Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı CemMert

Yarın sabah Kaan Şakulu kovup akşamına Samet Hocayı tesislere çağırmak lazım. Seçime kadar idare etmeli.

Çevrimiçi levitate

Sergen Yalçın: "Hüseyin Yücel'le konuştuk, zaten her şeyi söyledim. Bu ortam düzelirse, sağlıklı bir yapı düzelirse çalışırım ama bu ortamın içinde olmak istemiyorum dedim. Yeni bir görüşme olmayacak. Bu konu kapandı."

haklı bu arada ama neyse hakkımızda hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Kac tane yurt disi tecrubesi olan turk td varda biz onu bulup futbol direktoru olmaya ikna edecegiz? Hocalik yapmis biri o gorevi birakip alt seviyede bir role ikna olmaz normalde, Samet hoca besiktasli diye buyuk bir rol diye kendini ikna edip gelmis belli ki.

Ha daha iyisi bulunabilir mi elbet bulunur, ama bu ortamda basarili olur mu orasi bence imkansiz. Ali koc gitti getirdi sozde yabanci likayatli comolileri falan gorduk baslarina gelenleri.

Illa Turk mu olmasi lazim? Comolli kotu tercih olabilirdi ama su anki Branco gayet iyi is yapiyor mesela.
Samet Aybaba’nin ne gibi portfoyu, baglantisi var? Basin toplantisinda tavsiyelerim scout olarak dedigim 2 yabanci 15 milyonluk Gronbeak ve Saelemakers. Komik.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Yeni yapılanma ile ucuza sağlam kadro kuracak perreira gibi biri lazım bize.. kim, josef, salai gibi adamları 3 kuruşa bulup getirecek. Hocalığı serdarda yapar sezon sonuna kadar ama perreira gibi oyuncu bulacak adam lazım hoca yada sportif direktör farketmez.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

takımda ödemeler aksadığı sürece kimse başarılı olamaz
 uefada 4 maçta 4 mağlubiyet  alıp ve 4 maçta 2 gol atabilen savaşın içinden gelen tel avivden 3 yer
45 dakikada başak'tan n 4 yiyen göztepeden içerde 4 yer
bu takım yarın afjet afyonsporlara oynasın onlara da maç verir
bakın kaybeder demiyorum
şu gelmiş bu gitmiş bunlar lafı güzaf
futbolcu milletinin parasını vermezsen başkan da indirir  8 koç da kestirtir

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni yapılanma ile ucuza sağlam kadro kuracak perreira gibi biri lazım bize.. kim, josef, salai gibi adamları 3 kuruşa bulup getirecek. Hocalığı serdarda yapar sezon sonuna kadar ama perreira gibi oyuncu bulacak adam lazım hoca yada sportif direktör farketmez.
oyuncu bulan çok alan yok benim buraya yazdığım çoğu oyuncuyu kulüpteki çocuklarda raporluyor ama ciddiye alan yok bizde o işleri alaya alıyorlar o yüzden boşuna kasmaya gerek yok Bayern Avustralya'dan topçu alıyor onları alkışlarlar ama biz alırsak küçük düşeriz olmaz ancak Samet Aybaba gibi Saelemaekers falan raporlayacaksın o zaman ciddiye alırlar

https://bjk.com.tr/tr/mobil/haber?news_id=29144
Tüm  jübile gelirini kuruşuna karışmadan Türk Eğitim Vakfı'na bağışladı Şifo Mehmet,
Şu an yaşananlara bakınca, bize tamda böyle adam lazım, gelecekse o gelsin... Benim adayım Şifo Mehmet... Haziran'da da mahsuplaşılır, başarısına göre yol çizilir....

Niye, Besiktas teknik direktoru olmak icin hayirsever olmak veya iyi insan olmak yeterli mi?
Kurtlar Vadisindeki Omer Baba gecsin takimin basina o zaman.

Sergen zeki adam.. kendisini yiyecek ortama neden gelsin?? Bak rıza’ya ne duruma düştü. Şu ortamda kim gelse düşeceği durum aynı olacak. Gio yollamak, bu yılın en büyük hatasıydı. Bir de üzerine 4 milyon euro tazminat ödeyeceğiz. Sonra bu zihniyetten kadro mühendisliği falan bekliyoruz.. vah vah ki ne vah…

Niye gonderildi zaten anlamadim. Tamam performansi iyi degildi ama goruyoruz ki ortam nasilmis, bu ortamda en sucsuzu.
Zaten parasini odeyeceksek ve onumuzeki 2-3 yili idare edecek teknik direktoru bulamayacaksak acilen (ki bulamayacagimiz belli) kalsaydi keske.
Zaten parasini oduyorduk, odeyecegiz adamin. Bir ihtimal toparlardi takimi….

Çevrimiçi Samet Demir

https://bjk.com.tr/tr/mobil/haber?news_id=29144
Tüm  jübile gelirini kuruşuna karışmadan Türk Eğitim Vakfı'na bağışladı Şifo Mehmet,
Şu an yaşananlara bakınca, bize tamda böyle adam lazım, gelecekse o gelsin... Benim adayım Şifo Mehmet... Haziran'da da mahsuplaşılır, başarısına göre yol çizilir....
Şifo olacağına Serdar hocayı 5 milyon defa tercih ederim. Şifo yorumcudur artık. Fazlasını beklememek lazım.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2024, 01:48:17 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Yabanci transferden sorumlu scout departmani sefi- Vitor Pereira
Altyapidan ve yerli transferden sorumlu- Samet Aybaba
Sportif direktor- Devin Ozek
Teknik direktor- Nuri Sahin

Çevrimiçi Samet Demir

Gio varken ekran başında konuşmak kolaymış, iş başa düşünce hemen R çiziyorsun. Yakışmıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Taraftara anlatmak, inandırmak mümkün değil biliyorum ama, bu akşamki programı sağduyulu tüm Beşiktaşlıların izlemesi lazım.

Sergen ne kadar keyifli, işin makarasında.

Candaş'a şunu soruyor: 'Sen olsan bu ortamdaki yönetime girer misin'. Zor zamanda elini taşın altına koymayacaksan iyi günde herkes vatan kurtaran zaten. Millet de bu kişiden kahramanlık bekliyor.

Ben olsam tereddütsüz Aybaba'yı getirirdim. Bu akşamki Sergen konuşmalarından ben utandım.

Çevrimdışı CemMert

Taraftara anlatmak, inandırmak mümkün değil biliyorum ama, bu akşamki programı sağduyulu tüm Beşiktaşlıların izlemesi lazım.

Candaş'a şunu soruyor: 'Sen olsan bu ortamdaki yönetime girer misin'. Zor zamanda elini taşın altına koymayacaksan iyi günde herkes vatan kurtaran zaten. Millet de bu kişiden kahramanlık bekliyor.

Ben olsam tereddütsüz Aybaba'yı getirirdim. Bu akşamki Sergen konuşmalarından ben utandım.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Umarım yönetimin Sergen sevdası gereksiz uzamaz. Bu takımı düze çıkarak tek insan Samet Aybabadır. Yaşananlardan ötürü x5 emek vereceğine inanıyorum. Bizim şuan teknik taktikten öte aidiyet duygusu yüksek insanlara ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Samet Demir

TV başında Gio'a sallarken iyiydi ama. Hani kendisi hoca olsa takımı uçururdu. Beyaz tahta başına geçip birşeyler karalıyordu güya Gio'yu eleştiriyor haspam. Ne oldu şimdi? Acaip sinirlendim ya. Herif 1 sene şampiyon oldu egoya bak. 2-3 hafta önce Nuri Şahine sallarken kendini çok güzel anlatmıştı..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Yahu sergen gerizekalı mı şu takıma gelsin? Herif para bile konuşmamış ki ne istese verirdi bunlar. Bizim efsanemiz falan yok taraftar anlayamadı şunu rasyonel bu insanlar profesyonel. Sergen gelecek şu takıma patır patır yenilecek avrupa'da rezil olacak sonra hop fesih görüşmeleri başlayacak herif bunu öngöremiyor mu niye kariyerini riske atsın gider başakşehir'i falan çalıştırır kafası rahat rahat az daha bekler. Serdar topraktepedir bu takımın görüp görebileceği en iyi hoca umarım yönetim gidip td arayışına girmez şu takıma yeter bir iki tane daha kovarsak çalışacak td bulamayacak koca kulüp. Serdar hoca bitirsin işte en kotu 12.falan olursun bizim rezilliğimizi başka kimse çekmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu sergen gerizekalı mı şu takıma gelsin? Herif para bile konuşmamış ki ne istese verirdi bunlar. Bizim efsanemiz falan yok taraftar anlayamadı şunu rasyonel bu insanlar profesyonel. Sergen gelecek şu takıma patır patır yenilecek avrupa'da rezil olacak sonra hop fesih görüşmeleri başlayacak herif bunu öngöremiyor mu niye kariyerini riske atsın gider başakşehir'i falan çalıştırır kafası rahat rahat az daha bekler. Serdar topraktepedir bu takımın görüp görebileceği en iyi hoca umarım yönetim gidip td arayışına girmez şu takıma yeter bir iki tane daha kovarsak çalışacak td bulamayacak koca kulüp. Serdar hoca bitirsin işte en kotu 12.falan olursun bizim rezilliğimizi başka kimse çekmez.
Burak, Selçuk ve ardanın hoca olduğu ligde kendisi neden tv de yorumculuk yapıyor? Neden kendine takım bulamamış.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/rsceran/status/1863252742178844736

https://x.com/rsceran/status/1863253385115283928

https://x.com/rsceran/status/1863253746257383702

ilginç flood

ek olarak bu bankalar birliği anlaşması sözde borçları bitirecekti yıllık 50-60 milyon faiz bindiren bir şeye nasıl dönüştü çok ilginç. fb, gs, ts hepsi çıkmaya çalışıyor hatta fb stat sponsorluğunun parasını direkt bunlara vermeyi düşünüyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaşlar geçen sene dibi gördük, bu sene şu an itibariyle dibin dibindeyiz. Ne sergen gelir böyle bir ortama okuyorum kimi ismail kartal falan demiş ilhan palut diyen var yahu siz profesyonel olsanız elinizi vicdanınıza koyun şu ortama gelir misiniz? 6'şar 6'şar para saçtıkları oyunculara ödeme yapamıyorlar, tepesinde ffp var üstüne bankalar birligi var yönetimi hallaç pamuğu olmuş yarın finansmanı sağlıyor dedikleri hüseyin yücel istifa edip kaçsa şaşırır mısınız şu yaşananlardan sonra? Yerine kaan şakul geçer mesela fb'ye yenilince de o kaçar. Yani sirkten beter ettiler kulübü gelmedi diye sergen'e falan gönül koyan var etmeyin eylemeyin hanginizin yarınki hatay maçını izlemeye gönlü elveriyor siz taraftarken bile izlemek istemiyorsunuz adam gelip niye çalıştırsın şu takımı.

Çevrimiçi tolga1903

Burak, Selçuk ve ardanın hoca olduğu ligde kendisi neden tv de yorumculuk yapıyor? Neden kendine takım bulamamış.

Konu burada sergen'in kötü hoca olması değil ki sen kulüp olarak sergen'e kadar düştün ve red yedin asıl sorun o. Zerre sevmem yaptığı hocalığı falan isteyenler bizi nasıl rezil ettiğini unutuyor 0 çekti adam şl'de. Son antalya macerası da rezillikle bitti bizim taraftar akillanmaz sergen'i ilah yaptılar başımıza ben de diyorum ki bu bile reddediyor bizi ki adam haklı hiçbir şey diyemem. Bizim tek çaremiz serdar topraktepe'ye emanet edip şu yüksek kontratlı oyunculardan rafa dahil çıkmak, satılacakları da para ediyorken satıp savmak. Küme düşmeyiz o kadar da değil ama en azından kötü sonuç aldık mı üzülmeyiz napalim der geçeriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar geçen sene dibi gördük, bu sene şu an itibariyle dibin dibindeyiz. Ne sergen gelir böyle bir ortama okuyorum kimi ismail kartal falan demiş ilhan palut diyen var yahu siz profesyonel olsanız elinizi vicdanınıza koyun şu ortama gelir misiniz? 6'şar 6'şar para saçtıkları oyunculara ödeme yapamıyorlar, tepesinde ffp var üstüne bankalar birligi var yönetimi hallaç pamuğu olmuş yarın finansmanı sağlıyor dedikleri hüseyin yücel istifa edip kaçsa şaşırır mısınız şu yaşananlardan sonra? Yerine kaan şakul geçer mesela fb'ye yenilince de o kaçar. Yani sirkten beter ettiler kulübü gelmedi diye sergen'e falan gönül koyan var etmeyin eylemeyin hanginizin yarınki hatay maçını izlemeye gönlü elveriyor siz taraftarken bile izlemek istemiyorsunuz adam gelip niye çalıştırsın şu takımı.
sorun hoca değil miydi taraftara göre bunu kovup Sergen'i getirip uçup kaçacaklardı ama peşinden koştuklarından ret yediler rezil oldular gönül koyulması normal ayrıca şuanda dibin dibinde değiliz bundan daha kötüsü de var

Çevrimiçi Samet Demir

Konu burada sergen'in kötü hoca olması değil ki sen kulüp olarak sergen'e kadar düştün ve red yedin asıl sorun o. Zerre sevmem yaptığı hocalığı falan isteyenler bizi nasıl rezil ettiğini unutuyor 0 çekti adam şl'de. Son antalya macerası da rezillikle bitti bizim taraftar akillanmaz sergen'i ilah yaptılar başımıza ben de diyorum ki bu bile reddediyor bizi ki adam haklı hiçbir şey diyemem. Bizim tek çaremiz serdar topraktepe'ye emanet edip şu yüksek kontratlı oyunculardan rafa dahil çıkmak, satılacakları da para ediyorken satıp savmak. Küme düşmeyiz o kadar da değil ama en azından kötü sonuç aldık mı üzülmeyiz napalim der geçeriz.
Ben Sergene teklif yapıldığını dahi düşünmüyorum. Öyle bir durum olsa bu gece televizyona çıkmazdı. Bu iş olmayacak bence.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdarin kredisi 3 maçı geçmez.

Etiketler: