Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 488070 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

giderler statta imza kozunu kullanırlar göz korkutmak için
Ne kozu olacak ki ? Iceride biraz kaos oluştuğunda futbol oynamayi biraktilar

Çevrimiçi Samet Ç

geçen yıl 6 tane hoca yiyen kadroyu sıfırlamamak tam akıllı işi adamlar arsızlaştı ne olursa olsun bize bir şey olmuyor kafasındalar yarın yine aynısını yapacaklar ve bizde buna müsaade edeceğiz o çok belli Sergen gelsin hepsi Sergen'in kendileri hakkında söylediklerini duymuştur bir yerden 2 ayı bulmaz Sergen'i yemeleri

Çevrimdışı levitate

Ne kozu olacak ki ? Iceride biraz kaos oluştuğunda futbol oynamayi biraktilar

gioda gidecek sorumlu kalmıyor gider biraz zorbalar paralarını yatırırlar bir şeyler yaparlar

bilmiyorum ya belki de ben saçmalıyorum artık kafada düşünce kalmadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Kardesim kusura bakma ama asiri duygusal ve olabildigince mantiksiz konusuyorsun.
Benim ozendigim kulup degil, yonetim sekli. Goztepe ve Kasimpasa bizden buyuk degil ama cok daha iyi yonetilen kulup, Basaksehir de.
Kasimpasa bizden cok daha dusuk butcelerle her sene bizi tokatliyor, git bak son 3 seneki sonuclara. Basaksehir 3 buyuklerden cok daha dusuk butceyle son 10 sene oyle veya boyle bazen yarismaci oldu, bazen ilk 5'te bitirdi 1 kere de sampiyon oldu. Son 5-6 sene basari acisindan GS'nin hegemonyasi var, ama digerleri arasinda cok da buyuk fark yok.
Fark bizim ve FB'nin deli gibi para harcamasi, deli gibi borclanmasi ve basari gelmemesi.

Isine geldigi icin United ornegini vermissin. Ben de son 5 sene Ingilitere'yi tamamen domine eden Liverpool ve City derim, hatta Inter derim. Bunlar da sahipli kulupler, ama isine gelmedigi icin ornek olarak vermemissin. PSG de derim. Gitsin senin gozunde muhtesem taraftariyla inanilmaz ozgun, bagimsiz Marsilya ve Lyon gecsin PSG'yi bakalim sikiyorsa. :)

Verdigin ornek tamamen sacma. Hicbir GSli FBli yuzlerce milyon euro para'yi buhar etmez sirf Akaret'lere sahip olmak icin, biraz aklini kullan yahu. Bu kafa'yla bir FB'li organizasyon yapip bizim kombine biletlerimizi de satin alip bos birakir, bizimkiler yenilemedikce 5 sene sonra bos stada oynariz. Senin mantigin kadar mantikli. Bu kulube o kadar para yatiracak adam kulubun menfaatini ister, parasini cikartmak ister, basarili olmak ister. Kendi zarar gorecegi icin de dogru adimlari atar, profesyonellestirir.

Senin bize laik gordugun isimler Demiroren, Yucel falan. Adali gelse ne olacak? Cebinden 10-15 milyon euro koyacak (borc olarak), takimin son ihtiyaci olan Talisca'yi gaz alsin diye falan getirecek, Quaresma'ya Guti'ye rol verecek, kulup daha da kendini komik duruma dusurecek. Senin bize layik gordugun yonetim sekli bu.

Sen Besiktas'i ve Turk futbolunu gozunde cok fazla buyutuyorsun, futbolu fazla onemsiyorsun. FB'li ve GS'li ailenin isi gucu yok zaten sportif olarak tehdit olmayan Besiktas'i yuzlerce milyon euro odeyip satin alacak haha. Vallahi saglam guldum kardesim. Onursal baskan ilan ettigin Rahmi Koc kulubun en zor doneminde sikila sikila 10-15 milyon dolar anca veriyor yahu, neden bahsediyorsun sen?

Ornegi tersten vermissin kardesim. Asil su an biz (ornegi mazur gorun) metreslik yapiyoruz.
Bak Demiroren geldi seninle oynadi, mendil gibi kenara birakip cekti gitti. ANC aynisini yapti, simdi Huseyin Yucel'in metresi oldun.
Kafasina gore transfer yapiyor, selfie cektiriyor, baskan oluyor falan, agzini acamiyorsun. Adamin mali oldun resmen.
Ama o da sikildiktan sonra birakacak, Adali'ya veya baskan bir zengin simarik is adamina gelecek sira.

Sahiplik modeli de evlilik oluyor. Adam sana en azindan sozlesme olarak bagli. Senden bosanirsa nafaka odemek zorunda, seni mutlu etmek icin bir sebebi var. Seni sahiplenerek zaten sana verdigi degeri gostermis. Kenara atabilecegin metresi degilsin.
sen psg, man city’i alan profillerin türkiye’den kulüp alacağını nerden çıkardın? Kasımpaşa, başakşehir’in bizi tokatlaması hüner değil bizi hatay, adana falanda tokatlıyor. Ama biri 8 puandan şampiyonluk verirken diğeri bilerek maç veriyo maklubeci takıma yoluna bakıo yani. Mesela göztepe’ye layık görmüyor onuachu’yu sahipleri onlar bir aidiyet değil ticarethane olarak görüyor. Yd, anç değil bilgili, fo gibi başkan lazım ve onu taraftar olarak kollaman lazım, diğer güçlerin ipiyle paralar nerde dersen, bilgili’yi tribünde küfürle gönderirsen zaten sana anç, demirören müstahak oluyor. Sen taraftar olarak üstüne düşeni yap önce, doğru isimlerede gel kongrede oyunu kullan.. Beşiktaş satılık değildir halkın takımıdır. O satılık düşüncelerinizi çıkarın aklınızdan..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı qp 383

Şu takımda seneye yapılanma için ilk 11'e bir tek Rafa'yı yazarım. Gerisi ilk 11 kalitesinde değil. İnanılmaz karamsarım önümüzdeki seneler için bu kadronun ve teknik ekibin komple yenilenmesi lazım.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

yeni hoca getireceksen bu masuaku mario falan bunları kadro dışı bırakacaksın, adamlara aynı malzemeyi verip duruyonuz bi de sen bak diye olmayınca da "aaa niye böyle oldu yaa"
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

devre arası için aday olacakların hepsi bastırmalı transfer yapılmamalı sadece oyuncular gönderilmeli altyapıdan topçu çıkartsan bu kadar oynar zaten

Çevrimdışı qp 383

Devre arası transfer yapmayalım. Yaptığınız transferleri gördük zaten.

Yönetimin şimdiye kadarki hamlelerini incelersek;
Tarihimizin en pahalı transferleri Musrati ve Muçi ortada yok. Gerçi olsalar da bir şey değişmiyor.
Yıllardır kulüp takımı çalıştırmayan Fernando Santos ve 2 yıldır boşta olan GVB rezalet hoca seçimleri.
Can Keleş, Ndour, Joao Mario rezil transferler.
Kanatsız ve yedek forvetsiz muhteşem ! kadro planlaması.
İmmobile bir penaltıdan atabiliyordu onu da atamıyor artık. Koşmaya, şut atmaya mecali yok. Muleka bundan iyiydi.
Paulista 35 yaşında sürekli sakatlanıp duruyor.
Udokhai et mi balık mı ne olduğu belli değil.
Bir tek Emirhan, Svenson ve Rafa'ya iyi diyebiri. Ki Rafa'ya da verdiğimiz para baya fazla.
Emirhan ve Svenson'dan iyi birer yedek olur.

Mayıs'ta yapılacak seçime kadar transfer yapmayın. Maaşları ödeyebilin şu Endonezyalıyı gönderin yeterli. Devre arasında Onana, Chamberlain, Joao, Masuaku gibi gereksizleri gönderin. Rezil olduk ve olacağız da bu sezon. Yeni yönetime hareket alanı bırakın.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı blackeagle35

Bu marionun opsiyonu zorunlu mu acaba hatta uduokhainin de. Bir şekilde bunları tutmamak lazım. Çok oyuncu gönderilmeli katılıyorum ama kadronun potansiyeli bunun kesinlikle üstünde. Teknik, idari, ekonomik neler dönüyor gerçekten bilmek, birilerinin de hesap vermesi lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu marionun opsiyonu zorunlu mu acaba hatta uduokhainin de. Bir şekilde bunları tutmamak lazım. Çok oyuncu gönderilmeli katılıyorum ama kadronun potansiyeli bunun kesinlikle üstünde. Teknik, idari, ekonomik neler dönüyor gerçekten bilmek, birilerinin de hesap vermesi lazım.
ikisi de zorunlu 5+2 felix 2 de mario sanırım

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Socrates'in canli yayini izliyodum, Ovunc Ozdem cok guzel bir cumle kurdu, 1 sene once nerdeyse Besiktas takimi/taraftari yine ayni yerde dejavu yasiyo gibiler diye.

Ne yonetim ne takim ne taraftar bir gram ileri gidemedi, gitmez de uzun bir sure.

Çevrimiçi Necmi

Socrates'in canli yayini izliyodum, Ovunc Ozdem cok guzel bir cumle kurdu, 1 sene once nerdeyse Besiktas takimi/taraftari yine ayni yerde dejavu yasiyo gibiler diye.

Ne yonetim ne takim ne taraftar bir gram ileri gidemedi, gitmez de uzun bir sure.
günah büyük olunca cezasıda uzun oluyor işde her seferinde tekrarlıyorum ama yine söyleyeceğim biz hak ettik bunu

Çevrimiçi Samet Demir

Gio ile yolların ayrılacağı konuşuluyor, Sergen'in alacağı rakam dahi sosyal medyaya düşmüş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

Ülkeyi Norveç sanan bir yönetim, Hollandalı bir td ve Amerikalı bir futbol aklı. Ya sabır.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Devre arasında yollanabiliyorsa yollanıp yollanılamıyorsa yedek kulübesine çekilmesi gereken futbolcular.

Ox, Masuaku, Onana, Ndour, Musrati, Immobile, Joao, Svensson, Onur

Ve bunların yerlerine de futbolcu alınmamalı. Ha kelepir, genç ve savaşçı futbolcu bulabiliyorlarsa getirsinler, bulamıyorlarsa hiçbir şey almasınlar. İlaveten kiralık oyunculardan Amir, Kartal ve Ege'yi çağırabiliyorlarsa çağırsınlar.

Sezonu bu kadroyla tamamlayalım:

Yabancılar: Rafa, Amir, Paulista, Felix, Gedson, Muçi, Rashica

Yerliler: Salih, Emirhan, Semih, Mustafa, Kartal, Ege, Talha, Bahtiyar, Can, Emrecan, Fahri, Arda Kılıç, Arda Berk, Mert, Emir, Ersin, Göktuğ

*Sağ bekte Arda Berk'ten başka futbolcu olmadığı için eğer zaruri ise Svensson da kalabilir sezon sonuna kadar.

Çevrimdışı murat baltacı

Sergen kadrodaki oyunculara tv yorumcusu olarak salladı sürekli.

Ayrıca son dönemdeki bazi yorumlari ile kendini çok küçük düşürdü.

Kisa vadede bir etki eder ancak sonrasını bilmiyorum
Sergeni ya sezon başı yada şampiyonluktan kopmadan giterecektik bu saatten sonra nolur bilinmez dediğin gibi bu sene uğraşıp sezon sonuna kalmadan hadi Eyvallahda diyebilir. Birde Samet hocanin kalıp yerli piyasadan gurbetçilerden falan üç beş oyuncu getirmesi gerekir aynı oyuncularla hoca değiştirmek işe yaramıyor geçen sezonda muci musrati yerine genç potansiyelli beş altı oyuncu alsak belki kadromuz bu kadar kısıtlı olmazdı
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Sergen Yalçın'ın başarılı olacağına inanmıyorum ama mevcut darmadağın olmuş Beşiktaşa Sergen Yalçın'ın getirilmesini anlayışla karşılıyorum. Amaç bu depresyonu bitirmek, amaç camiada birlik havası oluşturmak, kara bulutları dağıtmak. Bunun için de Sergen'in getirilmesi tek başına yetmez. Az önce yazdığım tarife gibi bir tarife uygulanması, Beşiktaş'ın genç ve amacı olan futbolcularla sezona devam etmesi gerek.

Çevrimdışı levitate

Devre arasında yollanabiliyorsa yollanıp yollanılamıyorsa yedek kulübesine çekilmesi gereken futbolcular.

Ox, Masuaku, Onana, Ndour, Musrati, Immobile, Joao, Svensson, Onur

Ve bunların yerlerine de futbolcu alınmamalı. Ha kelepir, genç ve savaşçı futbolcu bulabiliyorlarsa getirsinler, bulamıyorlarsa hiçbir şey almasınlar. İlaveten kiralık oyunculardan Amir, Kartal ve Ege'yi çağırabiliyorlarsa çağırsınlar.

Sezonu bu kadroyla tamamlayalım:

Yabancılar: Rafa, Amir, Paulista, Felix, Gedson, Muçi, Rashica

Yerliler: Salih, Emirhan, Semih, Mustafa, Kartal, Ege, Talha, Bahtiyar, Can, Emrecan, Fahri, Arda Kılıç, Arda Berk, Mert, Emir, Ersin, Göktuğ

*Sağ bekte Arda Berk'ten başka futbolcu olmadığı için eğer zaruri ise Svensson da kalabilir sezon sonuna kadar.

bunlar bu oyuncuları gönderebilecek kabiliyete sahip insanlar değil, giderler panikle semih muçi vs. satar diğerlerini kelepire yollar alakasız adamlar almaya çalışırlar, malum biri seçim yatırımı yapıyor ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bu arada yine her yerde Gedson'un diğerleriyle aynı kefeye konduğunu, kalacaklar listesine kimsenin koymadığını görüyorum. Geçen sene de ikinci yarı aynısı yapıldı. Bu sezona fırtına gibi girince "ulan adamı az daha yolluyoduk iyi ki bizi dinlememişler" dediler. Şimdi 1 aydir takım komple çuvalladı Rafa dahil. Hemen Gedsonun da bileti kesildi. Anlamıyorum abi. Bu adam neden ilk fırsatta harcanıp duruyor. Yüz ifadesini mi beğenmiyorsunuz, gs'den geldi diye mi böyle yapıyorsunuz, adamın sahada ekstra efor koyan bir iki futbolcu olduğunu görmemek için top ona geldiğinde televizyonu mu kapatıyorsunuz napiyosunuz anlamıyorum. Her neyse. Kim kimi gönderiyorsa göndermekte özgür. Ben tarafımı her zamanki gibi iyi günde değil kötü günde belli etmek istiyorum. Şuan bu takımda yabancılarda tahtaya 1- Rafa 2- Gedson yazarım.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada yine her yerde Gedson'un diğerleriyle aynı kefeye konduğunu, kalacaklar listesine kimsenin koymadığını görüyorum. Geçen sene de ikinci yarı aynısı yapıldı. Bu sezona fırtına gibi girince "ulan adamı az daha yolluyoduk iyi ki bizi dinlememişler" dediler. Şimdi 1 aydir takım komple çuvalladı Rafa dahil. Hemen Gedsonun da bileti kesildi. Anlamıyorum abi. Bu adam neden ilk fırsatta harcanıp duruyor. Yüz ifadesini mi beğenmiyorsunuz, gs'den geldi diye mi böyle yapıyorsunuz, adamın sahada ekstra efor koyan bir iki futbolcu olduğunu görmemek için top ona geldiğinde televizyonu mu kapatıyorsunuz napiyosunuz anlamıyorum. Her neyse. Kim kimi gönderiyorsa göndermekte özgür. Ben tarafımı her zamanki gibi iyi günde değil kötü günde belli etmek istiyorum. Şuan bu takımda yabancılarda tahtaya 1- Rafa 2- Gedson yazarım.
Ben hepsini yollama tarafındayım Rafa'da dahil

Çevrimdışı underworld

Bu takım en fazla 4-4-2 veya 4-3-3 oynayabilir.
Hal böyle olunca rafa da boşa çıkıyor.

4-3-1-2 gibi bir sistemi kaldırabilir mi soru işareti?

Etiketler: