift box to box ortasaha taraftarıyım ama sahada ölümüne savaşcak, yenilgiyi kabul etmeyecek, isyan edecek ön libero çok isterdim.

Karakterle olmuyor maalesef. Savasmak isyan falan yetiyorsa koyalim Necip’i oynasin 6 numara.
Bodo bizi bize kiyasla 10’da 1 butceyle kac defa isyan yuzunden yenmedi.
Gecmise degil gelecege yatirim yaptigi icin. 30 yas ustu bitik adamlara yatirim yapmak yerine genc-orta yasli oyuncularla bizi fiziksel olarak ezdigi icin, iyi bir organizasyon ve disipline sahip oldugu icin yendi.

Çevrimdışı levitate

adalı 3 sene projem var direkt sergen'e gideceğim demiş, 1.5 yıla sergen benden bu kadar der istifasını verir (gelecek sonuçlardan bağımsız)
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

adalı 3 sene projem var direkt sergen'e gideceğim demiş, 1.5 yıla sergen benden bu kadar der istifasını verir (gelecek sonuçlardan bağımsız)

Iyi bir ortam saglanirsa sergen'i de tavlariz.

Çevrimdışı savaş altay

Geçen sene kas sakatlıklarından 4 ay kaçırmış. Bu sene daha şimdiden 4 maç kaçırmış. Daha yaş 30. Bunun devamı gelir. Hatalı düşünüyorsam da beni düzeltsinler. Bir de bu durum arap Liginde yaşanıyor yani burası ile orayı mukayese dahi etmem. Kaldı ki Talisca pres yapmıyor eli belinde bekliyor diye bize geldiği zaman da az eleştirmiyorduk. Şimdi ki haliyle aynı demek abesle iştigal. Bakın verilecek parayı saymıyorum bile. Bu parayı da İmobile'e verilen ile mukayese etmemek lazım. Oda yanlış bu da yanlış olur. İmmobile'in de mesela 2 yıllık maliyeti brüt 25-30 olmuştur. O paraya çok rahat bonservisli iyi bir adam bulabilirdik.

Talisca ile hic aran yok onu anladim.

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca ile hic aran yok onu anladim.
Eski sevgiliye dönüş sendromu yaşamıyorum diyelim. Yenilik iyidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Sergeni seçim kozu yapmaları çok üzücü. Koskaca camia bir kişiye mi bel ağladı yani. Sergen olmazsa başarı gelmeyecek mi?

Çevrimiçi gokhans

valla bende istemiyorum talisca’yı. Taş gibi orta sahan, kenarda uçan kanatların ilerde de güçlü dağıtıcı affetmeyen santraforun olur, istemenin ötesinde sırtımda taşırım havalimanından ümraniye’ye ama şu kadroya talisca’dan önce acil tonla hamle gerekiyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

valla bende istemiyorum talisca’yı. Taş gibi orta sahan, kenarda uçan kanatların ilerde de güçlü dağıtıcı affetmeyen santraforun olur, istemenin ötesinde sırtımda taşırım havalimanından ümraniye’ye ama şu kadroya talisca’dan önce acil tonla hamle gerekiyor..
Sofrada çorba yok, ekmek yok, içecek yok biz ne tatlı yesek derdine düştük. İsteyenlere saygım var bir şey diyemem. Taraftardır ister ama yönetimin bu kafada olması üzücü olur.

Çevrimdışı savaş altay

Sendrom yasanacak ortam yok zaten. Serdar adali is adamlarini devreye soksa bile pek mumkun gozukmuyor. Yenilik durumu Talisca yeniden gelse yine yasanir. Gomez nasil sampiyoluk yolunda fark yaratacak oyuncu segmentinde ise Talisca icin de gecerlidir benim adima.

Çevrimdışı savaş altay

Şu Sergeni seçim kozu yapmaları çok üzücü. Koskaca camia bir kişiye mi bel ağladı yani. Sergen olmazsa başarı gelmeyecek mi?

Sampiyon ve yerli uzerinden etkisi buyuk Sergen'in.

Çevrimiçi kartalizma190399

yücel iyi niyetli birisi gibi ama yönetmek hakkında bir fikri yok, adalı duruma daha hakim havası veriyor niye bilmiyorum

onunda yanında iyi adamları olacağını sanmıyorum garip garip tipler doluşsa şaşırmam

Ikisinden de birsey olmaz bence. Altini doldurmadan fikirleri olmadan ici bos, hos cumleler kuruyorlar.
Su 2-3 gunde duydugum sacmaliklarin haddi hesabi yok.
Teknik direktore gore sportif direktor sececegiz diyenler.
Oyuncu’ya ne cevap gelecek diye oylesine teklif yaptik diyenler.
Oyuncu’ya teklif yaptik, sonra sportif direktorumuz istemeyince geri cektik diyenler.
Adali’nin da soylemleri celiskili, son atismalar basli basina seviyesiz zaten.
Persembe gunu programdan da pek birsey beklemiyorum. Gelecek namina umut verici birseyler cikacagini zannetmem.

Etiketler: