Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 491430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Aybaba'nın Santos ile ilgili raporundan bir bölüm :

"...Beşiktaş 90 dakika gol atmak için mücadele eder..."

Ömer Abi penaltı gol olursa ne olur ?
Arjantin 1 0 öne geçer

Rapor internete düşmüs paçalarından liyakat damlıyor. Bu adam bizim futbol aklımız olduysa en başta Hasan Arat suçludur. Böyle rezillik olmaz iyiki istifa etmiş. İlkokul müsamere ya da kompozisyon yarışmasından hallice bir rapor. Raporun tamamı x de var isteyen okusun.
Kullandığı dili eleştriyorsunuz sanırım ama yazdığı raporların bir çoğunu okudum. Taraftarla aynı sorunları dile getirmiş adam, yönetim kaale almamış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

"Hüseyin Yücel tüm ödemeleri yapıyor, kulüpte hiçbir sorun yok, 87 milyon $ verip bankalar olan borcu kapatma kararı alıyor faizden kurtaracak Beşiktaş’ı.

Tam o dönemde Başkan Hasan Arat, tüm yetkinin Kaan Şakul‘da olduğunu ve Yücel’in futbola karışmaması gerektiğini söylüyor kibarca.

Yücel de kenara çekiliyor buyursun yönetsin diyor. Kaan Sakul'da laf var icraat yok, Yücel de para vermiyor doğal olarak; oyuncuların maaşları ödenemiyor ve takır takır oynayan takım oynamaz oluyor..."

🔗 @turgaydemirr
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Abi şirket olduğu zaman maneviyat kısmı ortadan kalkıyor bence.
valla abi italyada ingilterede bizden daha yaşlı ve daha büyük kulüpleri yabancılar yönetiyor ama maneviyatları sağlam, adamlarda taraftarının asabını bozacak işe girmiyorlar bir şekilde geçiniyorlar

burada olsa adamlar ters bir işe kalkışsa savunacak bin tane eşşek var, orada yok aradaki fark o
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hangisini istiyorsunuz abi

Samet hocanın Santosla ilgili raporunun tamamı var mı?

Çevrimdışı mrred

Kullandığı dili eleştriyorsunuz sanırım ama yazdığı raporların bir çoğunu okudum. Taraftarla aynı sorunları dile getirmiş adam, yönetim kaale almamış.
Sorun dilde değil aslında , Samet Bey. Sorun aslında raporun bilimsel, veri, rasyonel gerekçelere dayanmaması. Santos neden böyle oynatıyor ? Santos daha önce ne oynatmış ? Neyi deniyor ? Neden başarısız oluyor ? Futbolcular mı yetersiz ? Sistem futbolculara mı uymuyor ? Futbolcular mı santsosa uymuyor ? Topa sahip olarak mı oynayacagız ? Topu rakibe mi bırakacağız ? 3 lüye mi uygun ? 4 lüye mi uygun ?  Bu ve benzeri sorulara cevap üretmemiş ki . Aforizma yapmış .
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

"Hüseyin Yücel tüm ödemeleri yapıyor, kulüpte hiçbir sorun yok, 87 milyon $ verip bankalar olan borcu kapatma kararı alıyor faizden kurtaracak Beşiktaş’ı.

Tam o dönemde Başkan Hasan Arat, tüm yetkinin Kaan Şakul‘da olduğunu ve Yücel’in futbola karışmaması gerektiğini söylüyor kibarca.

Yücel de kenara çekiliyor buyursun yönetsin diyor. Kaan Sakul'da laf var icraat yok, Yücel de para vermiyor doğal olarak; oyuncuların maaşları ödenemiyor ve takır takır oynayan takım oynamaz oluyor..."

@turgaydemirr

kendi ağzından açıklasın inanalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Bide bu raporu verdiği de şüpheli
Tarih ve imzayı şimdi atmadığı ne malum ?
İyice midem bulandı
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/ertansuzgun/status/1862814650338836880?s=46&t=ZPiRT_4tpVTn81YrJ93D6A

Rapor burada isteyen okusun arkadaşlar

Üst yönetime çok fazla teknik detaya girerek rapor hatırlamazsın ki, bence ana konulara değinmiş. Taktik olarak oyunu elestirse yönetim ne anlayacak ki? Zaten futbolu ne kadar bildikleri yaşattıkları rezaletten belli.

Çevrimdışı levitate

zafer algöz loading yazmış o dediyse hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Üst yönetime çok fazla teknik detaya girerek rapor hatırlamazsın ki, bence ana konulara değinmiş. Taktik olarak oyunu elestirse yönetim ne anlayacak ki? Zaten futbolu ne kadar bildikleri yaşattıkları rezaletten belli.
Evet bu da başka bir bakış açısı saygı duyarım. Fakat rapor bilimsel veriye dayanır. Adı üstünde rapor. Bu adam köşe yazısı yazmış. Rapor değil bu.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

Sorun dilde değil aslında , Samet Bey. Sorun aslında raporun bilimsel, veri, rasyonel gerekçelere dayanmaması. Santos neden böyle oynatıyor ? Santos daha önce ne oynatmış ? Neyi deniyor ? Neden başarısız oluyor ? Futbolcular mı yetersiz ? Sistem futbolculara mı uymuyor ? Futbolcular mı santsosa uymuyor ? Topa sahip olarak mı oynayacagız ? Topu rakibe mi bırakacağız ? 3 lüye mi uygun ? 4 lüye mi uygun ?  Bu ve benzeri sorulara cevap üretmemiş ki . Aforizma yapmış .

3luye 4luye girecek kisi Santos ve ekibidir. Samet'in gorevi yonetimle hoca/takim arasindaki denetim mekanizmasi belli ki, ve verdigi raporlardan da o anlasiliyor. Sonucta bu raporlari yonetim icin yaziyor, teknik taktik bilen birine degil.

Normal sartlarda Samet Hocanin pozisyonundaki kisi, takimin genel planini, misyonunu vizyonunu belirler sekil vermeye calisir profesyonel calisan olarak.
Bir hoca getirildiginde (veya getirilmeden once) bu beklentileri aktarir, sonra da bu beklentiler gerceklesmis mi gerceklesmemis mi diye raporlar.

Ama yonetim bildigin saldim cayira tarzinda bir sistem kurdugu icin, kimin ne yaptigi ne gorevde oldugu belli degil. Belli ki Samet'e ilk daha buyuk bir gorev bicmisler, sonra yavas yavas o gorevini kucultup en sonunda da etkisiz elemana dondermisler. Friedel'in gidip hocayla taktik vs isine girmesi bile falso.

Çevrimdışı levitate

hüso yücel hatay maçına prim yazmış + maaşları ödeyeceğiz demiş bakalım nasıl oynayacaklar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kendi ağzından açıklasın inanalım
Hafta içi tahminim Hüseyin Yücel'den basın karşısına çıkar. İnşallah ona karşı umut besleyebiliriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

zafer algöz loading yazmış o dediyse hayırlı olsun

Bu iklimde maalesef kimse yaşayamaz. Su durumda en doğru aday Srgwn. Eğer yönetim de destek verir sacmalamazsa bence başarılı olacaktır.

Çevrimdışı levitate

Hafta içi tahminim Hüseyin Yücel'den basın karşısına çıkar. İnşallah ona karşı umut besleyebiliriz.
derbi öncesi sanmam ama madem başkan oldu gidecek açıklayacak herşeyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu iklimde maalesef kimse yaşayamaz. Su durumda en doğru aday Srgwn. Eğer yönetim de destek verir sacmalamazsa bence başarılı olacaktır.
umarım başarılı olur, beşiktaş iyi olsun yeter kalanı boş

ama tutmazsa sergenden sonraki hocamız belli oluyor hafiften :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Normalde ben olumsuzdum ama taraftarın gönlünü almak için Sergen ile ne yapar eder anlaşırlar. 1.4 - 1. 5 milyon maaş ile anlaşıldığı da yazılmaya başlandı.

Çevrimdışı mrred

3luye 4luye girecek kisi Santos ve ekibidir. Samet'in gorevi yonetimle hoca/takim arasindaki denetim mekanizmasi belli ki, ve verdigi raporlardan da o anlasiliyor. Sonucta bu raporlari yonetim icin yaziyor, teknik taktik bilen birine degil.

Normal sartlarda Samet Hocanin pozisyonundaki kisi, takimin genel planini, misyonunu vizyonunu belirler sekil vermeye calisir profesyonel calisan olarak.
Bir hoca getirildiginde (veya getirilmeden once) bu beklentileri aktarir, sonra da bu beklentiler gerceklesmis mi gerceklesmemis mi diye raporlar.

Ama yonetim bildigin saldim cayira tarzinda bir sistem kurdugu icin, kimin ne yaptigi ne gorevde oldugu belli degil. Belli ki Samet'e ilk daha buyuk bir gorev bicmisler, sonra yavas yavas o gorevini kucultup en sonunda da etkisiz elemana dondermisler. Friedel'in gidip hocayla taktik vs isine girmesi bile falso.
Samet Aybaba'nın bu tanıma göre "futbol direktörü" olması gerekiyordu. Ben de diyorum ki rüştünü ispatlamış mı bu görevlere geliyor. Hangi liyakat ve performansa göre bu göreve getirilmiş. Adamın tek özelliği eski futbolcumuz olması. Tanımam etmem akçeli işlerde gözü pek yok gibi ama bunu asla tam bilemeyiz bu kulübe bu kadarı yetmez. Hem liyakatli hem dürüst hem de ehil profesyoneller gerekli. Böyle rapor hazırlayan biri benim gözümde ehil değildir. Kimse kusura bakmasın. Mesela Ben başkanım işten anlamıyorum. Altımdaki futbol direktöru bana rapor sunuyor. Bu rapora göre Santosun sözlesmesini fesih edeceğim Ve kulubü 4 milyon euro borca sokacağım. Ben bu rapora asla güvenerek iş yapmam. Çünkü bilimsel bir veri yok. Yarın bana genel kurulda bunun hesabını sorsalar ne diyeceğim ?
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 23:44:44 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sergen öyle ya da böyle 13 kişiyle şampiyon yaptı. Fakat pjanic ve alex orta sahası ile pres yaptırmaya çalışması gibi absürdlükleri vardı. Ne olursa olsun bir şansı daha hak ediyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

seçilmek için her şeyi yapacak buna bankalar birliği anlaşmasından çıkmakta dahil o yüzden belli bir süre ümit beslenir sonrasında yapacağı hamleler önemli

Çevrimiçi mayguntr

Samet Aybaba'nın bu tanıma göre "futbol direktörü" olması gerekiyordu. Ben de diyorum ki rüştünü ispatlamış mı bu görevlere geliyor. Hangi liyakat ve performansa göre bu göreve getirilmiş. Adamın tek özelliği eski futbolcumuz olması. Tanımam etmem akçeli işlerde gözü pek yok gibi ama bunu asla tam bilemeyiz bu kulübe bu kadarı yetmez. Hem liyakatli hem dürüst hem de ehil profesyoneller gerekli. Böyle rapor hazırlayan biri benim gözümde ehil değildir. Kimse kusura bakmasın. Mesela Ben başkanım işten anlamıyorum. Altımdaki futbol direktöru bana rapor sunuyor. Bu rapora göre Santosun sözlesmesini fesih edeceğim Ve kulubü 4 milyon euro borca sokacağım. Ben bu rapora asla güvenerek iş yapmam. Çünkü bilimsel bir veri yok. Yarın bana genel kurulda bunun hesabını sorsalar ne diyeceğim ?

Tek yetkinligi eski oyuncumuz demek kadar da degerlerimizi kucultmeyelim. 20 seneye yakin ust seviyede teknik direktorluk yapmis kisi, oyle boyle Feda doneminde takimin temel taslari atilirken bulunmus, bir cok oyuncunun gelisimine katki vermis. Teknik direktor olarak tartisilir ama bulundugu pozisyon icin gayet yeterli profili.

Raporun dili kurumsal/bilimsel degil ona katilirim ama profesyonel olarak boyle departmanlarin hic var olmadigi bir yerde kurumsallik yokken kurumsal dil beklemek hayalcilik bence. 

Etiketler: