Çok yazık. Herkes taraftarı kandırıyor. Samet Aybaba belliki elindeki yetki gittiği için kuyruğuna basılmış kedi gibi saldırmış. Efsanemiz diyoruz inanıyoruz altında çıkan olaylara bak. Bide Ümraniyenin kapısında nöbet tutarım diyor. Fikret ormanın açıklamaları, kaan şakul ve brad açıklamaları eski tivitler hepsini toplayınca Samet Aybaba’nın karıştırdığı herşey ortaya çıkıyor. Ne yazık ki Fırat ve Sercan gibi medya maymunlarını Samet hoca kullanmış çok belli.
Allah seni bildiği gibi yapsın hasan arat.
Az önce ben de benzer düşünceye vardım Islemeye baslayan çarka resmen çomak sokmuş. Arka planda kalmayı kabullenememiş. Diğerlerinin açıklamaları, yazın çıkan haberler birbirlerini tutuyor.
Aybabanin yaptığı Brad 35 bin euro aliyorsa ben de senede 1 milyon euro almam gerekiyor açıklaması da bazi şeyleri açıklıyor.
Oyuncu hakkında, hocanin fikrine tam tersi şeklinde oyuncuyla konuşup transferi iptal ettirmek nedir?
Kaana çok yüklenmiş olabiliriz yargısız infaz şeklinde. Hoca ile beraber çalışılmış. Hocaya göre hareket edilmiş. Samet iyi niyet veya kotu niyetli orasina artik yorum yapnak istemiyorum ikilik çıkarmış, müdahalede bulunmuş.
Bir ipte 2 cambaz oynamamış. Olan Beşiktaşimizin senesine olmuş.
Efsanemiz ise duygusal laflar ve taraftarin tepkisi olan iki konuyu kullanarak kendine taraftar çekme peşinde.